![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:25:24
|
|
|
|
polaris
|
Mojga še to čaka, se še kar pridno upiram , pa pravi; ampak muca, kak si ti to zamišljaš, bo junior kar na pico pa hamburger preklopil? Kaj pr nas ne bomo nič jedli?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:28:18
|
|
|
|
ledenka
|
iz joske direkt na cevape al pa cevap namesto dude zakaj pa se tvoj ne loti kuhe? moj zna, sam jaz raje pacam po kuhinji. se pa drzim enega pravila - cas pripravljanja mora bit krajsi od 1 ure
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:32:39
|
|
|
|
polaris
|
No, saj ni tak hudo. Med tednom res prihajava zlo pozno domov zato običajno jeva zunaj, med vikendom pa si že pripraviva kaj malega, al pa se abonirava domov (mamice še vedno zelo rade kuhajo za svoje otročičke )
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:36:36
|
|
|
|
ledenka
|
najine mame so dalec med tednom kuham kvecjemu kaj malega zase, ker se mi id gostilniske hrane ze zelodec upira non-stop isto sr... Denzela je konec, zdaj je pa res neki XXX na kablu se mi je zdelo cudno, da bi Denzel tako vzdihoval
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:37:59
|
|
|
|
polaris
|
Kaj veš, mu je bilo morda slabo, pa je mal globoko dihal
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:38:48
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka najine mame so dalec med tednom kuham kvecjemu kaj malega zase, ker se mi id gostilniske hrane ze zelodec upira non-stop isto sr... Denzela je konec, zdaj je pa res neki XXX na kablu se mi je zdelo cudno, da bi Denzel tako vzdihoval a sta oba Mariborčana?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:41:05
|
|
|
|
ledenka
|
moj je Stajerc, ni pa Mariborcan tak, grem jaz tud malce pod odejo, pa upam, da bo kmalu tu lepo se imej in lepo sanjaj (npr. Denzla v XXX )
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:43:59
|
|
|
|
polaris
|
Saj tud jaz že težko gledam. Bodi lepo pa mirno nočko ti želim. Se kaj slišimo jutr, pa pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 10:38:50
|
|
|
|
LuNa73
|
halo čvekice ... da se bote en mal nasmejale Pa še nekej za lušte delat....
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 19.1.2008 10:41:39 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 11:29:36
|
|
|
|
trinity22
|
evo, zdaj sem vas pa našla .... tile angeli so pa res dobri
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 13:04:08
|
|
|
|
Serendipity
|
Če je LuNa priskrbela za zajtrk, bom pa jaz za sladico: Pa ''dober tek'' trinity - Super da si nas našla!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 13:07:30
|
|
|
|
LuNa73
|
Se* , a mi lohk poveš kej se skrivaš... jst te pogrešam Hvala za...sladico...njam trinitiy, sej ni blo pretežko, a ne???' So dobri smerokazi do sem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 13:10:32
|
|
|
|
Serendipity
|
O luni - Jao, ste včeraj naklofale en kup štorij... Zanimajo me le 'tiste' slikice, me firbec ma, kaj lepega ste gledale... Amm, se ne skrivam, delam. Torto pečem. Oz sem pekla. Mojemu za RD. Pa mi ni uspelo, Zdaj si pa živčke hladim na RR. Mi kar uspeva ob prebiranju vaših postov. Mater ste FAAACEEE!!!!! ps: back. Sem vas full pogrešala že. Kje pa je naš sunček?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 13:15:16
|
|
|
|
Erin
|
Seki is in the town, lalalalala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 13:15:44
|
|
|
|
LuNa73
|
ej, kok ni uspela torta????? a sam vizualno???? glavn da je dobraaaaaaaaaaa..... naša sunny ne vem kje je.... erin pa naju že opazuje
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 13:20:19
|
|
|
|
LuNa73
|
No erin je že tud spregovorila.... kako je nosečka.... da te opozorim - čeljust je že v boljšem stanju, tak da po moje jutri..... alarmmmmmmmmm!!!!! Nč babike, jst grem pucat.... pol pa hit v europark si šuhe kupit.... , da bom lahko: lahkih nog naokrog.... namreč, šuhov si nisem pa kupla že tri sezone... zdej pa je cajt....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 13:26:59
|
|
|
|
Erin
|
big mama is watching you torta je zih dobra, seki je samo preveč kritična do sebe Luna a pa si zih pa bo iz kurje glave v kurjo rit tvoj glas neslo... bogi ljubljančani ki so vmes, bodo pol rušilnega glasu prestregli pa dobre šuhe si izber ti si kar privošči punca
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 13:30:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma ni uspela - sem spekla vsega skupaj tri biskvite in od tega sta se mi dva popolnoma sesedla ... Potem jo nekak spravim skup, se mi sesede krema. Letim v trgovino po drugo smetano in naredim kremo... KO vse namacam gor pa ... Puh, jo nesem in si jo obrem nase... Grrrrr!!! Vizualno zdaj zgleda, kot da bi se petstokilska baba vsedla nanjo ... Eriiiiiiiiiiiiiiiin! Komaj čakam sliiikiiiiceee do pikice ! Am, jaz bi tuj rada vedela kak zgledaš Pa za LuNO tudi Ma za vse naše čvekeee tu. A se nam boste prikazale?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 13:36:15
|
|
|
|
Erin
|
se pravi sem bila pri tebiiii in sem se usedla na torto ....vidiš ta delček jutra mi je manjkal v spominu Seki pa važn je da je dobra , sej je ne bosta gledala ampak jedla, ti samo fuuuuuul smetane gor daj pa malo okrasi, kamuflaža naredi veliko slike od pikice sledijo v torek, od mene paaaaaa...en dan...ko bo ustvarjena slikca s katero bom zadovoljna... ne brez skrbi, ko bom mela buhija se bom slikala da me boste vidle, sedaj sem šele v fazi vzhajanja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 13:39:39
|
|
|
|
LuNa73
|
erin, spremlajmo te že od pred buhijem.,.... zdej pa bi nas mogla ti vsaki teden razveselit z buhijem...da lepo spremljamo in mamo vse pod kontrolo . Da vidimo da kje ne pretiravaš... , v rasti v širino mislim zdej pa res grem... aja, Se*, sigurn je torta dobra...to je najbolj važn... lahk pa jo uporabta kot igračko in bo še bolj okusna....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 14:13:47
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa u fajn ideja...Se* - v posteljo s torto...pa bo...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 14:21:05
|
|
|
|
Serendipity
|
Sončece - Mmmmm... dober nasvet. Jo bo kar on mazal, ker je meni slabo od vse te smetane ... Grda navada, da ko torto delam je pol pojem ...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 14:33:52
|
|
|
|
ledenka
|
alo, bejbe! ja, vceraj je bil klepet pa pol, ko v staaaaari cajtih sem se tako nasmejala, pa vse, kar sem hotla urihtat, je ostalo tocno v istem stanju sam perilo sem obesla ob 1h zjutraj, da ne bi zasmrdelo kake mate plane za danes? jaz bom na hitro naredla pasto, potem morava pa malce pogledat pomivalce, stroj vedno slabse pere ne vem, kolk je star, ker je bila kuhna ze not, ko sva se priselila. sej niso tak dragi, a ne da ne dejte me potolazit
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 14:37:05
|
|
|
|
sonček33
|
Ja seveda Se* - on jo bo mazal in li*** opa jedel
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 14:44:36
|
|
|
|
ledenka
|
soncek, pa smo spet pri smetani lepo se mejte, punce, in uzivajte to soboto.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.