![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:13:54
|
|
|
|
ledenka
|
ku-ku spelci, poglejta se okol, ni vrag, da ne najdeta dobrih stolov luuuunciiiikaaaaa, ti pretiravas s temi instrukcijami! 1x na teden je cist dost! a mariborske borke boste mele miting?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:20:46
|
|
|
|
LuNa73
|
oooooooooo ajsika.... a dans pa smo se ne mal doble??? Jah ene prihajate, druge odhajamo... jah, kaj pretiravam... a naj boge reveže čist panične pustim pred testom, al kaj??? Ja, sej zdej bom mela... eno enkrat na teden... pa enga enkrat na teden...za dve šolski uri... sej morem mal možgančke trenirat, da bom pol mojim otrokom znala pomagat Pa itak, denar se vedno rabi....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:24:46
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 a sem jst dans, čist diht, al kaj.,.... kaj men dans hodi vse po glavi... Na to zdej ne rabte odgovarjat...to je bil vprašanje bolj za mene...sam sem ga naglas pač povedala.... bom kr sama odgovorila: Si si, Lunca, čist diht...sam en mal ti špila.... IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 lunči kaj bi brez tebe . lepše živeli Čeprav zdej ne vem, na kaj to leti... al na mojo dobrodelnost al na mojo požrešnost A si prepričana, da ga nisi morda dans le mal preveč feštala?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:26:40
|
|
|
|
LuNa73
|
čist prepričana... sam zaspana sem že... sam ne vem kaj ti je čudn... Požrešnost sem mislna na zajtrk.... na nč druzga , na dobrodelnost pa, ker sem pač špelki ponudla 10 eur za stol... teb pa za test
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:31:33
|
|
|
|
polaris
|
Me je zmotila bolj ona izjava lepše živeli... Oj Ledenka, a nisi tud ti še vedno en štiklc Mariborčanke?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:38:27
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Me je zmotila bolj ona izjava lepše živeli... eh, to pa te ne sme zmotit... to se pač tak reče... zarad lepšega...ko pol pa vsi takoj začnejo.... joj, pa ne...ti si tak fajn...pa bi te pogrešal... pa bla bla grem spat, ker že komej gledam... se beremo jutri....ž nočko moje koklešpiklešpokle Polaris... kva je zdej s testom??? A boš šla v pondelk???? V nakup mislim...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:43:20
|
|
|
|
polaris
|
Ktir ponedeljek? Ta sem v Biogradu, prihodnji pa v Deutschlandu. Si bo treba kir drug dan umislit
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 12:58:34
|
|
|
|
spelka12
|
No kje ste zdej? evo za vsako nekej. Čaj, pivo in kava. Zbirate pa same. Vem, da niso tolk dobre kot ajsikine ampak to je to. lunči moja - zato ker si tolk fina punca res ne mormo več brez tebe. Evrčke pa kr zadrž, boš z njimi mojim 3 otrokom lahko kinderjaja kupila. Zdej grem pa papat (tašča kuha) pol pa zaženem 1 stroj perila .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 13:02:38
|
|
|
|
pikapoka2
|
mmmm.... spelci hvala, na kavico sem čakala, nisem je skuhala, ker moja ni dobra... tale je pa naravnost čudovita pred kosilom LuNa, si prebrala? Še en kompliment, ki dokazuje, da si zakon!!! Daj pridi gor!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 13:30:14
|
|
|
|
LuNa73
|
Jah, sej včeri me je po moje vseen daju mal PMS... no sej me daje že par dni ...sem tečna pa kr en mal besedno agresivna... Evo, dans priznam vam, pa nobenmu drugemu Sej jst vem, da sem fajn, ampak čist nič bolj ali manj od vas.... me vse smo taaaakkkkkkkkkk fajn..... a, ne? Jst se morem it zrihtat - sem v Celju in jo šibam nazaj v MB... Pikapoka- a bolj zvečer bi šlo najino srečanje kle gor? Polaris-kva je s pondelkom, tega jst nisem čist razumela Pridne bodte... pa pa špelči, hvala za tvojo pojedino: cmok!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 13:32:27
|
|
|
|
sonček33
|
O bejbe, kako ste? Pridne? že po kosilu? je bilo kaj super duper dobrega? Midva sva pospravuila stanovanjce v nulo...zdaj pa kosilo in kavica...No čakajo me še trije stroji pranja in obešanja. No, ker sem že to omenila. Jest sem ena kura, ker pojma nimam kako daš perilo v sušilca in da potem ni zmečkano????????Meni vedno pride ven tako kot da bi ga iz ...privlekla. Adijo pamet res. No, dajte kak fajn nasvet.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 14:11:16
|
|
|
|
ledenka
|
cao, punce se spravljam kosilo kuhat, bojo puranji zrezki in vse mozne priloge pa sem prisla mal se sem pogledat, ker brez tega ne gre spelcika, hvala za kavico je bila doooobra, sam jaz sem raj pircek spila lunci, kak mas PMS??? sem mislila, da mava priblizno glih ciklus in jaz ne pricakujem nekje cez 10 dni polaris, sem zaprisezena mariborcanka v duhu se kar tam zivim! mogoce bom tud kaj v zacetku februarja tam krozla, ce bom le sprejeta na tole mojo laparo zdaj bi bil pa res ze cas! soncek, ata Res je fajn, pa men tko kot spelki ustreza to, da si koj na vrsti je direkten, pa ok. edino to je slabo, da moras na resne preiskave drugam in v GK pa bojda ne obrajtajo pretirano. soncek, mene se tud 3je stroji cakajo o susilcu pa ne vem, ga nimam - ni prostora v kopalnici Se*, samo da se premika! in 4. je ze za vogalom! Erin, tebi pa objemcek, in pazi nase in na pikico in ce katere nisem omenila - vsem!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 14:20:55
|
|
|
|
pikapoka2
|
LuNa, se zna zgodit, da se dobimo zvečer tukaj! Lepo se vozi nazaj v Mb. Sonček, edini nasvet, ki ti ga glede sušilca in zmečkanega perila lahko dam, je ta, da daš v sušilec čim manjšo količino perila. Jaz sem prej, ko sem perilo dala prat kar nastavila da ko je konec pranja, da še posuši (ker imam pralni stroj in sušilec v enem), in vedno ko je bila stvar opravljena je bilo tako, ja, kot bi cote kravi iz riti potegnila. In sem vedno potem likala kot nora. Potem pa mi je ena svetovala, da dam perilo na polovico, tako da sem potem upoštevala njen nasvet in kar sem sprala v enem delu, sem sušila v dveh delih. Pa je bilo bolje! Zaj pa sušilec uporabljam samo kadar je nujno, ker mi ni preveč všeč. Madona sem zaj načvekala! Lepo se imejte, papa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 17:53:45
|
|
|
|
ledenka
|
cvekice moje, upam, da bo prisla katera naokoli za nedeljski vecerni klepet
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:00:05
|
|
|
|
LuNa73
|
Alora...evo mene...vas pa od nikoder! Ah, grem pa kej druzga počet, čeprav bi mi vaša družba fajn dela... Špelči - za kinderjaja pa ne rabim evrčke šparat, ko pa mam jst vas koklešpiklešpokle ki "piščete" valite ... bom jim kej druzga - kej bolj neprecenljivega ajsi - ehhhhh moj PMS je po moje že na pohodu, al pa pomanjkanje slončkanja, ker moj zadnje čase ni nekak za te aktivnosti ... ampak se tolažim da je PMS. Se* ti kr prpel tvojo prikolico zreaven na babji čvek...sej bova pa midva rekla kako bolj po moško - beri o sejalni no, upam, da bo res zrealizirano! Erin, tebi gre tako lepo v tej nosečnosti, da imam občutek, da boš kmalu po porodu spet javla o videnju dveh črtic Pikapoka, in kje si sedaj????? Polaris - a ti si še vedn pr školjki? Al test delaš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:02:40
|
|
|
|
ledenka
|
luuuuunciiiiiiii si se tu?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:08:12
|
|
|
|
LuNa73
|
hej, ti si se pa mogla ravn prkonektat ko sem jst borbo zapustila KAj bo dobrega moja ajsi???? no, pa da še špelki pomaham.... ko jo ravn vidim
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:10:34
|
|
|
|
ledenka
|
eh, brezvezna nedelja se tazadnjo zehto perem, pol pa bo pa jutri spet v sluzbo, bljak kak ti tebi tale PMS zdajle skace??? mi ni jasno k vem, da si mela M tak ko jaz. pa nic slonckanja a se je dedom zmesalo al kaj?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:11:29
|
|
|
|
spelka12
|
Pa smo že 3 tuki gor danes . luna a je inštrukcij za danes konec, a si nedelje frej?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:13:39
|
|
|
|
ledenka
|
ooooo, se spelci da ne bo dez jutri kje sta vidva gledala za stole? sta bla v Harvey Normanu? ker tam majo vcasih prav lepe zadeve, ok, cene so pa tud v razponu
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:19:34
|
|
|
|
LuNa73
|
Meater, men tale RR tak šteka... ful počas dela... ajsi, jst mam M čist različn...ratala je ful neredna ... jst jo mam tam okol 19-tega. tak da moj PMs je lohk na pohodu čist komot Kar se seksa tiče... a maš ti tud s tvojim probleme? Mater, moj se čudi zaka sem sitna... pa mu povem, da pa je mogoč tud neseks vzrok, pa me neumn gleda... ehhhhhhh, kdo bi ga razumu... Špelči, tud danes sem bla pridna... od petih do petnajst do devet... hja, kaj čmo...evrčki pa vseeno bojo oz. so. sej lohk bi jih bilo več, ampak se men ne ljubi ne vem kolk odirat ljudi... že to se mi zdi preveč... so me drugio prepričal da je to minimum, kar naj računam
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:21:22
|
|
|
|
Serendipity
|
Sem tudi jaz privlekla svojo rit sem gor. Zdaj pa grem najprej štet ka ste sploh napisale. Da ne bom v prazno mlatila.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:23:12
|
|
|
|
LuNa73
|
Oooooo kak fajn...ko bote vse nakupčkane, pa me po ZS obvestite...grem jst mal šetat... A ste vidle, sem dans za spremembo se mal razkrila, tak da vete če sem gor al sem dol
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:26:51
|
|
|
|
ledenka
|
koncno nisi vec under cover luncika, povej tvojmu, da tista, ki ni nataknjena ponoci, je nataknjena podnevi. stara resnica, ki hudo drzi Se* debata se se ni razvila... ampak zaj bo pa res dez
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 21:34:32
|
|
|
|
Serendipity
|
špelči - stoli - v toti maribor pridi pa bomo ziher kaj našle kak se te nobene tega ni prej spomnila ledenka - jap, 4 je kuj za vogalom. Še malo, ampak me neka trema daje LuNa - hehe, moja prikolica bo itaq zraven, ker tudi njegova ''malenkost'' gre na inspecion To bo še pestro! Sam, da se poleg teh vajinih sejalnih debat me ne bomo dolgočasile... vem, kak ste vi laboranti... Jedača, pijača in čvek. No, če dobro premislim, nič slabega polaris - jaz grem s tabo na ''izleteeeeeee'' Biograd etc.. Mamljivo... Eriiiiin - me veselei, da je stvojo pikico vse ok. Kar varji jo. Ji lahko tudi kaj lepega zaopješ, da bo bolj rastla. Bi ji jaz tuj zapela tu čez, ampak se bojim, da bo v hiški spet etklo spopokalo, tolko keša pa nimam zaenkrat. Šparam, da mojega v jarem zgrabim... sončece - te gvant kar ven obesi. Jaz sicer nimam sušilca in ne ideje kak sušiti na ok način. Zaupam vetru in njegovi moči. Kk si? pikapoka - vidiš? pa gre! Da ti to pride fajn v navado in ne boš več pozabila na nas! Eto, nimam več nič pametnega za povedat. Možgane imam popolnoma osušene - cel dan sestavljanja testov, pucanja, kuhanja in nenehnih pr* bolečin madam M. Amm, povzetek sem naredila, potožila sem se ... še kaj ... aja! Eto - kdo lahko prileze do MB-ja, 4.02.08? Idealen čas bi bil tam nekje po 14. uri... Torej, seznam (hehe, jao ti seznami): - moja velika malenkost s prikolico
-
No, kar nadaljujte seznam. Če ne bom pa sama jedla tortice!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.1.2008 21:35:45 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.