![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 10:41:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Imava pa 4.2. prvi posvet. Komaj čakam Se* midve imava pa na isti dan posvet. No samo da zame to ni prvič ampak drugič. Kmalu bova boš vidla. Jupi! Kje pa imaš? Pa ne rečt zdaj da v LJ... Ker jaz sem že splanirala ( v glavi), da se z LuNco (pa še katero iz okilice MB) dobimo na kaaaaviiiiicciii (lahk pijete tudi čaj ali sok, ali pa karkoli drugega) in torticah (j* dieto, je treba proslavit tak fajn dan)!!!! Jel, da maš v mb-ju? Amm, ne da se mi čist vsega zdaj brat za nazaj, le pozdravček VSEM (Erin, malo se nam oglasi, da vem, da si ok) pa polaris - we've missed you, too. Eto cmoka poka za vse, jaz grem zdaj pucat! (jao, jao in jao) ps: sončece - mah sem bila pri inventuri, zato mi je prišlo na mise, da sem že med inventarjem - to pomeni, da sem tu, včasih sicer neopazna in nepotrebna, ampak enkrat na leto me pa itaq rabijo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 10:43:57
|
|
|
|
Serendipity
|
Grrrrr... sem vedela, da me bo vrglo na 101 stran. No, koklešpiklešpokle uživajmo. ps: ledenka - čestitam za te foliklčke!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 11:13:58
|
|
|
|
LuNa73
|
He he he..Se* prej bi prišla pa bi lahk uživala na stotki... ampak veš kaj... si pa odprla novo stoletje ...tud to je nekej... Pa sej ne morem verjet... a pomisla si celo na kofi v MB-ju???? Sem skor s stola padla, ko sem to prebrala...pa sem šla še enkrat prebirat, če slučajn narobe berem ... pa vščipnala sem se tud, da sem vidla da ne sanjam.... in vidim, da čist zares to piše... zdej me pa zanima, če boš to uspela tud zrealizirat... se pustim presenetit ajsi, kaj pa boš ti s tolk folikli? a boš kirga dala na razprodajo?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 13:17:45
|
|
|
|
polaris
|
Se* hvala, tud jaz sem vas punce že kar fajn pogrešala, sem pa mislila na vas - to tud nekaj šteje IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Pa sej ne morem verjet... a pomisla si celo na kofi v MB-ju???? Sem skor s stola padla, ko sem to prebrala...pa sem šla še enkrat prebirat, če slučajn narobe berem ... pa vščipnala sem se tud, da sem vidla da ne sanjam.... in vidim, da čist zares to piše... zdej me pa zanima, če boš to uspela tud zrealizirat... se pustim presenetit se bom pustila tud jaz
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 14:16:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Se* hvala, tud jaz sem vas punce že kar fajn pogrešala, sem pa mislila na vas - to tud nekaj šteje IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Pa sej ne morem verjet... a pomisla si celo na kofi v MB-ju???? Sem skor s stola padla, ko sem to prebrala...pa sem šla še enkrat prebirat, če slučajn narobe berem ... pa vščipnala sem se tud, da sem vidla da ne sanjam.... in vidim, da čist zares to piše... zdej me pa zanima, če boš to uspela tud zrealizirat... se pustim presenetit se bom pustila tud jaz Mah - seveda se bomo najdle! Le tajming se še zmenimo pa bo! polaris - seveda da šteje! IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Pa sej ne morem verjet... a pomisla si celo na kofi v MB-ju???? Sem skor s stola padla, ko sem to prebrala...pa sem šla še enkrat prebirat, če slučajn narobe berem ... pa vščipnala sem se tud, da sem vidla da ne sanjam.... in vidim, da čist zares to piše... zdej me pa zanima, če boš to uspela tud zrealizirat... se pustim presenetit Občasno se pa tudi pri meni dogajajo čudeži ... Sicer bom jaz ''s prikolico'', upam, da nobene ne moti ...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 18:23:49
|
|
|
|
Erin
|
Evo mene babe žabe... Vse je uredu z mano, izcedek je ponehal(in upam da ga ne bo več) tako da sem končno spet sproščena in dobre volje. Pa nisem se mogla prej javit ker je bila moja zlata mami na obisku in me je crkljala ...če bi že prej vedela da bo tako bi ji povedala že 20.11. ko je bil + na testku ne pa šele na božič...in jaz sem se bala njene reakcije ...buča jaz... a ve se pa kar dobite? Kaj pa me?? Zmenmo se, se dobimo maja v enih toplicah, se gremo namakat pa mal razvajat - same...pa vse s trebuhi Ja LuNa tud ti Jooj, edin jaz se bom že kotalila Fajn bi blo ja... samo mene bi potem prav čudno gledale ker sem v družbi tko tiha...kle sem že dobla jajca da mal več povem, drugač sem pa taka sramežljiva rakica...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 19:10:27
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Pikapoka - , a kaj ko ima tale objem mal grenak priokus, ko vem, da ga boš ujela šele čez kakšen teden ali dva . Sam tajming še morma skupi ujet... pa bom jst mal bolj srečna LuNa, sem ga že ujela in to hitro, vidiš? Se trudim. Hvala ti za objemček, vračam ti ga
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 21:16:03
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Občasno se pa tudi pri meni dogajajo čudeži ... Sicer bom jaz ''s prikolico'', upam, da nobene ne moti ... seveda ne, pa tud če prideš s šleparjem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 22:19:03
|
|
|
|
spelka12
|
Danes sem sicer mal pozna ampak se je tolk dogajal. Iskala stole po celi Ljubljani in še po gorenjski. Nč . Videla sem samo ene in so mi bli zeloooo všeč, seveda dokler nisem prišla do listka s ceno - konkretnih 177 € za en stol mi je pa res preveč. Tako da nama zdej še en tak izlet ne uide. Moram samo znižat kriterije pa bo. Polaris in lunca, mi je prekleto žal, da sta zarad mene ostale lačne (ampak če vama bom kuhala JAZ dieta odpade). Že kuham vam je kaj od tega všeč? erin kako je lepo prebrat, da sta s pikico zdravi. evo enga angelčka za srečo. Se* jp na žalost. Sem v Lj. pri Rešu tak da Maribor odpade. Nč bat, enkrat se bomo že dobile.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 22:20:58
|
|
|
|
sonček33
|
Spelka a ja, ti si pri Reškotu? A si zadovoljna z njim?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 22:33:48
|
|
|
|
spelka12
|
sonček te glih na IVF lovim. Pa spet boš rekla, da špioniram za tabo. Pa še res je . Midva sva bila z Rešem ful zadovoljna. Vse je potekalo zelo hitro in čeprav postopek ni bil uspešen in nisva dobila nobenih pingvinčkov mi je bilo vseeno čist vse o.k. Pa kar prijazen je bil do mene, me ni nič kregov. Ko sem slišala kolk morate ve v ljubljani prej testov dat skoz, pa ena komisija je še vmes pa ne vem še kaj mi niti na pamet ni prišlo, da grem tja. No pa še Ribičeva, ki je drugač g. na kliniki me je poslala k Rešu, da ne bova zgubljala časa. Je pa res, da tu ne dobiš nič bolniške, nobenih zdravil proti bolečini......skratka nič. Prepuščen si bolj sam sebi. Pa še v Postojno se je treba pelat na punkcijo in ET.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 22:39:30
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo babe žabe (Po Erin) in koklešpiklešpokle (po moje)... jst sem pa tu... a mi bo kira kej lepega povedala.... Špelka, cene gor al dol...če so kvalitetni in še lepi po vrhu... hmmmmmmm, a ne bi šlo skozi? sej pa jih kupuješ za par let... pol pa jih sam z blazinicami vsak let okranclaš, mislim z novimi blazinicami, pa bojo kot nove... Pa vsi bojo misl da si vsak let nove kupiš . Pa ja... hvala za zajtrk za juter zjutri... ah ne, juter bo že vse postano... jutr prosim, da je nov zajtrk prpravlen, pa bolj zgodej.... jah, nekateri pa smo zahtevni... kaj čmo Erin , za tvojo pikico, ki je nehala ga biksat... sigurn si ji rekla za nas hude babe žabe , a ne??? Se* jah kaj naj rečem... bom od sedaj naprej si mislila, da živim v pravljici... vedn se kej zakomplicira, pol je pa konec pa le vseeno srečen.... tak da, naš "zmenek" je od sedaj naprej pravljica... ampak tebe nisem not v njo postavla kot zlobno vilo, ampak dobro... zdej pa si misl kar si hočeš Pikapoka... še en mal...še en mal...še en mal... pa le mogoč ujamema najin skupni tajming . Polaris... men tole tvoje "povračanje" bolj sliči na kej druzga kot na virozo... pr virozi ti hrana ne smrdi in povzroča razne smetnje v želodčku.... Idi pa kupi test, pa preveri....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 22:39:54
|
|
|
|
polaris
|
Oj Špelka, jaz še nisem na dijeti, vsaj na prostovolni ne . Bom še mal počakala, da se približajo topli meseci, da se ne rabim 2x matrat. Tisto tam v ponvi mi je kar všeč, le mal preveč zeleno zgleda (morda zato, ker kravice travo jejo )
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 22:46:15
|
|
|
|
polaris
|
LuNči a misliš, da sem žogo pojedla??? Pa sej sem ti že povedala, da se moj ne piše Coperfield , pa David mu tud ni ime
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 22:47:05
|
|
|
|
LuNa73
|
Ma kaka dieta...ko jo šljivi........ Zdej je še zima, pa je treba še met mal šlaufkov okol, da nas grejejo.... pol pa je pomlad... aja poleti za na morje pa je treba spet met šlaufke, da se ne vtopimo . V glavnem mojih 10 kg (to je minimum), ki jih je prevč na men, ne dam vstran na silo..če hočjo naj grejo, drgač pa se jst zarad njih pa res ne mislim mučit....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 22:48:55
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris LuNči a misliš, da sem žogo pojedla??? Pa sej sem ti že povedala, da se moj ne piše Coperfield , pa David mu tud ni ime Za začetek naj bo frnikola..una mini... Kaj pa veš... a misliš, da poznaš že vse trike in pogruntavščine od tvojga??? idi pa kupi test... za mene... ti dam jst totih par evrčkov
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 22:52:53
|
|
|
|
polaris
|
očitno preveč zaslužiš z inštrukcijami si postala kar mal razsipna...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 22:54:08
|
|
|
|
polaris
|
Ej LuNa, a ga ti ne feštaš več???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 22:55:50
|
|
|
|
spelka12
|
ooooo a sem vas vse zbudila z dišečo hrano . luna pa sej razmišljava, da bi jih kupila ampak to je 800 flik pa še miza 500, pa TV 400, pa tepih in zavese, pa elektrika, pa voda, pa malar, pa.....uf me kr mine ko to vidim pred sabo. pomoje bomo zdel na tleh . Pa fruštuk je mišljen za jutri, ti samo izberi kaj od tega ti diši. polaris a ti pa nč diete? No pol pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:02:22
|
|
|
|
LuNa73
|
Fešte konc... že ob devetih... stara mama je mela 80-tko in je bla kr mal utrujena in je komej čakal da gre domu... sej pa je prav tak...sem lohk zdej z vami tu... špelka, prispevam 10 eurov za stol... vela???? Čuj nehajta računat, pa kupta... pa itak bota sfolgala vse.. bolj ko bota računala... slabš bo... bojo še uni ta pocen stoli prlezl na 170 eur po komadu.... pa nisem razsipna... ampak obstajajo pa stvari, pri katerih raje dam malo več in mam kvaliteto, pa še všeč so mi.... Jah, sej od inštrukcij se mi pa že meša počas.... dans sem jih mela...juter jih mam... pol smo se pa zmenl, da jih mam enkrat na teden... da sprot delamo, ker drgač je pred testom kataszrofa ..živčni vsi! Pa bejš po test... in ne, nisem zapravljiva, sam dobrodelna
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:03:30
|
|
|
|
polaris
|
Uh, Špelka hvala, bom raj jutr... al pač kdaj drugič... si pa načeloma zadela moj okus, sam dan ni pravi...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:05:03
|
|
|
|
spelka12
|
lunči kaj bi brez tebe .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:08:36
|
|
|
|
LuNa73
|
Aja, špelči, hvala za fruštik.... sam prej bi mela kavico...da se zbudim, pa lohk moje zbke in vse ostale prežvekovalne organe spravim v tek.... ajsi, a si slišala? Aja še nekej, vsak dan vsaj enkrat preberem eno Zs, kjer piše, da zgledam kot 26 letnica ..... hja, kr en mal samovšečna postanem.... no, mogoč pa bo vseen fajn ene par kilogramčkov skenslat dol z mene... ampak na silo nič.... sej sladoled ne redi, a ne??? ziher ne..ker je mrzu...pol pa telo porab ful energije, da ga otopli in prebavi... ker ledenih klobas, pa res ne mormo sračkat... a ne???? a sem jst dans, čist diht, al kaj.,.... kaj men dans hodi vse po glavi... Na to zdej ne rabte odgovarjat...to je bil vprašanje bolj za mene...sam sem ga naglas pač povedala.... bom kr sama odgovorila: Si si, Lunca, čist diht...sam en mal ti špila....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:10:42
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 lunči kaj bi brez tebe . lepše živeli Čeprav zdej ne vem, na kaj to leti... al na mojo dobrodelnost al na mojo požrešnost
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 12.1.2008 23:12:03
|
|
|
|
polaris
|
... in dobrota ti bo povrnjena,... al kak že to gre? Ne, LuNa, ni potrebe, mi je danes že bolje, ni panike, bo kar viroza oz. akutna infekcija prebavnih poti, kot je povedala neka pametna teta po TV
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.