|
RE: IVF-ICSI avgust,september 17.9.2007 20:10:36
|
|
|
|
zalazoya
|
čer za mano je kar pester dan, sem šele pred kako urco domov prišla pa dala kuhat in evo da se malo javim. Jaz nisem danes delala CB test ampak, ko sem šla po bolniško sem rekla še za napotnico za ßhcg, ampak moram dati kri jutri zjutraj, rezultat pa v sredo. Če bo že v sredo, kolk glupo, v Adrialab bi bil že jutri, sam sem se odločila, da bom kar počakala. Moram pa priznati, da me je še vedno strah, kljub močnemu plusku v petek, sem mislila, da bo strah minil pa ni, še vedno gledam če bo priteklo, komaj čakam 1.UZ. Drugač me pa kar dosti glava boli in nič mi ne paše, a ma kera recept kako se znebit glavobola brez zdravil? Skye še enkrat čestitke, tole je pa res leto, tako da punce držim pesti, da se bo nadaljevalo. Darmar jaz sem naročena ob 16.30 tako da bova ravno nekje ob 18.00 na vrsti. Komaj čakam, se vidimo. Blanč men se je isto zgodilo, zamujala mi je tečka in sem šla zjutraj do Reša, ko mi je zmanjkalo diphereline in jih je ukinil do tečke oz. on mi je še eno dal potem sem dobila čez dva dni in potem normalno 2. dan diphereline naprej + menopur. Tako, da kar pojdi do njega bosta že zrihtala da bo prav. Glede bolniške jaz je 1. pri Rešu nisem imela, zdaj pa kar 14 dni, zaradi blage hiper, ki je minila kar hitro, tako da sem šla po 1 tednu v službo, ker bi se mi doma zmešalo od čakanja. Mandarinca čestitke in uspešno punkcijo, ter čim več celic in . Zdele pa še večerjica, cel dan mi nič ni pasal, zdele pa tko fajn diši, pol pa na kavč počivat. Jupi. nočko.
|
|
|