|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
17.9.2007 18:08:42   
pikovit
Kaj je zdaj punce kje ste vse dons?A vas je vreme čist povozuuser posted image Kaj je zdaj nosečke kje ste vse?A vam že otroci energijo pijejouser posted image ?Vidim da ste danes nezgovorne.Mogoče pa pol kaj kasneje?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
17.9.2007 18:23:38   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: mandarinca

Sem se kar držala vašega nasveta in je očitno veljalo!user posted image

Se še beremo! user posted image

Dej prosim še meni zaupaj nasvet, da vem kako postopat...me še tud čaka. THX!

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
17.9.2007 18:27:03   
Pija76
Pikovit: mogoče ni tolk vreme kokr začetek tedna. Tebi je pa verjetn  mal dolgčas k si doma a ne? Men se danes sploh ne da nič, nekaj se mi po trebuhu pretaka filing isti kot pred user posted image . Sam jo sploh ne pričakujem več za naslednjih cca. 12 mesecev. Preprosto ni dobrodošla, vrata sem zaprla in zaklenila!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
17.9.2007 18:31:31   
mandarinca
Ojla!
Meni so punce tle, ko sem začela s postopkom, svetovale, da lahko kakšen pirček spijem, da baje pomaga, pa tudi dr. v MB (kamor jaz hodim) svetuje tu pa tam kakšnega spit!
Pa sem se kar držala tega nasveta user posted image !

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
17.9.2007 18:34:48   
Pija76
Ojla, ta mi je pa všeč! Jaz sem namreč res nora na pivo, ampak ne glih na uni. Pol ga bom pa jaz tud dons, ej super!!! Do kdaj ga pa lahk, do punkcije? No prejšnji IVF sem jih kar pošteno pila, pa sem mela res 5 lepih celic, sam niso hotl pa ostat z mano, kaj čmo. Zdaj upam na boljš! Ej super, ta mi je res všeč!

Neposredna povezava do sporočila: 1680
17.9.2007 18:47:20   
mandarinca
Jaz sem glih danes dobila navodila za stopko in punkcijo, in tam piše, da 12 ur pred punkcijo ne smeš pit alkohola; tko da jaz še imam malo časa user posted image user posted image user posted image
Vsaka stvar je za neklaj dobra, a ne?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
17.9.2007 18:50:53   
Pija76
Se strinjam ja da je dobra, če pa še uživaš pa tolk bolj. Pomoje je alkohol prepovedan zaradi tablet k jih dobiš pr punkciji... Želim ti da se ti čimveč jajčec oplodi, oz kar vsi naj se, pa da pol verjetn bo to nedelja pridete domov 3-je. Pa javi kako je šlo v sredo.

Neposredna povezava do sporočila: 1682
17.9.2007 20:01:34   
*medica*
pozdravljene punce...nekaj časa se nisam oglašala ..sploh ne vem kaj se dogaja tukaj...kar pa  sem uspela videti, je, da je kar parim puncam ratalo in ste srečne nosečke..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke iz vsega srca...upam da vas bo čim več...držim pestke za vse tiste ki čakate na test in za vse tiste ki čakate na ET...veliko uspeha in želim vam veliko sreče user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
17.9.2007 20:10:36   
zalazoya
čer

za mano je kar pester dan, sem šele pred kako urco domov prišla pa dala kuhat in evo da se malo javim. Jaz nisem danes delala CB test ampak, ko sem šla po bolniško sem rekla še za napotnico za ßhcg, ampak moram dati kri jutri zjutraj, rezultat pa v sredo. Če bo že v sredo, kolk glupo, v Adrialab bi bil že jutri, sam sem se odločila, da bom kar počakala. Moram pa priznati, da me je še vedno strah, kljub močnemu plusku v petek, sem mislila, da bo strah minil pa ni, še vedno gledam če bo priteklo, komaj čakam 1.UZ. Drugač me pa kar dosti glava boli in nič mi ne paše, a ma kera recept kako se znebit glavobola brez zdravil?
Skye še enkrat čestitke, tole je pa res user posted image  leto, tako da punce držim pesti, da se bo nadaljevalo.
Darmar jaz sem naročena ob 16.30 tako da bova ravno nekje ob 18.00 na vrsti. Komaj čakam, se vidimo.
Blanč men se je isto zgodilo, zamujala mi je tečka in sem šla zjutraj do Reša, ko mi je zmanjkalo diphereline in jih je ukinil do tečke oz. on mi je še eno dal potem sem dobila čez dva dni user posted image  in potem normalno 2. dan user posted image  diphereline naprej + menopur. Tako, da kar pojdi do njega bosta že zrihtala da bo prav.

Glede bolniške jaz je 1. pri Rešu nisem imela, zdaj pa kar 14 dni, zaradi blage hiper, ki je minila kar hitro,  tako da sem šla po 1 tednu v službo, ker bi se mi doma zmešalo od čakanja.

Mandarinca čestitke in uspešno punkcijo, ter čim več celic in user posted image  user posted image .

Zdele pa še večerjica, cel dan mi nič ni pasal, zdele pa tko fajn diši, pol pa na kavč počivat. Jupi.

nočko.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
17.9.2007 20:15:46   
GoYa
Čer user posted image .

Skye, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To je to user posted image user posted image user posted image . Čestitke. Ampak a nisi ti rekla, da greš v MB na neko preiskavo? Pa si prej kar sama test naredila al kaj user posted image . Ma ni važno, važno je da si user posted image . Si pa delala test ravno toliko prej kot jaz user posted image . Aja, zdej vidim
IZVIRNO POROČILO: Skye
sem mislila če je Goyi pokazalo tko hitr bo mogoče tudi meni user posted image user posted image

Pametno, pametno, Skye user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa
Kar veselo je na tej temi, odkar je prišla Goya....Ostani Goya še en mesec, da bo tudi meni uspelo...user posted image user posted image

Pa nisem jaz glavni krivec user posted image . Drugač pa ostanem tu, seveda. Da nam bo le vsem uspelo user posted image .

Darmar, Zalazoya, a ni  mučno tole čakanje na UZ user posted image . Joj, pri meni pa še nobenih znakov ni (špikanje, slabost, boleče joške, ipd), da se mi čudna vprašanja motajo po glavi user posted image . Grrr....znorela bom do 27.9.

Blanč, zamujanje je čist po Murphyu in je skoraj da normalno. Reš ne bo nč reku, še mal dipherelina ti bo dau user posted image .

Pija76, jaz sem ponavadi dobila dozo po UZ. Sem počakala, da sem videla, kaj bo G reku (če bo dovolj al bo treba še). Glede bolniške je pa GK LJ zelo radodarna. Pri Rešu ni nič avtomatično.

Mandarinca, držim pesti za sredo. Naj bo punkcija čim manj boleča in da bo čim več lepih jajčk.

No, punce, vsem ostalim pa en lep pozdravček.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
17.9.2007 21:02:04   
soncek.djukelica
čer,

mandarinica, čestitke za tvoje folikle!user posted image user posted image user posted image  
pikovit, zdej se ti pa vleče do testa! tudi meni se je!se spomnim tega,kot da bi bilo včeraj!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
17.9.2007 22:25:45   
Skye
mandarinca bravo za tvoje folikelčkeuser posted image user posted image ........  a je stopka že padla?

Zalazoya...naj te potolažim........jaz sem vsake 5 min na WC, ker imam non stop tak občutek, kot da se bo vlilo....pa napeta sem, da bom počila...pa hrbet me boli...pa apetita nimam...opazila sem, da so se mi sladkarije po robu postavile itd.  Drugače pa me nič prsa ne bolijo, glava tud ne....hvala bogu, ker glavobola pa res ne prenesem in ti glede tega ne bi mogla pomagati razen, da ti svetujem da vzameš lekadol....mogoče pozna katera druga kak star babičin receptuser posted image

Goya ja jutri grem v MB na UZ....pa kri mi vzamejo (ßhcg, estradiol, progesteron)...tako, da upam da izvem že jutri moj ßhcg.
Goya 27.09.07 bo hitreje tu, kot si misliš, čeprav te popolnoma razumem kako lahko to čakanje ubija.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
17.9.2007 22:43:36   
cukica
Skye čestitke in mandarinca tebi tudi.

Jaz pa sem danes dobila svoje prve inekcije gonal in zdaj čakam m potem pa po osmih dnevih uz.Predvidevam,da si bom prvo pikico dala v nedeljo in da bom mela prvi uz 1.10.bomo videli,če bo m prišla prav.

Lep večer in lepo se mejte,...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
17.9.2007 22:46:31   
mandarinca
Evo punce,
ravnokar smo šibnili stopko; sem glih rekla, da mi bo malo manjkalo tole špikanje user posted image ,
zdaj pa še moram dočakat sredo ... , saj to bo hitro tuuser posted image .

Zdaj pa počasi v posteljo, se mi že pošteno user posted image !

Lahko nočko vsem!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
18.9.2007 9:09:14   
pikovit
POZOR,POZOR

Punce kaj je zdaj z našim srečanjem?A se dobimo v petek al kaj?Lahko tudi sobota?Bi bila vesela če bi se kaj dogovorile.

Dejte no preden jaz dobim menstruacijo.Drugač vam bom težila in jokala zato ker mi spet ni ratalo.Ne želte si tega.

Neposredna povezava do sporočila: 1690
18.9.2007 9:37:09   
pikovit
Sonček ja zdej se bo začelo vlečt in občasi napadi panike in vsakodnevno čekiranje spodnjic.Pa to paš zraven.Čeprav sem si obljubila da tega ne bom delala.Vem da bo to tako.Kako si pa ti kaj?Lahko nam pošlješ še kakšno slikico kar si kupilauser posted image .
Skye dons delaš krvni test.Držim pesti.Mogoče bodo celo dvojčkiuser posted image
Cukica veliko sreče pri špikanju.user posted image
Mandarinca zdej gre pa zares.user posted image
Goya kakšno je kaj počutje?Nosečniško?user posted image
O Medica nas je prišla pogledat.Lepo da si se spomnila na nas.
Zalazoya nč bat.Vse bo OK.Zdej se je vsidralo.Kar se glavobola tiče pa lahko komot vzameš lekadol.Javi nam kakšen bo rezultat.

Neposredna povezava do sporočila: 1691
18.9.2007 10:00:50   
Pija76
Pikovit: kakšne pa ti ven srelaš, tetke zdaj ne bo! Moraš tako misliti!!!!! Ej pozitivno!!!!!!!
Preživi lep dan!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
18.9.2007 11:19:13   
Skye
Tako nazaj iz UZ. Nič mi niso hoteli povedati, ali se že kaj vidi...rekli so samo da vse odlično zgleda...imam pa rahlo hiperstimulacijo (bemti od kod, saj sem imela sam 5 foliklovuser posted image )....rezultate krvnega testa dobim jutri do 12h. Zopet čakanj........uhhhhuser posted image

Pikovit nič ne bomo govorile tukaj o menstruaciji......ker ni dobrodošla in je tudi ne bouser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
18.9.2007 12:57:40   
soncek.djukelica
dan,

pikovit, a ti veš,da Muser posted image  tukaj sploh nima vstopa! Pa naj ti povem,da je vsaka od nas tistih 14 dni bila rekorder v čekiranju gat!user posted image user posted image  Zato, prosto po Prešernu, ti kar čekiraj gate!user posted image

Cukica, ti pa pol nisi glih v IVF postopku! Kljub vsemu, želim ti veselo špikanje!user posted image user posted image user posted image
Skye, poskusi poklicat, morda ti po tf. povejo višino hormona!user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
18.9.2007 14:32:27   
sayuri
Punce, spodaj na Čvekanje v tri dni sem prebrala, da ima naša Mišek jutri operacijo. Bomo držale pesti,a ne? In ji želele vse lepo.
Mišek user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1695
18.9.2007 14:43:07   
koala
zalazoya, da te malo "pomirim" tudi ko ti krvni test potrdi da si srečka in ugedaš svojega sončka prvič na uz, še ni konec čekiranja, no vsaj pri meni ga ni bilo. Mislim da sem papir prečekirala vsakič tja do nuhalne, pa še potem mi je pogled pogosto zdrsnil na spodnjice. Nič sekirat to je čist normalno.

A je srečanje? Sem kaj prešvicala???????

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
18.9.2007 14:52:56   
pikovit
MIŠEK VSO SREČO IN DRŽIM PESTI !!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
18.9.2007 17:20:29   
zalazoya
skye jaz sem tudi danes dala kri in bodo rezutati šele četrtek- petek, kok so počasni. Kar se pa hiperstimulacije tiče sem jo tud jaz fasala, kar baje poveča možnost za zanositev. Drugač sem pa prepričan da je vse OK in da si srečka user posted image . Test je pokazal, zdej je pa sam še čakat treba. A ni že dost men se zdi da sam čakamo, pa naj mi še kdo reče da nisem potrpežljiva user posted image .
Mišek držim pesti, da bo uspešna operacija in da se stvar že premakne naprej.
Koalca hvala, se kar navadiš glavo v gate tišat, se bo treba počas odvadit. user posted image

Uživajte v tem pisanem vremenu doma na toplem.
Se beremo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
18.9.2007 17:49:41   
soncek.djukelica
čer,

Mišek, srečno jutri, pa veliko zdravja!user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem nekako nehala gledat v hlačke po nuhalni,zdej pa spet gledam,da me predčasen porod ne preseneti! user posted image  In tako bo očitno do konca,dokler ne grem v Rim!user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
18.9.2007 18:01:07   
Skye
Se tukaj MISEK......želim ti da boš jutri operacijo uspešno prestala in ti pošiljam vso mojo pozitivno energijo ki jo premoremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......