![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:07:26
|
|
|
|
sonček33
|
ja Luna itak menjava - samo jaz ne znam na zs pošiljat, me moraš naučit. Pa eno fajn fotko morm najdt :) da se me ne boste ustrašle
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:09:26
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz tud hocem videt, kake ste oz. lunci, kak zgledas z novo frizuro z novo frizuro nimam nobene... mam pa eno fotko od lani, ko sem mela podobno... sam zdej je lepša IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lunci, s kom pa si bla, koga si spoznala? hmmmmm trikrat ugibaj ..... vse kar je v prvem postu napisano, poveži skupaj in odgovor imaš na dlani
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:09:38
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa huda barav in frizura...daj povej, kako pošlje slike na zs, takoj dobiš, samo povej
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:10:24
|
|
|
|
ledenka
|
a polaris? hocem novo fotko, slikaj se z mobicem
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:10:45
|
|
|
|
LuNa73
|
jst jona shrani.si pomanjšam..pol pa kopiram kodo s predogledom
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:12:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a polaris? hocem novo fotko, slikaj se z mobicem ne morm sama sebe
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:16:09
|
|
|
|
ledenka
|
soncek je po moje kap, ko me je vidla je kr utihnila luncika, pol pa lansko sem detektiv, a bogi moj, ne more nic pred mano skrit
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:18:43
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka, ni me kap - tvojega linka sploh ne morem odpret (oziroma ga ne znam, jaz k sem bl kekc) LuNa - a kej manj zakomplicirano se pa to ne da nardit - ker jaz po teh tvojih navodilih lahko samo diplomiram
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:23:13
|
|
|
|
ledenka
|
link? morala bi bit slika...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:24:39
|
|
|
|
sonček33
|
Ni slike samo link je pa nič od njega
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:25:45
|
|
|
|
ledenka
|
ne vem, zakaj mi je noce skopirat... kr neki
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:26:11
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ledenka, ni me kap - tvojega linka sploh ne morem odpret (oziroma ga ne znam, jaz k sem bl kekc) LuNa - a kej manj zakomplicirano se pa to ne da nardit - ker jaz po teh tvojih navodilih lahko samo diplomiram Evo razlage... bo še za ajsiko o.k, da bo manjše kavice lepla sliko posnameš na računalnik greš na www. shrani.si pritisneš gumbek browse poiščeš slikico klikneš dodatne možnosti odkljukaš sliko pomanjšaj pritisneš na gumb shraniš na desni strani se pojavijo kode... pritisneš kopiraj tam kjer piše: koda za forum (s predogledom) greš na ZS in klikneš paste ali ctrl alt v in pošlješ ZS
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:30:06
|
|
|
|
ledenka
|
neki sem naredla, pa me zanima, ce sta doble
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:31:49
|
|
|
|
LuNa73
|
sem sem ... resna si pa kos to hudičov...dej se fotkaj še enkrat, pa dej en lep nasmešek....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:33:59
|
|
|
|
ledenka
|
ce se sama slikam, se ful trudim, da to uspem nardit ne zahtevaj prevec od mene
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:38:03
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ce se sama slikam, se ful trudim, da to uspem nardit ne zahtevaj prevec od mene sej o.k za mene, ko te poznam drgač... ampak ajsi, prvi vtis je pomemben ...sonček je nekam mrknila....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:39:21
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček bo znoru
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:39:59
|
|
|
|
sonček33
|
Res, Luna, ej nisem blond, Hec, ampak do zadnje faze sem prišla - klik na kopiraj, grem v ZS pol pa ni haska
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:42:02
|
|
|
|
LuNa73
|
pa si kliknala not v ZS okence... in potem paste oz prlepi? pa se morjo kode pojavit... pa ti ne vidiš...jst pa vidim ko pride do mene... Dej še enkrat! Vaja dela mojstra... ajsi, ti pa idi pa kavico na ta način prlep
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:43:52
|
|
|
|
sonček33
|
Pa Luna men se sploh ne odpre prilepi...kr neki
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:47:16
|
|
|
|
sonček33
|
Pošljite mi mail naslove na zs, pa dobite, men to ne gre. imam pritiska 200. Ej, f*** pa računalnik pa znanost in tehnologija...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:52:01
|
|
|
|
ledenka
|
poslala in cakam
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:52:08
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pošljite mi mail naslove na zs, pa dobite, men to ne gre. imam pritiska 200. Ej, f*** pa računalnik pa znanost in tehnologija... pol pa klikn v ZS okenček..pa pritisni ctrl alt V... pa vse hkrati drž... no dej
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:56:26
|
|
|
|
ledenka
|
soncek, za pomiritev zivcev
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:57:15
|
|
|
|
LuNa73
|
sončekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, sam ctrl V ................. fak, sem zdej probala, pa mi tale alt ni nekam sedu v prste... hudiča..pa jst to non stop delam... vsepovsod... ctrl c in ctrl v....
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.