|
RE: IVF-ICSI avgust,september 20.9.2007 12:27:43
|
|
|
|
darmar
|
Punce kaj vam to merijo beta HCG, zakaj? Zalazoya tudi jest se skoz neki zbujam, skoz se mi sanja, da kakšna prijateljica rodi, pa podobne more. Skrbi pa me ker me na cajte še skoz kar ornk špika dol spodaj. Ampak to nič ne moremo, ker UZ je pač treba počakati, pa itak se prej nič ne bi videlo. In konec tedna gremo v Pulo, pa na barko in ne vem, a bi blo to zlo narobe? Saj Goya je mislim tud šla na jadranje. Goya saj si bila ti na jadranju, kako si se počutila? Ele bogica, tole je blo pa hudo. Zdaj se spomnim, da je blo pri Rešu treba izpoliti in podpisati en formular, v zvezi s tem, da se lahko tudi kaj podobnega pri punkciji zgodi. Punce ful bi vas rada spoznala in poklepetala, ker meni pisanje ne gre tako dobro od roko, kot nekaterim od vas, ki vas je res veselje brati. Predlagam, da bi se dobile npr. v ZBILJAH - Medvode, če katera pozna, je dovolj parkirišča, pa fletno je dol, pa igrišče za otroke je, ... Kako si ti Sonček.d., blizu blizu si, a si že na bolniški? Kaj pa spol, a že veš? Si ti Reševa ? Mandrinca čestitke za 9 jajčk. Jest sem jih imela 5, pa le 2 oplojeni in transfer 3 dan, pa sem zdaj vseeno srečka . Kako pa si pršla do prvega otrokA? Mišek kako si, držim pesti, da se čimprej postaviš na prave tire in v boj za . Vsem ne navedenim želim uspešne postopke in zdravo nosečnosti in .
|
|
|