|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
13.1.2008 22:43:35   
polaris
Hvala, nočka in lepe sanje

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
13.1.2008 22:45:03   
ledenka
jeeee, smo ze na 105! user posted image  

hvala in enako tebi!

pa lunci, tebi tud, ce slucajno se zaides sem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
13.1.2008 22:45:54   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

V Biograd, se pa zvečer žal že vračava, tako da bodo užitki bolj minimalni. 

pa ne vem zakaj sem vedla, da mi boš napisala to mesto... Jah, biograd.... moje dopustovanje že tri letauser posted image

Aha vidim da se poslavlate... nočko..lepe sanje... sem mal šetnala na spolnosti pa prebrala debato o spermi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
13.1.2008 22:47:04   
polaris
Se vidi, da imava okus,... Kje v Biogradu dopustuješ?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
13.1.2008 22:51:35   
LuNa73
V kampu Ljutič user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa ti?user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
13.1.2008 22:53:45   
polaris
Ljutič user posted image ????? Če trofiva taiming, se dobiva pr Feriju na kavi user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
13.1.2008 23:00:52   
LuNa73

Ljutič user posted image ????? Če trofiva taiming, se dobiva pr Feriju na kavi user posted image

to je kamp zraven Solin! Kje pa je Feri?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
13.1.2008 23:05:22   
polaris
Misliš on mal naprej od hotelov? A ni tisto Šangulin oz. Biograd? Soline poznam sam na Kornatih. Tam baka vrže orado na gradele,... vau, kdaj bo že poletje??? Feri, to pa je kafič čist pr trajektu. Kuhajo najboljšo kavo v celem Biogradu. Tam me zagotovo najdeš vsako jutro. Še preden prav očke odprem že tipam do Ferija...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
13.1.2008 23:09:09   
LuNa73
Ajsi, lej kaj sem našla po naključju optimizem od ajsike! user posted image

Ja, to je čist na konc, ko greš ob obali mim hotelov.... tak lušn sprehod do mesta... predvidevam, da pa vi imate tam apartma user posted image
A ne bo prej padla kava v Mb? Sem itak razmmišlala..če mi zrihtaš frizerko, itak vem, da boš prišla špijunarit v salon....user posted image

to je ta kafič, ko je na parkplacu od trajekta? ko je ko en kijosk?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
13.1.2008 23:14:06   
polaris
O Lunči, me pa preslabo poznaš,... Nikdar ne špioniram, tako da kar brez skrbi. Seveda se že prej kaj vidiva, ker sva midva običajno na dopustu šele konc avgusta, začetek septembra.
Ah ja, pa predvidevaš tud slabo user posted image user posted image user posted image , si pa bliz

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
13.1.2008 23:16:16   
LuNa73

O Lunči, me pa preslabo poznaš,... Nikdar ne špioniram, tako da kar brez skrbi. Seveda se že prej kaj vidiva, ker sva midva običajno na dopustu šele konc avgusta, začetek septembra.
Ah ja, pa predvidevaš tud slabo user posted image user posted image user posted image , si pa bliz

glede česa???? user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
13.1.2008 23:16:27   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Jeeeee, točno ta.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
13.1.2008 23:16:51   
polaris
Glede apartmaja

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
13.1.2008 23:22:15   
LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Jeeeee, točno ta.

Oooo, tja pa tud jst grem kdaj pa kdaj... me moj tja fura, k mu je fajn ker se nekej dogaja - trajekt pristaja in odhaja user posted image

no vrei, pol mate pa bajto.... user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
13.1.2008 23:24:32   
polaris
Ne, tud bajte nimamo user posted image user posted image user posted image . Ja pr Feriju je super, se pa tam običajno zbirajo domačini s Pašmana, ki čakajo na trajekt. Jih je prav luštno poslušat,...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
13.1.2008 23:26:11   
polaris

Ja pr Feriju je super, se pa tam običajno zbirajo domačini s Pašmana, ki čakajo na trajekt. Jih je prav luštno poslušat,...

Turisteki pa bolj redko zavijejo tja, ni dovolj nobel

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
13.1.2008 23:26:52   
LuNa73
pol nimate pa nič..pa ti živiš na feriju la pa pr feriju user posted image user posted image user posted image user posted image

Lubica, jst grem nina nana... da ne bojo juter misl zagrebčani, da jih hočem pojest... Lepo in varno vožnjo... pa se bereva kaj...pa pa

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
13.1.2008 23:29:43   
polaris
Hvala LuNči, pa dobr vozi, je napovedano slabo vreme. Nočka

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
14.1.2008 10:28:28   
ledenka
user posted image

jutro, bejbike! ena kavica za vas user posted image  sem še čist munjena, bi še kar spaaaalaaaa user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
14.1.2008 20:08:45   
Erin
Čeeeeeeeer miškolinkeuser posted image
Kje se danes skrivate? Jaz se še vedno na kavču pod odejco...počivam, počivam in počivam...in se dolgočasim ...in počivam...user posted image
Včeraj je za mojo user posted image izvedela tudi moja babica in itak zakomplicirala vse skupaj(čist značilno zanjo) kolikor je le možno...da kakor sem si postlala bom pa spala pa da nimam pametnega fanta(samo zato ker ga ne pozna)user posted image user posted image pa  še in še...bo trajal kak mesec da se bo sprijaznila da bo njena edina vnukinja user posted image oz mamica ali pa jo samo skrbi dejstvo da bo dobila nov naziv-prababica...no njena reakcija me ne skrbi saj je še vsakemu v naši družini komplicirala pa najsi je šlo za odselitev, poroko, nosečnost,...hecna je ta naša mama, ne veš ali bi se jezal ali smejaluser posted image ...
In kaj je pri vas kaj novega? Upam da pridno user posted image user posted image user posted image da se mi boste pridružile med nosečkami...komaj čakam da boste tudi ve sporočile to novičkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
15.1.2008 6:51:57   
LuNa73

user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
15.1.2008 10:16:14   
ledenka
jutro, punce user posted image  ena kavica za vse

user posted image

kako ste kaj danes? včeraj ni bilo čveka user posted image  morda bo danes kaj boljše? bomo vidli user posted image  tle pri nas je pokukalo eno bledo sonce izza oblakov, vsaj to bo vlilo mal optimizma user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
15.1.2008 15:45:38   
Serendipity
Ejla pupe!

Mnjaaamiiiiii!!! Hvala za kavice... Jaz se danes čist paff in puff. Nujno rabim vikend. Al pa dva. No, tri user posted image

Ugotavljam, da na splošno komaj sledim forumom in temam in uporabnikom. Popolnoma izgubljena. Edino vam še lahko sledim... pa še to zato, ker ste tiho user posted image  Kje mi pa sploh hodite? Aja, po moje so plodni dnevi .... user posted image  user posted image  

Erin - kak je pikica?

Sonček & LuNca, pikapoka, ledenka, polaris, špelka, pa še koga, sem ziher izpustila (in se iskreno opravičujem) - lepo slončkanje še naprej. Jaz grem ugotavljat, kam naj se spravim spat - ali na svojo stran postelje ali na stran user posted image ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
15.1.2008 15:57:23   
ledenka
eh, slončkanje... pri men bo treba počasi pajčevino ometat user posted image  hja, včasih mislim, da bi si bilo dobro kakega dimnikarja omislit, ki bi to redno počel user posted image user posted image user posted image  

dogaja nič, še en sestanek, pol pa domov, in danes imam v načrtu naslednje:
- ležanje na kavču
- dober čaj
- ležanje na kavču
- prestavitev v postlo

zelo naporen program, se strinjate? user posted image  na pilatesu sem bila pa včeraj in grem jutri... tale moja dieta brez sladkarij me je začela ovirat pri življenju user posted image  skos sem zaspana, mi pač cukra manjka user posted image  pa vsaj vem, da deluje. sem si pa kupla en shujševalni čaj, ki ma noter mate in koprivo, in moram rečt, da je prav dober user posted image  moram malce prečistit tale moj prelestni telešček user posted image  se prav počutim tako zamaščena in zamašena, še tolko bolj, kar ne jem cukra in zadev iz bele moke, ker se mi je očitno vse začelo čistit user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
15.1.2008 17:10:35   
Erin
Pr mej duš babe žabe, hit slončkat, da ne bom samo jaz " strašila" s trebuhom okoluser posted image ..

Se* - pikica raste, po podatkih na netu bi morala biti velika že okoli 5 cm...sploh ne morem dojet da je že tako velika...no saj trebušček pa tudi vzhaja....sedaj pa čakam in držim peseti da bo kmalu tudi vaš, ker mi je kar neprijetno govorit o vsem tem ko pa vem da si ve tudi to želite....sem že ves čas zelo previdna z besedami da ne bi katero izmed vas spravila v slabo voljo...saj veste da vam privoščim eno zdravo pikico kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.