san
|
joj komaj sem vse prebrala, pa sem že polovico pozabila nasy hvala za link, sem si ga prebrala. čeprav meni so čudežno kar izginili . no, vsaj včeraj, pa danes je spet ok. glede seznamčka, jst sm že pol pozabila kaj vse se je rabilo, ampak vem da sem pri hčeri imela polno nepotrebnih stvari, pri sinu pa nisem nič komplicirala, čist po občutku sem kupila, kar se mi je zdelo da potrebuje. zdej bom pa isto, par bodijev na preklop, pa zelo prav so mi prišle tiste hlačke, ki so kot žabice, pa nogavičke...morm, ko bo malček časa razmislit, pa bom napisala, kaj vse se mi je zdelo potrebno, pa še tiste, ki imate otročke napište kaj je vam prav prišlo. drugač sem pa zadnjič že prvega pajacka za škrata kupila, ker mi je bil tako všeč , pa tako topel je, plišast, za takoj na začetku, ko se bo rodil. mene pa zdej poleg jane vozička en mutsyjev vozek matra, pa ne vem kater model je zdej iz glave, je pa podoben muri od MC-ja, ampak itak si bom še 100 x premislila. mi je ful pomembno, da ima spodaj veliko košaro, pa da se z lahkotot sname prevleka in se opere. pa da ne bi bil pretežek, ampak mora imeti napihljiva kolesa, sam se mi zdi, da takega ne bom dobila, ker so vsi takšni vozički ogromni. haucka pa tudi jaz ne poznam. čestitke perp, pa še ena je bila.. za morfologijo lona midve pa zgleda kaj posebnega jeva, da tako vzhajava . mene je tudi vsak dan opazno več.
|