kapica
|
Ooo punce, hvala za odgovore . Ja, freycha, me se nekaj zanima . Ko recete, da dvignete vzglavje za 30 stopinj, a date povster spodaj al kako to naredite? Pa ena je ze enkrat napisala oz. sprasevala, kako lezijo takrat, ko so siroko poviti, ko je ritka visje od glave? A lahko katera se enkrat napise. Fajn, da si sla na kolo, pa povej jutri kaj bo rekla G glede sporta, me zanima, ker mene ze tud nekam vlece. Ja, glede sesanja, je Dino tud tak ja, da sesa 100 na uro prvih nekaj minut, pol se pa poleni. Pa tud je cel od mleka okrog ust . Pa se to me zanima. Sedaj ko je vroce zunaj, kaj jim oblecete? A imajo kapico gor, ce zunaj mal piha? Jaz u oblecem samo boid z kratkimi rokami in nogicami, potem pa dam se zokencke gor. Tak babica skoz govori, da morejo biti nogice tople. Pa ne vem, a je prevec al ne, ne bi pa rada, da ga napiha, ceprav se mi zdi, da mu je precej toplo, ce ima se kapico gor. Sem prej probala plenicke st. vecje in mu ze pasejo. ne vem pa katero firmo sem kupla, ni pa pampers. Sedaj porabim se te majckene pamperske, potem pa presedlam na vecje. Corfu, super za morje in da vam fajn laufa . Zvesta, lepo se zrihtaj pri frizerju. Jaz tud mislim d ani panike, ce mu das enkrat dodatek. Bo prezivel. Pupi, jaz sem tud ze mislila vprasat kako se naj ukvarjam se z malim, pa si ti namesto mene. Tako da nisi nic cudna . Me veseli, da cornflakes ni tak redilni, imam pa tistega z manj sladkorja in kalorij . Sedaj gremo v trgovino, mal da hladilnik napolnimo, pa po sladoled, pol pa se malo na balkoncek na soncek . Jutri bo baje pri nas spet dez .