|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
14.11.2007 15:00:53   
Dinki
glede sliv, namočiš jih zvečer in zjutraj poješ, količina pa je po moje pri vsakemu drugače, tko da sprobaj - jaz sem največ tri zmogla.

San, hvala. Bom pa to sprobala čez vikend, da ne bo kakšna kriza med potjo v službo user posted image ...sem še zmer optimistka in verjamem, da mi bo neki pomagalo. Je pa tko, da ni nikoli, da ne bi šla na WC par dni; grem vsak drugi dan, vendar imam občutek, da se nikoli ne spraznim....Groza!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
14.11.2007 15:15:49   
san
sem zdele gledala tist seznamček na forumu kaj potrbujem za novorojenčka - je ful enih stvari in kosov oblek preveč. recimo takole na hitro mako in tetra majčk jaz sploh nič ne bi, raje več bodyjev na preklop. jst vem da sem imela ful preveč oblek pri hčeri, ker sem kupila vse iz seznama iz materinske šole. pa sina sem imela doma skoz v žabicah + nogavičke in majčki z dolgimi rokavi, spodi pa bodi. nisva mela nobenih kompletkov. pa samo ene troje hlačke plišaste in bombažne, pa ene dva puloverčka in zim. pajacka. no, bodijev sva imela kar nekaj za spodi, pa majčk za čez, z drugimi stvarmi pa nisem pretiravala.

joj, zdej morm pa letetuser posted image
drugič naprej

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
14.11.2007 15:59:26   
Katy13
Dinki - kot ti je napisala že San, slive zvečer namočiš, vendar jaz sem vedno namočila 5-6 sliv. user posted image  Ziher je ziher.  Slive sem pojedla, vodo sem pa stran zlila. Nekje sem enkrat prebrala, da naj bi namočiš 1 slivo v en deci in potem vse pojedel in popol. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
14.11.2007 16:32:15   
lucalu
Tudi jaz sem slišala, da bi naj pojedel slive in še popil tisto vodo v kateri so se namakale.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
14.11.2007 18:46:01   
Nasy
ja, tud vodo je treba spit!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
14.11.2007 20:00:21   
Anonimen
samo sporočim, da sem danes KONČNO dobila rezultate amniocinteze in to po enem mesecu. Ufff, no mi je odleglo,

VSE JE V NAJLEPŠEM REDU, rodila bom zdravo in lepo punčko, moj je sicer upal na pomoto in na kakega lulčka, jaz sem pa zeeelo vesela

sem bila kar živčna zadnji teden, no zdaj si pa lahko oddahnem končno, uffff

brca me pa ves čas kot tavelika user posted image , bo spet mala divjakinja, kot je že moja Nina

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2206
15.11.2007 0:05:49   
Nasy
super diana, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
15.11.2007 5:49:59   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako ste kaj? Tu je vse pod kontrolo... no ja, razen spanja - še vedno ni tako kot bi moralo biti.
DIANA5 user posted image user posted image user posted image  čestitke, to so pa res super novice!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
15.11.2007 8:09:38   
jagoga
Dobro jutro,
Diana 5, čestitke za vesele novice in za punčko.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
15.11.2007 8:21:22   
Dinki
ja, tud vodo je treba spit!

Bljek user posted image ...ampak bom res to sprobala ta vikend in vam sporočim rezultat user posted image . Hvala punce za nasvete.

Diana5 user posted image user posted image user posted image ...to je pa res fajn slišat. Sem prav vesela, zdej pa lahko do konca user posted image  sam še uživaš in greš brez slabe vesti kupit kakšen roza pajacek user posted image .

Jaz sem bila včeraj ponovno na user posted image  telovadbi in je blo prav super. Ko sem prišla domov sem pojedla večerjo, se stuširala in takoj zaspala na kavču user posted image , nato šla spat v posteljo in spet sladko zaspala. Tud moj pingič je bil tolk zaspan ker ni bil nič kaj preveč živahen, al je bla pa mami taka koma pa sploh ni nič čutila user posted image ....še dobr da je dons že mali petek. Jaz na srečo še zmeraj ful velik in rada spim.

Pa ostale, kako ste kaj danes?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
15.11.2007 8:52:45   
Lona76
Dobro jutro vsem!

Diana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepe novičke!
No jst sem se učeri pohvalila da spim. user posted image sem se ponoči spet zbudila in nisem mogla zaspat nazaj. user posted image In sem seveda spet usa blesava in zmatrana.
No morm delat mam full! Hvala bogu, bojo vsaj teli dnevi do porodniške hitro minili!

Mejte se!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
15.11.2007 9:01:52   
Nasy
Jutro!
Jaz pa zvečer komaj prikličem spanec in mali razgrajač je takrat najbolj aktiven. Sinoči me je tko nekam stiskalo v trebuhu, pa ne vem, al je mali kako čudno ležal al me bo začela mučiti prebava?Pol vstanem čist mačkasta in nejevoljna. Za nameček mi je sinoči odletel še en del zoba tako, da prav veliko dela zobar ne bo imel za ven vlečt. Sem škrbasta zdej. No, zdej vidim, da bo res držalo tole z zobmi v nosečnosti. Ampak, zanimivo ne, za vse te radosti izveš šele potem, ko si žeuser posted image user posted image No, vsaj jaz.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
15.11.2007 9:14:29   
Dinki
No, zdej vidim, da bo res držalo tole z zobmi v nosečnosti. Ampak, zanimivo ne, za vse te radosti izveš šele potem, ko si že No, vsaj jaz.

Nasy, verjami tud če bi prej vedela za vse te "radosti" bi bila vseeno user posted image  danes user posted image . Za to se odločimo ženske kljub vsem minusom, ki jih pokaže user posted image . Glede tvojega zobka....imaš na jedilniku kaj kalcija? Baje je predvsem pomemben bil od 8t do konca 3. meseca ko se user posted image  delajo zametki kosti in če takrat ne zaužiješ dovolj kalcija, ki ga potrebuje, se ti prvo pozna ravno na zobeh, ker črpa kalcij od svoje mame...tko sem vsaj prebrala. Pa še zdej je fajn piti mleko, jogurt in mlečne izdelke, torej kalcij.
Sej, jaz si tud že ves čas govorim, da moram it mal k zobarju, je zlo fajn se it mal pokazat v času user posted image , baje ravno v tem obdobju k smo zdej me. Sam mene zmer denar zamori, drugače me ni strah zobarja....sem pa zmeraj, kar koli mi naredi ob 70 do 100 €.....user posted image   

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
15.11.2007 9:15:40   
eva78
Dobro jutro!  Najprej čestitke Diana5,Katiandi, Špela100, jajoga,perp za odlične novičke!!!!user posted image user posted image Upam,da nisem katere izpustila.

Jaz sem še kar ok. Popoldan me napada utrujenost,da se mi še govoriti ne da. Mala user posted image  kar veselo brca. Bolj zjutraj ali pa zvečer, čez dan ne čutim toliko. Včasih so brcike čisto nekje spodaj, včasih pa pod popkom. Trebušček raste, čeprav se s tistimi, ki imate že 100 okoli pasu ne morem primerjati.user posted image user posted image   Upam,da bo počutje še naprej tako.
Aja, pa glede tistega k sreči lažnega preplaha okoli plodovnice, sem se šla kar pokazat h ginekologinji. Nikoli ne veš.Zgleda,da ene imamo kar skoz vnetje in močan izcedek  in da se ga povečini ne otresemo do poroda. Dobila sem kar tri škatle svečk, to bo za tri tedne.  Mojega je skor kap. Torej nič seksa. Pa saj meni itak ni.user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
15.11.2007 9:16:12   
perp
user posted image  živjo,
Čestitke za lepe novičke. Zgleda, da gre vsem nam marčevkam zelo uredu in da nosimo same zdrave, lepe otročičke user posted image  user posted image user posted image . To je res eno božansko obdobje.
Uglavnem včeraj sem bila pri G in ji rekla, da imam zelo slabo prebavo user posted image   in mi je rekla, ja rečte vam bom dala recept. In mi je predpisala sirup Prorektal S in naj na dan vzamem po eno žlico. Učinkuje po 2. urah. Lih sedaj čakam na ta trenutek.
Tudi jaz občasno namočim po 3. slive v vodo in to zjutraj spijem in pojem, vendar ne bi rekla, da to pri meni ful učinkuje. Dostikrat si pa kupim od Radenske vodo Balance za uravnoteženo prebavo z okusom jagoda, pa spijem po kakšen liter vsak dan in se mi zdi, da mi kar pomaga.
G mi je včerej tudi rekla, naj si kupim vaginalne svečke Floragyn in naj jih uporabljam 1x na teden, češ da pomaga uravnavati vaginalno floro. A je morda kateri tudi vaša G to rekla oz. ali ste to že kje slišale?
ja nasy jaz se tudi bojim, da ne bi imela večjih problemov z zobmi, saj imam že nekaj časa zelo občutljive in vnete dlesni (sem jih že zdravila pri zobarju, pa se konstantno ponavlja) in me ta teden vsi zobje bolijo in se tudi jaz bojim, da ne bo kateri odpadel. Ja včasih je pa veljala stara fraza: pri vsaki nosečnosti zgubiš po en zob (kaj ko so včasih mel po 5 ali več otrok)

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
15.11.2007 9:19:38   
Katiandi
Hojla!
jaz sem pa zdajle malo potelovadila- pilates za 15 minut, ravno toliko, da mi je postalo malo vroče, zdaj pa že študiram, kaj bi spekla.
Drugače sem pa jaz tudi imela probleme z zobmi, so mi končno izpulili osmico v oktobru. Sem šla najprej v bolnico na pregled pa so rekli, da bo 1 leto za čakatuser posted image ! Sem pa se kasneje naročila v zasebni ordinaciji in bila v enem mesecu na vrsti, delal mi je pa vsega skup 5 min! Ne moreš verjet, da je treba za 5 minut čakat celo leto!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
15.11.2007 9:24:50   
perp
samo v vednost: Prorektal S učinkuje. Hvala bogu!
uživajte

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
15.11.2007 9:36:09   
Nasy
Dinki, a privat hodiš? Moj je na koncesijo samo tole pa zavarovalnica ne bo krila-delat mi bo moral nove zobke, prevleko al kako se reče. Mi je že dva ista sam na drugi strani, zdej se je pa še na tej strani ponovilo. Saj to sem vedela, da me čaka, sam sem čakala, da grem slikat, zdej pa nič z rentgenom. No, zdej je pa najdu ene slike ravno teh mojih zobkov in se je odločil, da vsaj tele "štifte" naštima in potem se odločimo, kaj in kako naprej. Sam, so pa čudne zavarovalnice, krijejo do neke mere, pol pa konec. A pol, ko ti zobi izpadejo, pol pa se obriši nekam? Žalostno..se zavaruješ in plačuješ vse te premije in pol ugotoviš, da bore malo pokrije vse skupaj. Saj kmalu bomo vse na privat hodili, ker itak vse plačaš. Ali pa čakaš v nedogled.

Ja, kalcij oz. mlečni izdelki so v moji prehrani. Sem pa razmišljala, da bi še kako obogatila vse skupaj, s kakimi prehranskimi dodatki. Sicer jez veliko temu ne zaupam, vsaj kar se vitaminov tiče, saj ti sintetični vitamini se kaj dosti ne absorbirajo v kri, najboljši in najučinkovitejši so naravni.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
15.11.2007 9:45:05   
Dinki
Perp user posted image .....verjami, jaz te razumem....user posted image
Ali se ta sirup kupi brez recepta?

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
15.11.2007 9:49:09   
perp
To pa ne vem. Res pa je, da naj ne bi bilo nam user posted image  popolnoma neškodljivo, ker vpliva direktno samo na naše črevesje. Tako mi je rekla in G in v lekarni. Edino čudno se mi zdi, da ker je zaprtost velik problem večine nosečnic, da ni ta sirup bolj "razširjen" med nami.
user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
15.11.2007 9:58:53   
Dinki
Nasy, hodim privat ravno zaradi razloga, ki ga je navedla Katiandi - čakalna vrsta....to mi je katastrofa, sej veš da smo vsi naravnani, da greš k zobarju takrat ko nekaj rabiš, pol ti pa rečejo pridte čez eno leto user posted image .
Pa še privatniki se bolj trudijo kot tisti državni.
Se pa strinjam s tabo popolnoma glede sintetičnih nadomestkov user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
15.11.2007 9:59:52   
Naja31
Ojla punce,

najprej diana5 čestitam za super rezultat AC!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To je pa res lepa novička.

Jaz sem imela danes morfologijo. Imeli bomo še enega user posted image !!!!!  Ni nobenega dvoma, ker se je lulček tako lepo videl.
Vse je ok, vsi organi so na svojem mestu. Je pa težak 430 gr, velikost pa mislim, da  mi ni povedala. Je po merah večji za en teden, ampak ni nič rekla, da bi to kaj bilo zaskrbljujoče.
Sem pa bila resno okregana zaradi kilogramov, ker sem se v zadnjem mesecu zredila 3kg. Je rekla,da je to 3x preveč in nič čudnega, da sem začela zvečer zatekati, ter mi odredila dieto user posted image . Ni bila pa moja osebna G, ker ona ne dela morfologije, ampak ena druga, moja osebna G mi v prvi nosečnosti ni nikoli težila zaradi kg, pa sem se full več rredila. Zdaj se mi je pa kar nos povesil. Mož je bil pa ves srečen, se mi je prav režal zraven, ker mi že tako skoz teži zaradi prehranjevanja, zdaj ko mi je to še zdravnica rekla, mi bo pa sploh še bolj težil. Aja, pa na test za sldakorno me bo naslednjič poslala.

MA, važno, da je user posted image  zdrav.

Aja, glede sirupa za prebavo, sem jaz slišala da je tudi Portalak dovoljen v nosečnosti. Samo me res čudi, ker sem že v prvi nosečnosti imela full težav, in zdaj spet, ampak nikoli mi moja G tega sirupa ni predlagala.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
15.11.2007 10:04:15   
lucalu
Dinki, ta sirup se kupi tudi brez recepta, ker sem ga jaz enkrat prej že uporabljala... bil pa je okoli 1000 sit (še v stari valuti)user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
15.11.2007 10:12:07   
lucalu
Naja31 user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno opravljeno morfologijo in za user posted image !!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
15.11.2007 10:14:28   
Dinki
Ga grem danes kupit! Hvala Perp, hvala Lucalu.....
hi, hi, hi...spet ga bomo sral.....user posted image user posted image user posted image

Naja31 user posted image  za uspešno opravljeno morfologijo in še za enega user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......