![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:35:16
|
|
|
|
LuNa73
|
mu bom povedala.... bom rekla, da je ajsi rekla... pa kaj, naj lije..kot iz škafa, glavn da nam bo fajn.... kaj bomo dans obdelale? :) gremo mal dede šinfat? No sem se spomnla...povejte mi, kaj vas pr njemu najbolj moti
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:40:25
|
|
|
|
ledenka
|
kaj me pr mojem najbolj moti... to, da rece, da pride koj, cez dve uri pa se vedno cakam pa tud mu zadnje cajte ni do hopacupanja... da nista tvoj pa moj kaj v sorodu? ja, pa se neki... moje ideje za prezivljanje prostega cajta mu niso vsec, ampak svojih predlogov pa ne da. pol pa sem jaz tecna
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:42:08
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 No sem se spomnla...povejte mi, kaj vas pr njemu najbolj moti - Da ima vedno prav,
- da se neče prepirati,
- njegova lubica
- ...se bom ziher še spomnila kaj
Grrr... pa ta RR, mi noče nič poslati!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:44:16
|
|
|
|
ledenka
|
njegova lubica??? upam, da je to kak hobi
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:44:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ...... zadnje cajte ni do hopacupanja... ja, pa se neki... moje ideje za prezivljanje prostega cajta mu niso vsec, ampak svojih predlogov pa ne da. pol pa sem jaz tecna Midva pa nikoli nenajdeva pravega tajminga: Ko bi on, meni ni. Ko bi jaz njemu ni... E, pa te ideje - se pri nama tudi razlikujejo. Jaz bi ga preživljala bolj aktivno, on pa s svojo lubico Aja, lubica - klaviatura, da ne bo pomote
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:45:20
|
|
|
|
ledenka
|
jaz sem se odjavla in se enkrat prijavla, zdaj je boljse mogoce ma pa RR tud PMS
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:46:36
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka njegova lubica??? upam, da je to kak hobi Jap, klaviatura. Bi mu jaz dala ta pravo lubico, bi pol leta škorenj z najostrejšo peto ven z riti pobiral od moje brce
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:47:20
|
|
|
|
ledenka
|
glede na vse, kar se je pred kratkim dogajalo na partnerskih odnosih, nikol ne ves pr hopacupanju bi jaz itak vedno on pa... eh...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:48:52
|
|
|
|
ledenka
|
jaz pravim, da kar ne vem, ne boli... no, kaj pa druge?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:50:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka glede na vse, kar se je pred kratkim dogajalo na partnerskih odnosih, nikol ne ves pr hopacupanju bi jaz itak vedno on pa... eh... Saj če se bo to njuno razmerja še tako nadaljevalo, se bom tudi jaz tja pritožila! Sam ne vem, ka bi mi pomagalo Bi bilo vprašanje v stilu. MOj dragi preživlja vse dneve s svojo ljubico. Stalno jo boža, ji poje, jo objema in obljublja sladke besede. Kaj naj ukrenem? He he he - mogoče pa ima tudi on PMS - namesto enkrat mesečno, se je zdaj vse nakopičilo in ven vre? Saj veš, vsa ta leta, tega mora bit oooogrooomno. Probaj_čokolada, cimet, ... vzpodbuja željo po
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:52:19
|
|
|
|
ledenka
|
ti, mors po mizi vdarit pa rect, da se bote vsi skup dobili na kofetu in pomenli oz ona lahko poje
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:53:54
|
|
|
|
spelka12
|
nehite, prosim, Se* dons pa imaš ideje. Da niso vsi naši mogoče v sorodu, če me razumete. Jaz nebi podnevi (tam do 19.00) on pa nebi ponoči (ker gre okol 20.00 že spat), pa mava hudiča. Kaj me moti pr nemu? Da se z njim ne da skregat, da neče z mano it nikol na sprehod, da je preveč flegma.... bi še kaj najdla, ampak ga imam vseen ful rada mojga srčka . ajsika v harveju sva bla, imajo super stole, samo kombinacije, ki jo iščeva ni bilo. Pa v rutarju, lesnini in v šenku sva bila. Kaj a spet bo kava brez mene??????? Zdej pa res jokam pa ne od sreče
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:56:18
|
|
|
|
ledenka
|
spelcika, lahko greva midve na kavo ja, pol sta bla v precej trgovinah... nimam pojma, kam bi se lahko sla pogledat. sicer je par manjsih trgovin tud. a na www od kli logatec si pogledala? vsaj mislim, da majo tud stole.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:56:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ti, mors po mizi vdarit pa rect, da se bote vsi skup dobili na kofetu in pomenli oz ona lahko poje in potem bo spet vso pozornost ONA dobila, ker lepše poje.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:58:23
|
|
|
|
sonček33
|
Kaj me moti? - da ima preveč energije - da mu gre na živce, če je preveč razmetano (meni pa ne) - da ne pusti, da na pultu režem kruh pa še kaj bi se našlo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:59:01
|
|
|
|
LuNa73
|
zdrej pa mal na bremzo stopte, da preberem kaj ste napisale....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:59:43
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Kaj a spet bo kava brez mene??????? Zdej pa res jokam pa ne od sreče Kak kava brez tebe!!!! No way! Glej moj načrt: 4.2.08, se dobimo v MB-ju, pa gremo gasa po kafičaj! Nislim, po lesninah! Kaj praviš? Pa še vse ostale s sabo vzameš - čveke iz lublane, da bo pestro! A? OK, šiban spat - drugače bom zaspala, ko bojo teste pisali Cmoka & nighty night!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:59:48
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, sej moj je tud poligamist prva je njegova sluzba, pol sele pridem jaz hja, je vcasih tezko, ampak dokler njega njegovo delo izpolnjuje, je ok, ker ni v depri in vidi smisel zivljenja
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:02:06
|
|
|
|
ledenka
|
Lunci, bos morala kar vso pozornost nam posvetit Se*, lahko noooooc! pa lepe sanje
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:02:06
|
|
|
|
sonček33
|
Kaj zdej se, a zdej pa greš??? Dej no, mal še zdrži. Bi pa kakšno kavo več spila danes.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:02:13
|
|
|
|
spelka12
|
sonček33, mene moj zveže pa ne odveže par dni, če bi samo enkrat zarezala v pult . Ajsika jupiiii, rada me maš, rada, rada, rada..... 4.2. imam pomoje ob 14.30. razgovor pri Rešku. Če imaš pol čas lahko greva na par kavic, bom jest dopust vzela samo za tebe.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:03:29
|
|
|
|
sonček33
|
spelka - pa sej jest to mojstrsko anredim, tko da se nič ne pozna , res ne...sej imava tak pult, da na njem lahko vse delaš...tudi
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:03:53
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka glede na vse, kar se je pred kratkim dogajalo na partnerskih odnosih, nikol ne ves A si bla tam al kaj?*??? Jst sem sam brala pol, ko je blo že vsega konc... no, jst sem sam prebrala po toči, ko so debatiral unga taglavnega pa sploh nisem ujela... evo mene moti: Obe stvari kot pr ajsiki... nima občutka za čas... takoj je za njega jutri ; slončaknje zadnje čase - katastrofa... sem mu zadnič rekla: Čuj, men se pa sexa... pa se je smejal pa reku: tebi se skoz sexa hobiji - moji ga ne motjo, ampak jst bi pa si želela da imava kakega skupnega - pa ga nič ne zanima; pa za računalnikom lohk nabija igrco 12 ur skupi....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:05:48
|
|
|
|
sonček33
|
No jaz sem tut pozabila na eno k me fejst moti - počasen je....mislim on je prevč natačne in to je lahko zelo zelo moteče.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:06:08
|
|
|
|
ledenka
|
spelcika, se bova zmenle pa mele najino kavico v Lj in pol mamo lahko videokonferenco pa smo napredne soncika, pol mata pa trden pult midva ga s tega stalisca se nisva sprobala. rezem pa jaz kruh kar na krozniku sem prelena, da bi se desko pomivala lunci, si nas dohitela?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.