|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
31.1.2008 16:51:33   
Roberta69
SinskaT, a kej veš, če se da pri High treku voziček "sleči"? Na drugi temi sem spraševala, kako je s svetlimi vozički (meni je všeč edino kremni) in sem slišala, da je s ta svetlimi zaradi umazanije hudič, zdaj pa pravijo dekleta, da se da pri 95% vozičkov vse sleči in dat v stoj user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
31.1.2008 17:51:23   
barby78
Ojlas aprilčice!

madonca ste se razgovorile.vas danes celi dan nisem brala in mi je sedaj komi uspelo ujeti vas!
evo mene! ni blo treba tam ostat jupiiiiiiiiii!!!!user posted image
MV ostaja isti,ampak baje ni nekih posebnosti.in nič ni videti,da bi se kaj odpirala.hvala bogu.user posted image

sem vprašala za spol in je rekla da je naš user posted image  zelo sramežljiv,ker nogice ful skupi drži.pol ga je pa mal zdrmala in jer rekla,da fantek baje ni.pol je verjetno user posted image .sta tamali in user posted image  bila zraven na UZ in je tamalega vprašala,če bo zadovoljen s sestrico in je rekel,da on že skoz navija za punčko user posted image .Oh,ti naši falotiuser posted image .
Aja,pa še to,naša pikica ima že okoli 1600 g,tak da je že prava babika.in vse je v mejah normale,kar so mi zmerli.sem res ful srečna user posted image user posted image user posted image .

pa po UZ,so mi zračunali rok 8.04.pa kar naj ostane tako kot je.itak vedno pride do nekih odstopanj.

lepo se imejte
se čujemo,PA-PA

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
31.1.2008 18:04:31   
lepa posadka
Super Barby, da si prišla domov :-))) Ja, pa za punčko tudi čestitke :-)))

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
31.1.2008 18:23:03   
lepa posadka
IKEA - tole temo bom pa prepovedala, ker ste me čist razslinile...še bolj, kot s krofi. Kot si že ti Ketrin rekla... jaz lažje en dan zabušim v kakšnem Rutarju, pa IKEI (itak), kot pa kakšnih cunjastih trgovinah.

Tosja...naši punci imata na steni ravno tiste tri slikice :-))) iz IKEE. Smo v jeseni belili otroške sobe...pa so tako lepo pasale notri. Ja, kaj čem rečt ženske...če bi imela še kaj denarja...bi šla takoj z vami. Pa eno veliko rožo bi kupila, pa par okvirjev za slikice...pa še kakšno vazico...saj nič velikega - po mojem bi me lahko spravile v skupni avto :-))))

Fejst bodite. MOžek je spekel pizzo...pa že diši. Jest mam pa pizzo rajši kot čufte... :-)))) Pa eno skledo solate... Pa pred eno uro sta mi ata in mama narezala domačega špeha in čebule... jej, jej...požrešnost ni lepa čednost, ne?

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
31.1.2008 18:38:28   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image evo sem že nazaj... user posted image Ja po novo tipkovnico sem skočla... user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem tud user posted image zasitnarila za krofe...pa jih je priesel!
user posted image user posted image user posted image

Pridejo zdaj na vrsto...

barby
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj si me pa tak razveselila...da grem krof pojest... user posted image

Super - ampak saj veš - še naprej te naj tvoja moška crkljata...ups-moška naj crkljata svoji punci!!! user posted image user posted image user posted image
Pa kilce ma že tud prave... user posted image

Pa PDP imava na isti dan...bova skup dihali...user posted image .user posted image .user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 31.1.2008 18:40:23 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
31.1.2008 19:15:18   
NaTaŠa*
barby super da ti ni treba ostat v bolnici. user posted image za user posted image zj so pa punce na udaru.

Kok je zj razmera med user posted image :user posted image ?

Lep večer še naprej

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
31.1.2008 19:30:56   
SpeliG
Kako to zdaj, a še nismo na 200-ki? Očitno bo treba še več počvekat...

No, sej mislim da s tem ne bo težav, ker vidim da vas kar nekaj v kratkem času počasi zaključuje s službo. Tudi jaz bom po mojem v kratkem izpregla, enostavno mi ne gre več, sem počasnejša pa še nikoli nimam osemurni delavnik, se razpotegne na devet ur.
In misli uhajajo drugam, k mali pikici v trebuščku, ki je končno postala malo bolj odločna, čeprav še vedno glih ne divja notri.

Barby, fajn da ti ni blo treba ostat v bolnici, naj mala pika kar še počaka do pomladi.

Violica, zdej se je pa res kar nekaj punčk najavilo, ko so se prej vse skrivale in so se sami fantki kazali. Kakšno je razmerje...Moram prav pregledat mal seznamček...

Ostanite zdravi, lepo bodite!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
31.1.2008 19:32:32   
barby78
punce,hvala vsem za čestitke in vzpodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image .jaz sem še zdaj v user posted image !

zdaj pa še mal pa bomo na 200 user posted image user posted image user posted image .

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
31.1.2008 19:34:22   
Jo@n
Punce, dejmo no 200ko skup spravit... še ta teden...

Lušte ste mi pa naredile s temi krofi, madona jest pa na dieti.... user posted image  Čeprov sem ga pri kosilo 1/2, tko za piko odreti... Sedaj pa do torka nič več prekrškov, k mam diabetologa....

Komaj čakam torek, ko imam popoldne 3D UZ.. upam, da se je mali obrnil...

Aja, a sem povedala, da imamo že 1420 g?

Lep pozdrav,
Joan

Aja, tista, ki ji ne odpre strani posteljnine Lara.... tole bo pravi nalsov: http://posteljnina-lara.si/

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
31.1.2008 19:59:57   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Ne Roberta, tema se zaklene (ena ključavnica čist micena je na vrhu) tema se lahko bere, sam pisat več ne morš... Tako, da ne rabiš nič printat...pa še papir boš prišparala... user posted image user posted image user posted image

No, fajn. Prišparamo pa vedno radi user posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
31.1.2008 20:06:40   
sinskaT
Barby super, da sta s pupo doma in je vse ok!user posted image user posted image Zdaj se pa lepo sprosti in se pusti pedenat user posted image .

Tasyo -  žal ne morem prebrat koliko moke rabiš za te krofe? Bi mi hotela napisat, ker bi se kar lotla recepta, sam še nikoli nisem sama delala; sem bolj za torte, peciva in piškote.

Roberta - najboljše da vprašaš kakšno, ki ima športni del vozička dejansko doma )mi mamo zaenkrat samo košaro), ker jaz ti lahko samo rečem kar mi je povedala prodajalka v BC (nevem koliko je to res) in sicer, da se da vse oprat, sem glih za krem spraševala, pa je sveto zagovarjala, da se sploh tok ne umaže, če se pa že, pa daš dol in opereš...zdaj pa nevem.

Torej...Ikea...Ketrin, me vzameš s sabo oz. a ti lahko zatežim za posteljnino user posted image user posted image user posted image .

Drugače sem pa zdaj čisto na trnih, ker je šla sestrična v porodišnico se pokazat in so jo kar not zadržal, je čez rok in zdaj ne vem kaj se dogaja.....držim pesti, da bo vse ok! Pa še dragi je prišel domov z nekimi prospekti za hišo-dvojčka in bi se kar že selil, mam polno glavo  zamisli in misli user posted image user posted image user posted image in ful mi adrenalin dela svoje...

bejbe držte se

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
31.1.2008 21:15:58   
tosja
sinskaTuser posted image  user posted image  user posted image saj si ravno v taki fazi, da bi vse v luftu nardila...pa selitev na boljše je user posted image

barby - sem čist hepi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vaši nagajivi user posted image pa povej, da letos zanjo prinese zajček darilo in pisanice...šele potem se boste spoznali... user posted image
To jaz tud mojemu govorim user posted image Letos se še napokam vseh dobrot... user posted image

Punce dajmo še čvekat,...sem misliala, da nam do februarja uspe... user posted image

Sicer pa je bolj važna kvaliteta napisanega... user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdo se oglaša... user posted image

Grem moja moška cartkat na kavč... user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
31.1.2008 21:19:21   
tosja
Ma... mislim, da bo škatla crknla... user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
31.1.2008 21:20:51   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: maja24-2

Vam pošiljam mojo stran k mate lih debato o posteljnincah www.posteljnina.lara.si no to je bil moj najljubši hobi sedaj pa pojma nimam kdaj in kako bom za mašega fantička kaj zašila k se mu tako mudi v naročje.
Maja, zelo cort posteljnina . Se pravi, da sedaj nič ne šivaš?

Barby, ful dobro, da so te spustili domov ... pa kar taprava pupa izgeleda, da bo ... glede na težo user posted image user posted image user posted image

Danes so nas očitno krofi premamili ... jaz sem jih tudi kupila, ampak sem še ful sita od kosila, ki smo ga imeli ob 17h. Čudno, ponavadi se ob tej uri že mastim s kako stvarjo ... bom pa pol krofa pojedla in malo mleka, potem pa počasi spati ... sem šla par večerov spat šele okoli polnoči in se kar pozna user posted image .

Za IKEO sem jaz takoj za, če se nas nabere dovolj, si delimo stroške ... potem pa uboga IKEA: nosečke v napad user posted image user posted image user posted image

Lepo spite in se beremo jutri user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
31.1.2008 21:32:47   
JABOLKO3
Pozdravljene!

Če bomo nadaljevale v takem tempu, pade 200-tka do konca tedna user posted image !

Imam eno vprašanje - čez 10 dni gremo za en teden v Čateške toplice - ima podjetje tam hiško, pa gremo malo pogledat user posted image . Zanima me, če katera ve, kako je s kopanjem v takih bazenih med nosečnostjo. Malo berem okrog, pa ene pravijo, da ni problema, druge pa, da je prepovedano. Saj ne, da bi se ves dan namakala, tudi v pretoplo vodo gotovo ne bom šla, bi pa morda vsaj enkrat dnevno malo zaplavala, pa malo čofotala z otrokoma. Menda se dobijo neki zaščitni tamponi za nosečnice - ali katera to pozna oz. kaj ve o tem. Sicer mi še vedno ostane, da pač grem z njimi do bazena, v vodo pa ne, vendar to ni to. Kaj menite?

Pa če boste še veliko o krofih, mene po vsaki sladkariji ful matra zgaga, pa se jih sploh ne upam dotaknit - pol naj pa v vsakem postu berem krofi, krofi.... - se mi že od branja dela kislina.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
31.1.2008 21:48:06   
NaTaŠa*
jabolko lahko se kopaš razen če nimaš kakšnega vnetjna. Drgač se pa lohka sam moraš koj k prideš iz vode zamenjat sp. del kopalk zarad klora. Jest sm se tud kopala pa mi G reku da je kao priporočljivo že zarad gibanja v vodi sam nesmeš pa v jakuzije če je voda pretopla, plavaš pa lahko.

Papa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
31.1.2008 21:56:12   
katka28
Jabolko: ali pa G vprasaj in naj te pregleda ali si dovolj zaprta takrat ni problema glede kopanja. Z tampone pa najbolje, da vprasas v lekarni.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
31.1.2008 21:59:23   
maja24-2
JJa seveda sem pač malo user posted image  no to dela nosečnost sory
www.posteljnina-lara.si 
zdej pa bo

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
1.2.2008 7:33:07   
sinskaT
Dobro jutro! user posted image
Pa ne da sem prva...no saj pravim, celo noč se mi je kar bledlo od hišk in parcel in dojenčkov, ob 5ih zjutri sem bila že budna in naspidirana za nov dan. Od sestrične še nič glasu, tko da bomo še mal čakal.

Aja, za Ikeo (Ketrin) - se opravičujem ker se tle neki zmišljujem ampak zdej pa moj pravi, da bi me kar on peljav en dan in tako je zate še bolje, da ti jaz ne visim za vratom in fehtam, da bi še zame mogla kej okrog laufat. No, saj bomo vidli...zaenkrat se super počutim in pomoje nam družinski izlet v Graz ne bo škodil, no ja, naši denarnici že user posted image .

Pupe, se tipkamo...

♪♫♪♫♫

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
1.2.2008 7:46:50   
tasyo
Dobro jutro!

Vidim da je včeraj pol kar malo zatišje ratalo... Midva sva šla v BC po posteljico in jogi, potem je bilo treba seveda takoj sestavit - in zdej je že tko lepo!!!! Mi je pa mož odnesel fotoaparat, tako da poslikam drug teden...

Barby- super, da je vse ok!!!!user posted image  Sem zelo vesela zate. Samo ne pozabi, da moraš kljub vsemu še kar počivati, da ne boš pretiravala. Pa lepo, da boste imeli sedaj doma parček - bo sine veliki zaščitnik... To bo še pestro!

Sinska, tist recept je za 1/2 kg moke... Grem pa takoj zdaj popravit, da bo malo večja pisava.

Jabolko, če nimaš nekih posebnih težav in je MV lepo zaprt, potem si kar privošči plavanje, sigurno ne bo škodilo, počutila se boš pa super. Sicer pa voda v tavelikem bazenu itak ni tako topla, jacuzzija se pa izogni, pa bo. Kar se pa tamponov za nosečnice tiče, je pa tko (čisto osebno mnenje) - meni se zdi, da je velik bolj ugodno za razne glivice in podobno, če se dalj časa ohranja vlažno in toplo okolje, k čemer pa tamponi sigurno pripomorejo. Tako da se mi zdi boljš, da se takoj po kopanju preoblečeš v suhe kopalke, pa je. Sej ponavadi fašeš vnetja na bazenih glih zato, ker si spredolgo v mokrih kopalkah. Odločitev je pa seveda tvoja. Vsekakor pa uživajte!!!

Maja, lepa posteljnina! Če mi slučajno ne znese pridet do ikee, potem tudi sama razmišljam, da bi kaj sešila, samo v našem koncu ne dobim blaga za otroško posteljnino. A katera ve, kje v Ljubljani bi se mi splačalo pogledat?

Grem kuhat - ja, prav ste prebrale. Čez vikend greva namreč v Ljubljano, pa bom kar ješprenj skuhala in vzela s sabo, da mi ni treba gor potem packat. Bo več časa za kakšen čvekec, potem pa še do mojih na krofe...

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
1.2.2008 7:53:17   
tasyo
Še enkrat krofi: user posted image
1/2 kg moke, 3-4 dag kvasa, 5 rumenjakov (za navadno moko) oz 2-3 za namensko moko (hit mix ali boni),
1/2  l mleka (posebej pa 2-3 žlice za kvas), 5 dag olja, sol, 3 žlice ruma, limonina lupina, sladkor za hajanje kvasa

Pripraviš  kvas,1 žlico moke, 2-3 žlice mlačnega mleka in sladkor (zravnano žlico) in daš shajati.  Medtem ko kvas shaja, moko damo v večjo skledo in posolimo. V mleko (mlačno) damo rumenjake in jih stepemo nad ognjem, da se rahlo ogreje. Dodamo rum in olje in vse skupaj zlijemo v moko. Dodamo še shajan kvas. Vse skupaj mešamo (miksamo) toliko časa, da se testo odlepi od posode. Damo shajati 40 min. Testo stresemo na desko in z roko (ne z valjarjem) raztegnemo testo na 1,5 cm debelo. Z modelčkom oblikujemo krofe. Ostanke pripravimo za miške. Pustimo da krofi in miške shajajo (5-10 min) in jih obrnemo. Še enkrat pustimo (10 min) shajati. Vložimo jih v »fritezo« v vroče olje (od 160-170 stopinj) in pustimo 3-4 min pokrito da zlato zarjavi. Obrnemo in jih 3-4 min pečemo odkrite. Vzamemo iz friteze in jih položimo na papirnate servete (da se odcedi odvečna maščoba). Ko se ohladijo jih posujemo z  sladkornim prahom. Hladne lahko z »modelčkom« napolnimo z marmelado.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
1.2.2008 7:55:10   
zolika
DObro jutro...kako ste kaj?

Jaz sem se zbudila - pa ne zato ker bi se hotela - ampak ker me je tudi danes v levi nogi zgrabil tak krč, da sem misla da bom umrla...

To se mi ni zgodilo od 7.razreda! Boli pa tak,da user posted image user posted image user posted image

Res...

Grem potem kr v Lekarno po Magnesol...če bo kaj pomagalo! Oziroma kaj priporočate - kaj naj naredim?

Vidim, da teče debata o posteljnini: MIdva sva jo našemu kupila v KIKI v AUT - 60e je prišla - komplet ve za otroško posteljo z strehico vred...je bilo ugodno - glede na naše cene! Tako, da...

Bova pa danes če bo mož "za" šla še v AUT pogledat za najinim vozičkom - sem si že vse sprintala kje v Grazu jih imajo - tako,da...mogoče pa imam le dober dan! user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
1.2.2008 7:56:42   
zolika
aja - to sem še pozabila! Kopanje? Jaz sem se v nosečnosti do sedaj 3x kopala - takoj ko pridem iz vode - se stuširam in preoblečem  v suhe kopalke - ter se namažem z Canestten kremo, ki jo imam - pa moram potrkat - nimam težav nikakršnjih !

Tako,da...kot predlog!  Če kateri koristi!

lp

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
1.2.2008 8:23:30   
Barb77
Ojla srečke nosečke!user posted image
Od zadnjega GP se še nisem nič oglasila, vendar sporočam da je vse bpuser posted image . Žal mi ni delala nobenega UZ (ker mi baje ne pripada), zato sem se odločila da ga bova delali v 33t, ko je tudi pregled rasti. (spet bom malo zacolala - 60€, pa bom vseeno videla našega pikca).
Kaj pa menite na spanje v iglujski vasi na Krvavcu? No to je doletelo meneuser posted image . Mož me je povabil (dobil je kot nagrado na radiju) na prijeten večer in romantično noč na Krvavcu. Najprej sem bila skeptična, pa bolj zaradi najine Maše, saj je zadnje čase bolj nahodna in zato zahteva malo več pozornosti, vendar se je mož zmenil za varstvo, tako da je vse urejeno.
Zdaj pa samo še akcijauser posted image ! Komaj čakam, saj se taka priložnost ne ponudi velikokrat v življenju, sploh pa bom lahko svojemu pikcu, ko bo malo večji, razložila kako je z mamico v igluju prespal noč.
Na srečo nimam nobenih problemov z trebuščkom, tako da si tako pustolovščino še lahko privoščim, zato svetujem res vsem nosečkam, ki nimajo problemčkov izkoristite še nekaj zadnji tednov oz. mesec ali dva in uživajte, naj vas trebušček ne ovira! Tega načela sem se držala že pri prvi nosečnosti in mi ni žal. (sem šla v 8 mesecu nosečnosti na Cubo za 14 dni)
No lepo se imejte še naprej, v iglujsko vas pa gremo danes popoldan...
Za seznamček pa: naslednji pregled z UZ 26.2.2008.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
1.2.2008 8:32:37   
tosja
user posted image Jutro babike...

Moja noč je bila user posted image sem se pred kratkim preveč hvalila... user posted image

Sam zdaj me je sonček, ki kuka skoz okno čist napolnil... Skoraj celo noč nisem spala...pa ne da bi me kaj bolelo...enostavno sem bla ko sova... user posted image
Pa že nekaj dni hodim na veliko potrebo dvakrat-trikrat na dan user posted image Obvezno takoj zjutraj, pred spanjem, pa včasih še opoldne... user posted image
Hja, mogoče se telo že pripravlja... user posted image

Sem si že dva greifruta stisnila - sta me mal k sebi spravila...počasi pa še zajtrk.user posted image Joooooooj kak krasen sonček me boža po obrazu... user posted image user posted image user posted image Danes bo res krasno vreme...se grem pol potepat!!! user posted image user posted image user posted image

zolika - glede krčev nimam težav tok-tok, pijem pa že celo  user posted image
FidiMag z vitaminom C - povprašaj v lekarni...meni so rekli, da ima več mg, kot Magnesol...
FidiMag ima 300 mg

tasyo- user posted image user posted image user posted image super nakup...a si mogoče tud vzmetnico ALERGO kupila? Zanima me, če je tud 140-70 cm znižana???
Pa uživaj-te vikend v prestolnici.user posted image

Barb77 - user posted image user posted image user posted image uživaj-te na krasni pustolovščini...

< Sporočilo je popravil tosja -- 1.2.2008 8:33:24 >

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?