|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
19.1.2008 14:48:55   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ja seveda Se* - on jo bo mazal in li*** opa jedel

user posted image

user posted image  No, potem sem pa ''podzavestno'' sabotirala to mojo tortico ... user posted image  user posted image  user posted image  

Jao smo / ste packe.  I like it. user posted image  

ledenka - mnjami, tvoje kave so najslajše! Tudi tebi prijetno soboto.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
19.1.2008 14:54:35   
Serendipity
Jao, kaj se je meni danes zgodilo ... naša tamala (nečakinja - skoraj 5 let) se je danes nekaj cartala pri meni, potem me pa pogleda in poreče - J***a ti maš pa tako gubico na sredi čela, a to zato, ker si učitleca pa se jeziš? .... user posted image

user posted image  Pa jaz se sploh ne jezim. user posted image

ps: Aaaaaaaaaaaaa user posted image  , če pa že detece opazi gubico user posted image  LOLuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
19.1.2008 15:27:12   
Erin
se, sem kar na istem, črte modrosti se vztrajno rišejo na moj obrazuser posted image

Jaz sem pa sedaj začela kuhat južno pa kuham krompirček pa sem začela rezat piščančka da bi izoblikovala zrezke in se mi je vse dvignilo...laufala sem na wc in 2-ič v nosečnosti bruhalauser posted image ..pa ravno sedaj ko naj bi se slabosti pri nosečnicah  umirjaleuser posted image ..očitno beba ne bo marala mesauser posted image

Me je moj kar nagnal sedaj na kavč ležat da bo on kuhal, če ne bomo imeli primesi zravenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2953
19.1.2008 19:01:32   
trinity22
Erin ti kar počivaj, moraš čuvat pikico, kako si kaj drugače???

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
19.1.2008 19:23:57   
Erin
brez skrbi trinity, počivam, sem že teden dni in pol dobesedno prilepljena na kavč (sem krvavela in imam predpisan strogi počitek)user posted image tako da po cele dneve visim na RR-ju.

Kje se ti potepaš kaj? Se ti je M uredila?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
19.1.2008 19:42:58   
Erin
Luna, huda frizurcaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
19.1.2008 20:57:14   
trinity22
jaz sem vse povsod malo, sedaj tudi tukaj, ker vidim da so tu naše stare borkeuser posted image

moja M je še vedno tko tko kakor se ji zljubi .... trenutno je ne pričakujem okoli 24. pa bomo vidli kdaj se bo prikazala, jaz sicer močno upam, da se ne bo, če pa se že misli pa se naj čimprej da potem lahko začnem s Klomifenom in upam da bo takrat uspelo ...

Tebi pa želim vse dobro in čim manj skrbiuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
19.1.2008 20:58:28   
Serendipity
Ojla - ma kaj a nič novega?

Jaz sem moj nov, zdrav način prehranjevanja danes popolnoma ignorirala. Grrrrrr! Zdaj sem pa jezna sama nase kot user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  

Amm, mi je Luna dala mislit - amm, delujem blond? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
19.1.2008 21:11:07   
Erin
Zakaj blond?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2959
19.1.2008 21:16:37   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Vizualno. user posted image  
(mislim, da zaradi avatarčka - zakaj že nimajo črnolasih angelčkov user posted image )

Mentalno, upam da ne preveč. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
19.1.2008 21:34:40   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Mentalno, upam da ne preveč. user posted image

avša! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej ne bom nič več rekla....user posted image user posted image user posted image
bom modro tiho...
ampak vete kaj...blont gor al pa dol....
glavn da mam jst nove šuhe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jelov kapke user posted image user posted image ...denarnca pa spet prazna user posted image user posted image
mejte se lepo... grem pečenko za juter naštimatuser posted image

Erin hvala glede frizurce... sam zdej je še boljša..... user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tud teb hvala, da si k svojem imenu prpopala še svoj.....luškan obrazekuser posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 19.1.2008 21:37:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 2961
19.1.2008 21:41:34   
Erin
evo ti enega angelčka z minimalno temno čupcouser posted image
user posted image

Drugače pa..zakaj bi si želela biti dark angeluser posted image ...
Če si želiš novega avatarčka ti jih lahko nekaj pošljem...mam okoli 200 slikc spravljenih...samo meni osebno so boljši avatarčki smajlijiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2962
19.1.2008 22:36:19   
Erin
Ne ga srat da ste šle vse spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
20.1.2008 10:09:27   
ledenka
vidim, da ste vceraj spet cvekale user posted image  tko je prav! o kakih slikah se ve to pogovarjate, jaz bi tud to rada vidlaaaa user posted image  splok luncino novo frizuro, mora bit res nekaj posebnega user posted image  

pa se kavica
user posted image

gledam vas user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
20.1.2008 10:20:21   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  

Jao, jaz pa te kavice ne bi upala pit. The Big Coffee is watchin ya!!!!!!!  user posted image  
Je pa vizualno fantastična.

Ammm - jaaaz pa vem kak izgleda LuNca pa Erin aja, pa špelka user posted image  (le še našega sončeka si ne predstavljam, pa ledenkice, pa pikapokice, pa še katere ... )

Ma same luštne punce user posted image  Otročki bodo itaq sami lepotci in lepotičke user posted image  

Eto, to sem pa jaz ....

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

Ej - tortica je pa vseeno bila dokaj dobra user posted image  user posted image  user posted image  M* pa moja dieta user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
20.1.2008 11:05:54   
polaris
Jutro,

Ledenka, hvala za kofi (sam učko sem ti pa pustilauser posted image , da še lahko mal opazuješ).
Želim vam lepo nedeljo, zdaj pa user posted image gledat super G, se je že začelo user posted image .

pa pa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
20.1.2008 13:24:12   
Erin
No vidiš Seki, ni važn kako zgleda, važn je tist kar je notruser posted image user posted image user posted image Pa ne samo pri torti ane..., no edin pri kinderjajčku se ne strinjam s tem...čokolada je definitivno boljš od igračkeuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
20.1.2008 17:45:38   
ledenka
alo borke, kaj pocnete? user posted image  sva bila zunaj, pa je v lj postalo tako zoprno, megleno in mrzlo, da ni res user posted image  pred 2 urama pa fuuuul sonce user posted image  zdajle pa se mi namaka rmanov caj, ki je bojda dober za razstrupljanje telesa, hkrati pa se pozitivno vpliva na nase organcke user posted image  sem iskala, kako natancno, ampak nisem nikjer nasla - mogoce bolj posredno, ker cisti kri user posted image  

se cajcek za vas user posted image  da ne bom sama pila
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
20.1.2008 17:52:40   
sonček33
Čakaj, čakaj Se* - kako ti veš, kao zgledaLunca - sem že zadnjič brala, da je ena pohvalila njeno frizuro...letim hitr v njen album, pa nič :(
A ste na ZS pošiljale?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
20.1.2008 17:53:50   
LuNa73
ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak si ti fajn..... user posted image user posted image user posted image
Evo, jaz pa sem ravno prišla s sprehoda.... la la la
Pa vpisat sem se šla na pilates..... la la la
pa spoznala sem nekoga.... la la la
Pa s tem nekom preživela dve lepi urci.... la la la user posted image user posted image user posted image

Kje pa ste vse ve????? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
20.1.2008 17:55:53   
LuNa73

Čakaj, čakaj Se* - kako ti veš, kao zgledaLunca - sem že zadnjič brala, da je ena pohvalila njeno frizuro...letim hitr v njen album, pa nič :(
A ste na ZS pošiljale?

o sonček user posted image user posted image user posted image user posted image ... si zamudila včerej našo seanso pošiljanja fotk.... zdej vem za vse kak zgledajo - razen tebe in pikapoka user posted image
Smo se šle mal menjave - slikica za slikico, ko v starih cajtih, ko smo še bli otroc, pa smo menjavala slikice životinjsko carstvo...al pa čebelico majo...al pa... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
20.1.2008 17:57:29   
sonček33
Al menjava še velja?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
20.1.2008 18:02:43   
LuNa73

Al menjava še velja?

če si za, zakaj pa ne? Ampak, jaz tebi, ti meni user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
20.1.2008 18:03:13   
ledenka
jaz tud hocem videt, kake ste user posted image  oz. lunci, kak zgledas z novo frizuro user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
20.1.2008 18:06:43   
ledenka
lunci, s kom pa si bla, koga si spoznala? hmmmmm user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.