tasyo
|
No, evo... Ko naznanim, da bom manj visela tu gor, se pa vse razčvekate do onemoglosti! In moj zajtrk se bo spet prestavil za eno uro! Najprej naj se malo pohvalim - počivanje RES zelo pomaga. Trebuh je nehal otrdevat, mala pa je imela včeraj cel dan telovadne vaje. Tako aktivna še ni bila. In posledično smo spali celo noč!!!! Sem danes čisto naspidirana, pa čeprav je zunaj katastrofalno vreme! Barby, upam da te danes razveselijo s super novičkami in prideš domov... Mislim pa tudi na vse ostale s težavicami - en še za vse vas!!! Blazina za dojenje - je fantastičen pripomoček za spanje. Si sploh ne predstavljam, kako bi zdaj brez nje. Se tko fajn naslonim nanjo, pa med koleni me nič ne žuli, skartka, sama sem ful zadovoljna. Dobila sem jo za darilo, tako da cen ne poznam, ampak imajo jih pa v BC, Pikapolonici in verjetno še kje (vem za Kiko). Bodi pa pozorna - moja prijateljica jo je kupila v BC, pa je bila taka, ki je ves čas zvita, je ne moreš ravnat in podlagat kakor se ti zdi - no, kot en pol šlauf in tista ni ok za spat. Verjetno pa isto fajn za dojit oz, za podlagat otroka, ko še ne sedi samostojno. Črpalke ne bom kupovala predčasno, ker jo imajo povsod na zalogi in bo že mož skočil, če bo treba, previjalno pa bomo tudi mi imeli le v sobi, saj je kopalnica premajhna. Imam pa možnost, da samo blazino položim na pralni stroj, pa je. Tako da s tem ne bom kaj veliko komplicirala. Itak se bomo potem kmalu selili, v hiši pa je prostora za vse dovolj, tudi ta previjalno v kopalnici. Mi je pa tista v Ikei zelo všeč - no, jaz bi jo seveda še pobarvala. Cena je pa neprimerljiva. Posteljnina - BC je daleč najdražji!!! Itak tudi meni ta trgovina ne potegne glih, ampak posteljico in jogi bom pa zdaj vseeno tam vzela, ker sta v akciji. Sicer pa sem gledala posteljnine v Arielu, pa so kompleti kovtrček, obroba in povšterček okoli 70 evrov. Mater - 2 za ceno ene! Pa še vedno se mi zdi grozno drago. Če pomislim, da toliko ne plačam za posteljnino za zakonsko posteljo... Tosja, kakšna je pa dimenzija posteljnine v Ikei? Ker cene so res neprimerljive... Sem hotela še nekaj pokomentirat, pa sem - kot ponavadi - pozabila... Mogoče se spomnim po zajtrku!
|