|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
20.1.2008 19:57:09   
ledenka
Erin, kok si ti mlada user posted image  Soncek, ti tudi user posted image  

se pravo bako pocutim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
20.1.2008 19:57:57   
ledenka
luna, ti pa si zginla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
20.1.2008 19:58:19   
Erin
ne biksaj gauser posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
20.1.2008 20:00:38   
Erin
ne frostyuser posted image user posted image user posted image ,  nisem temna, rdečka pobarvana na blonduser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
20.1.2008 20:01:11   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image

a si se ti pr temi zmotla???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
20.1.2008 20:01:57   
ledenka
k vse ostale smo pobarvane na rdece user posted image  tipis babe, nikol zadovolne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
20.1.2008 20:02:10   
Erin
user posted image user posted image user posted image nam več....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
20.1.2008 20:02:21   
LuNa73
če pa igram igrco - se grem varuško user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
20.1.2008 20:04:21   
Erin
pomisli, rdečke veljamo za najbolj pohotne babe, tko si pa z blond prameni vsaj mal miru zagotovim, če ne bi mogla skoz...user posted image user posted image hudič k pa hoč pa ne smeš....user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
20.1.2008 20:05:24   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

če pa igram igrco - se grem varuško user posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem jo tud, pa se mi ne da več...sem na bolniškiuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
20.1.2008 20:06:14   
LuNa73

pomisli, rdečke veljamo za najbolj pohotne babe, tko si pa z blond prameni vsaj mal miru zagotovim, če ne bi mogla skoz...user posted image user posted image hudič k pa hoč pa ne smeš....user posted image

sej pa ti si skoz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... si že pozabla? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
20.1.2008 20:07:45   
ledenka

sej pa ti si skoz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... si že pozabla? user posted image user posted image user posted image

o polzkih in podobnem bom raj tih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
20.1.2008 20:09:12   
Erin
ja neee pa neeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
20.1.2008 20:11:02   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

o polzkih in podobnem bom raj tih user posted image user posted image user posted image

hmmm, kakih polžkih???? user posted image ker polž mene asociira edin na: zelooooooooo zeloooooo počas.... pa na slinast user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
20.1.2008 20:12:58   
LuNa73

ja neee pa neeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

oooooooooooo ja pa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... a grem mal za nazaj brskat, pa mal tvojmu spominu obudimo spomine user posted image user posted image user posted image user posted image
šit, sam pol pa lahk da se ne boš mogla brzdat in.... sej veš, da ne smeš zdaj, a ne???? user posted image

Se* ti pa lepo nafili tvojga z dvema limoncama pa čajčkom, pa prid nazaj.... user posted image
Ji grem SMS poslat, da naj pride nazaj gor.....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
20.1.2008 20:15:02   
ledenka
Luncika, si najdla dokaz user posted image user posted image user posted image  

Erin, sej, jaz se farbam na rdece, da pride moja prava narava do izraza user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
20.1.2008 20:18:35   
Erin
okej, priznam ko sem bila pri borkah sem bila zeloooooo aktivna - sem še samo sebe presenetla (kaj vse naredi želja po otroku)user posted image , drgač se je pa moj  včasih kar jezil ko me ni in ni mogel pripravt do čungalunganja...hmm...en žvek bi...u glavnem tisto so bili le moji trenutki slabosti iz katerih se bo razvilo življenje sladkosti...okej že pesnim...lačna sem...user posted image pa seksala bi tud rada po dolgem času...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
20.1.2008 20:21:53   
ledenka
user posted image  in se dobr, da si uzivala user posted image  ker ko delas na user posted image  dolgo casa, se ti lahko tud hopsanje zagabi, in to zelo. user posted image  no, men se se ni user posted image  mojemu pa user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
20.1.2008 20:25:51   
LuNa73
huhhhhhhhhhhhhhhhhh, zagabi pa je en mal prekruta beseda, a ne? user posted image  Recimo, da se mu je (ne)dvignal user posted image .... pišuka, a zdej smo tu gor tri, ko bi rade pa.... ena ne sme!!!!!, drugi dve pa mata mal "čudne" moške user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
20.1.2008 20:26:44   
LuNa73

okej, priznam ko sem bila pri borkah sem bila zeloooooo aktivna - sem še samo sebe presenetla (kaj vse naredi želja po otroku)user posted image , drgač se je pa moj  včasih kar jezil ko me ni in ni mogel pripravt do čungalunganja...hmm...en žvek bi...u glavnem tisto so bili le moji trenutki slabosti iz katerih se bo razvilo življenje sladkosti...okej že pesnim...lačna sem...user posted image pa seksala bi tud rada po dolgem času...user posted image user posted image user posted image

kaj pa je to????? user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
20.1.2008 20:28:12   
ledenka
ah, od tega, da mali junak ni bil za stvar, da je bil za stvar, pa ni prislo do vodometa, do izmikanja dotikanju, ki bi lahko pripeljalo do hopsanja user posted image  hja, in pol se cudim, k nisem noseca user posted image  

luncika, ocitno rabimo pomoc prijatelja user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
20.1.2008 20:29:51   
LuNa73

ah, od tega, da mali junak ni bil za stvar, da je bil za stvar, pa ni prislo do vodometa, do izmikanja dotikanju, ki bi lahko pripeljalo do hopsanja user posted image  hja, in pol se cudim, k nisem noseca user posted image  

luncika, ocitno rabimo pomoc prijatelja user posted image user posted image user posted image  

novega prijatelja, al prijatelja prijatelja, ki včasih mal strese... no ki skoz trese, če na pravi gumb prtisneš user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
20.1.2008 20:33:51   
ledenka

novega prijatelja, al prijatelja prijatelja, ki včasih mal strese... no ki skoz trese, če na pravi gumb prtisneš user posted image user posted image user posted image  

em, sem mela bolj kakega v naravni velikosti v mislih user posted image user posted image user posted image  k zanosis bolj tezko s tistim prijateljem user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
20.1.2008 20:34:13   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  

Eto, LuNca, sem se primajala nazaj gor.

Moj je nafilan - vroč čajček, dve žlici medu ena limona... user posted image  Preklinja me na dolgo in široko, ker sem ukazala,da naj spije, če ne bo joj! user posted image

Zdaj pa grem prečikirat, kaj se je dogajalo ta čas ...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
20.1.2008 20:35:56   
polaris
Čao klepetuljice, jaz bi tud vašo slikcooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.