|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
15.11.2007 10:27:32   
lucalu
je pa na bazi sladkorja, al neki takega, tak, da baje res ni nevaren... pa tudi črevesje se ga baje ne more navadit in zato vedno deluje - tak so mi takrat rekli v lekarni user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
15.11.2007 10:32:59   
Lona76
Glede Prorektala. Verjetno ga G ne priporočajo, ker se ga črevo lahko navadi. Zato je potrebno najprej probati s prehrano. Moj sin ima tudi težave z zaprtjem in mi je pediatrinja rekla naj probamo s hrano. In ker smo bili zaradi zaprtja z njim že v bolnici sem pred dopustom kupila sirup, da nebi kaj bilo. In me je v lekarni opozorila da ga ne smem full uporabljati ker se črevo navadi in postane leno! Tako da previdno s temi sirupi. Če res ne gre s hrano ga dejte mal, ampak res ne pretiravati!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
15.11.2007 10:37:04   
san
Sem pa bila resno okregana zaradi kilogramov, ker sem se v zadnjem mesecu zredila 3kg.

se mi zdi da nas je kar nekaj šlo v zadnjem mesecu 3 kg goruser posted image
meni je tudi rekla, da morm pazit in da se ne smem tako veliko redit, čeprav potem ko sem ji povedala koliko sem šla gor 1. in 2. v user posted image ni potem nič več težila, ker je šlo tudi vse dol in to kar ekspresno. ampak sedaj res malo pazim na prehrano, čeprav sem se včeraj pregrešila in sem zvečer pridno popapcala par napolitank, mmm tko so mi zapasaleuser posted image .

aja naja, pa čestitke za uspečno morfologijouser posted image user posted image user posted image in user posted image .

jaz tudi zobarja čakam, zdej naj bi ga imela drug teden, pa me je že dvakrat prenaročila, ker vedno nekaj vmes prideuser posted image . ma s temi zobarji mam prov nesrečo, ko jih rabim jih nikoli ni, pa sem že tud ene 4 zamenjala.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
15.11.2007 10:38:26   
lucalu
Zgleda, da se tud lekarnarji ne morejo zmenit! user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
15.11.2007 10:41:16   
san
Sinoči me je tko nekam stiskalo v trebuhu, pa ne vem, al je mali kako čudno ležal al me bo začela mučiti prebava?

mene tudi na vsake toliko časa neki stiska in me potem takoj panika grabi, pa se pol tolažim, da je kaj v zvezi z maternicouser posted image .

diana 5 tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image za dober rezultat AC in user posted image .
pa če sem še na katero pozabila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
15.11.2007 10:46:09   
san
G mi je včerej tudi rekla, naj si kupim vaginalne svečke Floragyn in naj jih uporabljam 1x na teden, češ da pomaga uravnavati vaginalno floro.

moram it sproti brat, ker mi iz glave uhaja kaj vse sem hotela napisatuser posted image . sem fuuullll pozabljivauser posted image .

v glavnem meni je rekla G naj si jih kupim, ampak ni povedala kako pogosto naj jih jemljem, pa v lekarni mi tudi ni znala svetovat, ker je baje bolj nova zadeva na tržišču. no, zdej si mi pa ti razjasnila, jaz bom kar poskusila, ker mi je teh vnetij že tu mačuser posted image .
mi je pa rekla g še rekla naj se umivam z žajbljevim poparkom ali pa okisano vodo (2 žlici jabolčnega kisa na 1 l prekuhane vode). pa da si komot kdaj naredim obkladke z probiotičnim jogurtom za čez noč.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
15.11.2007 10:57:08   
Katy13
Diana čestitke za lepe novice in za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Naja31 - čestitke za uspešno opravljeno morfologijo in za user posted image .

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
15.11.2007 11:06:40   
LUNA06
Pozdravljene bodoče mamice!

Če katero zanima prodam elektronsko varuško z monitorjem.Kamera in mikrofon sta namešena v plišasti igrački.Zvok in sliko lahko spremljamo na malem prenosnem 2,5" monitorju v razdalji do 100m.
Zadeva je nova, nerabljena, zgleda pa tkole:
user posted image
Aja, cena je 150€.Več informacij in tehnične podatke pa dobite na ZS ali na email.

Vsem želim en hiter porod brez bolečin in enga zdravega, nasmejanega pikca!
Pozdravček!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
15.11.2007 11:38:16   
jagoga
Naja 31, moram reči da sva midve po kar nekam na istem. Jaz imam rok 20. 3, ti pa če se ne motim 29.3. . Mojemu je ugotovil, da je kakšen dan mlajši, tako da se bližam 24. marcu, tvoj pa da je kakšen teden starejši, kar pomeni, da se zopet bližamo 24.3. - kar pomeni, da bomo ravno za Veliko noč v porodnišnici, če se bomo tega držale. Pa še težo otročka imava isto 430 g in doma že enega fanta in zdaj bo še en fant. Nič, bova pa mogle še v treto poskusiti, če bova hotele dobiti še eno punčko.

< Sporočilo je popravil jagoga -- 15.11.2007 11:39:31 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
15.11.2007 12:08:18   
Pingvinčica
Glede seznama se meni tudi zdi, da je veliko enih stvari, ki jih ne rabiš. Tisti bodiji na preklop so pa res zakon. So nekoliko dražji, ampak se splača. Jaz pri prvi hčeri tega nisem vedela in sem potem ko sva že začeli uporabljati stvari one navadne kar odpisala in dokupila te na preklop.

Diana 5 - čestitke za suer rezultat in še eno user posted image .

Naja31 -
tebi pa čestitke za uspešno opravljeno morfologijo in user posted image . Saj v tretje gre rado, pa bo takrat user posted image . user posted image user posted image user posted image Hecam se brez zamere.

A že veste kdaj pride velika noč? Ne bi bila rada ravno za praznike v porodnišnici. user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
15.11.2007 12:10:02   
perp
jagoga in Naja 31 jaz pa rodim na rok in se vse tri vidimo v porodnišnici 24. marca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
15.11.2007 12:14:37   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

27.2: Nasy user posted image ; 30 let; Ljubljana
29.2 mala zelena user posted image +user posted image
29.2: Ursi10 user posted image

1.3: TENDAI user posted image +user posted imageuser posted image
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana;
1.3: sonček* user posted image +user posted image
2.3: valči3 user posted image +user posted image ; 30 let; Ljubljana;
2.3. Azzurauser posted image +user posted image ; 32 let ; Postojna;
2.3: Ursi84 user posted image ; 23 let; Brežice; user posted image
3.3: anyas user posted image
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana;
4.3: Arabela user posted image +user posted image ; 30 let; Maribor ; user posted image
4.3: rebeca user posted image ; user posted image
5.3: fržouček user posted image +user posted image ;
7.3: lucalu user posted image ; 31 let; Celje ; user posted image
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor ; user posted image
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image ; Ljubljana;
10.3: soncek1997 user posted image +user posted image
10.3.: sonček08 user posted image ; 24 let; Šoštanj; user posted image
10.3: čakajoča user posted image ; 26 let; user posted image
11.3: *BellaLuna* user posted image ;
11.3: *medica* user posted image ; Jesenice ;user posted image
11.3: Pingvinčica user posted image +user posted image ; 25 let; Celje
11.3: eva78 user posted image ; 29 let; Celje ;user posted image

14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana ; user posted image
14.3: Dadica user posted image +user posted image
14.3: roda17 user posted image ; user posted image
15.3:
PATRICIJA_22 user posted image ; user posted image
15.3: štručka user posted image +user posted image
15.3: majchika user posted image : 30 let; Celje; user posted image
16.3: meryy user posted image user posted image
16.3: ek76 user posted image ; 31 let; user posted image
17.3: regrat user posted image ; Postojna;
17.3: DIANA5 user posted image user posted image +user posted image ; 36 let; user posted image
18.3: ive user posted image
18.3: Metka 15 user posted image user posted image +user posted image ; 30 let
19.3: miska_32 user posted image +user posted image user posted image ; user posted image +user posted image
20.3: Špela100 user posted image user posted image
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice;
20.3: jagoga user posted image +user posted image ; 30 let; primorska ; user posted image
21.3: nika29 user posted image +user posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana ; user posted image
21.3: hypo77user posted image
22.3: Balerina user posted image +user posted image
23.3: san user posted image user posted image +user posted image ; 29 let; Ljubljana; user posted image
23.3: T`rdeča user posted image
23.3: meridaub user posted image ;31 let; Ljubljana; user posted image
24.3: perp user posted image ; 26 let; Postojna
25.3: Lona76 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana, user posted image
26.3: Stigmata user posted image
26.3: Katiandi user posted image ; 28 let; Celje ; user posted image
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana ; user posted image
27.3: Naša črtiva koraka user posted image
28.3: Dinki user posted image : 26 let; okoliva Ljubljane; user posted image
28.3: ribica85 user posted image
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let ; user posted image
29.3: Katy13 user posted image ; 26 let; Koroška
29.3: Naja31 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana ; user posted image
29.3: tejca14 user posted image
30.3: hope77 user posted image ; 30 let ;
30.3: vtitag user posted image ; 30 let; Ljubljana

... Anya user posted image +user posted image ; 28 let; Ljubljana; user posted image

65 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse marčevke, ki so nas zapustile user posted image user posted image  
(
Marija Po; puhica13; Ana Luna; kepica; Muca84; tvis; hmm; Frutka; biba12; tejka**; Milamay; najina pikica*)

Spol:

* user posted image : 17
* user posted image : 14

V vodstvu so FANTKI !!!!

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
15.11.2007 12:15:19   
perp
No, in lih na 24. marca pride velikonočni ponedeljek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
15.11.2007 12:15:34   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

A že veste kdaj pride velika noč? Ne bi bila rada ravno za praznike v porodnišnici. user posted image

Sej to ni nič groznega.Midva z Markom sva bila za novo leto.Sva čez okn gledala ognjemet.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
15.11.2007 12:16:14   
Dinki
Nč punce, jaz sirup že imam, mi ga je ravnikar kupil moj user posted image  in me že heca, da bom danes popoldne sam na WCju user posted image .
Vsekakor ne mislim tega sirupa jemati vsak dan, bi se pa rada s pomočjo njega vsaj enkrat na teden ali na 10 dni orng spraznila. Lona76 verjemi, da sem najprej poskusila s hrano, s popito tekočino potem še z razgibavanjem pa ni pozitivnega učinka. Sem pa nekako raje za sirup kot za svečke user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

Neposredna povezava do sporočila: 2240
15.11.2007 12:51:02   
Naja31
Ja, saj jaz bi raje malo prej rodila kot na rok, ker ima sin 10. aprila rojstni dan in bi rada bila do takrat že doma. Ali pa da bi rodila full kasneje, samo da sem na njegov rojstni dan doma.
Poznam pa dva primera v lanskem letu ko so mamice šle roditi ravno na rojstni dan prvega otroka, ena je rodila 3 tedne prezgodaj, druga pa nekaj dni kasneje.

A 24.3. je Veliko nočni ponedeljek? Mogoče bo pa velikonočni zajček prinesel dojenčka? user posted image
No, to pa nisem vedela. Se vidi, da me prazniki za naslednje leto ne zanimajo preveč, ker bom itak na porodniški.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
15.11.2007 13:08:59   
perp

A 24.3. je Veliko nočni ponedeljek? Mogoče bo pa velikonočni zajček prinesel dojenčka? user posted image
No, to pa nisem vedela. Se vidi, da me prazniki za naslednje leto ne zanimajo preveč, ker bom itak na porodniški.

Ja jaz tudi sploh nisem še pomislila na ta praznik, pa imam že skoz rok 24. marca. Ja, velikonočni zajček bo prinesel dojenčka. Ful dobr. Joj, jaz sem prvič noseča in si sploh ne znam predstavljati teh božanskih občutkov, ki nas čakajo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
15.11.2007 13:15:20   
san
aha, no dobr da vem kdaj so prazniki. se pravi mam rok na veliko noč, cel žuruser posted image .

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
15.11.2007 13:49:26   
nye
Čao vsem marčevkamuser posted image

tudi mi dobimo malo pikico marca. Rok imamo 19.03.2008 . Mogoče tudi nam velikonočni zajček prinese user posted image .

Baje  bo user posted image , čeprav nam vztrajno skriva z nogicami.

pozdravček

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
15.11.2007 13:51:05   
perp
user posted image

(odgovor članu nye)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
15.11.2007 13:57:14   
lucalu
nye user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med nami!!!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
15.11.2007 14:02:13   
Lona76
Dinki verjamem da si vse probala. Jaz samo pravim, da najprej hrana in če res ne gre pol sirup. Je pa sirup sigurno bolši k svečke.
Ja jaz imam rok 25.3, pa se hecamo, da se bom najprej fejst najedla pol pa v porodno user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
15.11.2007 14:09:05   
Pingvinčica
Nye dobrodošla. user posted image Med nami že "starimi" čvekami.

Jaz upam, da bo pravi prvi datum torej 11.3 in bom do velike noči že doma. Da bova lahko z Tio skupaj barvali jajčka. Pa Tio sem rodila 6 dni prej, upam da bo tokrat tudi kakšen dan prej.user posted image Ma kje sem že jaz ne, mormo še najprej do marca pridit.user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
15.11.2007 14:16:51   
Dinki
Hmmmm...sploh nisem do danes pomislila, da se lahko tudi meni zgodi, da rodim na veliko noč...pa mi je vseeno, sam da bi bil čim lažji porod user posted image .

Nye živjo in dobrodošla na temle forumuuser posted image . Torej se še skrivate kakšne marčevke. Zmeraj več nas je user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

Neposredna povezava do sporočila: 2249
15.11.2007 14:49:32   
jagoga
Zdaj sem pa vas čist razdražila s to Veliko nočjo. Slabost praznikov je le v tem, da je večino osebja na dopustu in so le nujni na šihtu. Bojo pa možje barvali jajčka z otroci, pa enega dneva dupusta ne bodo porabili ker bo ravno vel. ponedeljek in bodo prišli v miru na obisk.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......