tasyo
|
Dobro jutro! Vidim da je včeraj pol kar malo zatišje ratalo... Midva sva šla v BC po posteljico in jogi, potem je bilo treba seveda takoj sestavit - in zdej je že tko lepo!!!! Mi je pa mož odnesel fotoaparat, tako da poslikam drug teden... Barby- super, da je vse ok!!!! Sem zelo vesela zate. Samo ne pozabi, da moraš kljub vsemu še kar počivati, da ne boš pretiravala. Pa lepo, da boste imeli sedaj doma parček - bo sine veliki zaščitnik... To bo še pestro! Sinska, tist recept je za 1/2 kg moke... Grem pa takoj zdaj popravit, da bo malo večja pisava. Jabolko, če nimaš nekih posebnih težav in je MV lepo zaprt, potem si kar privošči plavanje, sigurno ne bo škodilo, počutila se boš pa super. Sicer pa voda v tavelikem bazenu itak ni tako topla, jacuzzija se pa izogni, pa bo. Kar se pa tamponov za nosečnice tiče, je pa tko (čisto osebno mnenje) - meni se zdi, da je velik bolj ugodno za razne glivice in podobno, če se dalj časa ohranja vlažno in toplo okolje, k čemer pa tamponi sigurno pripomorejo. Tako da se mi zdi boljš, da se takoj po kopanju preoblečeš v suhe kopalke, pa je. Sej ponavadi fašeš vnetja na bazenih glih zato, ker si spredolgo v mokrih kopalkah. Odločitev je pa seveda tvoja. Vsekakor pa uživajte!!! Maja, lepa posteljnina! Če mi slučajno ne znese pridet do ikee, potem tudi sama razmišljam, da bi kaj sešila, samo v našem koncu ne dobim blaga za otroško posteljnino. A katera ve, kje v Ljubljani bi se mi splačalo pogledat? Grem kuhat - ja, prav ste prebrale. Čez vikend greva namreč v Ljubljano, pa bom kar ješprenj skuhala in vzela s sabo, da mi ni treba gor potem packat. Bo več časa za kakšen čvekec, potem pa še do mojih na krofe...
|