![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:58:25
|
|
|
|
sonček33
|
imata na mailu - dolgi lasje en let nazaj, kratki danes
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:58:40
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... tak bo boljše
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:58:40
|
|
|
|
ledenka
|
men je bolj vsec kombinacija ctrl+ins in za prilepi shift+ins
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:59:42
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 imata na mailu - dolgi lasje en let nazaj, kratki danes ampak daj še probaj enkrat na ZS...sam da se naučiš
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:00:04
|
|
|
|
ledenka
|
lunci, prevec dela je z manjsanjem slikc men se to ne da
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:00:15
|
|
|
|
sonček33
|
sej sem Lunči poglej
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:03:49
|
|
|
|
ledenka
|
jaz nimam se nic na mailu
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:06:04
|
|
|
|
LuNa73
|
sonček...a se je mail kje zgubu????? drgač pa...punce, sončku je uspelo Dejte mi povejte.... sem dans razmišlala... od kje vam ideje za vaše nicke.... npr. sonček mi je še jasn... 33 pa sploh ne... pikapoka - glede na ime mi ne gre vkup Se* pojma nimam kam bi to dala.... trinity?????...22 mogoč leta ajsi mi je že razložla zakaj je ledenka - ker ima rada solato ledenko polaris mi je razložla pomen, ampak zakaj si ga je pa dala, pa sem pozabla vprašat Erin - vem da ji je to ime zelo zelo lepo sem še katero pozabla?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:07:35
|
|
|
|
ledenka
|
jaz tuuuud hocem soncka videt
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:11:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Dejte mi povejte.... sem dans razmišlala... od kje vam ideje za vaše nicke.... ajsi mi je že razložla zakaj je ledenka - ker ima rada solato ledenko sladoled ledenko
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:16:14
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Dejte mi povejte.... sem dans razmišlala... od kje vam ideje za vaše nicke.... ajsi mi je že razložla zakaj je ledenka - ker ima rada solato ledenko sladoled ledenko jah zdej se tu nekej fino delaš...meni pa drgač povedala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:18:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Dejte mi povejte.... sem dans razmišlala... od kje vam ideje za vaše nicke.... ajsi mi je že razložla zakaj je ledenka - ker ima rada solato ledenko sladoled ledenko jah zdej se tu nekej fino delaš...meni pa drgač povedala ja ziher ampak tud solato ledenko mam fuuuul rada, je v hladilniku
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:18:59
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa - nič ti ni jasno, ker moj 33 ne pomeni 33 let ampak nekaj drugega, letos jih imam šele 29.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:24:24
|
|
|
|
LuNa73
|
no in kaj pomeni????? sej vem, da jih nimaš še tolk... a so to krogi???? Ampak, od kod pa ideja za sonček? ajsi..jah, pa v želodčku tud... vas mal zanemarjam, ker igram igrico.... http://www.miniclip.com/games/kindergarten/en/
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:25:41
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla pupe - čveeeekeee steee! Da veste! Lunči - Serendipity ...jah, najprej sem imela svoje ime z dvema a-jem. Pa mi je šlo na jetra. Potem pa sem se spomnila, da serenity pomeni jasnost, potem sem se spomnila ene dobre knjige Serendipity, potem pa še filmčka z Johnom Cusackom .. in sem postala Serendipity (da se mi prsti spoterejo, ko to pišem, jao...) In potem so si punce olajšale svoje delo s kratico Se* Sicere pa serendipity pomeni nenadno razodetje.. Amm, sam se mi še ni nič razodelo Le moj se, občasno. Sončeceeee - jaz bi te rada vidla. Pa ledenkico - hehe, solato s sladoledom tuuudii!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:28:48
|
|
|
|
sonček33
|
Luna -ja lahko bi bili krogi, ampak jih je 8 več :( Ne neki v zvezi z rojstvom
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:31:55
|
|
|
|
ledenka
|
se* mas ZS. slika je stara pol ure zdaj pa hocem tebe videt
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:32:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Luna -ja lahko bi bili krogi, ampak jih je 8 več :( Ne neki v zvezi z rojstvom 3.3.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:43:52
|
|
|
|
Serendipity
|
Kaj te zdaj to? Pridem gor, pa vse pobegnete na ZS-je? Kak fajn, da lahko končno pripopam tudi vizualno podobo k vašim svetovnim izjavam Eto, zdaj pa šiban mojega pocartat, ga je nek virus našel, zdaj pa leži v postelji ko nebogljeno detece...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:46:31
|
|
|
|
ledenka
|
ja, moski dvakrat kihnejo, pa so ze na robu smrti vsaj moj je tak jaz sem se kar tule, samo se hkrati perilo obesam
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:48:42
|
|
|
|
ledenka
|
soncek, mail je ocitno sel pes in zdaj je pri meni
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:49:42
|
|
|
|
sonček33
|
no super - si dobila mojo slikico no dve
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:55:22
|
|
|
|
ledenka
|
sem, zdaj vsaj vem, s kom govorim to je cisto drugace
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:56:38
|
|
|
|
LuNa73
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, do mene je tud pršu - mail mislim . ampak babe, sonček zna tud po ZS-ju poslat . Ampak sonček, zakaj na vseh slikah gledaš tak resno, kot da ti je nekdo liziko vstran vzel ... a to sta nečaka???? sta zlatkana - ko teta Hja mamo cel fotosešn že dva dni tu gor ....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:57:07
|
|
|
|
Erin
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTrije znaki, ki kažejo, da je ženska plodnaKo je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.