|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
12.1.2008 23:13:54   
ledenka
ku-ku user posted image  

spelci, poglejta se okol, ni vrag, da ne najdeta dobrih stolov

luuuunciiiikaaaaa, ti pretiravas s temi instrukcijami! 1x na teden je cist dost!

a mariborske borke boste mele miting? user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aja aja)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
12.1.2008 23:20:46   
LuNa73
oooooooooo ajsika.... a dans pa smo se ne mal doble??? Jah ene prihajate, druge odhajamo... jah, kaj pretiravam... a naj boge reveže čist panične pustim pred testom, al kaj??? Ja, sej zdej bom mela... eno enkrat na teden... pa enga enkrat na teden...za dve šolski uri... sej morem mal možgančke trenirat, da bom pol mojim otrokom znala pomagat user posted image  Pa itak, denar se vedno rabi....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
12.1.2008 23:24:46   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

a sem jst dans, čist diht, al kaj.,.... kaj men dans hodi vse po glavi...user posted image  Na to zdej ne rabte odgovarjat...to je bil vprašanje bolj za mene...sam sem ga naglas pač povedala.... bom kr sama odgovorila: Si si, Lunca, čist diht...sam en mal ti špila....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

lunči kaj bi brez tebe .

lepše živeli
Čeprav zdej ne vem, na kaj to leti... al na mojo dobrodelnost al na mojo požrešnost

A si prepričana, da ga nisi morda dans le mal preveč feštala?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
12.1.2008 23:26:40   
LuNa73
čist prepričana... sam zaspana sem že... sam ne vem kaj ti je čudn... user posted image  Požrešnost sem mislna na zajtrk.... na nč druzga user posted image , na dobrodelnost pa, ker sem pač špelki ponudla 10 eur za stol... teb pa za test user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
12.1.2008 23:31:33   
polaris
Me je zmotila bolj ona izjava lepše živeli... user posted image

Oj Ledenka, a nisi tud ti še vedno en štiklc Mariborčanke?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
12.1.2008 23:38:27   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Me je zmotila bolj ona izjava lepše živeli... user posted image

eh, to pa te ne sme zmotit... to se pač tak reče... zarad lepšega...ko pol pa vsi takoj začnejo.... joj, pa ne...ti si tak fajn...pa bi te pogrešal... pa bla bla user posted image
grem spat, ker že komej gledam... se beremo jutri....ž
nočko moje koklešpiklešpokle user posted image

Polaris... kva je zdej s testom??? A boš šla v pondelk????user posted image  V nakup mislim...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
12.1.2008 23:43:20   
polaris
Ktir ponedeljek? Ta sem v Biogradu, prihodnji pa v Deutschlandu. Si bo treba kir drug dan umislit user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
13.1.2008 12:58:34   
spelka12
No kje ste zdej?
user posted image user posted image user posted image  evo za vsako nekej. Čaj, pivo in kava. Zbirate pa same. Vem, da niso tolk dobre kot ajsikine ampak to je to.
lunči moja - zato ker si tolk fina punca res ne mormo več brez tebe. Evrčke pa kr zadrž, boš z njimi mojim 3 otrokom lahko kinderjaja kupila. user posted image
Zdej grem pa papat (tašča kuha) pol pa zaženem 1 stroj perila user posted image user posted image .

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
13.1.2008 13:02:38   
pikapoka2
mmmm....
spelci hvala, na kavico sem čakala,
nisem je skuhala, ker moja ni dobra... tale je pa naravnost čudovita pred kosilomuser posted image
LuNa, si prebrala?  Še en kompliment, ki dokazuje, da si zakon!!!user posted image
Daj pridi gor!! user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
13.1.2008 13:30:14   
LuNa73
Jah, sej včeri me je po moje vseen daju mal PMS... no sej me daje že par dniuser posted image ...sem tečna pa kr en mal besedno agresivna... Evo, dans priznam vam, pa nobenmu drugemu user posted image

Sej jst vem, da sem fajn, ampak čist nič bolj ali manj od vas.... me vse smo taaaakkkkkkkkkk fajn..... a, ne?user posted image

Jst se morem it zrihtat - sem v Celju in jo šibam nazaj v MB...

Pikapoka- a bolj zvečer bi šlo najino srečanje kle gor?

Polaris-kva je s pondelkom, tega jst nisem čist razumelauser posted image

Pridne bodte... pa pauser posted image user posted image

špelči, hvala za tvojo pojedino: cmok!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
13.1.2008 13:32:27   
sonček33
O bejbe, kako ste? Pridne? že po kosilu? je bilo kaj super duper dobrega? Midva sva pospravuila stanovanjce v nulo...zdaj pa kosilo in kavica...No čakajo me še trije stroji pranja in obešanja.
No, ker sem že to omenila. Jest sem ena kura, ker pojma nimam kako daš perilo v sušilca in da potem ni zmečkano????????Meni vedno pride ven tako kot da bi ga iz ...privlekla. Adijo pamet res. No, dajte kak fajn nasvet.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2536
13.1.2008 14:11:16   
ledenka
cao, punce user posted image  

se spravljam kosilo kuhat, bojo puranji zrezki in vse mozne priloge user posted image  pa sem prisla mal se sem pogledat, ker brez tega ne gre user posted image

spelcika, hvala za kavico user posted image  je bila doooobra, sam jaz sem raj pircek spila user posted image  

lunci, kak mas PMS??? sem mislila, da mava priblizno glih ciklus user posted image  in jaz ne pricakujem nekje cez 10 dni user posted image  

polaris, sem zaprisezena mariborcanka user posted image  v duhu se kar tam zivim! mogoce bom tud kaj v zacetku februarja tam krozla, ce bom le sprejeta na tole mojo laparo user posted image  zdaj bi bil pa res ze cas!

soncek, ata Res je fajn, pa men tko kot spelki ustreza to, da si koj na vrsti user posted image  je direkten, pa ok. edino to je slabo, da moras na resne preiskave drugam user posted image  in v GK pa bojda ne obrajtajo pretirano.

soncek, mene se tud 3je stroji cakajo user posted image  o susilcu pa ne vem, ga nimam - ni prostora v kopalnici user posted image

Se*, samo da se premika! in 4. je ze za vogalom!

Erin, tebi pa objemcek, in pazi nase in na pikico user posted image user posted image

in ce katere nisem omenila - user posted image user posted image user posted image  vsem!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
13.1.2008 14:20:55   
pikapoka2
LuNa, se zna zgodit, da se dobimo zvečer tukaj!
Lepo se vozi nazaj v Mb.

Sonček, edini nasvet, ki ti ga glede sušilca in zmečkanega perila lahko dam, je ta, da daš v sušilec čim manjšo količino perila.
Jaz sem prej, ko sem perilo dala prat kar nastavila da ko je konec pranja, da še posuši (ker imam pralni stroj in sušilec v enem), in vedno ko je bila stvar opravljena je bilo tako, ja, kot bi cote kravi iz riti potegnila. In sem vedno potem likala kot nora.
Potem pa mi je ena svetovala, da dam perilo na polovico, tako da sem potem
upoštevala njen nasvet in kar sem sprala v enem delu, sem sušila v dveh delih. Pa je bilo bolje! Zaj pa sušilec uporabljam samo kadar je nujno, ker mi ni preveč všeč.
Madona sem zaj načvekala!user posted image

Lepo se imejte,
papa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
13.1.2008 17:53:45   
ledenka
cvekice moje, upam, da bo prisla katera naokoli za nedeljski vecerni klepet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2539
13.1.2008 21:00:05   
LuNa73
Alora...evo mene...vas pa od nikoder!user posted image  Ah, grem pa kej druzga počet, čeprav bi mi vaša družba fajn dela...

Špelči - za kinderjaja pa ne rabim evrčke šparat, ko pa mam jst vas koklešpiklešpokle ki "piščete" valite user posted image ... bom jim kej druzga - kej bolj neprecenljivega user posted image

ajsi - ehhhhh moj PMS je po moje že na pohodu, al pa pomanjkanje slončkanja, ker moj zadnje čase ni nekak za te aktivnosti user posted image ... ampak se tolažim da je PMS.

Se* ti kr prpel tvojo prikolico zreaven na babji čvek...sej bova pa midva rekla kako bolj po moško - beri o sejalni user posted image user posted image user posted image user posted image  no, upam, da bo res zrealizirano!

Erin, tebi gre tako lepo v tej nosečnosti, da imam občutek, da boš kmalu po porodu spet javla o videnju dveh črtic user posted image

Pikapoka, in kje si sedaj????? user posted image

Polaris - a ti si še vedn pr školjki? Al test delaš? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
13.1.2008 21:02:40   
ledenka
luuuuunciiiiiiii user posted image  si se tu?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
13.1.2008 21:08:12   
LuNa73
hej, ti si se pa mogla ravn prkonektat ko sem jst borbo zapustila user posted image
KAj bo dobrega moja ajsi???? user posted image

no, pa da še špelki pomaham.... ko jo ravn vidim user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
13.1.2008 21:10:34   
ledenka
eh, brezvezna nedelja user posted image  se tazadnjo zehto perem, pol pa bo user posted image  pa jutri spet v sluzbo, bljak

kak ti tebi tale PMS zdajle skace??? mi ni jasno user posted image  k vem, da si mela M tak ko jaz. pa nic slonckanja user posted image  a se je dedom zmesalo al kaj?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
13.1.2008 21:11:29   
spelka12
Pa smo že 3 tuki gor danes user posted image . luna a je inštrukcij za danes konec, a si nedelje frej?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
13.1.2008 21:13:39   
ledenka
ooooo, se spelci user posted image  da ne bo dez jutri user posted image  

kje sta vidva gledala za stole? sta bla v Harvey Normanu? ker tam majo vcasih prav lepe zadeve, ok, cene so pa tud v razponu user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
13.1.2008 21:19:34   
LuNa73
Meater, men tale RR tak šteka... ful počas dela...user posted image user posted image

ajsi, jst mam M čist različn...ratala je ful nerednauser posted image ... jst jo mam tam okol 19-tega. tak da moj PMs je lohk na pohodu čist komotuser posted image

Kar se seksa tiče... a maš ti tud s tvojim probleme? Mater, moj se čudi zaka sem sitna... pa mu povem, da pa je mogoč tud neseks vzrok, pa me neumn gleda... ehhhhhhh, kdo bi ga razumu...user posted image user posted image

Špelči, tud danes sem bla pridna... od petih do petnajst do devet... hja, kaj čmo...evrčki pa vseeno bojo user posted image user posted image user posted image  oz. so. sej lohk bi jih bilo več, ampak se men ne ljubi ne vem kolk odirat ljudi... že to se mi zdi preveč... so me drugio prepričal da je to minimum, kar naj računam user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
13.1.2008 21:21:22   
Serendipity
Sem tudi jaz privlekla svojo rit sem gor. Zdaj pa grem najprej štet ka ste sploh napisale. Da ne bom v prazno mlatila. user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
13.1.2008 21:23:12   
LuNa73
Oooooo kak fajn...ko bote vse nakupčkane, pa me po ZS obvestite...grem jst mal šetat... user posted image

A ste vidle, sem dans za spremembo se mal razkrila, tak da vete če sem gor al sem dol user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
13.1.2008 21:26:51   
ledenka
user posted image  koncno nisi vec under cover user posted image

luncika, povej tvojmu, da tista, ki ni nataknjena ponoci, je nataknjena podnevi. stara resnica, ki hudo drzi user posted image

Se* user posted image  debata se se ni razvila...

ampak zaj bo pa res dez user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
13.1.2008 21:34:32   
Serendipity
špelči - stoli -  v toti maribor pridi pa bomo ziher kaj našle user posted image  kak se te nobene tega ni prej spomnila user posted image

ledenka - jap, 4 je kuj za vogalom. Še malo, ampak me neka trema daje user posted image

LuNa - hehe, moja prikolica bo itaq zraven, ker tudi njegova ''malenkost'' gre na inspecion user posted image  To bo še pestro! Sam, da se poleg teh vajinih sejalnih debat me ne bomo dolgočasile... vem, kak ste vi laboranti... Jedača, pijača in čvek. No, če dobro premislim, nič slabega user posted image

polaris - jaz grem s tabo na ''izleteeeeeee''  user posted image Biograd etc.. Mamljivo...

Eriiiiin - me veselei, da je stvojo pikico vse ok. Kar varji jo. Ji lahko tudi kaj lepega zaopješ, da bo bolj rastla. Bi ji jaz tuj zapela tu čez, ampak se bojim, da bo v hiški spet etklo spopokalo, tolko keša pa nimam zaenkrat. Šparam, da mojega v jarem zgrabim... user posted image

sončece - te gvant kar ven obesi. Jaz sicer nimam sušilca in ne ideje kak sušiti na ok način. Zaupam vetru in njegovi moči. Kk si?

pikapoka - vidiš? pa gre! Da ti to pride fajn v navado in ne boš več pozabila na nas! user posted image  user posted image

Eto, nimam več nič pametnega za povedat. Možgane imam popolnoma osušene - cel dan sestavljanja testov, pucanja, kuhanja in nenehnih pr* bolečin madam M.

Amm, povzetek sem naredila, potožila sem se ... še kaj ... aja! Eto - kdo lahko prileze do MB-ja, 4.02.08? Idealen čas bi bil tam nekje po 14. uri...

Torej, seznam (hehe, jao ti seznami):
  •   moja velika malenkost s prikolico

No, kar nadaljujte seznam. Če ne bom pa sama jedla tortice! user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.1.2008 21:35:45 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.