|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
19.1.2008 0:25:24   
polaris
Mojga še to čaka, se še kar pridno upiram user posted image user posted image user posted image , pa pravi; ampak muca, kak si ti to zamišljaš, bo junior kar na pico pa hamburger preklopil? Kaj pr nas ne bomo nič jedli? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
19.1.2008 0:28:18   
ledenka
iz joske direkt na cevape user posted image user posted image user posted image  al pa cevap namesto dude user posted image  

zakaj pa se tvoj ne loti kuhe? user posted image  moj zna, sam jaz raje pacam po kuhinji. se pa drzim enega pravila - cas pripravljanja mora bit krajsi od 1 ure user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
19.1.2008 0:32:39   
polaris
No, saj ni tak hudo. Med tednom res prihajava zlo pozno domov zato običajno jeva zunaj, med vikendom pa si že pripraviva kaj malega, al pa se abonirava domov (mamice še vedno zelo rade kuhajo za svoje otročičke user posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
19.1.2008 0:36:36   
ledenka
najine mame so dalec user posted image  med tednom kuham kvecjemu kaj malega zase, ker se mi id gostilniske hrane ze zelodec upira user posted image  non-stop isto sr...

Denzela je konec, zdaj je pa res neki XXX na kablu user posted image user posted image user posted image  se mi je zdelo cudno, da bi Denzel tako vzdihoval user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
19.1.2008 0:37:59   
polaris
Kaj veš, mu je bilo morda slabo, pa je mal globoko dihal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
19.1.2008 0:38:48   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

najine mame so dalec user posted image  med tednom kuham kvecjemu kaj malega zase, ker se mi id gostilniske hrane ze zelodec upira user posted image  non-stop isto sr...

Denzela je konec, zdaj je pa res neki XXX na kablu user posted image user posted image user posted image  se mi je zdelo cudno, da bi Denzel tako vzdihoval user posted image user posted image user posted image

a sta oba Mariborčana?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
19.1.2008 0:41:05   
ledenka
moj je Stajerc, ni pa Mariborcan user posted image  

tak, grem jaz tud malce pod odejo, pa upam, da bo kmalu tu user posted image  lepo se imej in lepo sanjaj (npr. Denzla v XXX user posted image )

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
19.1.2008 0:43:59   
polaris
Saj tud jaz že težko gledam. Bodi lepo pa mirno nočko ti želim. Se kaj slišimo jutr, pa pa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
19.1.2008 10:38:50   
LuNa73
halo čvekice user posted image ... da se bote en mal nasmejale user posted image
user posted image
Pa še nekej za lušte delat.... user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 19.1.2008 10:41:39 >

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
19.1.2008 11:29:36   
trinity22
evo, zdaj sem vas pa našla ....user posted image

tile angeli so pa res dobriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
19.1.2008 13:04:08   
Serendipity
Če je LuNa priskrbela za zajtrk, bom pa jaz za sladico:

user posted image

Pa ''dober tek''

trinity - Super da si nas našla! user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
19.1.2008 13:07:30   
LuNa73
Se* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a mi lohk poveš kej se skrivaš... jst te pogrešam user posted image

Hvala za...sladico...njam user posted image user posted image user posted image

trinitiy, sej ni blo pretežko, a ne???' So dobri smerokazi do sem user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
19.1.2008 13:10:32   
Serendipity
O luni - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jao, ste včeraj naklofale en kup štorij... Zanimajo me le 'tiste' slikice, me firbec ma, kaj lepega ste gledale... user posted image
Amm, se ne skrivam, delam. Torto pečem. Oz sem pekla. user posted image  Mojemu za RD. Pa mi ni uspelo, user posted image  Zdaj si pa živčke hladim na RR. Mi kar uspeva ob prebiranju vaših postov. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater ste FAAACEEE!!!!!

ps:user posted image user posted image user posted image user posted image  back. Sem vas full pogrešala že.

Kje pa je naš sunček?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
19.1.2008 13:15:16   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image

Seki is in the town, lalalalalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2939
19.1.2008 13:15:44   
LuNa73
ej, kok ni uspela torta????? a sam vizualno???? glavn da je dobraaaaaaaaaaa..... user posted image

naša sunny ne vem kje je.... erin pa naju že opazuje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2940
19.1.2008 13:20:19   
LuNa73
No erin je že tud spregovorila.... kako je nosečka.... da te opozorim - čeljust je že v boljšem stanju, tak da po moje jutri..... alarmmmmmmmmm!!!!! user posted image

Nč babike, jst grem pucat.... pol pa hit v europark si šuhe kupit.... user posted image , da bom lahko: lahkih nog naokrog.... namreč, šuhov si nisem pa kupla že tri sezone... zdej pa je cajt....user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
19.1.2008 13:26:59   
Erin
big mama is watching youuser posted image

torta je zih dobra, seki je samo preveč kritična do sebeuser posted image
Luna a pa si zih pa bo iz kurje glave v kurjo rit tvoj glas neslo...user posted image bogi ljubljančani ki so vmes, bodo pol rušilnega glasu prestregliuser posted image

pa dobre šuhe si izberuser posted image user posted image user posted image ti si kar privošči puncauser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
19.1.2008 13:30:31   
Serendipity
Ma ni uspela - sem spekla vsega skupaj tri biskvite in od tega sta se mi dva popolnoma sesedla ... Potem jo nekak spravim skup, se mi sesede krema. Letim v trgovino po drugo smetano in naredim kremo... KO vse namacam gor pa ... Puh, jo nesem in si jo obrem nase... Grrrrr!!!  user posted image  user posted image  Vizualno zdaj zgleda, kot da bi se petstokilska baba vsedla nanjo ... user posted image   user posted image

Eriiiiiiiiiiiiiiiin! Komaj čakam sliiikiiiiceee do pikice user posted image  user posted image  user posted image ! Am, jaz bi tuj rada vedela kak zgledaš user posted image  Pa za LuNO tudi user posted image  Ma za vse naše čvekeee tu. A se nam boste prikazale? user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
19.1.2008 13:36:15   
Erin
se pravi sem bila pri tebiiii in sem se usedla na tortouser posted image ....vidiš ta delček jutra mi je manjkal v spominuuser posted image
Seki pa važn je da je dobrauser posted image user posted image user posted image , sej je ne bosta gledala ampak jedla, ti samo fuuuuuul smetane gor daj pa malo okrasi, kamuflaža naredi velikouser posted image

slike od pikice sledijo v torek, od mene paaaaaa...en dan...ko bo ustvarjena slikca s katero bom zadovoljna...user posted image ne brez skrbi, ko bom mela buhija se bom slikala da me boste vidle, sedaj sem šele v fazi vzhajanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2944
19.1.2008 13:39:39   
LuNa73
erin, spremlajmo te že od pred buhijem.,.... zdej pa bi nas mogla ti vsaki teden razveselit z buhijem...da lepo spremljamo in mamo vse pod kontrolo user posted image user posted image user posted image . Da vidimo da kje ne pretiravaš...user posted image user posted image user posted image , v rasti v širino mislim user posted image

zdej pa res grem...

aja, Se*, sigurn je torta dobra...to je najbolj važn... lahk pa jo uporabta kot igračko user posted image  in bo še bolj okusna.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
19.1.2008 14:13:47   
sonček33
LuNa  u fajn ideja...Se*  - v posteljo s torto...pa bo...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
19.1.2008 14:21:05   
Serendipity
Sončece -  user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Mmmmm... dober nasvet. Jo bo kar on mazal, ker je meni slabo od vse te smetaneuser posted image ... user posted image user posted image user posted image

Grda navada, da ko torto delam je pol pojem ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
19.1.2008 14:33:52   
ledenka
alo, bejbe! ja, vceraj je bil klepet pa pol, ko v staaaaari cajtih user posted image  sem se tako nasmejala, pa vse, kar sem hotla urihtat, je ostalo tocno v istem stanju user posted image  sam perilo sem obesla ob 1h zjutraj, da ne bi zasmrdelo user posted image

kake mate plane za danes? jaz bom na hitro naredla pasto, potem morava pa malce pogledat pomivalce, stroj vedno slabse pere user posted image  ne vem, kolk je star, ker je bila kuhna ze not, ko sva se priselila. sej niso tak dragi, a ne da ne user posted image  dejte me potolazit user posted image  

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
19.1.2008 14:37:05   
sonček33
Ja seveda Se* - on jo bo mazal in li*** opa jedel

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
19.1.2008 14:44:36   
ledenka
soncek, pa smo spet pri smetani user posted image

lepo se mejte, punce, in uzivajte to soboto. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.