Freycha
|
Kapica, sem vozila več ali manj po ravnem in nisem pretiravala (vozila samo od 19 do 21km/h), tudi nikjer me ni nič zabolelo... v glavnem počutila sem se zelo dobro. Vse kar me je bolelo je bila desna dojka, ki je bila vedno bolj polna Sem pa danes točno 5. tednov po porodu in pomoje ni neke full panike - tisti 1. teden gor ali dol. Jutri imam tudi G pregled, pa se bova z mojo G malo več o tem pogovorili. Samo danes nisem mogla, da ne bi izkoristila. Sem bila pa včeraj tako psihično na tleh, da sem to res rabila in mi ni žal. Saj veš, jaz sem se že od vsega začetka po CR zelo dobro počutila in me ni nikjer bolelo itd... Ok, ja.. včasih kje malo zašpika, ampak to je normalno. Sicer nekih resnješih bolečin pa jaz nimam, od kar sem prišla domov iz P. NoviOčka dobra ideja za kravice past nad ogledali. Midva jo ponavadi postaviva pred ogledalo, ko ji kupčke podirava, pa se gleda čez ramo v špegu, ampak nimam občutka, da bi se že dojemala...... Super za mamičine šive in kot si rekel, naši malčki vsak dan full napredujejo Majrim, včeraj sicer nisem pogledala, sem šla pa potem malo v preteklost pogledat in sem našla nov zapis na blogu. Si mogoče to mislila? Če ne, mi je žal, da sem zamudila, ampak včeraj res nisem bila razpoložena za nič..... Kapica odgovori na vprašanja: jaz štofam v noska toliko časa, da se mi zdi, da je vsaj malo bolj čist. Delam pa to po potrebi. Včasih 1. teden nič, včasih pa 2x na dan....... Če imajo razni cornfleksi dodani cuker, potem so redilni ja, sicer pa ne..... pa nič bat, kruh je tudi redilen, pa če dojiš, itak full pokuriš dnevno samo z dojenjem. Če pridobiva normalno na teži, potem ni to nič narobe. Večji kot je dojenček, močnejša njegova usteca postanejo, bolj intenzivno vleče in se hitreje naje. Če pa bi stagniral pri teži, ali celo nazadoval, pa to potem seveda nekaj ni ok.... še kaj mogoče? joj, danes sem pa spet čisto nabita z energijo!
|