|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
19.9.2007 13:02:37   
soncek.djukelica
pikovit, goya ima hčerko morulo doma! Ti lahko sama potrdi! Zato se ne sekiraj!
Bojana, tudi jaz sem imela 1 vodo in 2 ampule menopurja, pa sme pridelala 4 celice!
Želim ti veliko super celic!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
19.9.2007 15:00:48   
Pija76
Bojana 4: jaz sem imela prejšnjo rundo isto 2 vodi in 3 menopurje pa je šlo vse v eno injekcijo, ne vem kako da ti ne gre, mogoče so manjše injekcije, povej sestram ko greš naslednjič tja. Ti a ta postopek je IUI? Ker men je pisal IVF, kokr se spomnim. Isto sem imela kratek postopek. Takrat sem imela 5 jajčk, 5 celic. Zdaj ko imam gonal in dolgi postopek upam da bo kej več celic pa da bodo take lepe in močne, sam da ne bom kokodakat user posted image že prej začela. Zaenkrat sploh še ne čutim nič kaj preveč, mal me je včeri zvečer zbadal.

Kikaa in Kajatina: a sta kej zaspani, meni se ful začne spat popoldan od teh špik. Pa čimlepšo napoved v petek vama želim.

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
19.9.2007 15:05:28   
Anonimen
Cukica:Tudi jaz nimam jajcevodov in sem imela IVF v Mariboru.Ne razumem se v te kratke in dolge postopke,samo zase vem,da sem najprej dobila Diphereline(pred tem sem jemala Femoden) za cel mesec,potem nekje na tričetrt postopka pa sem dobila še Gonal (vse sem si dajala v trebuh,taka navodila sem dobila),potem sem dobila stop injekc.za domov in si jo dala.Potem pa punkcija,čez pet dni ET (vse smo imele 5.dan,četudi nekatere niso imele veliko celic,ena je imela samo eno-ji je tudi uspelo!)in to je bilo to.Pa punkcija pod narkozo po želji seveda,lahko tudi brez,ampak meni je dr.dobesedno tiščala narkozo,da naj jo imam,zakaj pa bi me moglo boleti...in sem jo imela.

Seveda si v IVF postopku,v kakšnem pa,če nimaš jajcevodov??Drugače pri nas brez jajcevodov sploh ne gre!!

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
19.9.2007 15:13:56   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8, punkcija 19.9. 
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon, ET 16.9.
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš) Menopur, nato GonalF
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image
  • GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9, punkcija predvidena po 17.10
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, Gonal,
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9.
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur
  • bety upa (6.ICSI;PO, dr. Reš) 23.9. razgovor
  • pija76 (IVF; LJ)
  • kikaa (1.IVF) Suprefact, Gonal

user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek špikanja
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič)
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
user posted image Navijačice: user posted image
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 17.9
Zalazoya - TEST
Ozone - ET
mandarinca - UZ

Torek, 18.9.
Skye - UZ

Sreda, 19.9.
mandarinca - punkcija

Četrtek, 20.9.

Petek, 21.9.
kikaa - UZ
kajatina - UZ
Pija76 - UZ

Sobota, 22.9.

Nedelja, 23.9.

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

Skye greje user posted image user posted image  - TEST 24.9

pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 30.9.

user posted image DaisyE user posted image (PO)
user posted image upajočauser posted image (PO)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image FORTUNuser posted image (PO) pregled 24.9.
user posted image GOYAuser posted image (PO) pregled 27.9.
user posted image DARMARuser posted image  (PO) pregled 1.10.
user posted image ZALAZOYAuser posted image (PO) pregled 1.10.

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
19.9.2007 15:16:36   
sayuri
ele mene je kar groza, kar sem prebrala.user posted image  Ne morem verjet, kaj se ti je zgodilo. In kakšno srečo v nesreči si imela user posted image . Drži se in orng se pocajtaj. Kmalu bo posijalo sonce tudi zate.

mandarinca,kako je bilo na punkciji?

Kako ste ostale punce? Jst sm čist brez energije user posted image  Pa tko zaspana user posted image  Še dobro, da je ta mal danes pri babici.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
19.9.2007 15:26:42   
mandarinca
Zivio!
Punkcija je mimo (hvala bogu za anestezijo), jajčk pa 9user posted image user posted image user posted image .
Transfer bo v ponedeljek, če pa kaj prej pa tako ali tako pokličejo!
Sem se vam prišla samo malo pohvalit, ker zdaj grem spat, ker se komaj gor držim.
Se beremo zvečer!user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
19.9.2007 15:29:10   
sayuri
O mandarica, supe rezultat. 9 jajčk user posted image user posted image user posted image  Se pravi - pivo pomaga user posted image user posted image
Zdaj pa kar počivaj user posted image

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
19.9.2007 15:53:22   
pikovit
O Mandarincauser posted image user posted image user posted image Zdej pa naj se lepo oplodijo in čim več lepih zarodkovuser posted image user posted image user posted image .Pa spočij se.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
19.9.2007 17:53:51   
tassi1
punce dragejaz sem tako srečna!!klicala me je sestra Jasna iz MB,če želim priti na IVF v oktobru!!pogoj-da dobim user posted image  do 10.10.(bo šlo zelo na "knap")drugače bi bila na vrsti v jan:2008,sem pa sampolačnica .To bo moj 5*postopek,prvi v MBsam skrbi me ker je prof.Vlai..rekel ,da bi bilo dobro dat dol kako kilco(mam jihuser posted image  86user posted image -sam imama probleme z ščitnico)Kaj pa zdaj?A me bodo kregali?POvejte mi kaj vzpodbunega,lepo prosim!!!lp se tipkamo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
19.9.2007 18:08:33   
soncek.djukelica
mandarinica, čestitke na devetorici!user posted image user posted image user posted image
tassi,  iskrene čestitke tudi tebi na tako hitrem postopku! Res fajn novica!user posted image
kljub ščitnici, poskusi dat kako kilo dol! za večerjo imej le sadje, recimo!Ampak se drži tega!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
19.9.2007 18:21:34   
pikovit
Tassi1 kakšne pa so kaj čakalne vrste v MB če si samoplačnik?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
19.9.2007 18:41:25   
Skye
Čestitke mandarinca za uspešno prestano punkcijo...pridna kokoškauser posted image user posted image user posted image

Tassi še malo pa se bo začela akcija tudi pri tebi...bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
19.9.2007 18:47:46   
kajatina
Mandarinca bravo za pridelana jajčkauser posted image user posted image .
Pija jaz vsak dan malo zaspim popoldne, zdaj se mi je pa še malo začelo vrteti. Komaj čakam, da bo konec.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
19.9.2007 19:04:07   
kikaa
Pija76 - meni se ful začne zehat popoldne user posted image  user posted image , tam po 12. uri. Ne vem, ali je to kaj z tem Gonalom povezano?
Tudi tebi želim čimboljše novičke v petek!

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
19.9.2007 19:23:48   
zvezdica26
Živjouser posted image

Tiste, ki jemlete Utrogestan vaginalno prosim za nasvet, ali greste potem ko vzamete tableta kaj ležat? user posted image ok zvečer že, kaj pa zjutraj in opoldan? Zdaj še gre, ampak skrbi me ker bom šla verjetno drugi teden nazaj v služko in ker delam po cele dneve, ne vem kako bom to izvedla. Pa še to, ali ste po Et sploh kaj počivale, mislim potem ko prideš domov, kako se obnašaš in kaj lahko in ne smeš delati, razen kakšnega dvigovanja.

Hvala za nasvet
lp in veliko sreče ostalim sotrpinkamuser posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
19.9.2007 19:37:22   
tassi1
pikovit-1 razgovor sem imela lani decembra-rečeno mi je bilo,da se čaka eno leto,vendar mi je ena sestra rekla,da ko boma imela denar,naj pokličem ,ker je slovenk bolj malo -kot samopla.pa mamo mal protekcije.drugač pa :privoščila sem si zadnjo milkoin zadnji sendvič.zdaj pa v nove boje!!!

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
19.9.2007 19:46:12   
Amelia
Mandarinca, čestitam za uspešno punkcijo, bravo!!!!user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
19.9.2007 19:46:44   
mandarinca
Čer, punce!
Jaz sem takoooooooooo utrujena, pa boli me vse tam doli, ampak sem se morala privlečt do PC, da vam povem, kaj je moje dete danes naredilo in reklouser posted image ,
včasih komu kaj pomagam pri tujih jezikih - ker mi jeziki grejo user posted image , in je danes prišel eden, da sem mu pomagala naredit nalogo, in je ta čas moje dete, ki bo čez en mesec staro 5 let, samo pripravilo kavč v dnevni sobi, lepo postlal in na mizo znosil grickalice, pa pijačo pa sadje - vse to za mamico, da bo lahko malo počivala, meni so od ponosa kar user posted image stekle po licih; pol pa še, ko sma skupaj ležala, me kar tako vpraša - mama, koliko jajčk si ti danes imela, a 9, a tako dosti, ja pol pa si dobra kura!!! Če ne bi ležala, bi sigurno skup padla; kje je to mali pobral, nimam pojmauser posted image !
Ampak take izjave pri 5 letih?!? Res da dol padešuser posted image !
Grem ga pospravim spat, da ne bo spet kake user posted image izjave stresal!
Se še zglasim! user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
19.9.2007 19:57:51   
pikovit
Tassi user posted image user posted image user posted image  kaaaaaaaaj toliko časa ja skoraj 1 leto?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
19.9.2007 20:05:43   
april30
Zdravo!

Cukica: Si v IVF postopku - kratkem - istem kot sem ga imela jaz - najprej gonal potem na koncu še cetrotid. Vse poteka enako kot pri ostalih puncah tako, da brez panike...

Za vse držim pesti...in vas še vedno vseskozi spremljam...user posted image user posted image user posted image .

Lp,
April30

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
19.9.2007 20:17:15   
Pija76
Kikaa in Kajatina: ja to bo ta naš gonal kriv za popoldansko utrujenost, tud jaz če se le da grem kar mal pankat. No dons sem šla v shopping mi je blo bolj, ampak zdele mi pa veke pošteno že skupaj lezejo. Samo vrti se mi pa nič.

Mandarinca: glej glej ti to pivičko kaj dela.

Vsem ostalim en lep pozdravček!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
19.9.2007 20:30:17   
dajamaja
Mandarinca, super pridelek! Pa super sinček.

Pridne bodte, valite in grejte naprej!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
19.9.2007 20:45:19   
GoYa
Čer user posted image .

Včer sem mal štrajkala. Sem že mal po 20h pred tv zaspala user posted image . Danes pa se pokorno javljam.

Pikovit, moje počutje ni prav nič nosečniško. Čisto nič se ne dogaja user posted image , zato me na momente mal čuden srh spreleti. Drugače pa poskušam to zatrteti in sem na preostale momente optimistična.
Spraševala si o LA-hatchingu. Na listu, ki ga dobiš po ET piše LA-hatchin in zraven DA ali NE. Če je DA, potem si ga imela. Tega ne delajo avtomatsko, ampak se odločijo na podlagi tvoje starosti in kvalitete zarodka. Gre pa za stanjšanje ovojnice zarodka, da se ta lažje vgnezdi. Moja izkušnja je taka, da vedno, ko so mi to naredili, sem zagledala user posted image , zato sem ga tokrat zahtevala in so mi ugodili. In sem spet zagledala user posted image .
PRi LA-ICSI pa nekaj delajo z laserjem, sam ne vem točno kaj.
Glede prometriuma 3x na dan. Včasih so ga tako predpisovali, torej ne more bit nič narobe. Očitno je sedaj nova moda, da se uporablja samo 2x na dan.
Je pa res, da prometrium pomaga samo v 1%. Torej od 100 nosečnosti bo samo 1 pomagal preprečiti SS.
Ni res, da če imaš morule, da nimaš kaj pričakovati. Kot ti je S.D. že napisala imam hčerkico. Moja mala morulica trenutno spi v svoji posteljici user posted image .
Kar se pa znakov tiče....itak so brezveze. PRi meni tokrat ni bilo čisto NIČ znakov. Še vedno jih ni.

Skye, a nč niso hotli povedat user posted image ? Mah, nočejo kaj preveč povedat, da se mal zaščitijo, če bi bilo pol lih drugače od tistega, kar so rekli. Ampak glede na to, da so rekli, da je vse v redu, pol je user posted image . Blago hiperstimulacijo sem imela pa tudi jaz prvič in mi jo je ugotovil šele na prvem UZ po potrjeni nosečnosti. Pa sem imela tudi samo 7 jajčec. Tako da to ni odvisno od števila, pač je bila doza zate velika.
Vrednost bhcg je pa čisto pravšnja glede na dneve user posted image .

MIŠEK13, upam da si dobro prestala operacijo in da bo končno zelena luč za user posted image .

Zalazoya, a tok počasni so v lj? user posted image  Matr, kot da bi bili v kameni dobi. Drugod ti v par urcah povejo rezultat.

Ele user posted image , ojoj kaka huda izkušnja. Res si imela srečo, da si bila v službi in so te rešili. Joj, kar šokirana sem.

Mami26, dobrodošla nazaj. Oktober bo kmalu tu, tako da bo veselo user posted image .

S.D. ni nujno, da imaš dve zdravili v postopku. Lahko se špika samo z gonalom in bo pol par dni pred punkcijo dobil cetrotide ali kaj drugega,ki prepreči pokanje foliklov.

Bojana4, user posted image za začetek špikanja . Ja, v eno injekcijo gredo vse tri, pa še več jih gre lahko, če je zadost velika injekcija. Lahko pa uporabiš samo eno vodo.

Mandarinca, user posted image  za 9 jajčk. Lepo število user posted image . Tvoj mali jih pa tudi pihne user posted image user posted image user posted image . On že ve, da je mami dobra kokoška.

Kje se pa darmar skriva?

Tassi1, super da si prišla prej na vrsto user posted image . Mah, veš kaj, tudi močnejše punce zanosijo. Res je, da gre lažje, če je manj kil. Ampak, če ne grejo dol, ne grejo. Pa vseeno probaj malo pazit pri hrani in se malo več gibat. Pa saj to itak že sama veš user posted image .

Zvezdica26, jaz nič ne ležim po tem, ko vzamem P. Zjutraj grem takoj v službo. Zvečer je pa tudi akcija, ko moram pedenat user posted image . Po ET pa sem šla tudi v službo. Nobenega posebnega počivanja, ampak čist normalno življenje, kot pred postopkom.

Oki, spet sem neki naklamfala. Niti ne bom čekirala napake user posted image . Vsem ostalim, ki jih nisem posebej omenila lep pozdravček.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
19.9.2007 21:20:22   
Sulfinija
Mandarinca,čestitke za pridelanih devet jajčk.Sedaj ti želim le še uspešen transfer.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
19.9.2007 21:24:43   
DaisyE
Na brzinco, da me ne pozabite...

Mišek zdaj mora bit že mimo tvoja operacija, upam, da si ok.

Skye čestitke za user posted image

Mandarinca čestitke za 9 celic

Ele pazi nase! user posted image user posted image user posted image

Nosečke pridno se cartlajte. Vse ostale good luck.

Tosja, sayurči, dajčimajči, pikovit, blanči, zalazoya in Goya vi ste meni legende.

Pridne bodite.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......