|
RE: IVF-ICSI avgust,september 20.9.2007 18:11:38
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
dan, ste se pa razpisale od včeraj popoldan! Marjetica, lepo da pridirkaš naokoli! Naj se ti večkrat to zgodi! Pika,gold fish pozdravila sem danes vajine otroke! Lepo potrpežljivo čakaju na vaju! Goya, v večini primerov ivf dajejo po dva zdravila! Preverjeno! Kar se pa špikanja tiče, še bolš, manj se fiksaš! Zvezdica, na GK je tako, da jemlješ 3x na dan, le zvečer je šel vaginalno! Poskusi tako,morda ti bo lažje! Zalazoya, itak da so me bolele! Če se sedaj dobro spomnim za nazaj, je bil to edini dober pokazatelj,da sem ! Nič slabosti, nič kaj dosti težav, razen bolečih prsi! In kot je koala napisala, se je kar nekaj časa vleklo! Je moj rekel,da bo dosti mleka, še za njega! Darmar, nisem Reševa, sem kar iz GK! Pa tudi na bolniški sem! Glede odhoda v Rim, nisem še tako blizu, sem v 26 tednu, pa upam,da tako ostane do nekje 35 ali 36 teden! Spol pa pojma nimam! Nimam namena vprašat! Vem le to,da nosim fuzbalerja/je ali pa plesalko/ke! Za beta hcg, na GK je skoraj obvezen, ker ti od takrat teče bolniška in je uradna potrditev,da si ! Moj je bil resnično kar visok 5700, je prišla biologinja extra me pogledat, kao: "kdo je to čudo" in sem od tistega dneva že kar malo sumila,da sta dva! Sayuri, fajn da ti paše termin! Bi človek pomislil,da si kakšen bizniswoman,ko ne morš takrat, pa takrat ne... No, punce, jaz sem itak za srečanje! Mišek, upam,da so te poštimal kot je treba! Me tukaj te že pogrešamo! No, glede EA, smo se pred dnevi pogovarjale! V LJ so jih letos naredili le 50, ker kronično premankuje anastezistov! Pa kako glavno mesto smo to! Zakaj jih delajo v PO in SG in Izoli več,ker imajo veliko manj porodov kot v LJ, in če se po ostalih porodničnicah kaj zaj. itak pride otrok v LJ! Samo za podatek glede porodov: v LJ jih je dnevno cca 15, en dan 10 drug dan 20 ali 25; skratka čez 5000 porodov letno! Postojna ima 1300 porodov letno,v SG delajo 2 morda 3 porode dnevno, kjer se lahko anastezist resnično posveti porodnici!Tudi v LJ je možno dobiti EA, najbolj da rojevaš dopoldne, pa še takrat ni mus, ker če ima anastezist preveč dela tudi ta odpade! Še veliko bolj priporočljivo pa je: porod z Ultivo; porodnišnice,ki izvajajo to pa so: Ptuj, MS in Kranj! Pri dvojčkih pa je vse skupaj odvisno od porodničarja, ga ne priporočajo glih! No, jaz bom itak v LJ rodila, in kot je Sayuri rekla, sej vsaka,ki želi biti mamica,ve da je treba 1x rodit!
|