|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
16.4.2009 13:15:41   
ona
Še moja malenkost na brzinouser posted image
jaz se tudi utapljam v delu zadnje cajte in ne vem kaj prej primit za roke,ali karte ali metlouser posted image
ma,bo žeuser posted image
KAROLINA,v gardaland gremo od 28 do 30 4. lahko bomo tudi kaj dlje ostali,ma glavno,da nismo tam na 1.5.,ker se mi res ne da gužvatuser posted image
Joj,tamala mi vsak dan razbijata škatle o temu gardalandu,sploh ne čujem druge besedeuser posted image
komaj čakata oba,da gremo in jih je prav lepo poslušat,kakšne sanje imatauser posted image
KAROLINA,danes boš pa tam mojega srečala v tvoji službiuser posted image Hodi na en tečaj tudi on za autocad in kot sem ga razumela so tam v vašem poslopju...dej ga malo pohecaj,ker ne vem,če on ve zate,oz. te osebno ne pozna,kot se spomnimuser posted image
Ta tvoj tek,pa bravo!!!Kar vztrajaj!Jaz bi tudi,ma me še vedno boli koleno,tako,da si ne upam tečt.Grem pa drug teden v Valdoltro pokazat tole koleno in upam,da ni nič hujšega!Samo meni tako manjka malo telovadbe,ker se prav čutim,da sem polomljena.Najbolj se mi zjutraj pozna,ko sem trda ko kamen,ko vstanem...
APRILČICA,ma tej tamali jo res pogruntajo,no!Moj tamali mi je kmalu avto odpeljal ko je bil majhen.V sekundi ga je vžgal in še dobro,da sem bila zraven,da ni speljal.Pa kako je do ključev prišel se mi sploh ne sanjauser posted image
Nič najbolje,da lepo poslikaš avto in mu pokažeš,ko bo velikuser posted image user posted image
Drugače je tvoje počutje dobro?Kako si s pregledi,imaš še kaj izvenrednih pregledov?
MUCKA,no je prav lepo slišat za vas,da ste uredu in kar lepo funkcionirate!Super!
ONOUR,kam ste se odločili za na morje,če ste se že?

Ok,MID dejmo tudi ti malo na raport!!!
TRIXI,kako je pri vas?
ANAKARIN,je kaj novega z službo?

Ala,uživajte....

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
16.4.2009 13:43:54   
karolina*
ONA, ja imajo tukaj pri nas, samo čisto v pritličju, tako da sploh ne pridejo gor k nam in jih niti ne vidim. Lahko pa pride na eno kafe, če bo pršu ene pol urce prej. Ker js šibam vmes pol urce domov, se vsaj malo preoblečt in kej pojest in pol pridem nazaj, pa do večera... user posted image  Dpbro, da se boste izognili 1.maju, ker bo sigurno gužva, sploh če bo lepo vreme...

Aprilčica, tudi js predlagam kr je Ona- slikaj avto in boš pokazala tamalmu ko bo velik, kakšno je ušpičil user posted image . Naj bo to njegova edina nezgoda z avtom!!!

Uživajte

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
16.4.2009 14:42:43   
Anonimen
Čau na hitru, da vas pozdravim, letim še na teren.
Tu na šihtu je bil užaš, drtje in misli, da nas motivira s plačouser posted image user posted image user posted image user posted image . Niti ne ve kaj je motivacija, če mene vprašate.

Ejla babe kar se tiče šihta, sm v igri. Ni pa še 100procentno,dokler ne podpišem papirjev. jutri mi javijo, za plačo (naj bi imela podobno kot tu, ma nč za to. regres mi plačajo do celote, km in malica je plačano, urnik od 7-15 ali 8-16. dopust se mi prenese. In drugega ne rabim NIČ, kot samo dobr in razumevajoč kolektiv.
Sm pač isto kot MID bla preveč dobre duše in eto kaj smo spadli-dreki.

Ala

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
16.4.2009 15:12:58   
karolina*
Bravo Anakarin, čestitam!!! Držim pesti, da dobiš tisto kar želiš. In upam, da bo tudi meni enkrat ratalo...Kukr si rekla, niti ni tolko važna plača kukr dobra ekipa na delu! Super!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
16.4.2009 15:56:10   
trixi
ojla,
da se vam na hitro javim. Mi smo v redu, glede na situacijo, ni druge, je treba it naprej.Sem vas pa z veseljem prebrala, prav dobra volja in optimizem veje iz vaših postov, kar tako naprej, še za vsakim dežjem posije sonce. Ne bom nobene prav posebej komentirala, se mi malček mudi, čakam mojga, mi je obljubu, da gremo takoj ku pride domov po rože. Sem si dala v glavo, da mora bit do konca tedna večina posajena na svojem mestu. Sej če bom potli dala vse petirje res ven se še nisem odločla, ma se bojo pa še malo crkljali na terasi na bolj toplčkem. Ajoj, sem vam povedala, da imam na terasi skritega gosta- škorpiona? Ah, lepote podeželja pravim jaz temu. Je pa zdaj zunaj tako lepo, ko vse cveti in tako diši.
Ben, šibam zdej, mejte se, čau, čau

Neposredna povezava do sporočila: 2330
16.4.2009 20:20:36   
onur
Živjo še od mene.
Aprilčica07, ta je pa dobra z vozekom v avto. Upam, da se dost ne pozna.
Ona, na morje gremo na Rab, v mesto Rab, sam še apartma iščemo, ma kaj ko je vse tako drago.
Anakarin, bravo za službo. Tudi jaz pri moji čakam, da bom prišla na svoje oz. si našla kaj boljšega. Sedaj sem zaposlena za stopnjo nižje, kot jo imam sama, vendar mi je vsaj to ok, da sem za nedoočen čas, ker za moj poklic je pa res užas in gužva dobit službo.
Trixi čas, bo prinesel svoje. Imamo pa tudi mi škorpijone, pa v bajti. Enega sem imela celo na postelji, ne pa me vprašat, kako je prispel tja.
Drugač smo ble me danes s Petjo pri naših, malo na odmoru. Drugač nič posebnega, le Petja je po AM malo bolj zaprta, upam, da bo boljše. Se pa veselim jutri, ko greva z mojim na Nove fosile. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2331
17.4.2009 7:06:02   
aprilčica07
Jutro bejbe,

onur: ooo Novi Fosili, jst bi tudi šla, ma kaj ko imava z mojim čisto drgačen okus in me na kaj takega ne bi nikoli peljal.. zdaj sva se pockala, da bi šla na U2 v milano, ampak me neče peljat, ker je to julija in bom že fino noseča in pravi, da to ni primerno.. saj ima verjetno prav, ampak jst bi vseeno šla.. sanjam o  u2 koncertu že od kar vem zase..user posted image
trixi: ja, življenje gre dalje.. te pa občudujem, ker si res korajžna,  mislim, da pr vaši bajti kr ti vlečeš voz naprej.. sicer ni druge izbire, ampak je vseeno občudovanja vredno, da muvaš naprej...user posted image user posted image user posted image kaj več se oglas tle gor, prav?
karolina: do kdaj si včeraj vedrila v službi?

Da se pohvalim, da smo včeraj naštimali naš ta nov tv, tako, da lahko zdaj mali gleda risanke, jst dam pa samo komadno na računalniku in zadeva laufa ko šus. Je bla pa ponoči panika in je grmelo in bliskalo.. moj pa ves iz sebe, da nam ja ne bo kaj razstreščilo takoj na začetku.. ampak smo šli vse izklopit, tako, da ni panike...

anakarin: super, da se ti obeta drugi šiht.. fanj.. boš lažje dihala.. jst tudi vedno rečem, da v denarju ni vse, je treba imet dobre odnose vsaj z bližnjimi kjer delaš.. meni je to bistvenega pomena in se tega kr držim.. HB zaenkrat greuser posted image

ona: ma kateri otrok pa ne bi bil vesel obiska gardelanda? še jst bi šlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem lulat. Me kr naprej tiščiuser posted image user posted image Sem pa danes že dala kri in vodo. Za vodo me ne  skrbi, bolj me matra kri in ta moja telesca, ki delajo štalo. Ampak upamo, da v bo vse ok:)

Lepo se mejte in se beremo.

MID: KJE SI?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
17.4.2009 7:57:10   
karolina*
Dobro jutro...

Js sm čist povožena... Sm bla do 21h včeraj v službi, pol pa itak traja da se umiriši in zaspiš in še celo noč premlevaš probleme. Mah, sem res prou žalostna. Kolkor sem včeraj ugotovila dvomim da bom lahko sploh šla na dopust, kaj šele da bi razmišljala o daljšem dopustu...Pa to človek ne more verjet no. Cele dneve sem tle, pridem zvečer nazaj, nobeden me ne vpraša, če imam varstvo za tamalo, delam nadure brez predhodnega obvestila, nikoli ne rečem ne, potem pa, ko je vse kar bi si človek privoščil tiste tri tedne dopusta poleti (in še to gledam, da bi ga vzela takrat ko je res čimmanj gužve) pa ti še tega ne dovolijo. Mah, res upam, da čimprej zanosim in da se rešim tega. Pol bom pa resnično delala na tem, da zamenjam. Sem tako žalostna, včeraj sem prav jokala zvečer doma. Mah...

Aprilčica, držim pesti za dobre izvide!

Trixi ma kaj se vam skriva škorpijon al kako? Ker jaz ko ga vidim v hiši je konec z njim user posted image

Onur kaj če bi za dopust iskala kakšne sindikalne variante - apartmaje od kakšnega večjega podjetja...tej imajo ponavadi kaj ceneje, če imajo sploh še kaj fraj...

Nč, grem nazaj u karte... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2333
17.4.2009 11:52:28   
onur
Živjo in eno user posted image , čeprav je bila karolina že pred mano.
Karolinauser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz ti držim pesti, da ti uspe za dopust. Če si dober, te pa itak v službi vsi po vrsti izkoriščajo, od tega pa nimaš nič. Mi je znano.
Aprilčica07, pr nas odkar imamo modem in siol tudi non stop tolče, nam ga je že ene dvakrat skurlo tako, da mormo non stop ugasnjavat in stikat iz štekerjev ko treska.
Drugač pa smo se dopoldan igrali noter, sedaj je šla spančkat, jaz pa malo peglat in tuširat, nato pa kmalu na koncert. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2334
17.4.2009 13:00:52   
karolina*
Onur, uživaj na koncertu!!!!!! Ja, to o izkoriščanju je tudi meni znano. Počasi se bom naučila bolj postavit zase, čeprav ne vem kako naj se lotim, da ne bo pol še večja štala...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
17.4.2009 13:20:44   
Anonimen
oj
ma tu vreme dns kr heca. malu džja, malo sunca.
KAROLINA  gledaš kej razpisana prosta delovna mesta? dej probi tud na blef poslat, če maš šansko kje v bližini dobit. ne čakat porodniške. Jz ti povem, da se tako dobru počutm kr se me še nekje z dobro voljo čakajo. Samo mi je muka zdej čakat 5 dni zarad objave na zavodu (zaradi moje šole). ben bom potli imela krizo zarad mulotov. če junija grem proč, takrat gre moj v moskvo poslovno za cel mesec. In bo mal problem, če bo kšn zbolel. Kr sva se zmenla, da bo on dežural. ma samo upam, da bo tist mesec hitru minil.
sej za pobirat ta mala dva pa že imam nekoga, če bo kdaj nujno.
Zdej mi pa gre na jetra naš "gargamel" ker je kao skuliran in mi leze v rituser posted image . Ma ko ga j....

veste kaj zdejle kušam? nove čokoladne bombončke od casali vodka-oranke. kr na šihtu auser posted image

punce lepo se imejte čez vikend

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.4.2009 12:43:10   
onur
Živjo. Uuuuuuuuu, koncert je bil včeraj zakon, smo se napeli in namuvali. Petja je bila tudi v varstvu pridna tako, da bomo še ponovili kaj takega. Drugač pa sva danes sami, ker tati dela. Za kosilo bodo ribice - kuha tašča, jaz pa bom za večerjo naredila pizzo. Lep dan in uživajte še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.4.2009 18:48:17   
ona
Ojla,
No,samo,da se imaste več ali manj uredu!!
ONOUR,verjamem,da ste uživali na koncertu!!Super!!Saj meni se tudi fosili dopadejo,ma na koncerte pa nisem tip za hodit.Glavno,da je blo fajn!Ja,en kos pizze mi tudi meni fajn prišel po tej ločevalni dieti,ker sem se zdej prou navadla malo drugače jest in si me ti prav nasmejala,ker rib in pizze se ne sme jest na isti dan user posted image user posted image Ja,jaz sem pač malo trmasta in še kar ločujem hrano in mi prav paše tak način prehranjevanja...
KAROLINA,ma tebe bojo tudi uničli v službi...dej res provaj začet kaj iskat preden zanosiš,mogoče boš pa imela srečo!
TRIXI,vidim,da ste kar zaposleni,ma saj je prav tako!Pa čas celi rane...
ANAKARIN,glede službe se ne preveč sekiraj,se bo že vse izteklo,da bo prav,boš vidla!Tam kamor boš šla pa se verjetno zavedajo,da imaš tri otroke in,da so tej otroci tudi včasih bolani,ne sekiraj se!

Ja,pri nas je tudi sin malo slab danes,ima vročino zaenkrat in bomo videli ali se bo kaj razvilo še iz te vročine!Tamala je pa takoooo tečna danes ,da ne pomnim kdaj je bila tako.Je že dvakrat dobila na rit,kar tudi ne pomnim,da bi jo po riti,ker je nasplošno ful pridna in dopovedljiva...danes pa sploh ne ve kam se dat,kaj bi počela,nič jo ne zanima,z nobeno stvarjo jo ne pritegnem....skratka ne vidim ure,da gre spat,ker mi je res že too much.Ma kaj bo kakšna luna ali je kaj u zrakuuser posted image
In pol sem še jaz sitna in tako dalje!

Ala,imejte se lepo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
20.4.2009 23:10:00   
trixi
ojla,
pa kje ste vseuser posted image nas bo ona okregalauser posted image , dejmo raport!!!!!!!!!!
Mi smo bili danes v Ljubljani na izletu z vrtcem, saj ne vem, če sem vam že povedala, če sem pa preskočte, so otroci imeli nagradno ogled lutkovne predstave, potem smo pa šli še v prirodoslovni muzej, v načrtu je bil še en piknik postanek na poti domov pa nas je vreme malo zafrknilo. No, je bilo vseeno fino. Jutri pa spet  veselo na delo. Pol bo pa hitro petek in ene mini počitnice. Mi bomo sicer doma, bomo pa šli na vsaj en krajši izlet, bi bilo dobro it v Postojnsko jamo, dokler je še uno okostje dinozavra tam. Pa tako malo tle okoli. Aja, pa 27 aprila tradicionalno pohod na Trsteljuser posted image .
aprilčica, mislim nateuser posted image , kako je bilo danes
ala, čau, grem brat knjigo

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
21.4.2009 7:55:39   
aprilčica07
Jutro,

ja, jst sem bla včeraj zasedena pa se nisem tle dosti mogla javit::) v službi je pestro, dela dosti, zgleda, da bom kr mogla delat s polno paro, edino nadur me bojo oprostitli:):)

poročilo iz pregleda: dohtarca me je pregledala lepo počasi vse po vrsti in zgleda, da je vse okuser posted image user posted image grem sicer še na pregled srčka v lj, drugi torek, ampak če je zdaj blo vse ok, mislim, da kaj hujšega ne more skočit ven..

Kaj več ne morem pisat, ker se mi mudi. Se oglasim kasneje, ali pa zvečer:)

Lepo se mejte.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
21.4.2009 9:27:09   
karolina*
Ojla punce

Včeraj sem bila na kontroli za ščitnico...Na UZ je bilo vse ok, še kri so mi vzeli, da vidimo, kako je s hormoni. So mi pa tako nerodno vzeli kri, da mi j ezgleda počla ena žilica in se mi je kri razlila pod kožo, tako da imam zdaj pol roke plave...Še dobro, da je bolj mraz, da imam dolge rokave user posted image .

Je pa tamala zbolela. Cel vikend je pojokavala, da jo bolijo uhca. Pa sem mislila, da je to od zobov, ker ji hodista dva ven. Včeraj pa je imela ful vročine in sem jo peljala na pregled in so potrdili, da ima eno uhce ful vneto, drugo pa malo manj...No, upam, da bo čimprej ok.

Aprilčica sem ful vesela zate in za tvojo pikico. Sigurno bo vse v redu, tudi s srčkom!!!

Anakarin že veš kaj več glede službe?

Onur, verjamem, da ste uživali na koncertu! Fosili zo zakon!!

Glede moje službe pa - seveda spremljam razpise, če bi bilo sedaj že kaj, priznam pa, da ne spremljam ravno aktivno. Če mi v kratkem ne uspe zanosit, pa bom seveda bolj aktivna na tem področju user posted image

Lepo se mejte, šibam

Neposredna povezava do sporočila: 2341
21.4.2009 10:38:28   
ona
Dobro jutro!
Ma,kako letijo tej dnevi,niti se ne obrnem je že dan naokoli!!
V nedeljo smo lepo cel dan vsi poležavali in je prav pasalo po dolgem času!!,pa še vreme je bilo kislo.Včeraj pa sem bila dopoldne okupirana z nekimi partnerji od mojega,popoldne pa pejdi na plesne,pa sina na krožek in tako je kar naenkrat večer,pol se mi pa še tamala prilima na računalnik,tako,da ne pridem niti na vrstouser posted image
Ve ste kar uredu,vidim.
Trixi,ne,ne ne bom se več jezila,da vas ni tle goruser posted image Lepo,da ste šli pohajat z vrtcom.Jutri gre moj sin z šolo v LJ,ker so dobili skupinsko karte za vlak in grejo na en tak izlet z vlakom,pol še v šolski muzej,pa na sladoled.Imajo tako super učiteljico,da jim pošilja povsod prispevke na vse nagradne natečaje šol in je prav rekla,da skoraj vsako leto kaj zadene za otroke in potem se imajo lepo,ker vedno kam grejo.Res tako učiteljico lahko samo iščeš,ker tako zna motivirat te mulce,da so vsi pridni in lepo delajo v šoli,pa naučit jih tudi znauser posted image user posted image
Aprilčica,ma samo,da je vse uredu,čeprav ti po pravici povem,da jaz ne bom mirna do konca in bom držala močne punje,da bo vse lepo in prav z user posted image
Anakarin,je kaj novic o službi?
Karolina,ma moga tamičkenauser posted image -eno pikapoko,da se pozdravi!
Kako se že pripravljate na ohcet in rojstne dneve?a,ja na dopust oz. daljši izlet gremo v torel 28.4,da se izognemo tisti prvomajski gužviuser posted image
Onour,kako je pri vas?

Bodite lepo,grem kaj delat...spetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2342
21.4.2009 18:12:51   
mucka25
Živjo.

No lepo, da ste vse OK, Aprilčica držim pesti, da je s srčkom vse vredu in da boš rodila zdravo in veselo bitjece, Karolina tvoji tamičkeni pa velik user posted image , da bodo uhca nehala bolet.

Pri nas je vsak dan enako in to na tri ure enakouser posted image   krat 2. Sta pa tamali pridni in sta že lepo čez dve kilci prilezli. Mal težav nama dela sam tamali, ker se trmari vsakič, ko se je treba prevituser posted image . Še dobro,da mi moj tolk pomaga oz mi ne pusti nič delat, vse sam nardi tud tamalga rihta. Ja sem lahk prov srečna, da ga imam.

Grem zdaj mal počit, bodo kmal tri ure okol. Čao

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.4.2009 8:16:23   
karolina*
Jutro punce!

Ta mala je že boljša...Uhca je zgleda ne bolijo več tolko, je antibiotik primu. Je tudi ful živahna, tako da je najhujše že za njo, le usnice si nonstop grize, ker jo zgleda to izraščanje zob dela nervozno...Ma bo pasalo, tudi to...

Mucka, lepo da si se oglasila in sporočila da ste vsi  dobro. Uživajte še naprej, ko ti bo čas malček dopuščal, se pa le še kaj oglasi.

ONA, tudi jaz sem imela v OŠ tako fajn razredničarko in smo stalno kje sodelovali, ter dobivali nagrade. Smo šli vedno na kakšen izlet. Jih je res za iskat take fajn "toršice" user posted image  Drgači pa nč posebnih priprav pri nas. Aja, včeraj sem rezervirala vino, koča je itak že en cajt...aja, pa oblekco sem včeraj dobila...Za DJ-ja je tudi že zmenjeno, za ozvočenje moram danes preverit, zdej moram le še za hrano premislit...Ne vem, ali naj se kar zmenim za katering al čm vse sama rihtat. Kolkor sem gledla cene, katering ni drag in bi me prišlo skoraj toliko kot da delam vse sama. Pa še brez skrbi bi bila, tako da se bom verjetno za katering odločla. Drugega pa skoraj ni nič takega. Bi se dalo vse v enem tednu zrihtat user posted image  Aja, pa še to ne vem kako speljat- poročiva se na sredo, zdej pa ne vem, če bi šli s starši in sestrami že tisti dan po dogodku na eno kosilo, ali naj tudi njih povabim v soboto (ko bo itak žur), pred piknikom na eno kosilo in pol gremo vsi skupaj na piknik...To se še nisem čisto odločila. Kako bi ve storile?

lp

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.4.2009 10:21:25   
Anonimen
Čau

KAROLINA sam da je s pupco buljšeuser posted image . glede poročnega dneva, pa predlagam, da greste vseeno na kosilo s starši in pričami. Malo bo čudno zgledalo, da po zaobljubi greste vsak na svoj konec. A boste mel DJ- z našega konca?
MUCKA lepo da si se oglasla, še lepše je slišat, da princeske napredujejo. No pa da ti tvoj veliko pomaga. Kr pusti, da te razvaja dokler so otroci majhniuser posted image .
ONA maš pa pestro te dni. ni kej otroc rastejo in več časa ti bodo viseli na pc-ju. kmal pa si boš mogla notebook zase nabavituser posted image .Pohvalno, da ima sin fajn učiteljico, saj jih je malo takih.
APRILČICA kot je ONA rekla ne bomo mirni do konca tvoje nosečnosti. veliko user posted image da bo vse v najlepšem redu.

Hm..moj drug šiht. Nič še odgovora....včeraj sm še 1x poslala vlogo in ga malo bolj dopolnila s kopiji spričeval. zdej pa grem na malco pa se kasneje oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.4.2009 12:22:55   
Anonimen
Se popravljam od prej: vlogo poslala že v ponedeljek. Ja zdej pa čakam kak odgovor ali je blo ok, al na čem sm zdej. Nč, počakat do petka, kaj bo.
Doma nam je mali včeraj zopet naredu svojo predstavo. In zdej me je vsak dan bolj in bolj strah, ko ga pustim v vrtcu. Uf, nevem.

ONUR ma fajn, da ste uživali na koncertu. Jz nism lih neki tip hodit na koncerte, raje si dam slušalko kot jih imajo Dj-ji in si navijem do fula, ko sm sama. pa še derem se kdaj sama sred bajteuser posted image .
Dns je prau lep dan, ma kaj k tu pr nas pihhhhhha. Brrrr...Ta večja je včeraj dobila ful lep pončo, da je skor zaspala v njemuser posted image . Zdej bo vsak dan mela na seb.

Nč grem delt, delt....Aja a veste kaj mi je en dan "gargamel" izjavil? Da nimam kej delat na šihtu, pa da je veliko plačo dal za moje delo,....Ok prav, sej mu bom kmalu olajšalo delo. Drugim pa je ukinil izplačilo terenskega dela. No vidite kaj dela recesijauser posted image .

< Sporočilo je popravil anakarin -- 22.4.2009 12:24:45 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.4.2009 13:58:32   
onur
Karolina, samo, da gre pri tamali na boljše. Ma kdaj bo ta tvoja sreda? Jaz bi šla tisti dan na eno kosilce, ker drugače bo sobota preveč natrpana.
Ona, se ti pa dogaja. Ma je boljš tako, kot pa da ni nič.
Mucka25, bravo za tamali dve. user posted image user posted image user posted image user posted image
Anakarin upam, da bo s tamalim vse v redu. user posted image user posted image user posted image user posted image
Aprilčica07, tud s srčekom bo ok.

Jaz pa sem bila od nedelje do včeraj pri naših na dopustu, je prav pasalo razvajanje. Moj je šel itak v nočno, drugče pa je imel mir za se učit, ker je imel včeraj izpit. Tega ni plonkal. user posted image user posted image user posted image user posted image Danes smo bile malo zunaj. Popoldan pa grem plačat za apartma. Sem dobila na rabu za 46 evrov na dan (ugodno napram drugim cenam - noter je všteta tudi klima in pristojbina9. Ima pa apartma kopalnico, kuhinjo, sobo in balkon, pa blizu plaže je, do centra Raba pa je 20 min hoje. Tako, da nam je za zdaj uspelo. Gremo pa od 14.7. do 24.7.2009. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
22.4.2009 15:12:51   
aprilčica07
Na hitro, ker sem tako zasuta s stvarmi za nazaj, da komi diham, pa delam komaj drug tedenuser posted image user posted image user posted image ..

jst pa čakam drug teden, da gremo na roglo.. kako bo pašalo! samo razvajanje in gušti, dedci bojo pa otroke varvali, nosečnice bomo pa uživaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

glede pregleda srčka sem tudi jst optimistična in si mislim, da zdaj bo pa res vse ok:) kri pa itak, sem pod stalnimi kontrolami, kaj več pa se ne da storit.. pomembno je da prguzam v enem kosu vsaj tja do 32 tedna, pol ne bo več panike...ampak za zdej je situacija pod kontrolo:)

Grem, bom šla malo prej domov, ker imam ful opravil, pa moram še neki dokončat do takrat:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
23.4.2009 7:58:39   
karolina*
Jutro punce!

Pa to vreme je res totalno aprilsko...še včeraj tako sončko, danes pa...No, bom vsaj popoldan kaj speglala, ker če ne sem stalno zunaj in ne naredim nič... Včeraj sem šla po dolgem času na en doooolg sprehod po gozdu, sama (no sosedov kužek se mi je pridružil) in sem takooooo uživala, kot že doglo ne. Ta mala je že v redu z uhci, ma sem jo še včeraj raje imela noter, da se čisto pozdravi.

Onur, najina sreda bo 03.06.09, fešta pa pol na soboto. In imata prav z Anakarin...žihr gremo tisto sredo kam na kosilo, da bo pol sobota bolj v miru.

Aprilčica ti kr korajžno naprej. Vse bo ok. To veš ti in vs me tukaj! V katerem tednu si zdaj?

Zdej pa posebno opozorilo namenjeno meni in Anakarin user posted image user posted image user posted image : Draga moja, še danes uživajva z dvojko spredaj!!! Od jutri naprej bo naslednjih 10 let spredaj trojka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2349
23.4.2009 8:06:12   
aprilčica07
Jutro

ha ha karolina, anakarin: jst sem že en cajt spredaj z trojkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa se čisto dobro počutim.. dobrodošle v klub 30+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jst si tudi mislim, da bo vse ok:):), ma saj veš, ko te enkrat preplašijo... sicer pa garancije da bo vse ok ni nikoli, kakorkoli obrneš... zdaj dosti drgači razmišljam o vseh teh preiskavah in če bi ali pa mogoče bom še kdaj noseča ne bi nikoli več šla na nuhalno... direktno na amnio, ker  to je le zih, uno je pa le statistika, ki neki govori.. od kar vem za mamico, ki je imela razmereje 1 proti 6000 in še nekaj pa ima doma davnovčka me nobeden ne prepriča več da je nuhalna pametna poteza.. ampak to razmišljam zdaj, ko se mi je to zgodilo, pred enim letom je blo moje razmišljanje čisto drgačno.. ok, gremo k lepšim temamuser posted image user posted image

Danes ima moj sine 2letiuser posted image user posted image user posted image user posted image joj, kako leti cajt... zlatko mali, ga moram poklicat, da mu voščim, zjutraj je še sladko pančkal in ga nisem tela budit...

Šibam imamo sestanek.  čau..

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?