|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
12.1.2008 10:41:42   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Imava pa 4.2. prvi posvet. Komaj čakam user posted image

Se* midve imava pa na isti dan posvet.user posted image  No samo da zame to ni prvič ampak drugič. Kmalu bova user posted image  boš vidla.

Jupi! user posted image  user posted image  user posted image   Kje pa imaš? Pa ne rečt zdaj da v LJ... user posted image  Ker jaz sem že splanirala ( v glavi), da se z LuNco (pa še katero iz okilice MB) dobimo na kaaaaviiiiicciii (lahk pijete tudi čaj ali sok, ali pa karkoli drugega) in torticah (j* dieto, je treba proslavit tak fajn dan)!!!!
Jel, da maš v mb-ju?

Amm, ne da se mi čist vsega zdaj brat za nazaj, le pozdravček VSEM (Erin, malo se nam oglasi, da vem, da si ok) pa polaris - we've missed you, too.

Eto cmoka poka za vse, jaz grem zdaj pucat! (jao, jao in jao)

ps: sončece - mah sem bila pri inventuri, zato mi je prišlo na mise, da sem že med inventarjem - to pomeni, da sem tu, včasih sicer neopazna in nepotrebna, ampak enkrat na leto me pa itaq rabijo user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
12.1.2008 10:43:57   
Serendipity
Grrrrr... sem vedela, da me bo vrglo na 101 stran. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, koklešpiklešpokle uživajmo.

ps: ledenka - čestitam za te foliklčke! user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
12.1.2008 11:13:58   
LuNa73
He he he..Se* prej bi prišla pa bi lahk uživala na stotki... ampak veš kaj... si pa odprla novo stoletjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tud to je nekej...

Pa sej ne morem verjet... a pomisla si celo na kofi v MB-ju???? Sem skor s stola padla, ko sem to prebrala...pa sem šla še enkrat prebirat, če slučajn narobe berem user posted image ... pa vščipnala sem se tud, da sem vidla da ne sanjam.... in vidim, da čist zares to piše... zdej me pa zanima, če boš to uspela tud zrealizirat... se pustim presenetit user posted image

ajsi, kaj pa boš ti s tolk folikli? a boš kirga dala na razprodajo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2503
12.1.2008 13:17:45   
polaris
Se* hvala, tud jaz sem vas punce že kar fajn pogrešala, sem pa mislila na vas - to tud nekaj šteje

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Pa sej ne morem verjet... a pomisla si celo na kofi v MB-ju???? Sem skor s stola padla, ko sem to prebrala...pa sem šla še enkrat prebirat, če slučajn narobe berem user posted image ... pa vščipnala sem se tud, da sem vidla da ne sanjam.... in vidim, da čist zares to piše... zdej me pa zanima, če boš to uspela tud zrealizirat... se pustim presenetit user posted image

se bom pustila tud jaz user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
12.1.2008 14:16:30   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Se* hvala, tud jaz sem vas punce že kar fajn pogrešala, sem pa mislila na vas - to tud nekaj šteje

se bom pustila tud jaz user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mah  - seveda se bomo najdle! Le tajming se še zmenimo pa bo! user posted image  user posted image  user posted image
polaris - seveda da šteje! user posted image

Občasno se pa tudi pri meni dogajajo čudeži ...user posted image   user posted image  Sicer bom jaz ''s prikolico'',  user posted image  upam, da nobene ne moti ...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
12.1.2008 18:23:49   
Erin
Evo mene babe žabe...user posted image

Vse je uredu z mano, izcedek je ponehal(in upam da ga ne bo več)user posted image tako da sem končno spet sproščena in dobre volje.
Pa nisem se mogla prej javit ker je bila moja zlata mami na obisku in me je crkljalauser posted image user posted image user posted image ...če bi že prej vedela da bo tako bi ji povedala že 20.11. ko je bil + na testkuuser posted image ne pa šele na božič...in jaz sem se bala njene reakcijeuser posted image ...buča jaz...

a ve se pa kar dobite? Kaj pa me??user posted image Zmenmo se, se dobimo maja v enih toplicah, se gremo namakat pa mal razvajat -  same...pa vse s trebuhiuser posted image user posted image user posted image Ja LuNa tud tiuser posted image user posted image Jooj, edin jaz se bom že kotalilauser posted image user posted image user posted image
Fajn bi blo ja... samo mene bi potem prav čudno gledale ker sem v družbi tko tiha...kle sem že dobla jajca da mal več povem, drugač sem pa taka sramežljiva rakica...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2506
12.1.2008 19:10:27   
pikapoka2

Pikapoka - user posted image user posted image , a kaj ko ima tale objem mal grenak priokus, ko vem, da ga boš ujela šele čez kakšen teden ali dva user posted image user posted image user posted image . Sam tajming še morma skupi ujet... pa bom jst mal bolj srečna user posted image

LuNa, sem ga že ujela in to hitro, vidiš?user posted image   Se trudim.
Hvala ti za objemček, vračam ti ga user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
12.1.2008 21:16:03   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Občasno se pa tudi pri meni dogajajo čudeži ...user posted image   user posted image  Sicer bom jaz ''s prikolico'',  user posted image  upam, da nobene ne moti ...

user posted image  seveda ne, pa tud če prideš s šleparjem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2508
12.1.2008 22:19:03   
spelka12
Danes sem sicer mal pozna ampak se je tolk dogajal. Iskala stole po celi Ljubljani in še po gorenjski. Nč user posted image . Videla sem samo ene in so mi bli zeloooo všeč, seveda dokler nisem prišla do listka s ceno - konkretnih 177 € za en stol mi je pa res preveč. Tako da nama zdej še en tak izlet ne uide. Moram samo znižat kriterije pa bo.
Polaris in lunca, mi je prekleto žal, da sta zarad mene ostale lačne (ampak če vama bom kuhala JAZ dieta odpade).
Že kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vam je kaj od tega všeč?
erin kako je lepo prebrat, da sta s pikico zdravi. user posted image  evo enga angelčka za srečo.
Se* jp na žalost. Sem v Lj. pri Rešu tak da Maribor odpade. Nč bat, enkrat se bomo že dobile.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
12.1.2008 22:20:58   
sonček33
Spelka a ja, ti si pri Reškotu?  A si zadovoljna z njim?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
12.1.2008 22:33:48   
spelka12
sonček te glih na IVF lovim. Pa spet boš rekla, da špioniram za tabo. Pa še res je user posted image .
Midva sva bila z Rešem ful zadovoljna. Vse je potekalo zelo hitro in čeprav postopek ni bil uspešen in nisva dobila nobenih pingvinčkov mi je bilo vseeno čist vse o.k. Pa kar prijazen je bil do mene, me ni nič kregov.
Ko sem slišala kolk morate ve v ljubljani prej testov dat skoz, pa ena komisija je še vmes pa ne vem še kaj mi niti na pamet ni prišlo, da grem tja. No pa še Ribičeva, ki je drugač g. na kliniki me je poslala k Rešu, da ne bova zgubljala časa.
Je pa res, da tu ne dobiš nič bolniške, nobenih zdravil proti bolečini......skratka nič. Prepuščen si bolj sam sebi. Pa še v Postojno se je treba pelat na punkcijo in ET.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
12.1.2008 22:39:30   
LuNa73
Evo babe žabe (Po Erin) in koklešpiklešpokle user posted image (po moje)... jst sem pa tu... a mi bo kira kej lepega povedala....

Špelka, cene gor al dol...če so kvalitetni in še lepi po vrhu... hmmmmmmm, a ne bi šlo skozi? sej pa jih kupuješ za par let... pol pa jih sam z blazinicami vsak let okranclaš, mislim z novimi blazinicami, pa bojo kot nove... user posted image user posted image user posted image  Pa vsi bojo misl da si vsak let nove kupiš user posted image . Pa ja... hvala za zajtrk za juter zjutri... ah ne, juter bo že vse postano... jutr prosim, da je nov zajtrk prpravlen, pa bolj zgodej.... jah, nekateri pa smo zahtevni...user posted image kaj čmo user posted image user posted image user posted image

Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za tvojo pikico, ki je nehala ga biksat... sigurn si ji rekla za nas hude babe žabe user posted image user posted image user posted image , a ne???user posted image

Se* jah kaj naj rečem... bom od sedaj naprej si mislila, da živim v pravljici... vedn se kej zakomplicira, pol je pa konec pa le vseeno srečen.... tak da, naš "zmenek" je od sedaj naprej pravljica... ampak tebe nisem not v njo postavla kot zlobno vilo, ampak dobro... zdej pa si misl kar si hočeš user posted image

Pikapoka... še en mal...še en mal...še en mal... pa le mogoč ujamema najin skupni tajming user posted image user posted image user posted image .

Polaris... men tole tvoje "povračanje" bolj sliči na kej druzga kot na virozo... pr virozi ti hrana ne smrdi in povzroča razne smetnje v želodčku.... user posted image  Idi pa kupi test, pa preveri.... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
12.1.2008 22:39:54   
polaris
Oj Špelka, jaz še nisem na dijeti, vsaj na prostovolni ne user posted image . Bom še mal počakala, da se približajo topli meseci, da se ne rabim 2x matrat. Tisto tam v ponvi mi je kar všeč, le mal preveč zeleno zgleda (morda zato, ker kravice travo jejo user posted image )

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
12.1.2008 22:46:15   
polaris
LuNči user posted image user posted image user posted image   a misliš, da sem žogo pojedla??? Pa sej sem ti že povedala, da se moj user posted image ne piše Coperfield user posted image user posted image user posted image , pa David mu tud ni ime user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
12.1.2008 22:47:05   
LuNa73
Ma kaka dieta...ko jo šljivi........user posted image user posted image user posted image  Zdej je še zima, pa je treba še met mal šlaufkov okol, da nas grejejo.... pol pa je pomlad... aja poleti za na morje pa je treba spet met šlaufke, da se ne vtopimo user posted image user posted image .
V glavnem mojih 10 kg (to je minimum), ki jih je prevč na men, ne dam vstran na silo..če hočjo naj grejo, drgač pa se jst zarad njih pa res ne mislim mučit.... user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
12.1.2008 22:48:55   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

LuNči user posted image user posted image user posted image   a misliš, da sem žogo pojedla??? Pa sej sem ti že povedala, da se moj user posted image ne piše Coperfield user posted image user posted image user posted image , pa David mu tud ni ime user posted image user posted image user posted image

Za začetek naj bo frnikola..una mini...user posted image

Kaj pa veš... a misliš, da poznaš že vse trike in pogruntavščine od tvojga??? user posted image
idi pa kupi test... za mene... ti dam jst totih par evrčkov user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
12.1.2008 22:52:53   
polaris
user posted image user posted image user posted image očitno preveč zaslužiš z inštrukcijami user posted image user posted image user posted image si postala kar mal razsipna...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
12.1.2008 22:54:08   
polaris
Ej LuNa, a ga ti ne feštaš več???

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
12.1.2008 22:55:50   
spelka12
ooooo a sem vas vse zbudila z dišečo hranouser posted image .
luna pa sej razmišljava, da bi jih kupila ampak to je 800 flik pa še miza 500, pa TV 400, pa tepih in zavese, pa elektrika, pa voda, pa malar, pa.....uf me kr mine ko to vidim pred sabo. pomoje bomo zdel na tleh user posted image .
Pa fruštuk je mišljen za jutri, ti samo izberi kaj od tega ti diši.
polaris a ti pa nč diete? No pol pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
12.1.2008 23:02:22   
LuNa73
Fešte konc... že ob devetih... stara mama je mela 80-tko in je bla kr mal utrujena in je komej čakal da gre domu... sej pa je prav tak...sem lohk zdej z vami tu... user posted image user posted image user posted image

špelka, prispevam 10 eurov za stol... vela???? Čuj nehajta računat, pa kupta... pa itak bota sfolgala vse.. bolj ko bota računala... slabš bo... bojo še uni ta pocen stoli prlezl na 170 eur po komadu.... pa nisem razsipna... ampak obstajajo pa stvari, pri katerih raje dam malo več in mam kvaliteto, pa še všeč so mi....

Jah, sej od inštrukcij se mi pa že meša počas.... dans sem jih mela...juter jih mam... pol smo se pa zmenl, da jih mam enkrat na teden... da sprot delamo, ker drgač je pred testom kataszrofa user posted image ..živčni vsi!user posted image  Pa bejš po test... in ne, nisem zapravljiva, sam dobrodelna

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
12.1.2008 23:03:30   
polaris
Uh, Špelka hvala, bom raj jutr... al pač kdaj drugič... si pa načeloma zadela moj okus, sam dan ni pravi...user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
12.1.2008 23:05:03   
spelka12
lunči kaj bi brez tebe user posted image user posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
12.1.2008 23:08:36   
LuNa73
Aja, špelči, hvala za fruštik.... sam prej bi mela kavico...da se zbudim, pa lohk moje zbke in vse ostale prežvekovalne organe spravim v tek.... ajsi, a si slišala?user posted image

Aja še nekej, vsak dan vsaj enkrat preberem eno Zs, kjer piše, da zgledam kot 26 letnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... hja, kr en mal samovšečna postanem.... no, mogoč pa bo vseen fajn  ene par kilogramčkov skenslat dol z mene... ampak na silo nič.... sej sladoled ne redi, a ne??? ziher ne..ker je mrzu...pol pa telo porab ful energije, da ga otopli in prebavi... ker ledenih klobas, pa res ne mormo sračkat... a ne????

a sem jst dans, čist diht, al kaj.,.... kaj men dans hodi vse po glavi...user posted image  Na to zdej ne rabte odgovarjat...to je bil vprašanje bolj za mene...sam sem ga naglas pač povedala.... bom kr sama odgovorila: Si si, Lunca, čist diht...sam en mal ti špila....user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
12.1.2008 23:10:42   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

lunči kaj bi brez tebe user posted image user posted image .

lepše živeli user posted image user posted image
Čeprav zdej ne vem, na kaj to leti... al na mojo dobrodelnost al na mojo požrešnostuser posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
12.1.2008 23:12:03   
polaris
... in dobrota ti bo povrnjena,... al kak že to gre? Ne, LuNa, ni potrebe, mi je danes že bolje, ni panike, bo kar viroza oz. akutna infekcija prebavnih poti, kot je povedala neka pametna teta po TV

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.