|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
13.1.2008 22:06:44   
polaris
Ojla čvekice, kako ste kaj? Vidim, da se bo danes ponoči našim kar fajn kolcalo,...

Moj tud na uro včasih ne pozna (tako kot Ledenkin), pa služba še vedno zavzema prvo mesto,... to bomo morali spremenit, sicer je pa pravi sonček,...

Ne Lunči, ne objemam školjke, sem pravkar prišla iz večerje (moram nadoknadit zamujen teden user posted image )

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
13.1.2008 22:06:45   
spelka12
Se* veš da bi prišla 4.2. na kavo, pa imam tud razgovor.user posted image
pa drugič.
Sonček ko midva dobiva pult ga bova tud kuj testirala user posted image
Zdej pa grem spat, jutri je šiht.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
13.1.2008 22:06:51   
sonček33
no, ledenka, men tudi na krožniku ne bi pustil...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
13.1.2008 22:08:46   
ledenka
luncika, sem ujela une debate, predn so jih zbrisali, ja. mislim, cist brez veze - ampak kdo je druga RRovka, pa nisem zasledila user posted image  je blo ko telenovela user posted image  

pa sej je zadnje cajte ful cudnih debat... ne vem, a so v Polju (= Pohorski dvor) dobli internet user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
13.1.2008 22:10:20   
LuNa73
hja, od motenj smo prišle na slončkanje... kaj čem zdaj... lušte ste mi nardile... grem pod mrzu tuš, pol pa spat... dejte mi povejte zakaj ura tak tik taka hiter...user posted image  Jaz grem juter v zagreb mal popričati o eni mašini... upam, da pridem hiter domu... ta teden bom imela še malo gužve z inštrukcijami... 
nč koklešpiklešpokle, pridne bodte, pa lepo se mejte.... pa lepoooooo spite in kaj lepega sanjajte... a vela? 

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
13.1.2008 22:10:49   
ledenka
spelcika, lahko noc user posted image  pa lepe sanje - o stolih, pultu in kaj se da gor delat user posted image

vidim, da morjo nasi dedci nazaj v 1. razred, da se naucijo, kolk je ura user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
13.1.2008 22:12:00   
ledenka
luncika, ti tud lepo sanjaj user posted image  pa srecno pot, ne pozabi osebne! user posted image  da te ne bojo na meji zavrnili user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
13.1.2008 22:12:05   
polaris
Ja Lunči, morda pa se kje srečava na poti proti ZG.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
13.1.2008 22:12:59   
ledenka
polaris, a ja, ti gres tud v Zg jutri user posted image  jaz pa sem ta cel teden doma user posted image  so mi sluzbene poti cist odvec

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
13.1.2008 22:14:01   
polaris
Ne, ga šibava še mal naprej, v sončno Dalmacijo (upam, da bo res sončna)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
13.1.2008 22:16:16   
LuNa73
polaris, oooooooo, a to pomeni, da si že k sebi prišla user posted image ...super user posted image user posted image user posted image .

a ti tud greš v zagreb? Kak fjn...ka pa boš delala tam???user posted image   Ehhhhhh, veš kaj ti uživačka... po kva greš u dalmacijo????

ajsi, sej mal bom še bluzila kle gor... čist mal... sam me je sonček s temle pultom, čist.... eh....user posted image user posted image
Čuj, pa a ti si doma doma, al sam doma, brez tujineuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
13.1.2008 22:18:00   
sonček33
Joj luna sori no, vidim da te je iz tira spravlo...matr bi pa ja lahko mal pomislila predno napišem, a neuser posted image ..

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
13.1.2008 22:20:17   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

a ti tud greš v zagreb? Kak fjn...ka pa boš delala tam???user posted image   Ehhhhhh, veš kaj ti uživačka... po kva greš u dalmacijo????

Po miris mora, miris bora user posted image user posted image user posted image

V ZG pa se ne ustavljava, se peljeva sam mim

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
13.1.2008 22:22:08   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  sej men se tud hopacupa, pa kaj cem user posted image user posted image user posted image  ne bom zaj v detajle, kaj mislim pocet user posted image user posted image user posted image  

luncika, ta teden sem sam doma, brez tujine, dopusta pa nimam ce to mislis user posted image  

soncek, pac zenske nad 30 uuser posted image

polaris, sem kar zelena od zavisti! user posted image  vama zelim soncek! pa kake slikce naredi pa jih pripopaj, bos? user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
13.1.2008 22:23:33   
polaris
Ledenka, veš da bom, obljubim

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
13.1.2008 22:28:55   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  super, se bom lahko vsaj slinla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
13.1.2008 22:30:30   
LuNa73
ajsi, apol se bova dabl slinle???? zarad neseksa, pa zarad nemorjauser posted image

polaris, kam v dalmacijo greš? kiro mesto?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
13.1.2008 22:32:59   
ledenka
eh, zarad seksa se pa res ne boma slinle user posted image  jaz se bom sam zarad morja user posted image  

uau, se perilo mi je ratalo obesit user posted image  si grem se sam caj skuhat za pred spanjem user posted image  matr, sem gospodinja!

soncek, pol pa ti naj tvoj reze kruh, ce ga to tak moti user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
13.1.2008 22:33:18   
polaris
V Biograd, se pa zvečer žal že vračava, tako da bodo užitki bolj minimalni. 

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
13.1.2008 22:34:28   
ledenka
par ur na svezem morskem zraku... da bi le mela sonce! user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
13.1.2008 22:37:10   
polaris
Upam, da naju vsaj ne pere, če bo še pa sonček pa bo celo prfektno. Sicer pa je tam vedno lepo, vsaj zame, pa tud če dežuje. Bi kar tam ostala

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
13.1.2008 22:38:41   
ledenka
ko bom velika in bogata, se bom preselila nekam na morje user posted image  glede na to, da sem visoka sam v petkah, bo to kar ostalo pri sanjah user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
13.1.2008 22:40:10   
polaris
Kaj pa veš,vsi veliki so bili nekoč majhni,... morda pa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
13.1.2008 22:42:48   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  pr mojih 1,60 m mal tezje user posted image  

lepo se imejta jutri, jaz grem pocasi dol s foruma user posted image  se moram na spanje pripravit user posted image  srecno pot, lepo vreme in srecen povratek!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
13.1.2008 22:42:50   
polaris
LuNči, kje si se pa ti zgubila?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.