|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
19.9.2007 21:30:41   
gold fish
najprej en pozdrav vsem puncam....

April30 - lepo, da si se spet javila......user posted image

Zvezdica26- jaz sem po Utrogestanu ležala samo kakih 15 min. Se  baje v tem času dovolj absorbira, preostanek pač gre ven.... - tako so mislim, da prakticirale punce z Utrogestanom, kako je s Prometriumom  in Dabrastonom ne vem.., ampak ti imaš tako Utrog.

Soncek d. - kako je kaj z mojim eskimčkom?  Če boš jutri kaj tam, mu malo namigni, da me počaka še kaki mesec ...

Punce - kaj na GK tudi delajo La-hatching?  Katera so tista leta, ko se odločijo pozitivno?- Goya ti boš sigurno vedela.....

Vsem en user posted image  in user posted image .

Pa se še kaj beremo....

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
19.9.2007 21:33:40   
pika74
O šiške piške user posted image ,

vas sam na hitr pozdravim in vam zaželim vse dobro na punkcijah, transferjih in predvsem na testih user posted image user posted image user posted image .

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
19.9.2007 21:40:21   
koala
user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno punkcijo in prijaznega sinčke. (samo sem nik pozabilauser posted image )

zvezdica26 jaz sem jemela utrogestan samo zvečer vaginalno, dva krat dnevno pa sem ga jemala kot normalno tabletko. Mi je pa šlo ful na živce, ker se nikakor nisem mogla znebiti bedastega izcedka po utrogestanu.
Po et pa sem jaz počivala samo če sem bila utrujena, drugače pa sem čisto normalno živela. Ja pa res, da je še trajalo kak teden, da sem se lahko začela normalno hitro premikat, ker sem bila že med postopkom in po punkciji napihnjena, da sem imela večji trebuh od kolegice, ki je bila takrat 14 tednov noseča.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
19.9.2007 21:58:04   
gold fish
Pika74 - si kaj klicala v LJ?  Kdaj greva v "napad" ?user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
19.9.2007 22:12:25   
pika74
Baje se bo nekaj začelo v oktobru... ampak jaz bolj računam na november/december. Če pa takrat ne bo, bom pa vlomila v GK in ukradla svoje otroke user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.9.2007 22:13:05   
pikovit
Marjetka to je nedopustno da se nam javljaš tako na kratko.Želim da se kaj večkrat.Sem šla zadnjič od dolgčasa brat nazaj naše poste in sem se prekleto nasmejala.Kako pa kaj pivo?A ga zdej kaj več?A boš prišla če se zmenimo za našo pijačo?Bi bila zelo vesela.
Punce kaj je zdaj z našim zmenkom?Nosečke a ste še za?Koalca,SD,Sayuri,Zalzoya,Goya?In jasno vse ostale bodoče in bivše nosečke in partizanke.

Pa še to Marjetka kako pa tvoja statistika.Že zato se moraš večkrat pokazat.Pa če tudi ponoči.Sam da vidim da čekiraš in da si ok.
Goya jst mam sicer omenjeno ampak zraven nič ne piše ali je bila opravljena.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.9.2007 22:15:00   
pika74
partizanke

hehe... za domovino s Titom naprej user posted image

Goldfish, lahko greva pa skupi v akcijo... kot npr. Bonny and Clide al kva sta že bla unadva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.9.2007 22:22:01   
pikovit
Ha Ha Pika Bonny and Clide.joj jst pa gledam Monka pa sam o picah razlagajo.Kaj bi dala za eno picouser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.9.2007 22:22:22   
koala
sayuri a sem jaz kaj prešvicala????

Za srečanje pa smo: jaz sem ZAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Samo povejte kje in kdja, pa se bom nadvse potrudila, da se prilagodim.

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.9.2007 22:24:57   
pika74
jst bi pa enga meka zdela zmazala user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.9.2007 22:33:49   
pikovit
Pika vem da si jezna ker ne moreš prit do svojihuser posted image Ampak zadnjič je bila moja frendica tam in je rekla da hvala bogu da ne delajo,ker je cela štala.A si predstavljaš da pride kaj na tvojo blaistocisto sj se ti zmeša.Enkrat so že zasral neki punci ker so ji okužili gojišče in njen celoten pridelek.Potem so ji dali naslednji postopek zastonj.Mislim da si ne želiš tega.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
19.9.2007 22:36:32   
pikovit
Jst pa enga čikna napoli.mljask

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
19.9.2007 22:36:55   
pika74
nisem jezna, sam lačna smuser posted image user posted image user posted image  (mek=McDonnaldsuser posted image )

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.9.2007 22:38:13   
pika74
al pa kšn čizburger...user posted image  ... dons mi paše tak đankfud user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.9.2007 22:44:43   
kikaa
jst bi pa en mkčikn... user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.9.2007 22:47:12   
pikovit
punce ne mi delat skomina.zdej grem pa vodo pit(se lahko zastrupim)user posted image da na bom kaj drugega jedla.
ja zraven paše kakšna solata recimo grška

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
19.9.2007 23:03:30   
pikovit
Kaj je zdej a ste šle vse jest.No pa dober tek.
Lahko noč punce

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.9.2007 23:06:43   
gloria
April30 tebe sem čakala že nekaj časa.Me dve smo imele na isti dan punkcijo,et,bhcg.Men se je žau končalo v 11 tednu nosečnocti(ni več bilo slišati utripov srcauser posted image ) tako da grem zdej novembra v ponovni postopek.Kako si ti?Lep pozdrav vsem ostalim.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
20.9.2007 7:28:08   
zalazoya
jutro pupe

zadnje čase mam tolk mal časa, se skoz neki dogaja. Hvala bogu, če ne sam razmišljam o teh nosečniških znakih. Mora. Jih bolj ni, tko da Pikovit nič se ne da napovedat. Joškice me še vedno bolijo ampak mislim da manj ma ne vem, skoz jih čekiram pomojem me že od tega bolijo. user posted image  Soncek.d tebe so tud bolele a so te skoz enako ali so te kej nehale al te še kar bolijo.

Drugače se pa že ene 14 dni zbujam vsak dan ob 4-ih, čist budna in ne morem več spat. Od čes je pa to? V glavnem ko ti pokaže plus še zdaleč ni konec strahov, a to sploh kdaj mine. No zdej itak čakam krvni test.
No dost o meni, kao ste pa ve kaj?
Ele zelo mi je hudo zate, želim ti da se ti stvari končno obrnejo na bolje. Drži se. Mislim nate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image .
Drugače sem a malo manj sledila, tako da bom zvečer prečekirala kaj se je vse dogajalo, pa bomo kakšno rekle. Ajdi, lep dan.
Vsem borkam pošiljam user posted image user posted image za srečo.

A ja marjetka lepooo, da si se javla, večkrat se oglas, da nas mal na smejiš. Ti si legenda.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
20.9.2007 9:16:40   
koala
zalazoya, mene so prsi nehale boleti tam okoli 16-tega tedna, do takrat pa sem morala še spati v modrce, česar definitivno nisem navajena. Samo ne sekiraj se zaradi tega, ker je vsaka drugačna in vsaka občuti nosečnost drugače.
Aja, glede skrbi, pa ne z plusom jih ni konec, tudi prvim uz ne,še potem ko se začne malček oglašati, je pol panika če kak dan ni brcik (kar je na začetku sicer normalno).

Nisem vedela

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
20.9.2007 10:19:13   
pikovit
O Zalazoya si se le prikazalauser posted image .Hvala bogu da imaš tako gužvo.Drugače bi verjetno res samo mislila na....To bujenje je mogoče povezano z podzavsetjo in se pač zbujaš.Se ti razvija materinski čut.Se privajaš na ure ponoči ko bo treba vstajatuser posted image .Ti pa verjamem da ko se enkrat prikaže + ni ničesar konec.Se mi zdi da se takrat začnejo težave pa celih 9 mesecev.Po 9 mesecih pa zopet nove.user posted image Hvala bogu za nove težaveuser posted image user posted image

Koalca kako je pa pri vas kaj?

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
20.9.2007 11:33:07   
zalazoya
hoj

klicala v zd. dom, pravijo da je moj ßhcg 15 dan po ET 1400, bo nekaj, kaj pravte. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
20.9.2007 11:39:22   
GITA14
zalazoya to je pa visok rezultatuser posted image
čestitke
uživaj srečkauser posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
20.9.2007 11:58:04   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya

Drugače se pa že ene 14 dni zbujam vsak dan ob 4-ih, čist budna in ne morem več spat.

Zalazoya si lahko seževa v roko...moja ura je 2. zjutraj....sem še bolj hitra user posted image

Čestitam za super beta HCG.....ja definitivno nekaj bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
20.9.2007 12:27:43   
darmar
Punce kaj vam to merijo beta HCG, zakaj?

Zalazoya tudi jest se skoz neki zbujam, skoz se mi sanja, da kakšna prijateljica rodi, pa podobne more. Skrbi pa me ker me na cajte še skoz kar ornk špika dol spodaj. Ampak to nič ne moremo, ker UZ je pač treba počakati, pa itak se prej nič ne bi videlo. In konec tedna gremo v Pulo, pa na barko in ne vem, a bi blo to zlo narobe? Saj Goya je mislim tud šla na jadranje.

Goya saj si bila ti na jadranju, kako si se počutila?

Ele bogica, tole je blo pa hudo. Zdaj se spomnim, da je blo pri Rešu treba izpoliti in podpisati en formular, v zvezi s tem, da se lahko tudi kaj podobnega pri punkciji zgodi.

Punce ful bi vas rada spoznala in poklepetala, ker meni pisanje ne gre tako dobro od roko, kot nekaterim od vas, ki vas je res veselje brati. Predlagam, da bi se dobile npr. v ZBILJAH - Medvode, če katera pozna, je dovolj parkirišča, pa fletno je dol, pa igrišče za otroke je, ...

Kako si ti Sonček.d., blizu blizu si, a si že na bolniški? Kaj pa spol, a že veš? Si ti Reševa user posted image ?

Mandrinca čestitke za 9 jajčk. Jest sem jih imela 5, pa le 2 oplojeni in transfer 3 dan, pa sem zdaj vseeno srečka user posted image . Kako pa si pršla do prvega otrokA?

Mišek kako si, držim pesti, da se čimprej postaviš na prave tire in v boj za user posted image .

Vsem ne navedenim želim uspešne postopke in zdravo nosečnosti in user posted image .

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......