Freycha
|
evo, jaz sem pa iz poporodnega pregleda. Sem ok, vse se vrača v normalo, za razne brise materničnega vratu je bilo še malo prezgodaj, zato se moram čez pol leta vrniti. Kontracepcijo mi je zaenkrat odsvetovala, ker je vse na bazi hormonov, edino kondomi pridejo v poštev, čez pol leta bi se pa pogovarjali o Mireni... samo če bom pol leta zdržala na kondomih, potem bom pa še nekaj mesecev, potem bi pa itak imela že drugega..... Kapica kolesarim lahko, prepovedano je edino težko dvigovati (nad 5kg), sploh iz tal.... Torej lahko počnem vse, kar ne vključuje napenjanja trebušnih mišic. Evo, zdele sem Dito malo pocrkljala na joški, da je zaspala (sem si spumpala mleko že preden sem šla na pregled, pa sem na hitro spumpala 120ml. Pomoje, če bi se pomatrala, bi tam okoli 150ml, kar pa ni tako malo...). Ob 2.30 imamo pa z Dito pregled Zvesta ne vem, če si brala, ampak ravno pred časom smo se pogovarjale, da se naši otroci konkretno davijo in se jim zaletava, medtem ko se hranijo. Torej nič bat, Izak ni edini (na žalost), ki se mu to dogaja in mene je vedno strah, da se bo Dita zadušila. Zaenkrat je s trepljanjem po hrbtu sama prišla nazaj do zraka, čeprav se zgodi, da kar nekaj sekund ne pride do zraka..... Nič, grem štet, koliko kondomov imava doma, da vidim, kolikokrat lahko danes mal se hecam.....
|