ona
|
Še moja malenkost na brzino jaz se tudi utapljam v delu zadnje cajte in ne vem kaj prej primit za roke,ali karte ali metlo ma,bo že KAROLINA,v gardaland gremo od 28 do 30 4. lahko bomo tudi kaj dlje ostali,ma glavno,da nismo tam na 1.5.,ker se mi res ne da gužvat Joj,tamala mi vsak dan razbijata škatle o temu gardalandu,sploh ne čujem druge besede komaj čakata oba,da gremo in jih je prav lepo poslušat,kakšne sanje imata KAROLINA,danes boš pa tam mojega srečala v tvoji službi Hodi na en tečaj tudi on za autocad in kot sem ga razumela so tam v vašem poslopju...dej ga malo pohecaj,ker ne vem,če on ve zate,oz. te osebno ne pozna,kot se spomnim Ta tvoj tek,pa bravo!!!Kar vztrajaj!Jaz bi tudi,ma me še vedno boli koleno,tako,da si ne upam tečt.Grem pa drug teden v Valdoltro pokazat tole koleno in upam,da ni nič hujšega!Samo meni tako manjka malo telovadbe,ker se prav čutim,da sem polomljena.Najbolj se mi zjutraj pozna,ko sem trda ko kamen,ko vstanem... APRILČICA,ma tej tamali jo res pogruntajo,no!Moj tamali mi je kmalu avto odpeljal ko je bil majhen.V sekundi ga je vžgal in še dobro,da sem bila zraven,da ni speljal.Pa kako je do ključev prišel se mi sploh ne sanja Nič najbolje,da lepo poslikaš avto in mu pokažeš,ko bo velik Drugače je tvoje počutje dobro?Kako si s pregledi,imaš še kaj izvenrednih pregledov? MUCKA,no je prav lepo slišat za vas,da ste uredu in kar lepo funkcionirate!Super! ONOUR,kam ste se odločili za na morje,če ste se že? Ok,MID dejmo tudi ti malo na raport!!! TRIXI,kako je pri vas? ANAKARIN,je kaj novega z službo? Ala,uživajte....
|