Tejcha
|
Babe, zdej pa bo počas dost. Sem se že veselila današnje rižote, zdej mi je pa ob vašem omenjanju čuft vse dol padl... :) Bodo jutr zihr na jedilniku... če ne že za večerjo... :) Krofi...hm... se zaenrkat še zadržujem, bo verjetno v naslednjih dneh tega več, sem pa v ponedeljek šla v slaščičarno po kremšnite... in so tud pasale, :) Tudi midva sva posteljnino (kovter in povšter) kupila v Ikei. Dimenzije so sicer čist ekstra, tak da, če boste tam nabavljale, vzemite zravn še prevleke, ker jih pri nas ni za dobit v takšnih velikostih. Js sm poenostavila in enostavno zmanjšala kovter. Do takrat, da bomo tamalo bi bo prestavili v kinderpet, upam, da bo Tilen že v taveliki postelji in bo imel kar normalno velikost in zato tokrat tega posebej še ne bova nabavljala. Zdej pa lump spi, js pa grem spravit skupaj to našo "nesrečno" južno... Aja, kakšne vaje pa delate na telovadbi? V teh naših koncih se nč ne dogaja. Telovadba, ki je v ZDju, je kao priprava na porod, kjer te naučijo dihat in ti dajo vedet, da obstajajo tam spodaj še kakšne dodatne mišice, s katerimi je priporočljivo že v času nosečnosti delat kakšno vajo... (keglove... - a to že trenirate kaj?)... Da bi se pa kaj na veliko migalo pa... Šibam...