|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
20.9.2007 12:48:40   
pikovit
Zalazoya user posted image user posted image user posted image  pridna punca ja iz tega pa res bo nekaj.Super.
Darmar merjenje bhcg pomeni zdej laična razlaga:ta hormon se mora na dan ali dva podvojevat kar pomeni da se vse lepo razvija.na 15. dan daš kri in ti povedo kakšna je vrednost.Če je več kot 40 govorimo o nosečnosti.Tako da vidiš kakšno vrednost ima Zalazoya.Tudi tebi želim tako.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
20.9.2007 12:55:23   
pikovit
A ja jst sem tkoj za srečanje.Tako zdej je že padlo nekaj predlogov za srečanje:
ZBILJE
MOSTEC
HIPODROM STOŽICE- DERBI BAR

zdej se treba samo odločit kaj vam je ljubše.Vremensak napoved je ok čez vikend tako da se lahko dobimo tudi ta vikend.Če je katera iz Ljubljane in nima prevoza jo lahko pridem iskat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
20.9.2007 13:37:57   
darmar
veš Pikovit meni pa ni nobeden reku, da naj ta test delam. A to vi kar greste v labaratorij in plačate in tako? Ker jaz za to prvič slišim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
20.9.2007 14:11:05   
sayuri
Zdajle se vam bom malo bolj posvetila, ker imam tud jaz že cel teden gužvo user posted image

darmar jaz nisem šla na krvni test, ampak samo na UZ pri 6 tednih k Rešu. Na GK imajo v navadi krvne teste, Reš tega nima. Punce se hočejo nekako bolj prepričat ali je res nosečnost in potem dajo lepo v laboratoriju kri, kjer potem prečekirajo, kakšen je nosečniški hormon beta HCG. Ta mora vsak dan zrasti za ne vem koliko enot. Mislim, da je pri številki 40 nosečnost. Upam, da sem bila jasna user posted image

Ostale frišne nosečke, kako je kaj? Berem, da imate nekatere znake, druge ne. Komaj čakam, da vam bo malo slabo user posted image  user posted image user posted image user posted image  Hecam se. Slabost je dober znak user posted image  Drugače so pa mene joškice tud bolele, pa dol tudi - širjenje maternice, pa zaspana sem bla za znort user posted image . No...slabosti pa ni bilo user posted image  In mi je blo čudno. Čeprav ni nujna...ampak vseeno...

Koala, nisi nič preslišala. user posted image  Ne vem, kaj si s tem mislila user posted image .

Srečanje! Odločite se ve! Jaz pridem kamor želite user posted image . Tudi Zbiljski gaj poznam. Luštno. Enkrat sem bila tam. TA vikend sva s Filipom sama doma. Za v soboto imava sicer plan it na Primorsko. Nekaj sva že sestrični obljubljala, tako da bo zame sobota bolj težko izvedljiva. PA naslednjo soboto tud ne morem user posted image  Uf...bo kar težka se za zment. Po moje bi bilo najbolj postavit kraj, datum in uro. In katera takrat lahko pride, naj pride, za ostale pa Bog pomagaj user posted image user posted image user posted image

Zvezdica26  jaz nisem nič ležala po Prometriumu. Se mi je vedno nekam mudilo, tako da... nič ležanja. Mi je šel pa na živce tisti izcedek user posted image . Mi je pa Reš rekel, da ta svečka itak v prvih minutah svoj učinek naredi in naj se ne sekiram, če mi potem ven steče.

gold fish in pika74, želim vama, da čimprej prideta do svojih user posted image user posted image .
april30,lepo da si se nam oglasila in da nas spremljaš.user posted image Kako se pa kaj ti počutiš?
Mišek13 mislimo nate in upam, da lepo okrevaš user posted image
Rožica tebe nikol ne bomo pozabili user posted image  Sam je fajn, da tkole napišeš kak post, ker imam potem jaz material za smeh user posted image  Drži se user posted image
Skye, kaj je zdaj s tabo? Te dam družbo delat nosečkam al še ne? user posted image
Mandarinca ful prisrčen tvoj sinček user posted image . Tko lepo te je presenetil user posted image

Jaz po starem. Danes nisem tko utrujena. Razlog je sonček, ki me vabi ven user posted image . Jutri zjutraj moram spet na urgenco. Še zadnjič moram dat kri za beta HCG. Upam, da mi je zdale vrednost po 2 mesecih padla na ničlo.

Lepo se imejte in veliko se smejte user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
20.9.2007 14:55:29   
darmar
ojla, SREČANJE, kaj ko bi kar postavili en datum in plac, pa poveste, koliko jih je za, tiste ki ne morete, pa predlagate nekaj drugega. itak nikoli ne bomo vse za.

Jaz sem torej za ZBILJE PRI MEDVODAH, smo lahko notri ali zunaj, pa zdi se mi, da bi bil npr. petek 28.9.2007 kar OK, da se zorganiziramo.

Sorči, če sem preveč predlagala, je le predlog.

bajči, pa hit na sončka, nabirat vitaminčke.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
20.9.2007 15:06:01   
mandarinca
Pozdravljene!
Jaz sem še vedno v fazi počivanja, ker me hudo daje tam spodajuser posted image , ampak bo že...
Je pa res, da sem dopoldne pospravljala in pripravljala, ker dobimo danes dolgo pričakovane obiske, in verjetno tudi zato protestira.
darmar - moj sinko je uspešen rezultat prvega IVFuser posted image , in zato sem zdaj spet v postopku, ker bi rada še enega takšnega sončkauser posted image ,
sayuri - ja res je zlat ta moj fantičuser posted image , ampak ko ga prime, je pa tudi kot orkanuser posted image .
Mimogrede, mi je že zdaj žal, ker se vam ne bom mogla pridružiti pri srečanjuuser posted image , sem iz čisto drugega konca naše deželice!

Vsem skupaj pošiljam lepe sončne pozdrave!
Grem še malo podremat,, preden pridejo gosti!

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
20.9.2007 15:54:27   
pikovit
Darmar ne gk Lj. imajo tako prakso da ko na 15 dan ni M prideš k njim daš kri in v parih urah dobiš rezultat.Kar se zdi meni čist fajn.Potem dobiš to napisano na listu in kar moraš potem še zraven jemat,ter kdaj imaš uz.Se je zgodilo da je puncam pokazal cb +.bhcg pa 45user posted image .Tako da je fajn da veš kaj in kako.Če si iz Lj. greš v Adrialab daš kri in v istem dnevu dobiš rezultat.
super odločitev Darmar.Jst si nisem upala,ker sem že tako verjetno tečna z vsem skupaj.No tako punce datum je določen prostor tudi.Zdej boste pa samo povedale katera bo in katere ne bo.
Sayuri jutri bo vse ok in z naslednjim mesecom že skok v nove boje.
Mandarinca pridemo kdaj tudi na vaš konc.Drugače se bomo kaj poslikale in bomo dale slike gor.Bodi pridna in počivaj.
Citrončica vidm da neki šibaš okol a boš ti tud prišla v petek

VSE SEPTEMBERKE IN AVGUSTOVKE IN SEVEDA OSTALE SOBORKE
DATUM IN PROSTOR ZA NAŠE SREČANJE JE DOLOČEN:

KJE: ZBILJE-ZBILJSKO JEZERO PRI MEDVODAH
KDAJ: V PETEK 28.09.2007

LEPO VABLJENE

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
20.9.2007 15:57:25   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

KJE: ZBILJE-ZBILJSKO JEZERO PRI MEDVODAH
KDAJ: V PETEK 28.09.2007

LEPO VABLJENE

Jaz pridem. Mogoče še Filipa pripeljem. Saj bo to popoldne, a ne?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
20.9.2007 16:01:48   
pikovit
JASNO VSI OTROCI ENAKO LEPO VABLJENI!SREČANJE BO POPOLDAN

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
20.9.2007 17:26:52   
zalazoya
hoj

evo zdele sem si malo več časa vzela in prečekirala kaj počnete. Uživam, ko vas berem in sem presrečna da obstaja tale forum in da se takole spodbujamo, da si pomagamo in si krajšamo čas. Vse ste face in se že veselim, da vas spoznam. Jaz imam v petek čas, je pa res da delam do 16-ih in je fajn vedet če se bomo prej zmenile, da si vzamem fraj. Pikovit  a se ti lahko priključim, jaz sem iz LJ in brez prevoza. user posted image   A že pridno odštevaš. Držim pesti za tvoje pikice.
Mišek kako je šlo upam, da brez zapletov in da boš čimprej imela to za sabo in šla naprej. Drži se. Mislim nate.
mandarinca user posted image  user posted image  user posted image  na pridelku. Dete je pa res super, pa tako lepo skrbi za mamico.
Skye tebe pa loh počas že prestavimo med user posted image , blaga hiperstimulacija je OK, jaz tud mela in so rekli, da včasih pripomore k rezultatu, očitno je nekaj na tem. Ja te nočne so res čudne, lahko kakšno rečeva, misim da ima Darmar tud težave spanjem. Ja nič se bo treba navadit.user posted image
Tassi1 kaj je s tvojo ščitnico a si bila na pregledu pri tirologu. Jaz imam povečano sam mi na srečo OK dela, vendar hodim na kontrolo. A je to vzrok za tvoje težave in kilce. Kilaža ni zaželjena, absolutno pa niso OK stroge dijete med samim postokom, drugač pa kljub kilcam lahko normalno zanosiš, tako da pozitivno naprej, veliko sreče.
Zvezdica26 jaz si dam prometrium in normalno takoj šibam na okoli, po ET sem imela blago hiper in sem malo več počivala, vendra je bilo hitro OK in sem začela normalno živet, kot prej. Če se prime se prime, ne moreš vplivat z ležanjem sam čas ti počasi mineva.
Darmar ti si kar lepo prvošči jadranje bo vsaj prej minilo drugač je šla pa Fortun in ne Goya jadrat, mislim da še vedno uživa. Drugač pa mene tud na momente zvije. Kar se krvanega testa tiče sem šla jaz čist iz firbca, CB sem dela predčasno in ga nisem želela ponavljat in sem šla kar v ZD k osebni zdravnici, ravno zdejle grem po izvid.
Sayuri super, da prideš le glej da mali tud pride. Upam da bo z tvojimi hormončki zdej vse OK, drug mesec pa veselo na delo. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
20.9.2007 17:33:16   
pikovit
Ja Zalazoya brez problema.Se bova vse zmenili.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
20.9.2007 17:51:40   
koala
Meni žal ne ustreza imam za takrat že plane. Škoda pa kdaj drugič. Saj boste fotkale ne, za nas ki bomo ostale doma.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
20.9.2007 17:59:11   
citrončica
Ja,Pikovit,že cel pop berem poste...po obrokih,pa je tašča prišla,in mal kasnej nečaka,pa en telefon,pa drugi,pa kuham vmes,zdaj sem se šele prebila preko vseh postov,da sem malo na tekočem,user posted image
ja jaz pridem na srečanje z veseljem,meni je to še čisto blizu,če ne pride karkoli drugega vmes se vidimo!!in tudi petek je boljša izbira kot sobota,ker je za vikend full dren...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
20.9.2007 18:11:38   
soncek.djukelica
dan,

ste se pa razpisale od včeraj popoldan!user posted image user posted image user posted image
Marjetica, lepo da pridirkaš naokoli! Naj se ti večkrat to zgodi!user posted image
Pika,gold fish pozdravila sem danes vajine otroke! Lepo potrpežljivo čakaju na vaju! user posted image
Goya, v večini primerov ivf dajejo po dva zdravila! Preverjeno!user posted image  Kar se pa špikanja tiče, še bolš, manj se fiksaš!user posted image
Zvezdica, na GK je tako, da jemlješ 3x na dan, le zvečer je šel vaginalno! Poskusi tako,morda ti bo lažje!user posted image
Zalazoya, itak da so me bolele! Če se sedaj dobro spomnim za nazaj, je bil to edini dober pokazatelj,da sem user posted image ! Nič slabosti, nič kaj dosti težav, razen bolečih prsi! In kot je koala napisala, se je kar nekaj časa vleklo! Je moj rekel,da bo dosti mleka, še za njega!user posted image
Darmar, nisem Reševa, sem kar iz GK! Pa tudi na bolniški sem! Glede odhoda v Rim, nisem še tako blizu, sem v 26 tednu, pa upam,da tako ostane do nekje 35 ali 36 teden! Spol pa pojma nimam!user posted image  Nimam namena vprašat! Vem le to,da nosim fuzbalerja/je ali pa plesalko/ke!user posted image  Za beta hcg, na GK je skoraj obvezen, ker ti od takrat teče bolniška in je uradna potrditev,da si user posted image ! Moj je bil resnično kar visok 5700, je prišla biologinja extra me pogledat, kao: "kdo je to čudo"user posted image  in sem od tistega dneva že kar malo sumila,da sta dva!user posted image
Sayuri, fajn da ti paše termin! Bi človek pomislil,da si kakšen bizniswoman,ko ne morš takrat, pa takrat ne...user posted image
No, punce, jaz sem itak za srečanje! user posted image
Mišek, upam,da so te poštimal kot je treba! Me tukaj te že pogrešamo!user posted image

No, glede EA, smo se pred dnevi pogovarjale! V LJ so jih letos naredili le 50, ker kronično premankuje anastezistov! Pa kako glavno mesto smo to!user posted image user posted image user posted image
Zakaj jih delajo v PO in SG in Izoli več,ker imajo veliko manj porodov kot v LJ, in če se po ostalih porodničnicah kaj zaj.user posted image  itak pride otrok v LJ! Samo za podatek glede porodov: v LJ jih je dnevno cca 15, en dan 10 drug dan 20 ali 25; skratka čez 5000 porodov letno! Postojna ima 1300 porodov letno,v SG delajo 2 morda 3 porode dnevno, kjer se lahko anastezist resnično posveti porodnici!Tudi v LJ je možno dobiti EA, najbolj da rojevaš dopoldne, pa še takrat ni mus, ker če ima anastezist preveč dela tudi ta odpade!user posted image
Še veliko bolj priporočljivo pa je: porod z Ultivo; porodnišnice,ki izvajajo to pa so: Ptuj, MS in Kranj!user posted image
Pri dvojčkih pa je vse skupaj odvisno od porodničarja, ga ne priporočajo glih!
No, jaz bom itak v LJ rodila, in kot je Sayuri rekla, sej vsaka,ki želi biti mamica,ve da je treba 1x rodit!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
20.9.2007 18:15:36   
pikovit
user posted image So se že odločile da v petek pridejouser posted image

• Darmar
  • Citrončica
  • Zalazoya
  • Sayuri
  • Pikovit

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
20.9.2007 18:23:14   
pikovit
user posted image So se že odločile da v petek pridejouser posted image

• Darmar
  • Citrončica
  • Zalazoya
  • Sayuri
  • Pikovit
  • Soncek.djukelica

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
20.9.2007 18:25:23   
pikovit
Punce če sem katero izpustila s seznama ali karkoli drugega se lahko kar same daste gor.Saj znate.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
20.9.2007 18:25:53   
april30
Zdravo!

Gloria:
Žal mi je zate...user posted image user posted image user posted image . Nisem vedela...

Jaz sem drugače v redu...sem v 20.tednu...počutim se dobro...
V petek 28.09.2007 imam morfologijo...upam, da bo vse ok. Tako kot pravi Sonček.d je res, da nikoli nisi čisto brez skrbi...vseskozi kontroliram spodnjice ko grem na WC...nikakor se ne morem sprostiti. Tako je, če se dolgo trudiš, pa ni nič; potem pa rata z IVF...
Trepetaš ko greš na punkcijo, na ET, potem še 14 dni čakati, da se ne vlije...potem pa ko je končno pozitivno, pa se bojiš, da se ne bi predčasno končalo...
Tako, da sedaj še vedno vsaki dan spremljam ta forum, ker vas razumem in močno stiskam pesti za vse...

A sva se midve mogoče srečali na punkciji in ET in testu??? Si bila v Ljubljani na GK?

Sayuri:
Hvala za pozdravčke. Imaš res krasnega sinčka. 

Za vse ostale pa:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
April30

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
20.9.2007 18:31:54   
citrončica
...pa še za naš "tadolgi" seznamček:
jaz mam 24.9.razgovor v Lj pred 3.IVF/ICSI pri Drobniču,za september sem bila naročena,da pokličem prvi danuser posted image ,ta mesec je še ni,upam da do konca meseca pride in če začnem z dolgim postopkom spet 22.dan,to pomeni nekje okrog ali po 20.10.pade prva špika-upam!!user posted image

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
20.9.2007 18:35:46   
sayuri
O citrončica, zabeležno user posted image  Čakam, da pridemo na novo stran, pa bom spet uredila datume na seznamuuser posted image

Drugače pa punce - jst komaj čakam tale naš kafe.user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
20.9.2007 18:41:48   
citrončica
Sayuri,tudi jaz se veselim srečanja,
najbolj simpatično je,ko si o nekom narediš svojo predstavo in potem,ko ga vidišuser posted image ...si raje tiho,kako si falil!!!
Sicer sem bila le enkrat na srečanju v Mb,ko se nas je 10 punc zbralo,imele smo se pa super,tako da se že veselim....
...me prav zanima,kako se bomo spoznale........

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
20.9.2007 18:43:28   
sayuri
JA, citrončica, res je user posted image  Ponavad si osebe čist drugače predstavljamo. user posted image   Tud jaz imam o vsaki neko podobo izoblikovano. Bom videla, kako bom sfalila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
20.9.2007 19:11:35   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Bom videla, kako bom sfalila

a pol čmo kar pokrite pridet?user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
20.9.2007 19:17:45   
ele
hvala vam punce za vspodbudne besede.Jst bi tud pršla na to srečanje,če se bom dobro počutla in mi bodo šivi odpadli,ker drugače do ljub vozit,jo vidim malo težkouser posted image
če pa pridem,bi vas prosila,da mi točno napišete,kako se po obvoznici pride do tja.
čestitke vsem nosečkam in user posted image user posted image user posted image za upajoče

ele

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
20.9.2007 19:18:04   
tassi1
živjo!Ja imam teblete za ščitnico,ker mi ne dela več-na vsaki kontroli je bil hormon klub tabletam povišan!mije pa tirolog dejal,da sem SSimela tudi zaradi pomanjkanja ščitničnega hormona.(3*SS+1*EU)Drugače sem pa glih iz MB prišla,so mi hotli dat Femoden tabletke,pa jih zaradi visokega pritiska nesmem jemat!Tako da grem v postopek brez vsega.A katera pozna INj.MERIONAL?So mi rekli ,da je to podobno GONALU F,ampak *ceneje.Javit se pa moram v MB tretji dan user posted image  na UZ.pa bomo vidli!,kako dalje!punce,bodite fajn še naprej!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Starost
Ela123

Koliko ste bili stari, ko ste prvič zanosili? prosim, da vpišete še ali je bilo načrtovano ali ne in ali ste otroka obdržali.

20 ali manj (13%)

20-25 (35%)

25-30 (35%)

30-35 (13%)

35-40 (2%)

40 ali več (1%)

Število vseh glasov: 475

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!