|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
30.1.2008 12:25:28   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem našim puncam, ki mal prehitevajo...

sasy20, barby78, maja24-2, pikica030407

Držte se, user posted image pa naj pridno rastejo in še mal počakajo...

user posted image user posted image user posted image user posted image

...a sem katero pozabila??? user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
30.1.2008 12:27:22   
tosja
katka - tud jaz sem imela tako razlago kot Jo@n - meja je 7.8 user posted image
Očitno res vsak po svoje. Saj men je tud diabetolog rekel, da je vse ok - G pa pravi naj se držim diete... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
30.1.2008 12:34:16   
Tejcha
Ojla!

Ko ste ravno pri posteljninah... Naša  košarica je takšna, sedaj bo vsebina druga, :)
user posted image
user posted image

Ta mali škrat, ki je pridno spančkal v njej, pa je sedaj mala ninja. Nimam pojma, od kje mu samurajski položaji in ideja za laufanje s priborom po stanovanju...
user posted image

Zdej pa šibava ven.

Sem pa danes tudi sama dobila info, da je rezultat glukoznega testa ok, nisem pa vprašala kolk je bilo.

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
30.1.2008 12:39:42   
tosja
Tejcha user posted image  user posted image  user posted image krasna košara - tud vsebina je user posted image
Tilen pa pravi cukr... user posted image
Mami bod zadovoljna, da imaš doma borca...ja nekdo bo pa moral na Mašo popazit... user posted image user posted image user posted image
Že od nekdaj me
privlačijo user posted image ki so v akciji - tisti pridni, mirni, tihi... user posted image
Je velik dela s taprvimi, sam so pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
30.1.2008 12:53:06   
Ketrin
Tosja, danes si pa prava čveka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za vse tolažbe in odgovore.... user posted image user posted image

Roberta, sem se prav nasmejala pr tvojem postu....Si ista kot jaz.... Kaj je to, kje je to, punce so tok pridne in čist not v teh baby zadevah, da jaz včasih strmim v ekran kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Hihihihih! user posted image

Ja, madona kake posteljnine pa to gledate za 100 EUR???? Haloooo? Pa saj ne morem verjeti... Znižano iz 130 na 89???? Joj, svašta!? Jaz sem 3 delni komplet posteljnine (rjuha, za kovtrček in še neki user posted image ) kupila za 15 EUR v ITA...... Pa saj te cene so NOREEEEE!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
30.1.2008 12:58:52   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Tosja, danes si pa prava čveka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa res...  user posted image Sram me bodi - zunaj pa tak sonček... user posted image
Sem včeraj tolk hodla, da so me zvečer še ritne mišice bolele... user posted image
Pa dans, delam bolj na riti... user posted image user posted image user posted image čičam... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
30.1.2008 13:09:56   
barby78
tosja in vse ostale,ki mislite name-iz srca vam hvala.to mi res veliko pomeni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
30.1.2008 13:11:08   
katka28
Ampak danes mislim, da smo vse nakako v elementu za cvekanje :)

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
30.1.2008 13:22:29   
Roberta69
No, tisti koš za plenice, ki sem ga včeraj tako svetovno opisovala, je v temi Kaj potrebujem za novorojenčka. Sem ga hotela prilimat sem, pa ne gre. Kako pa lepite tele slike vmes (sem milila, da gre copy + paste - pa slabo).

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
30.1.2008 13:41:39   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Ja pa res...  user posted image Sram me bodi - zunaj pa tak sonček... user posted image

Sonček?????? Ne duha ne sluha o njem....seveda v LJ!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
30.1.2008 13:44:14   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

tosja in vse ostale,ki mislite name-iz srca vam hvala.to mi res veliko pomeni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš da mislimo nate in še bomo....Se mi tok smiliš....prej si bla tooook na speedu zdej te pa tkole matrajo zadeve....user posted image Ampak kmalu boš spet nabita z energijo in s svojim novim user posted image  v rokcah....Pol pa samo akcija!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
30.1.2008 13:46:24   
NiLe
Heeej čveke ... ustavite konje user posted image user posted image user posted image ... me eno dopoldne ni na RR in se vse po vrsti "razpištolite" in veselo čvekate user posted image Sej je prav tako, vas bom z veseljem prebrala ... tu v Lj. je vreme itak obup, tako da ve kar čvekajte ... žal se vam ne morem pridružiti ,ker imam jutri izpit in moram še malo gulit zapiske user posted image user posted image

Danes sem imela pregled: voda BP, kri BP, S/F= 28 - ustreza tednom, pritisk OK ... nič pretresljivega. Dobila sem tudi papirje za CSD, sedaj pa čakam na naslednji pregled: 29.2.08 (Tosja, za seznamček user posted image . Hvala!).

Pridno čvekajte še naprej ... user posted image user posted image user posted image aprilčice user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
30.1.2008 13:52:08   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.01.

- Srčekgirll - UZ

29.01.

- simvir - GP+UZ
- Srčekgirll - GP
- zokica - GP+UZ

30.01.

- NiLe - GP
- Jo@n - GP

31.01.

- u04111976 - UZ
- resnično srečna - biopsija

04.02.

- u04111976 - GP

05.02.

- Tanja555 - GP
- Katka28 - GP
- Jo@n - 3D UZ

06.02.

- sasy20 - GP
- Ketrin - GP+UZ

07.02.

- Lepa posadka - GP+UZ
- Majček28 - GP+UZ
- tosja - GP

11.02.

- bela vrtnica - GP
- scorpiogirl - GP

12.02.

- sinskaT - UZ
- sky77 - GP

14.02.

- violica_23 - UZ

18.02.

- tasyo - GP+UZ

19.02.

- zokica - GP+UZ

21.02.

- Calena GP+UZ

26.02.

- simvir GP+CTG

29.02.

- Nile GP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
30.1.2008 14:01:50   
sasy20
Ojla čvekice!

Nekaj malega sem prebrala- ne vse ker težko sedim....hvala vsem ki mislite na nas ki imamo nekaj težav. user posted image  Lahko povem da se mi je stanje malo umirilo in da sem res pridna in skos ležim. V petek sigurno javim kaj so mi rekli oz delali...če ne ostanem notri.

Vsem ki imate težave user posted image user posted image user posted image user posted image , in da skupaj zdržimo do aprila.
Ostale pa maksimalno uživajte v user posted image  in ponosno razkazujte lepe bušije.

Papa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
30.1.2008 14:09:15   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

Lahko povem da se mi je stanje malo umirilo in da sem res pridna in skos ležim.

user posted image user posted image user posted image tako je prav...držimo pesti, da bo user posted image pridno počakal na toplem do aprila.
Ležanje pa se bo obema-vsem obrestovalo!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
30.1.2008 14:12:46   
katka28
Ja drage moje prislo bo obdobje, ko bo bolje, da vse lepo prelezimo in cakamo na april.
Tosja tudi jaz mojima skos govorim, da imasta rok aprila, ce sta slucajno pozabila user posted image . Zdaj pa bomo videli ali ma mama kaj besede al ne...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
30.1.2008 14:16:24   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Tosja tudi jaz mojima skos govorim, da imasta rok aprila, ce sta slucajno pozabila user posted image . Zdaj pa bomo videli ali ma mama kaj besede al ne...

user posted image kr vztrajno ponavljaj...sploh dvojčkom se ponavadi mudi...user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
30.1.2008 14:17:13   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Ja drage moje prislo bo obdobje, ko bo bolje, da vse lepo prelezimo in cakamo na april.

Ja kakor bodo rekli zdravniki, ne? Jaz upam, da jo odnesem brez mirovanja....user posted image  Če bo pa treba bomo pa že potrpeli....saj zdaj ni več daleč!

Katka ampak jaz mislim, da boš ti vseeno prej rodila....Dvojčki so vedno prej, ne? Je glih tovarišica zadnjič rekla, da se pri tistih z dvojčkih trudijo in je uspeh vsak dan ko ostanejo v bušiju....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
30.1.2008 14:35:50   
katka28
Ja glede na to, da bom mela CR pricakujemo rojstvo nekje 14 dni prej tam nekje okoli 8-9. aprila zato pa mam skos strogo mirovanje brez telovadbe in teh zadev. Sem optimist tako, da upam da nam uspe do aprila biti na toplem. 

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
30.1.2008 14:42:55   
NiLe
Jeeeee... jst sem pa zdaj tako vesela, da bi kar do stropa skočila user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem šla čekirat, ob kateri uri imam jutri izpit in so ga prestavili na ponedeljek user posted image user posted image user posted image .... kolk sem hepiiiii ... se bom lahko res dobro pripavila, ker me je danes že panika grabila (še v čakalnici pri G zsem apiske prebirala, namesto da bi kakšno trač revijo listala user posted image ), da se nisem dobro pripravila. 

Jo@n; danes bo pri vas dišalo ... dober tek user posted image . Pri nas bo jota in šmorn.

Barby; držim pesti za jutri ... misli pozitivno, mogoče pa le prideš domov
Sasy; si videla, da se obrestuje počitek! Le tako naprej user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

No, tisti koš za plenice, ki sem ga včeraj tako svetovno opisovala, je v temi Kaj potrebujem za novorojenčka. Sem ga hotela prilimat sem, pa ne gre. Kako pa lepite tele slike vmes (sem milila, da gre copy + paste - pa slabo).

Ja, ni tko simpl - samo copy+paste. Jaz ponavadi fotko shranim na shrani.si, tam sliko pomanjšam in skopiram kodo, ki mi jo da za lepljenje na forum. Upam, da sem ti dobro razložila.

Joj, vsem tistim, ki prespite noč brez obiskov WC-ja, pa fuuul zavidam ... jaz grem 2-3x user posted image . Sicer je pa tud dobro, ker grem mojo user posted image prečekirat in jo pokrit, ker se stalno odkriva. NO, danes me je pa še starejši zbudil ob 4h, ko sem ravno zaspala nazaj ... da je žejen in naj mu dam  vodo.

A je po vsej Sloveniji sonce, samo v LJ. tako bljak vreme, pa dež tako na drobno pada ... kr neki. Sej za soboto pa napovedujejo sneg ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
30.1.2008 14:43:12   
Ketrin
Super, pridna si! Jaz sem tudi optimist....Držim pestke zate, da bo tortica čimdlje vzhajala.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
30.1.2008 14:43:45   
minicca
Drage nosečke, še ena aprilka tle. Malo pozno se sicer javljam, a je časa tako malo, da nisem uspela pisat. Vas pa redno berem in držim pesti, če kakšni ponagaja zdravje. Meni nagaja že dobra dva meseca, zato se moram malo umirit in kaj je boljše kot brat vaše poste. Ne bom dolga, samo toliko, da imam PDP 24.4, drugi otroček(nosečnost se je sicer začela z dvema, pa se eden ni razvijal naprej-to so mi povedali na NS), doma me zabava že 22 mesečnik, stara sem pa 29. Jutri me čaka injekcija, pregled z UZ pa imam 13.2. Trenutno sem na antibiotikih zaradi pozitivnega brisa. Na vsakem pregledu me G pregleda vaginalno, srčka sploh ne posluša, pa tudi razdalje S/F mi ne meri-sem kar žalostna, ker se pregledi tako razlikujejo. Kile so pa itak razred zase.
Grem sedaj kuhat južno, dokler mali še spi, se še kaj oglasim, čestitke pa še prvima aprilkamauser posted image user posted image . Uživajte!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
30.1.2008 14:47:39   
Ketrin
O NiLe super!!!! To je pa res dobra novička.... V ponedeljek pa gasa in evo 10! user posted image
Potem pa boš danes res uživala na telovadbi!!!!user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
30.1.2008 14:50:05   
Ketrin
Minicca dobrodošla!!!! user posted image user posted image user posted image  Samo da si ti in user posted image  OK. Zdaj pa le klepetaj z nami.... Dajmo že enkrat priti do tele magične 200 strani....user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
30.1.2008 15:00:54   
katka28
A to bomo kr danes zrihtale:)
Minicca ti kar poklepetaj z nami, ko bos na casu smo skoraj cel dan na netu. Res nam je dolgcas a ne user posted image
Nile saj bo se malo pa se malo in izpitov bo konec. Vcasih je bolje, da beres zapiske kot pa kaksne trac revije tam tako ali tako nikoli nic pametnega ne pise. Sama sem se sedaj spustila v branje knjige Otroci so iz nebes, ki bi naj vsebovala nasvete za pozitivno starsevstvo. Bomo videli, ce se odnese.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?