|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
18.9.2007 18:24:05   
Skye
zalazoya uh pol so pa v LJ še počasnejši kot pri nas v MB, kar se rezultatov tiče.......no pa saj smo že navajene čakati a ne....kdor čaka ta dočaka pravijouser posted image

Tukaj sem samo še želela zaželeti vso srečo mojim trem sotrpinkam iz MB, ki so bile danes z menoj na UZ...dobro nam kaže.....punce se vidimo 24.09.07user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.9.2007 18:37:01   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  vsem novopečenim srečkam user posted image  iskrene čestitke - naj bodo user posted image  čarobni...

user posted image  user posted image  user posted image  vsem borkam, ki se nam bodo kmalu pridružile! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
18.9.2007 18:42:30   
ele
Živjo punce
Po enem tednu ene velike neg dogodivščine,se vam oglašam.V glavnem prejšnjom sredo sem bla pri rešu,zvečer sem se dala stopko in v petek zjutraj na punkcijo v postojno-žal tudi ta neuspešna 2 folikla-oba praznauser posted image user posted image
Cel dan me je nekam špikalo po trebuhu ampak glede na to,da je bla to že 3.punkcija sem rekla ok,bo minilo in šla v nočno dežurstvo.Ob 22h me je prvič močneje zvilo,kolegica mi je v žilo dala protibolečinsko in 2 uri sm bla ok.Ob 24.30 pa so se začele take bolečine,da ne morem opisat,kako je blo hudo.Padla sm v šok,sreča v nesreči,da sm bla v službi in,da sop mi hitro nardili ultrazvok trebuha-rezultat-2 litra krvi v trebušni votlini-v urgentnem stanju so me peljaji v operacijsko in me operirali v splošni anesteziji.Šlo se je za minute.Moj pritisk je bil v vstopu v operacijsko 60/40 in moj hemoglobin 69.Uspeli so mi spumpat 1.2 litra krvi iz treb votline in mi vstavili dren,ki sm ga mela do včeraj.Potem pa transfuzije in en kup sranja še zraven.Moj desni jajčnik je bil 1cm perforiran in iz njega je najverjetneje kapljalo cel dan in se potem ulilo.Zdravniki so mi rekli,da če bi se zgodilo doma,da bi najverjetneje bla med pokojnimi ker ne bi bilo časa.Zgodilo pa bi se tako al tako.Danes so me odpustili.Sicer se dosti potem ne spominjam razen ene velioke bolečine,ki se je ne da opisat.V soboto je mož poklical reša,ki je samo govoril.boga revca,boga revca.
V glavnem:očitno je mojih pustolovščin z rešom dovolj,ker mi je primarij ginekologije odsvetoval nadaljnje punkcije.
bomo videli

ele

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.9.2007 19:05:51   
soncek.djukelica
draga ele,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sej ne morem verjet! Da se lahko kaj takega zgodi, saj ne morem verjet,čist šokirana sem!
Samo,da si v redu!Samo,da ti zdrava in živa prišla iz vsega tega!
Spočij se, resnično ti želim vse dobro! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.9.2007 19:06:20   
pikovit
O Ele to pa touser posted image .Najprej ti moram rečt dobrodošla med živimiuser posted image .Si pa imela celo sranje.Še dobro da si bila na pravem mestu ob pravem času.Žal mi je za tvoje folikleuser posted image ampak klinc jih gleda če terja tvoje življenje.Zdaj pa se umiri, počivaj in bo čas prinesel svoje.

ŽELIM TI VELIKO SREČE

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.9.2007 19:14:32   
tosja
ele, drži se user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.9.2007 19:30:07   
tassi1
kakšna sreča v nesreči!!!dobro da bo zdaj vse v redu-pošiljam ti objemčekuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.9.2007 19:52:32   
mami 26
ojla punce evo mene spet med vami malo pavze sem imela
no zdaj sem se pa narocila na ivf(drugič) žal mi ni ratalo za avgusta-septembra ampak sem naročena za 4.10.
za vse ki se špikate in ste v novi akciji pa drzim pesti in da čimprej zagledate user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.9.2007 19:54:16   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

ele, drži se user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Se bom kar pod tale post podpisala.user posted image user posted image user posted image user posted image

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.9.2007 20:05:18   
dajamaja
Uf, novice pa take kot vreme!

Ele, sem čist brez teksta ostala. Drži se!!!!!

Mišek, močno, močno stiskam pesti zate. Vse palčke, dimnikarje, vile, ... vse pošiljam k tebi, da ti bodo v pomoč... jutri na operaciji in potem naprej, ko boš šla po svoje otroke.

Ostalim pozdrav in srečo!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.9.2007 20:09:02   
Sulfinija
Mišek,tudi jaz stiskam pesti zate.Pošiljam ti en velik in topel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.9.2007 20:51:21   
Amelia
Ele, sem ostala brez besed, želim ti čimprejšnje okrevanje, drži se.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.9.2007 21:29:29   
kikaa
kajatina - jaz sem bila zadnjič na uz zadnja, tako, da sva se morali srečati. V petek pa zpet, a ne?
Jaz sigurno ne bom prišla ob pol osmih, ker sem od daleč in vedno "pridirjam" med zadnjimi...user posted image  Sicer pa tako ali tako ne moremo biti vse na vrsti ob 7.30... Lahko da se bova videli, če pa ne, pa ti želim čimboljše rezultate!

Pija76 - meni so na GK v Lj rekli, da se na dan, ko imaš pri njih kakršnokoli pregled(UZ...) - ne daš nobene injekcije, tam ti dajo potem navodila za naprej... Jaz se zbadam vedno v trebuh...

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.9.2007 21:46:56   
kikaa
ele - ne morem verjet, sem se kar zgrozila, ko sem to prebrala, dobro da se je izteklo tako, kot se je... in da si imela pomoč takoj pri roki.
Upam, da si sedaj v redu...
Drži se in srečno!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
19.9.2007 7:45:01   
Bety upa
ele....ufffffffffff.....Prvo, žal mi je, za ta dogodek....user posted image user posted image user posted image

Drugo, hvala Bogu in nebeškim silam, ki so te obvarovale user posted image ....Verjetno s razlogom!!!! Prepričana sem, da ti je še marsikaj lepega namenjeno in da te čaka. Vse se da zaceliti, pa počeni jajčnik tudi. Zdaj imaš možnost na stroške države obiskati OBMP center v Pragi in ti bo od prvič uspelo imeti zdravega in krepkega user posted image , prepričana sem.

Vso dokumentacijo shrani....in poišči dobrega odvetnika.....Prepričana sem, da ti je država dolžna povrniti vse stroške postopka.

ele....Vso srečo ti želim!!!

LP

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
19.9.2007 10:03:13   
pikovit
Dobro jutro Rešovke in ostale borke.Imam vprašanje.Kako veš da ti je Reš delal LA hatching?Sicer mi ni nič rekel ampak sem ga enkrat vmes vprašala kdaj in kako.Odgovoril mi je da se odločijo tik preden ti vstavijo al neki takega.Tako da sem pa na papirju gledala in je neki omenjeno.Če je katera to imela bi jo prosila da mi razloži kje je to napisano.

Kaj pa je to LA-ICSI?

Aja pa še to ali je narobe če jemlješ 3x na dan 200mg prometriuma?

Kako ste pa drugače?Nič več se ne oglašate.Kje ste glavne akterke?Zdej ko ste pa noseče ste pa šleuser posted image Mene pa tako zanima kakšni so znaki in kakšno je vaše počutje?Jaz sicer ne upam kaj dosti zato ker so mi včeraj razložili da če imaš morule da ni kaj dosti za pričakovat.Oziroma bi bil čudež.Danes sem 3 dan po et trebuha nimam več tako napetega in brez kakršnih koli znakov.Spodaj me na momente boli in praska kot pred menstruacijo,joški nič samo bradavice imam malo bolj občutljive predvidevam da je krivec za to prometrium.Mogoče sem zvečer malo bolj napeta
Mene pa zanima. Vprašanje za naše nosečke.Kakšne zarodke so vam vstavili?

Kako je pa naš Mišek?Upam da je operacija že za njo in da je vse ok.

Po včerajšnjih ujmah je danes prav lep dan.Upam da se je včerajšnje stanje umirili in da ni kakšnih hujših škod.LP

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
19.9.2007 10:17:48   
cukica
Ela drži se.
Sonček.djukelica zakaj nisem v ivf postopku?Napisano sem da imam ivf sam imam kratko terapijo.Drugač ne morem zanosit ker nimam jajcevodov.

Ostalim pa lep pozdrav in vse dobro.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
19.9.2007 10:45:46   
Skye
Ele žal mi je, da si morala vse to prestati....važno pa je da si zdaj vreduuser posted image user posted image user posted image

No punce jaz sem danes dobila rezultate krvnega testa....beta HCG je 280. Kamen se mi je odvalil od srca user posted image  Zdaj moram pa samo še pogledati ali je ta vrednost vredu za 8 dni po 5 dnevnem transferju.

Pikovit glede znakov; jaz sem bila prepričana da nič ne bo, ker tri dni po tarnsferju še nisem imela nobenih znakov...ničesar. Četrti dan me je napelo, da me je kar trebuh bolel, 6 dni po transferju pa so se začele menstrualne bolečine. Zanimivo pa je da me prsa nič ne bolijo, prav tako ne glava....oboje me je bolelo pred vsako M.
Meni so vstavili dve blastocisti.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
19.9.2007 11:10:16   
soncek.djukelica
jutro,

cukica, predvidevam,da nisi v IVF, ker si samo na gonalu! Koker mi je znano, bi mogla dobiti dva zdravila, suprefact ali dipherline na začetku, kasneje pa menopur ali gonal! In pri kratkem postopku začneš na 2 ali 5 dan ciklusa! Se opravičujem, če sem te zmedla, itak sama najbolj veš! Morda pa je postopek pri tebi drugačen,ker nimaš jajčnikov! Se spomnim ene punce iz Obale,ko sem jaz imela punkcijo,ona pa transfer, je bila tudi brez jajčnikov!Nisem je sicer spraševala kako je pri njej izgledal postopek!

Pikovit, tudi pri meni se je začelo špikanje na 7 ali 8 dan po et, čist podobno M, takrat sem bila čist obupana, ker sem mislila,da je konec!

Skye, lepo da si dobila rezultat krvnega testa!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
19.9.2007 11:29:44   
cukica
Sonček.djukelica sej je vse en kaj mam sam da nam rata.
Drugače pa jaz imam jajčnike nimam jajcevodov.
Men je dala sam Gonal ne vem pa zakaj.
Imam pa še eno inekcijo,ki si jo dam zadnji dan pred Uz in to je Cetrotide.
Hvala ti za vse.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
19.9.2007 11:34:32   
bojana4
Pozdravljene punce,

najprej hvala Pija za tvoj odgovor, si imela prav , menstruacia je bila že proti koncu, tako da me je ginekologinja vprašala, če sem jo sploh že dobila.  Danes sem začela še z injekcijami Menopurja..Imam 3 ampule dnevno.  A je to sploh mogoče vse naenkrat spraviti v injekcoijo?

Naslednji UZ imam  28.09.20007.

Lep pozdrav.  Bojana

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
19.9.2007 11:56:06   
soncek.djukelica
cukica, prav imaš! sam da rata!
bojana, imaš res veliko dozo menopurja! Koliko vod pa uporabljaš? Le eno? Ne skrbi glede tega, če grejo vse not! Le dobro spravi zrak iz inkcije! A si sedaj prvič na Menopurju? Koliko so ti pa dali jih prej?
Sorry, preveč sem firbčna!

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
19.9.2007 11:59:19   
Amelia
Pikovit stran  z negativnimi mislimi, saj veš kaj pravijo, upanje umre zadnje.

Kar se pa tiče kakovosti zarodkov, se mi pa res zdi, ko vse skupaj berem, da so postopki, kjer vstavijo zarodek 5 dan od punkcije ful bolj uspešni, ampak da se ginekolog odloči za ET na 5. dan od punkcije, mora nastati večje število zarodkov, tako da lahko embriologi potem zberejo 1-2 najboljša.

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
19.9.2007 12:36:01   
bojana4
Sonček.djukelica

uporabljam 2 vodi in 3 ampule Menopurja.  Danes mi je vse skupaj pripravil mož in ni vse spravil v 1 injekcijo, tako, da mi je dal dvakrat.

Sem bila že v enem IUI postopku iin sem imela 2 aampulli Menopurja z eno vodoo na dan.

Pozdravček.  Bojana

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
19.9.2007 13:01:58   
spelka12
ele kaj za hudiča si mogla pa ti skoz dat? Groza. Upam,da se ti kmalu notri vse poštima in nadaljuješ z borbo zauser posted image .

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......