![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:06:44
|
|
|
|
polaris
|
Ojla čvekice, kako ste kaj? Vidim, da se bo danes ponoči našim kar fajn kolcalo,... Moj tud na uro včasih ne pozna (tako kot Ledenkin), pa služba še vedno zavzema prvo mesto,... to bomo morali spremenit, sicer je pa pravi sonček,... Ne Lunči, ne objemam školjke, sem pravkar prišla iz večerje (moram nadoknadit zamujen teden )
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:06:45
|
|
|
|
spelka12
|
Se* veš da bi prišla 4.2. na kavo, pa imam tud razgovor. pa drugič. Sonček ko midva dobiva pult ga bova tud kuj testirala Zdej pa grem spat, jutri je šiht.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:06:51
|
|
|
|
sonček33
|
no, ledenka, men tudi na krožniku ne bi pustil...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:08:46
|
|
|
|
ledenka
|
luncika, sem ujela une debate, predn so jih zbrisali, ja. mislim, cist brez veze - ampak kdo je druga RRovka, pa nisem zasledila je blo ko telenovela pa sej je zadnje cajte ful cudnih debat... ne vem, a so v Polju (= Pohorski dvor) dobli internet
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:10:20
|
|
|
|
LuNa73
|
hja, od motenj smo prišle na slončkanje... kaj čem zdaj... lušte ste mi nardile... grem pod mrzu tuš, pol pa spat... dejte mi povejte zakaj ura tak tik taka hiter... Jaz grem juter v zagreb mal popričati o eni mašini... upam, da pridem hiter domu... ta teden bom imela še malo gužve z inštrukcijami... nč koklešpiklešpokle, pridne bodte, pa lepo se mejte.... pa lepoooooo spite in kaj lepega sanjajte... a vela?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:10:49
|
|
|
|
ledenka
|
spelcika, lahko noc pa lepe sanje - o stolih, pultu in kaj se da gor delat vidim, da morjo nasi dedci nazaj v 1. razred, da se naucijo, kolk je ura
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:12:00
|
|
|
|
ledenka
|
luncika, ti tud lepo sanjaj pa srecno pot, ne pozabi osebne! da te ne bojo na meji zavrnili
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:12:05
|
|
|
|
polaris
|
Ja Lunči, morda pa se kje srečava na poti proti ZG.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:12:59
|
|
|
|
ledenka
|
polaris, a ja, ti gres tud v Zg jutri jaz pa sem ta cel teden doma so mi sluzbene poti cist odvec
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:14:01
|
|
|
|
polaris
|
Ne, ga šibava še mal naprej, v sončno Dalmacijo (upam, da bo res sončna)
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:16:16
|
|
|
|
LuNa73
|
polaris, oooooooo, a to pomeni, da si že k sebi prišla ...super . a ti tud greš v zagreb? Kak fjn...ka pa boš delala tam??? Ehhhhhh, veš kaj ti uživačka... po kva greš u dalmacijo???? ajsi, sej mal bom še bluzila kle gor... čist mal... sam me je sonček s temle pultom, čist.... eh.... Čuj, pa a ti si doma doma, al sam doma, brez tujine
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:18:00
|
|
|
|
sonček33
|
Joj luna sori no, vidim da te je iz tira spravlo...matr bi pa ja lahko mal pomislila predno napišem, a ne ..
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:20:17
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 a ti tud greš v zagreb? Kak fjn...ka pa boš delala tam??? Ehhhhhh, veš kaj ti uživačka... po kva greš u dalmacijo???? Po miris mora, miris bora V ZG pa se ne ustavljava, se peljeva sam mim
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:22:08
|
|
|
|
ledenka
|
sej men se tud hopacupa, pa kaj cem ne bom zaj v detajle, kaj mislim pocet luncika, ta teden sem sam doma, brez tujine, dopusta pa nimam ce to mislis soncek, pac zenske nad 30 u polaris, sem kar zelena od zavisti! vama zelim soncek! pa kake slikce naredi pa jih pripopaj, bos?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:23:33
|
|
|
|
polaris
|
Ledenka, veš da bom, obljubim
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:28:55
|
|
|
|
ledenka
|
super, se bom lahko vsaj slinla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:30:30
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsi, apol se bova dabl slinle???? zarad neseksa, pa zarad nemorja polaris, kam v dalmacijo greš? kiro mesto?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:32:59
|
|
|
|
ledenka
|
eh, zarad seksa se pa res ne boma slinle jaz se bom sam zarad morja uau, se perilo mi je ratalo obesit si grem se sam caj skuhat za pred spanjem matr, sem gospodinja! soncek, pol pa ti naj tvoj reze kruh, ce ga to tak moti
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:33:18
|
|
|
|
polaris
|
V Biograd, se pa zvečer žal že vračava, tako da bodo užitki bolj minimalni.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:34:28
|
|
|
|
ledenka
|
par ur na svezem morskem zraku... da bi le mela sonce!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:37:10
|
|
|
|
polaris
|
Upam, da naju vsaj ne pere, če bo še pa sonček pa bo celo prfektno. Sicer pa je tam vedno lepo, vsaj zame, pa tud če dežuje. Bi kar tam ostala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:38:41
|
|
|
|
ledenka
|
ko bom velika in bogata, se bom preselila nekam na morje glede na to, da sem visoka sam v petkah, bo to kar ostalo pri sanjah
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:40:10
|
|
|
|
polaris
|
Kaj pa veš,vsi veliki so bili nekoč majhni,... morda pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:42:48
|
|
|
|
ledenka
|
pr mojih 1,60 m mal tezje lepo se imejta jutri, jaz grem pocasi dol s foruma se moram na spanje pripravit srecno pot, lepo vreme in srecen povratek!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.1.2008 22:42:50
|
|
|
|
polaris
|
LuNči, kje si se pa ti zgubila?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.