Naja31
|
Ojla punce, najprej diana5 čestitam za super rezultat AC!!!! To je pa res lepa novička. Jaz sem imela danes morfologijo. Imeli bomo še enega !!!!! Ni nobenega dvoma, ker se je lulček tako lepo videl. Vse je ok, vsi organi so na svojem mestu. Je pa težak 430 gr, velikost pa mislim, da mi ni povedala. Je po merah večji za en teden, ampak ni nič rekla, da bi to kaj bilo zaskrbljujoče. Sem pa bila resno okregana zaradi kilogramov, ker sem se v zadnjem mesecu zredila 3kg. Je rekla,da je to 3x preveč in nič čudnega, da sem začela zvečer zatekati, ter mi odredila dieto . Ni bila pa moja osebna G, ker ona ne dela morfologije, ampak ena druga, moja osebna G mi v prvi nosečnosti ni nikoli težila zaradi kg, pa sem se full več rredila. Zdaj se mi je pa kar nos povesil. Mož je bil pa ves srečen, se mi je prav režal zraven, ker mi že tako skoz teži zaradi prehranjevanja, zdaj ko mi je to še zdravnica rekla, mi bo pa sploh še bolj težil. Aja, pa na test za sldakorno me bo naslednjič poslala. MA, važno, da je zdrav. Aja, glede sirupa za prebavo, sem jaz slišala da je tudi Portalak dovoljen v nosečnosti. Samo me res čudi, ker sem že v prvi nosečnosti imela full težav, in zdaj spet, ampak nikoli mi moja G tega sirupa ni predlagala.
|