NiLe
|
Jeeeee... jst sem pa zdaj tako vesela, da bi kar do stropa skočila ... sem šla čekirat, ob kateri uri imam jutri izpit in so ga prestavili na ponedeljek .... kolk sem hepiiiii ... se bom lahko res dobro pripavila, ker me je danes že panika grabila (še v čakalnici pri G zsem apiske prebirala, namesto da bi kakšno trač revijo listala ), da se nisem dobro pripravila. Jo@n; danes bo pri vas dišalo ... dober tek . Pri nas bo jota in šmorn. Barby; držim pesti za jutri ... misli pozitivno, mogoče pa le prideš domov Sasy; si videla, da se obrestuje počitek! Le tako naprej IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69 No, tisti koš za plenice, ki sem ga včeraj tako svetovno opisovala, je v temi Kaj potrebujem za novorojenčka. Sem ga hotela prilimat sem, pa ne gre. Kako pa lepite tele slike vmes (sem milila, da gre copy + paste - pa slabo). Ja, ni tko simpl - samo copy+paste. Jaz ponavadi fotko shranim na shrani.si, tam sliko pomanjšam in skopiram kodo, ki mi jo da za lepljenje na forum. Upam, da sem ti dobro razložila. Joj, vsem tistim, ki prespite noč brez obiskov WC-ja, pa fuuul zavidam ... jaz grem 2-3x . Sicer je pa tud dobro, ker grem mojo prečekirat in jo pokrit, ker se stalno odkriva. NO, danes me je pa še starejši zbudil ob 4h, ko sem ravno zaspala nazaj ... da je žejen in naj mu dam vodo. A je po vsej Sloveniji sonce, samo v LJ. tako bljak vreme, pa dež tako na drobno pada ... kr neki. Sej za soboto pa napovedujejo sneg ...