kapica
|
Zvesta, sem ti hotela tocno to napisat, kar ti je Gabi ze povedala. pri meni je bilo isto, sem mislila da ce je otrok na zizi in vlece, da ze more biti sit. Pa mi ni bilo jasno od kod ta jok, sem ze mislila da so kolike in se sekirala, joj, kako bom zdrzala tri mesece. Potem so pa rekli, da je mogoce se lacen, naj poskusim dati dodatek. In je res bilo to krivo, da me je potem srce bolelo zato, ker je bil revez lacen . Dodatek me sploh ni motil, samo srecna sem bila, da otroku nic ne manjka. Pa sem naprej pristavljala, 10min. ena stran, previt in 10.min druga stran, pol ap flasko. Pa kr hitro flaske nismo vec rabli, je bilo mleka dovolj. Joske sem imela pa tudi kot kamen, pravtako solze tekle, ker ej tako bolelo, pa se je na sreco ulaufalo. Freycha, mi ze veliiko zunaj hodimo, v soping, v center, na kafe oz. tortico, pa je res v redu, ker mali prespi. Ko bo pa bolj buden, pa bo to res problem. Baja, na dlesni se res nisem studirala, nam bos ze ti povedala, ko bo treba . Corfu, super da vam lepo laufa. Dino je pa danes prvic spal v svoji posteljci in je bilo super. Prva runda stiri urce, druga runda tri urce, pol je bilopa ze jutro .