ona
|
Oj, ja prazniki so mimo,pirhi so še ostali....bo kdo kakšnega? Za uni hotel pa sem se fajn zaj....se vidi,da ne obvladam italijanščine glih ko je treba,bi blo boljše,da bi začela se tam pogovarjat po angleško Skratka,tale cena je za eno nočitev za vse 4,mi bomo pa tam dve noči in pride čez 300€...mah saj ni važno,glavno,da bomo uživali!Saj meni je tudi tale hotel le lep navzven,samo kaj ko so otroci navijali in ponavadi podležemo njihovim željam .Saj točnega plana še nimamo kako bo in kaj,en dan smo sigurno v Gardalandu,ker nismo lani v dveh dneh vsega videli in edina dobra stvar tega hotela je,da ima organiziran prevoz do tja z avtobusmo direkt pred vhod,pa na nekaterih igralih imaš vip pass,da ni treba čakat vrste...vsaj nekaj!! Sem pa danes končno izredno dobre volje.Skratka,v nedeljo bi mogel bivši prit po sina,ma ga ni bilo,sploh ni javil,da ga ne bo in smo bli prou veseli!!!In danes dobim povratni email od socialke iz Izole(ker ji jaz vse javljam) in baje,da je bivši prišel do nje in ji rekel,da se NE bo več boril za sina in ga bo pustil na miru!!!Končno,mir!!!!!!!!! Saj po eni strani mi je kar žal,ker vseeno je oče,samo kaj,ko je že zdavnaj vse zafural,ker ni nikoli hotel sodelovat,ko sem mu jaz predlagala,kako naj se obnaša z otrokom...zdej pa ima kar je iskal!In se je telo vse te ceremonije in denarja z sodiščem Ja,vsaka šola nekaj stane in zdej res upam,da bo enkrat dovolj in,da pusti otroka na miru,ker itak ga je samo živciral z vsem tem!!! KAROLINA,ma kako lepo ,da ste uživali in tamalo prav vidim,kako uživa v vodi Zajčka iz pirhov pa si tudi pogruntala,svaka ti čast!! Mi smo samo barvali jajca,vsako drugo se je zmečkalo,ker je tamala preveč stiskala APRILČICA je fajn malo v službi,kajne?Kako ste vi preživeli praznike? ONOUR,pa vi,ste se odpočili? MUCKA,zdej si verjetno že doma?Ko utegneš,se glih na hitro javi,da vidimo,da je res vse ok! ANAKARIN,pa pri vas,kaj niovega? TRIXI,stanje? Ok,lepo se imejte zaenkrat!
|