Azzurra
|
Ma ja, smo še kar, no. V bistvu je stanje nespremenjeno, kar tudi ni slabo. Danes grem pa spet dat kri, naslednji teden pa imam UZ. Na zadnjem UZ je izgledalo vse v redu, je pa res, da šele zdaj prihaja obdobje, ko se predvideva težave, seveda pa se upa na najmanjše možne. Ime na I....za fantka....san Iztok Ivo Izak Igor Ivan Ingo I.. I.... I.......in potem se že ustavi Mi tudi še nič ne vemo. Moj mož namreč čaka naslednji UZ, da bo videl (kajti videl bo le on, jaz si bom zatisnila ušesa in oči) spol, ker je zmenjeno, da če je fant, bo tokrat on izbral ime, za punčko pa imava še od prvič. Jaz sem namreč izrabila vse, kar mi je bilo za fantke všeč in tako sem dala sinu ime in zdaj nimam več zaloge, mogoče je še par imen, ki so mi nekako všeč, ma moj noče niti slišat (pa so res malo posebna, no, ma kaj morem jaz...). Za punčko pa sva se od prvega šuba strinjala, čeprav sem jaz imela druga imena v mislih, pa mi je takrat kapnilo to ime kot strela z jasnega in on se je tudi takoj zagrel, tako da bomo videli. No, on bo videl
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|