![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 14:48:55
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ja seveda Se* - on jo bo mazal in li*** opa jedel No, potem sem pa ''podzavestno'' sabotirala to mojo tortico ... Jao smo / ste packe. I like it. ledenka - mnjami, tvoje kave so najslajše! Tudi tebi prijetno soboto.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 14:54:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Jao, kaj se je meni danes zgodilo ... naša tamala (nečakinja - skoraj 5 let) se je danes nekaj cartala pri meni, potem me pa pogleda in poreče - J***a ti maš pa tako gubico na sredi čela, a to zato, ker si učitleca pa se jeziš? .... Pa jaz se sploh ne jezim. ps: Aaaaaaaaaaaaa , če pa že detece opazi gubico LOL
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 15:27:12
|
|
|
|
Erin
|
se, sem kar na istem, črte modrosti se vztrajno rišejo na moj obraz Jaz sem pa sedaj začela kuhat južno pa kuham krompirček pa sem začela rezat piščančka da bi izoblikovala zrezke in se mi je vse dvignilo...laufala sem na wc in 2-ič v nosečnosti bruhala ..pa ravno sedaj ko naj bi se slabosti pri nosečnicah umirjale ..očitno beba ne bo marala mesa Me je moj kar nagnal sedaj na kavč ležat da bo on kuhal, če ne bomo imeli primesi zraven
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 19:01:32
|
|
|
|
trinity22
|
Erin ti kar počivaj, moraš čuvat pikico, kako si kaj drugače???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 19:23:57
|
|
|
|
Erin
|
brez skrbi trinity, počivam, sem že teden dni in pol dobesedno prilepljena na kavč (sem krvavela in imam predpisan strogi počitek) tako da po cele dneve visim na RR-ju. Kje se ti potepaš kaj? Se ti je M uredila?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 19:42:58
|
|
|
|
Erin
|
Luna, huda frizurcaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 20:57:14
|
|
|
|
trinity22
|
jaz sem vse povsod malo, sedaj tudi tukaj, ker vidim da so tu naše stare borke moja M je še vedno tko tko kakor se ji zljubi .... trenutno je ne pričakujem okoli 24. pa bomo vidli kdaj se bo prikazala, jaz sicer močno upam, da se ne bo, če pa se že misli pa se naj čimprej da potem lahko začnem s Klomifenom in upam da bo takrat uspelo ... Tebi pa želim vse dobro in čim manj skrbi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 20:58:28
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla - ma kaj a nič novega? Jaz sem moj nov, zdrav način prehranjevanja danes popolnoma ignorirala. Grrrrrr! Zdaj sem pa jezna sama nase kot . Amm, mi je Luna dala mislit - amm, delujem blond?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 21:11:07
|
|
|
|
Erin
|
Zakaj blond?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 21:16:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Zakaj blond? Vizualno. (mislim, da zaradi avatarčka - zakaj že nimajo črnolasih angelčkov ) Mentalno, upam da ne preveč.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 21:34:40
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Zakaj blond? Mentalno, upam da ne preveč. avša! sej ne bom nič več rekla.... bom modro tiho... ampak vete kaj...blont gor al pa dol.... glavn da mam jst nove šuhe jelov kapke ...denarnca pa spet prazna mejte se lepo... grem pečenko za juter naštimat Erin hvala glede frizurce... sam zdej je še boljša..... Pa tud teb hvala, da si k svojem imenu prpopala še svoj.....luškan obrazek
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 19.1.2008 21:37:08 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 21:41:34
|
|
|
|
Erin
|
evo ti enega angelčka z minimalno temno čupco Drugače pa..zakaj bi si želela biti dark angel ... Če si želiš novega avatarčka ti jih lahko nekaj pošljem...mam okoli 200 slikc spravljenih...samo meni osebno so boljši avatarčki smajliji
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 22:36:19
|
|
|
|
Erin
|
Ne ga srat da ste šle vse spat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 10:09:27
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da ste vceraj spet cvekale tko je prav! o kakih slikah se ve to pogovarjate, jaz bi tud to rada vidlaaaa splok luncino novo frizuro, mora bit res nekaj posebnega pa se kavica gledam vas
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 10:20:21
|
|
|
|
Serendipity
|
Jao, jaz pa te kavice ne bi upala pit. The Big Coffee is watchin ya!!!!!!! Je pa vizualno fantastična. Ammm - jaaaz pa vem kak izgleda LuNca pa Erin aja, pa špelka (le še našega sončeka si ne predstavljam, pa ledenkice, pa pikapokice, pa še katere ... ) Ma same luštne punce Otročki bodo itaq sami lepotci in lepotičke Eto, to sem pa jaz .... Ej - tortica je pa vseeno bila dokaj dobra M* pa moja dieta
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 11:05:54
|
|
|
|
polaris
|
Jutro, Ledenka, hvala za kofi (sam učko sem ti pa pustila , da še lahko mal opazuješ). Želim vam lepo nedeljo, zdaj pa gledat super G, se je že začelo . pa pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 13:24:12
|
|
|
|
Erin
|
No vidiš Seki, ni važn kako zgleda, važn je tist kar je notr Pa ne samo pri torti ane..., no edin pri kinderjajčku se ne strinjam s tem...čokolada je definitivno boljš od igračke
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 17:45:38
|
|
|
|
ledenka
|
alo borke, kaj pocnete? sva bila zunaj, pa je v lj postalo tako zoprno, megleno in mrzlo, da ni res pred 2 urama pa fuuuul sonce zdajle pa se mi namaka rmanov caj, ki je bojda dober za razstrupljanje telesa, hkrati pa se pozitivno vpliva na nase organcke sem iskala, kako natancno, ampak nisem nikjer nasla - mogoce bolj posredno, ker cisti kri se cajcek za vas da ne bom sama pila
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 17:52:40
|
|
|
|
sonček33
|
Čakaj, čakaj Se* - kako ti veš, kao zgledaLunca - sem že zadnjič brala, da je ena pohvalila njeno frizuro...letim hitr v njen album, pa nič :( A ste na ZS pošiljale?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 17:53:50
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak si ti fajn..... Evo, jaz pa sem ravno prišla s sprehoda.... la la la Pa vpisat sem se šla na pilates..... la la la pa spoznala sem nekoga.... la la la Pa s tem nekom preživela dve lepi urci.... la la la Kje pa ste vse ve?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 17:55:53
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Čakaj, čakaj Se* - kako ti veš, kao zgledaLunca - sem že zadnjič brala, da je ena pohvalila njeno frizuro...letim hitr v njen album, pa nič :( A ste na ZS pošiljale? o sonček ... si zamudila včerej našo seanso pošiljanja fotk.... zdej vem za vse kak zgledajo - razen tebe in pikapoka Smo se šle mal menjave - slikica za slikico, ko v starih cajtih, ko smo še bli otroc, pa smo menjavala slikice životinjsko carstvo...al pa čebelico majo...al pa...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 17:57:29
|
|
|
|
sonček33
|
Al menjava še velja?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:02:43
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Al menjava še velja? če si za, zakaj pa ne? Ampak, jaz tebi, ti meni
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:03:13
|
|
|
|
ledenka
|
jaz tud hocem videt, kake ste oz. lunci, kak zgledas z novo frizuro
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 18:06:43
|
|
|
|
ledenka
|
lunci, s kom pa si bla, koga si spoznala? hmmmmm
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.