|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
1.2.2008 8:39:46   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.01.

- Srčekgirll - UZ

29.01.

- simvir - GP+UZ
- Srčekgirll - GP
- zokica - GP+UZ

30.01.

- NiLe - GP
- Jo@n - GP

31.01.

- u04111976 - UZ
- resnično srečna - biopsija

04.02.

- u04111976 - GP

05.02.

- Tanja555 - GP
- Katka28 - GP
- Jo@n - 3D UZ

06.02.

- sasy20 - GP
- Ketrin - GP+UZ

07.02.

- Lepa posadka - GP+UZ
- Majček28 - GP+UZ
- tosja - GP

11.02.

- bela vrtnica - GP
- scorpiogirl - GP

12.02.

- sinskaT - UZ
- sky77 - GP

13.02.

- minicca - GP+UZ
- modrookica - GP

14.02.

- violica_23 - UZ

18.02.

- tasyo - GP+UZ

19.02.

- zokica - GP+UZ

21.02.

- Calena GP+UZ

26.02.

- simvir GP+CTG
- Barb77 - GP+UZ

29.02.

- Nile GP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
1.2.2008 8:39:55   
tasyo
Tosja, na žalost je znižana samo 120x60... Sem že komentirala v trgovini, da je to zelo nefer, pa me je prodajalka samo zabodeno gledala. In ponudila še posteljnino - za 130 evrov!!!! Me je kar odneslo ven.
A vi mate pa sonček - pri nas pa ena sama megla... Ne vem, če se bo danes sploh kej pokazal, ne kaže ravno obetavno.

No, punce, koliko vas je za drug teden za Ikeo - recimo v sredo?

Pa še to - kaj je štajerke, a bo katera prišla, če se zmenimo za naslednji čvek recimo v Celju? Tosja?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
1.2.2008 8:42:11   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP 27.03.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  user posted image   NS user posted image  user posted image   KR

PDP 01.04.

user posted image   Lepa posadka: user posted image user posted image user posted image   NM

user posted image   NJINJA

PDP 02.04. 

user posted image   modrookica (25 let): MF user posted image Luka  LJ

PDP 03.04.

user posted image   majazmaja

user posted image   matejka...

PDP 04.04.

user posted image   pizamca (32 let)

user posted image   Verita

user posted image   violica_23 (24 let): MF user posted image user posted image Jesenice

PDP 05.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image   Izola

user posted image   temistokleja (30 let)

user posted image   Tanja555 (29 let)

PDP 06.04.

user posted image   aisha (23 let): CE

PDP 07.04.

user posted image   Klarisa28

user posted image   jazabel (29 let): user posted image   KR

PDP 08.04.

user posted image   misa79

user posted image   Majček 28 (28 let): MF user posted image user posted image

PDP 09.04.

user posted image   maja24-2 (27 let):  user posted image Lara  MF user posted image Lan  LJ

user posted image   big mamma: user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image

PDP 10.04.

user posted image   simvir (27 let): user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   tosja: MF user posted image user posted image

user posted image   sončnica14

user posted image   Barb77 (30 let): user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   petty82

PDP 11.04.

user posted image   srečna miška: user posted image

user posted image   malamaja (27 let): user posted image   LJ

PDP 12.04.

user posted image   Katja271 (28 let): MF user posted image user posted image   NM

user posted image   tana13: user posted image

user posted image   nisika  

user posted image  
barby78: user posted image user posted image   NS user posted image user posted image

PDP 13.04.

user posted image   kekec in mojca: user posted image user posted image   SG

user posted image   ppika 

PDP  14.04. 

user posted image   sky77 (30 let):  user posted image Rok  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   CE

user posted image   5erca04: MF user posted image user posted image   MB

user posted image   Jelcy: MF user posted image  user posted image

user posted image   sasy20 (27 let): MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   NiLe (35 let): user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

PDP 15.04.

user posted image   Tejcha (24 let): user posted image Tilen   MF user posted image Maša

user posted image   Skabi: user posted image user posted image

user posted image   resnično srečna (35 let): user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

PDP 16.04.

user posted image   ruki: user posted image

user posted image   tinka011

PDP 17.04.

user posted image   Krista28: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   JABOLKO3: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   MF user posted image  user posted image

PDP 18.04.

user posted image   JuR_ChIkA

user posted image   SpelliG (27 let): MF user posted image user posted image

user posted image   mišeka: NS user posted image user posted image

user posted image   darja33: MF user posted image  user posted image   CE

user posted image   Roberta69: MF user posted image user posted image

PDP 19.04.

user posted image   bondi

user posted image   bela vrtnica (29 let): MF user posted image Zara  CE

user posted image   Mamacebela

user posted image   zvončica30

user posted image   Lubici (25 let): MF user posted image user posted image   LJ

PDP 20.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   tasyo (29 let): MF user posted image user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PO

user posted image   najč

user posted image   cebelca27 (27 let): Izola

user posted image   Kaa (29 let): Feldbach, Ptuj

PDP 21.04.

user posted image   malamalinca (33 let):  user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   shoo (32 let):  user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   CE

PDP 22.04.

user posted image   tipriga (29 let): user posted image user posted image

user posted image   leni5 (28 let):  user posted image user posted image   Izola

user posted image   maxi133 (24 let)

user posted image   Katka28: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   Jo@n (31 let): MF user posted image user posted image   LJ

PDP 24.04.

user posted image   T*i*A*r*A*

user posted image   zolika: MF user posted image user posted image   MB

user posted image   scorpiogirl (27 let): MF user posted image  user posted image   KR

user posted image   minicca (29 let):  user posted image user posted image

PDP 25.04.

user posted image   moon: user posted image   user posted image

user posted image   Srčekgirll (24 let): PO

user posted image   sinskaT (26 let): PO

user posted image   aprill

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): MF user posted image user posted image

PDP 26.04.

user posted image   zokica (23 let): MF user posted image user posted image

user posted image   KatyMM: user posted image

user posted image   Sandrin (25 let):  user posted image user posted image user posted image   LJ 

PDP 28.04.

user posted image   Leiah

PDP 29.04.

user posted image   malecka24: MF user posted image user posted image   PO

user posted image   pikica030407: MF user posted image  user posted image

???  PDP  ???

user posted image   nikica18

user posted image   eminak

user posted image   avak

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
88 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 4
13.04. 2
user posted image 14.04. 8 user posted image
15.04. 3
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 5

user posted image 20.04. 6 user posted image
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 4
25.04. 5
26.04. 3
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

14.04.2008 user posted image user posted image user posted image vodi!!!

18., 19.,20.,22. in  25. 04. 2008 user posted image user posted image user posted image
            ...gužva v porodnišnicah! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
1.2.2008 8:45:50   
katka28
Dobro jutro vsem....

Danasnja noc ni bila nic posebnega. Spala sem kot angelcek razen obcasnih izhodov do wc-ja. Ob 8 pa so me zbudili nasi ljubki pasji mladicki s svojim igranjem, rencanjem in stokanjem ampak naj jim bo saj ponoci lepo spijo in se malo pa gredo, da bom imela potem 1 mesec casa za spanje. Za nekatere je danes zadnji dan sluzbe zato drage user posted image ne pretiravajte ampak samo uzivajte ter jejte krofeke user posted image .

Kopanje: vidim, da ste res aktivne. Tudi mene kdaj zagrabi, da bi sla malo zaplavat samo kaj ko imamo pri nas v Laskem samo bazene s toplo vodo pa v njih plavajo gospe in gospodje, ki so na rehabilitaciji ali pa upokojenci, ki si hodijo kosti gret. Pa se nekaj me zanima kako pa zrihtate glede kopalk ali ste si kupile nove al vam se stare na rit pasejo?

Barb: sicer mene sneg in mraz nikoli nista privlacila. Vama z mozem pa zelim, da se imasta neizmerno lepo in romanticno.

Posteljnina: jah midva sva se odlocila, da bova kar vse od firme Aljaz vzela bo malenkost drazje ampak glede na to, da sva ostale stvari kupila malo rabljeno naj imasta vsaj posteljnino taksno kot sva si jo zelela ze na zacetku. Saj ne recem, da ostale niso lepe ali pa kaj samo midva sva to videla in se zapiknila v njo....Kupila pa jo ova direktno ne preko trgovine tako, da nekaj € bomo prihranili.

Recept za krofe: super, da si gor dala recept ga bom mamici in tasci dala naj prakticirata krofe. Filala jih bom pa ze sama :)....smo jih eno leto nekaj napolnili z evrokremom pa so sli kot za med user posted image

Ce se kaj nisem napisala bom pa kasneje, za enkrat pa

pa pa

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
1.2.2008 9:21:24   
scorpiogirl
user posted image  bejbe moje, ste čist nore user posted image
dva dni že berem tole, pa sem se komaj prebila skoz vaše debate ... kje, da bi mi ratalo kaj odgovorit user posted image

sem spet na vitaminčkih, ker imam občutek, da se me nekaj loteva user posted image  itak ni to nič čudnega, glede na to, da je v šoli polno enih bolezni pa virusov user posted image
so se mi pa (spet) pojavile slabosti user posted image  zgleda, da mojemu želodcu ne paše, da si user posted image  širi svoj prostorček user posted image  sicer se ne bom preveč pritoževala, ker mi tako zelo niti ni slabo, samo kakšne slabosti pa res težko prenašam ... mi ni hujšega kot to, da bi morala bruhat user posted image

krofi ... delala jih sicer ne bom, bom pa z veseljem kakšnega zmazala user posted image user posted image user posted image  grem danes po šihtu do naših na kosilo (imam popoldne še en sestanek na kinološkem društvu, pa se mi ne da vozit domov, pa spet nazaj), tko da se bom pustila razvajat s sladkim user posted image
pa s tole posteljnino ste mi take lušte naredile user posted image  mi je spet kar hudo, ker imam že en velik predal poln posteljnine user posted image  sicer sem ful vesela, ker sem res ogromno stvari dobila, tako da res samo še kakšno malenkost morava kupit ... tkole me pa ful prime, da bi kakšno lepo zadevo kar kupila, pa se potem zadržim, ker vem, da imam že dovolj doma ...

aja, eno vprašanjce ... kaj mislite o tem, da bi vzela rabljen trip trap stolček??? Od kolegice nečak je padel s stolčka, ker se je tisto varovalo kar odpelo, pa nisem ravno sigurna, kako in kaj user posted image  je tašča dobila nekje rabljenega (varovalo je pa naknadno od nekje prinesla od drugega stolčka), pa sedaj sploh ne vem, kaj naj naredim ... če je sploh za vzet tak stolček (sicer baje varovalo dobro drži, jaz pa stolčka še nisem videla) al raje reskiram tiste €, pa kupim novega user posted image
Barby (da ne pozabim) user posted image user posted image user posted image user posted image  da si doma, pa za user posted image  tudi user posted image  se mi zdi, da bojo naši user posted image  imeli kar fajn izbiro na koncu user posted image user posted image

ste take čveke, da sem že pozabila, če je treba še kaj komentirat user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
1.2.2008 9:23:08   
sinskaT
Tasyo - sem pogledala vašo posteljico in mi je zelo všeč, super! zdaj pa še šoping v Ikei pa bo user posted image Žal ti jaz še ne morem potrdit za sredo, bo po vikendu bolj jasno.
Recept za krofke bom pa jutri sprobala, mam kar malo treme... tako da hvala, da si se potrudila in še enkrat napisala. Če bodo ratal, bi ti enega poslala čez Gorjance user posted image (bom v B. krajini), zdaj pa ko boš v Lj. pa žal ne bo nič user posted image user posted image user posted image .

Katka, ko tako opisuješ vaše mlado leglo, me takoooo prime, da bi imela kužeka. Samo se zavedam kaj vse to s sabo potegne. No, morda - če se nama uresničijo tihi upi na hiško...ker v stanovanju, sem se zaklela, da ne bom več imela  user posted image .

Če se danes več ne oglasim, vsem lep vikend, poln krofkov in osvrtih flancatov ter mišk.

lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
1.2.2008 9:23:46   
Krista28
Pa sej se vse zanašamo, da nas bo dojenje malo "oblikovalo", a ne? Pa sprehodi in živci...

user posted image user posted image user posted image  prvič sem s porodom ful zgobila, ko pa sem prišla k sebi, je šlo pa nazaj gor na stare kg. Pa sem skoz samo dojila, pa vsak dan na sprehode hodila, pa bla velik lačnauser posted image

Sem šla včeraj v službo še stvari poštimat, pa so mi rekl, da ne smem na računalnik ker kontrolirajo in če si na Bouser posted image  kršiš pravila, mislim.....

Dajte mi povedat, kako je če menjaš službo oz. si zaposlen v privat sektorju. Jst sm v državnem. To me ubija, bi menjala, pa kaj ko mi pravijo, da bom nasrkala, pa da te tam vsi zajuser posted image . Mal povejte svoje izkušnje....haha user posted image user posted image temo sem čist falila za ta forum, a ne? Ampak saj ne mormo skoz sam o otročkih....al pa?
Moram pa rečt, da sem službo sicer zlo hitr odklopla in mi je vse dol padl. Prvič mi je blo ful težje nehat delat...

Črpalke tudi jaz sploh nimam, sem si kar mal stisnila mleka, če je blo treba, pa tople obkladke dajala... Tudi blazine nisem nikoli imela. Od začetka sem si mal s povštrom pomagala, pol je šlo pa itak kar tako čist OK.

Prvo posteljnino in oblogo za ograjco sem kar sama sešila že pri prvem....

Otroka prvič skopa babca oz. patronažna, ko se popek zaceli.

Britje je pri meni na slepouser posted image user posted image , prekontrolira user posted image ....nazadnje pohvalil....Depilator pa mene takoo boli....sploh pri bikiniju, ga sploh ne morem uporabljat. Tudi pri kozmetičarki kar cvilim...

Katka28, žabice so tiste bombažne hlačke s stopalci, ki so lahko do pasu, ali pa se zapnejo na ramenih.ž

Jaz sem blago za malega v Firencah na Nazorjevi ul. v Lj. kupila. So imeli Disneyeve vzorce.

"Bova pa danes če bo mož "za" šla še v AUT pogledat za najinim vozičkom - sem si že vse sprintala kje v Grazu jih imajo - tako,da...mogoče pa imam le dober dan! user posted image "   Mi bi šli tudi pogledat. Daj povej, kam se splača...

Zdaj grem pa še mal porihtat po kuhinji. S temi krofi ste me čist zrajcale, verjetno jih bom kar probala spečt. Tiste ki imate steklokeramično ploščo, kako veste da se olje dovolj segreje. Jaz imam AMC posodo, pa se mi zdi, da preveč uravnava temp., in za cvrtje sploh ne znese.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
1.2.2008 9:26:39   
Krista28
aja, eno vprašanjce ... kaj mislite o tem, da bi vzela rabljen trip trap stolček???

Mi imamo ene 15 let starega, dal skoz vsaj 2 otroka in je čisto OK. To se ne pokvari kar tako...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
1.2.2008 9:32:01   
katka28
Krista hvala za info glede zabic. No teh je nekaj blo zraven oblekc tako, da za prvo silo bo. Iz bolnice bomo prisli obleceni pa mal bo tudi za preoblect ostalo bomo pa sproti kupovali.

Glede steklokeramike ti tezko pomagam imam sicer dva plin in dva steklokeramika vendar jaz na elektriko nikoli ne kuham. Sem navajena plina in konec.

Sem danes klicala na CSD pa so mi rekli naj prinesem papir od G kdaj imam PDP pol mi pa oni dajo obrazce nekaj jih bom mogla se b staro sluzbo nest ( groza, da moras tezit nekomu naj za nazaj isce koliko place si imel sploh ce ti oni ne podaljsajo pogodbe user posted image ), pa me je teta potolazila, da lahko tudi oni to posljejo brez problema.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
1.2.2008 9:47:09   
u04111976
Lepo pozdravljene!

Vidim, da pridno čvekate.....komaj vse preberem, pa ko hočem kaj komentirat se že tema obrne. user posted image  za vse ki boste šle v Ikeo. To še nas tudi čaka, saj moramo nakupiti še nekaj pohištva, pa tudi kakšna druga malenkost bo sigurno padla. Če se dobite v Celju, sem definitivno zraven.

V sredo sem imela kontrolo za sladkor in mi ni treba več meriti, niti kontrole nimam več. Sramna kost me skoraj nič več ne boli, včerajšnji UZ v LJ je bil BP, dobili smo samo še enkrat potrditev da je user posted image . Moram povedat, da se počutim bolje kot prej in res uživam v nosečnosti.

Na pustovanje gremo tudi mi in komaj že čakam vseh dobrot - miške bom probala speč sama, samo moram danes poiskat omin recept. Nisem najbolj za peko in kuho, me pa veseli, če lahko kdaj domače presenetim s tem, da sama kaj naredim - no pa bomo videli.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
1.2.2008 9:51:16   
tasyo
Sinska, krofi bodo ziher ratal, sej ni noben kunšt... Pa tudi ideja, da se recept da staršem, ni slaba! Upam da se vama tihi načrti za hiško uresničijo! Sej je ful luštno rihtat, samo majstri... Raj ne bom o tem.

Krista - ne se sekirat zaradi kil, no! Veš, ni nam vsem dano, da bomo ultra suhice, s tem se je pač treba sprijaznit. Kar se službe tiče, ti žal ne morem nič pomagat, saj sem tudi sama zaposlena v javnem sektorju. Pa hvala za namig, kam naj grem pogledat za blago - bom sigurno zavila tja...

Krofe jaz vedno pečem v fritezi, sem jih enkrat poskusila kar tako, na steklokeramični plošči, pa se mi ni obneslo.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
1.2.2008 9:53:33   
JABOLKO3
Dobro jutro vsem!

Tudi jaz sem imela bolj slabo noč, sem se kar nekaj zbujala, pa noben položaj mi ni pasal, pa 3x sem morala na WC, pa mož je smrčal, pa.... user posted image

Sem mislila, da bom danes zadnji dan v službi, ko je predstojnica toliko sitnarila, da moram kao ves novi dopust porabiti pred porodniško (sicer sem nameravala porabiti le 10 obveznih dni, nato pa še malo v bolniško), zjutraj pa je prilezla do mene in tako na okroglo gledala, če bi lahko še naslednji teden prišla, bi še to pa ono naredili. Zaenkrat sem obljubila za ponedeljek, v torek nameravam na cuker test, pa še pust je, potem bom pa še videla glede srede in četrtka. Ker sedaj sem se že navadila na misel, da bom doma, tako da nisem preveč navdušena, pa še trebuh (ni več trebušček) me že malo ovira.

Hvala za nasvete glede kopanja. V torek je bil na UZ moj maternični vrat dolg 4,6 cm in tesno zaprt, pa tudi z vnetji nimam nobenih težav - tako da se bom kar kaj namočila user posted image . Mislim, da mi bo plavanje koristilo, ker imam težave z otekanjem. Le to se bojim, da ko bom z mojim ogrooooomnim trebuhom stopila v bazen, bo izgledalo kot cunami.

Kaj je sedaj to z naslednjim srečanjem - dajte tiste, ki niste iz okolice Lj. kaj predlagat ali pa se dobimo v Ljubljani, kar lahko izkoristite še za šoping v Tosami.
Aja, jaz nameravam naslednji teden v Tosamo malo pofirbcat (se 2x dnevno mimo trgovine vozim, pa mi še ni uspelo, da bi se ustavila) - če katero kaj zanima, naj sporoči, pa bom pogledala. Grem pa predvsem zaradi tistih zložencev, o katerih ste že govorile, ki jih imajo v porodni sobi in so res super, če imaš šive - lastne izkušnje.

Danes se mi ne da delat, petek, pa nizek pritisk pa to. Pa vseeno malo moram - že zaradi zgleda podrejenim.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
1.2.2008 10:06:39   
zolika
Tosja: Hvala za nasvet glede magnezija! Se odpravljam ravno v lekarno!

Drugače pa smo od včeraj ponosni lastniki vzmetnice "Otroška Vzmetnica Baby Alergo 60 X 120 Cm - Lagea" -

jo je taščica moja kupila...saj nekaj pa le lahko nardi za vnuka - kaj ne? Če mi že živce pije - vedno znova! user posted image

...v prihodnjih dneh jo pričakujemo...user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
1.2.2008 10:14:24   
NiLe
Jutrooo punce user posted image a nam bo ratalo priti do 200-tice? Glede na to, da čez vikend bolj malo čvekamo, pa še pust je ...bo težka.  Bomo pa drug teden zalaufale in tiste, ki boste danes končale s službo,  ni  user posted image , da nam  drug teden ne uspe user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

Keglove vaje pa jaz delam vsaj ene 2-3x na teden, pa pravjo da je čist dost.

Tole glih ne bo držalo. Naša tršica na telovadbi pravi, da so te vaje izjemno pomembne in naj bi jih delale vsak dan. Sama zase lahko rečem, da  po dveh porodih  se stvar spodaj konkretno spremeni user posted image in  te vaje so izrednega pomena tako pri preprečevanju uhajanja  urina,  uživanja v spolnosti in konec koncev preprečevanja inkontinence na stara  leta. Seveda so pa pri porodu prav tako pomembne.
Drugače pa sem to našla na netu - za tiste, ki jih ne delate, da si boste znale predstavljati, kako jih izvajati.

Keglove vaje so vaje za mišice vaginalnega dela. Te mišice lahko lociraš tako, da poskušaš pri uriniranju najprej zadržati curek, potem ga spustiš in pri tem ne zateguješ trebuha, stegen in ritnic. Če ti to uspe, ugotoviš o katerih mišicah govorimo. To so iste mišice, katere se krčijo pri orgazmu. Z vajo postajajo bolj prekrvavljene in močnejše, zato njihovo krčenje tekom orgazma, proizvaja močnejši in pogosto dolgotrajnejši občutek. Z ojačanimi mišicami pa je mogoče tudi partnerju nuditi večje zadovoljstvo. Osnovna Keglova vaja je zelo enostavna. Stisneš sramne mišice (mišice vaginalnega dela), držiš deset sekund, nato sprostiš. Priporoča se, da vajo ponoviš 10x / trikrat dnevno. (skupni čas vaj 5 minut dnevno). Ne potrebuješ nikakršne opreme, nihče ne bo vedel, da vadiš, zato vaje izvajaš kjerkoli in kadarkoli...Efekti te vaje so opazni že po mesecu dni redne vadbe.

Scorpiogirl; jaz mislim, da z rabljenim stolčkom ni nič narobe ... jaz bi ga samo pobarvala, da bi bil v eni barvi. Je pa res, da bolj živahnega otročka, ko začne plezat in raziskovat, ravno ne smeš pustiti samega. Drugače ne more pasti dol.

Krista; glede službe nisem ravno prava, da bi ti dala kakšno fajn izkušnjo privat-javna služba, ker sem v javni upravi in vedno so + in -. Moje mnenje je, da dokler so otroci majhni (bolniške) je taka služba več kot fajn, ko otroci zrastejo pa mogoče v kakšno privat.

IKEA; joj, ste me tolk napalile, da sem včeraj v postelji listala katalog in pisala, kaj bi kupila ... Torej jaz sem za skupni shoping, samo z mojim avtom glih ne bi šlo. Torej, koliko nas je zaenkrat prijavljenih?

Naslednje srečanje
;  dejmo štajerke ... povejte, kje bi se dobile in dorečimo datum. Februar bo kratek user posted image

Zdej pa šibam v BTC, moram starejšemu kupit masko in palico za Ninjo ... tamlajša bo pa Spidermanka user posted image
Kje so tisti časi, ko še nismo bili pod pritiskom teh filmskih junakov in smo imeli možnost izbire pravljičnih junakov;  rdeča kapica,  čebelica maja,  pika nogavička ...

Lep dan želim!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
1.2.2008 10:19:16   
barby78

ojla aprilčice!
Lepo da ste tako aktivne.če bo tako,bomo res hitr prišle do konca in začele na novo.

Tosja,sem se šele zdaj spomnala da je letos Velika noč,že marca.tak da če bo naša user posted image  zdržala do takrat bo res super. aja,pa za seznam-naslednji GP imam 12.02.

punce,res hvala vsem,ki mislite name res hvala,hvala.ful rada preberem,ko mi pišete same vzpodbudne besede.mi tolk pomeni,da vam ne znam povedat.ob vaših postih kar cvetim user posted image user posted image user posted image .

dragi gre verjetno 8.,ko je fraj v AUT,gledat za voziček,pa bi tak rada šla zraven,pa ne vem če lahko user posted image .bom videla kako se bom kaj počutla.

uživajte,
se čujemo,PA-PA

P.S.: sem pozabla vprašat,če katera gleda na nemškem RTL-u oddajo Mein Baby? jaz jo ful rada gledam vsak dan,če le ne zamudim.pol se pa kr jočem zraven.kaj morem,če mi je pa to tak lepo!

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
1.2.2008 10:45:57   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

RTL-u oddajo Mein Baby

Sem jo kr redno spremljala, pol pa so čas spremenili... user posted image
Dobro, da si me spomnila! user posted image user posted image user posted image Zgodbe so tako različne in ganljive, porodi pa tud... user posted image

Glede vožnje v Graz...poslušaj svoje telo in nasvet G...user posted image
Sicer pa smo dans že tolk mobilni, da lahk user posted image pofotka vozičke...ti pa doma v horizontali odločiš katerega kupi!!! user posted image user posted image

Glede skupnega šopinga
- jaz imam prostora za 3 user posted image , če bi vam morda zneslo, da se do MB pripeljete skupaj... pa tud do CE mi ni težko prit...
Sam mislim, da bo bolj problem termin... Dopoldan še - razen ČET, popoldan pa še ne vem kdaj bo MŠ - V torek, pa...user posted image

...zdaj pa grem na potep...user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
1.2.2008 10:50:13   
tosja
Tasyo - šele zdaj sem prebrala tvoj post user posted image  user posted image  user posted image
Pa kaj v tem BC so čist vtrgani!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Zdaj sem pa jaz oz, naš user posted image na slabšem, ker ima večjo posteljo????
Posteljnino za 130 EUR user posted image user posted image user posted image rES NISO DIHT!!!

Mi je že žal, da sem šla še "šnofat", to me je pa res razkurlo....

Pa hvala, da si povedala. user posted image

zolika - super za novo vzmetnico, pa taščo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
1.2.2008 10:51:44   
tosja

26.01.

- Srčekgirll - UZ

29.01.

- simvir - GP+UZ
- Srčekgirll - GP
- zokica - GP+UZ

30.01.

- NiLe - GP
- Jo@n - GP

31.01.

- u04111976 - UZ
- resnično srečna - biopsija

04.02.

- u04111976 - GP

05.02.

- Tanja555 - GP
- Katka28 - GP
- Jo@n - 3D UZ

06.02.

- sasy20 - GP
- Ketrin - GP+UZ

07.02.

- Lepa posadka - GP+UZ
- Majček28 - GP+UZ
- tosja - GP

11.02.

- bela vrtnica - GP
- scorpiogirl - GP

12.02.

- sinskaT - UZ
- sky77 - GP
- barby78 - GP

13.02.

- minicca - GP+UZ
- modrookica - GP

14.02.

- violica_23 - UZ

18.02.

- tasyo - GP+UZ

19.02.

- zokica - GP+UZ

21.02.

- Calena GP+UZ

26.02.

- simvir GP+CTG
- Barb77 - GP+UZ

29.02.

- Nile GP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
1.2.2008 11:01:33   
katka28
Tosja bi lahko tiste, ki so ze imele preglede odstranila, da bomo me prej na vrsti user posted image  user posted image Ker ko gledam seznam se mi se takooo dolgo zdi...

Ja tudi pri nas bo en imel posteljico 120x60 drugi pa 140x70 kaj cmo tako je to z nasimi trgovinami, ce rabis kupi drugace pa pojdi drugam. In to naj bi bile kupcem prijazne trgovine user posted image . Take stvari tudi mene motijo. Bo treba baby strajk naredit pa nic vec v trgovine hodit samo se cez mejo ( no, ki je naceloma ni vec )..

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
1.2.2008 11:26:51   
tasyo
Sej za točen termin, kdaj bi šle v ikeo se lahko tudi v ponedeljek zmenimo. Jaz imam načeloma cel dan čas, pa bi vseeno mogoče raje šla bolj v dopoldanskih urah, ko ni take gužve - ne na cestah, ne v trgovinah. Prostora v avtu imam načeloma za 3 sopotnice (da ostane tudi kaj za nakupljeno).
Nam se materinska šola začne v četrtek, samo ure pa še ne vem, tako da čet. sigurno odpade, pa ponedeljek tudi. Zdej pa druge povejte, kdaj bi imele čas. Po možnosti bi bilo tudi fajn, da se nam ful ne mudi, ker rada brskam, pa večrat se bo treba malo spočit - moja kondicija je namreč enaka nuli...
No, zaenkrat smo 3 - NiLe, Tosja in jaz. Sinska in Ketrin, ve pa še sporočite... Sicer verjetno ta vikend ne bo veliko priložnosti, da se oglasim, bom pa vsaj v nedeljo zvečer sigurno prečekirala, kaj in kako.

Ja, Katka, tele naše baby trgovine so katastrofalne! Res. Če ne bi bilo stvari, ki jih drugje pač ne dobiš, mene ne bi nikoli videli tam... Sploh ne v BC (delim mnenje s Ketrin)

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
1.2.2008 12:32:28   
Roberta69
A potem bo drug teden Ikea čist polna aprilčic user posted image . Midva greva pa kar to soboto, sva hotela it v Italijo po voziček, pa se še odločava za barvo, vsega pa trenutno ni na razpolago, tko da drugič.

Vam bom pa prilimala barvno paleto izbranega vozička (ko ugotovim kako), da mi boste mal pomagale pri izbiri, čeprav vem, da je čez vikend, pust k temu samo še prispeva, tu gor bolj zatišje... Nič, če ne bo odziva, bom pa čez nekaj časa spet zatežila.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
1.2.2008 12:59:47   
Roberta69
Pomagajte mi izbrati vozičekuser posted image

Odločila sva se, da kupiva tega, zdaj se je pa zataknilo pri barvah.

Fuuuuuul nama je všeč kremni, ampak naju malo skrbi, kako bo kaj z umazanijo user posted image . Saj veste, da je bela majica vseeno prej zapacana kot črna. Načeloma se moj user posted image itak ne bo basal s čokolado in kakšnimi pudingi, samo kaka sadna kašica bo pa padla in seveda ga ne mislim kregat, če bo kaj popacal. Sicer sem na netu brala, da se da kao vse sleči in oprati, ampak spet, bog ve kako je to praktično in koliko pranj vsa stvar res prenese. Dejte me prepričat, da bo šlo, ker tale krem je res lep user posted image .

user posted image

Druga možnost je črna; motijo naju le odsevna črta (meni je v živo ogabno) in malce naju skrbi, kako je poleti zaradi vročine. Kar se tiče tega, da črna ni za otroke, bi jaz že tako z dodatki spedenala, da tut slučajno ne bi bil kot mrtvaški voz.

user posted image

Zelo rezervna možnost je pa rdeča; jaz rdečo sicer obožujem, ampak mi tule ne potegne najbolj. In spet ta črta (bela, pri nogah in na koncu strehice - na bež čist paše zraven).

user posted image

Imajo seicer tudi druge dvobarvne kombinacije, ampak mi niti slučajno ne potegnejo.

NiLe, ful hvala za namig glede slikic, mi je ratalo po tvoji zaslugi user posted image user posted image .

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
1.2.2008 13:14:54   
katka28
Meni se najbolj dopade rdeci. Odsevna crta pa je zelo prakticna saj ce te dobi mrak ne potrebujes kresnick, da te ostali opazijo. Sploh pa bodo ljudje gledali vajinega soncka ne pa odsevne crte.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
1.2.2008 13:38:28   
barby78
Roberta69,a mi lahk poveš kako se reče temu vozičku? tolk sem jih že pregledala,ampak tega še nisem zasledila al pa me je slikica zavedla.

Drugače je pa ta svetla barva res dobra.ampak res bi se vse poznalo,pa saj veš,kakšni majhni otroci,ki bi hoteli videt dojenčka in bi čist po nedolžnem kje prijeli in umazali.ti bi se pa pol mogoče jezila.saj veš kakšne smo včasih ženske user posted image
Men se tud rdeč zdi čist OK.vsekakor boljši kot črn.
LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
1.2.2008 13:48:22   
tasyo
Roberta, meni sta všeč tako bež kot rdeč. Ampak če vama je ful bolj lep bež, potem bi se jaz odločila za tistega. Ker s fleki je tko - na črnem vozičku se vidijo isto kot na svetlem, pa še črna barva meni ni za otroke, pa amen, čeprav jo lahko razbiješ z dodatki... Tista odsevna črta se meni osebno zdi ful praktična, ampak... Je pa tudi tako, da glih vsak teden pa voziček tudi ni tako umazan, da bi ga mogla slačit in prat,no... Vsaj mislimuser posted image  (mamice?) Itak pa takrat, ko ga boš hranila v vozičku, bo verjetno imel slinček, pa kakšna tetra plenička bo zraven in se vozek pač malo zaščiti. Meni se svetel voziček zaradi tega ne zdi sporen.
Sicer pa imam rada živahne barve za otroke - rdeč voziček pa ima tolikooo otrok!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?