|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
3.4.2009 22:16:43   
mucka25
Vsem mamicam in bodočim mamicam se iz srca lepo zahvaljujem za vse te lepe želje in čestitke!Vidim da ste nekatere že kontaktirale z mucko tudi po telefonu pa se tudi jast vsem še enkrat lepo zahvaljujem!Bi vas že včeraj obvestil o porodu pa me je sestra prehitela.Tko da s tamalima in z mucko je vse vredu mogoče gredo pojutrišnjem že v sobo k mamici.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
3.4.2009 22:21:15   
mucka25
Pa še to vsem želim res lepo nosečnost do konca z čim manj težav in zapletov!Na koncu pa lepe in zdrave otroke!Še enkrat hvala za podporo in želje!!!!!!!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.4.2009 22:54:57   
Anonimen
čer
zopet dežuram, a tokrat malo s PC-jem user posted image . Ta mali mi ga sračka, mogoče ga zopet zobki matrajo.
MUCKA , no frišni očka lepo, da si se glasil. še enkrat vama čestitamo in veliko smeha ter zdravja vam vsem želimo. Pozdravi mamico in dej namesto nas poljuček malima princeskama.
Kraševke oziroma tiste iz sežane in okolice, jz vm toplo priporočam orientalski ples za razgibavanje križa, medenice, prsnega koša, ramen,....Ta k v postojni uči, prihaja iz sežane. Po moje jo poznate, saj je nastopala na Krasovanju. Kolikor vem, trenira v Sežani in Komnu. Če bo katera hotela več info, pišite na ZS.

Grem še en sladoled ponucat, pa u ležečeuser posted image

(odgovor članu mucka25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
6.4.2009 7:55:18   
karolina*
Jutro punce!

No, pa je spet ponedeljek user posted image . Tolažba zame vsaj ta, da delam samo do srede, potem pa se gremo mal odpočit v toplice... Joj, kumi čakm. Dns smo še zaspali zjutraj... grr sm še zdej vsa zaspana... Imam v glavi da sem zvečer vklopila budilko, zjutraj pa je bila izklopljena. Zdej ne vem- al sm kej sanjala ponoči in jo sklopla al sem kej mutila zvečer in jo pol res nisem vklopla. Skratka eno samo divjanje že navsezgodaj...

Pr ns se nč posebnega ni dogajalo čez vikend. V soboto smo ble s tamalo na enem rojstnem dnevu, včeraj smo pa malo pucali, pa k tašči smo šli na kosilo...tako bolj nedeljsko vse skupaj. Aja, pa v petek smo se po dolgem času na eni pijački dobile punce, ki smo včasih ful, ful žurale skupej...in smo obujale spomine...in se režale ful... je prou pašalo, res lepo je blo.Bi mogle večkrat ponovt to user posted image

Nč, šibam, ku slišim, da že grejo stranke po stopnicah.

LP, se oglasim še kej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
6.4.2009 9:00:00   
onur
Pozdrav! No pa je res vikend okoli. Včeraj, ko je možek delal, sva bile s tamalo pri mami, smo šle malo v šetnjo do Postojnske jame, je prav pasalo tako, da je šel dan hitro okrog. V soboto sva šla z možekom po nakupih za Petjo in itak sva se skoraj skregala, je kar pričakoval, da bom jaz vse izbrala, sem bla tako user posted image user posted image .
Drugač pa danes ven, ker je tak lep sonček. Mmmmmmmmmmm, moram povedat, da nase spravim garderobo, ki sem jo imela pred nosečnostjo, čeprav je ostalo še par kilc. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
6.4.2009 12:47:36   
Anonimen
Ojla
dans sm pa doma, da se malo spočijem. Kajti včeraj proti večeru, mi je mali dal eno šolo, k nevem več kako naprej.
Sm hotela it strest vodo na dvorišče (od solate) in dobro, da je bil mož blizu, da je vidu da je z malim neki narobe. Hotu je jokat in predvidevamo, da ko je hotel sapo zajet, mu je zmanjkalo kisika. V minuti za mano mož mel malega pr sebi in ga stresal, položil na tla, vmes sm vidla kako je mali mel modr obraz in obrnjene očke. Sm mislila, da bom skup padla, ma sm se skoncentrirala na njega, mu pomagali, da je zadihal. Nato ga stiskala in ga pustila jokat dokler je lahko. Ma veste kako sm jz potli jokala, dijo mi je blo žal, da sm sploh skoz vrata šla.
Že tako non stop joka, sam da hrbet obrnem. Sm danes še v vrtcu povedala, da naj bodo malo pozorne na njega in da ga slučajno ne puščajo samega.
In non stop imam v glavi kaj s tem glupim šihtom naredit, delat moraš, otroci vsak dan več zahtevajo. Doma treba porihtat bajto in plačevat položnice. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ni blo drugeuser posted image , kot da zakričim.
Uživajte in lep dan

(odgovor članu mucka25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
6.4.2009 15:07:39   
onur
Ojej, anakarin. Samo, da je zdaj vse ok. Te pa čist razumem, da prideš čist paf, ko se kaj takega zgodi in je res dobro, da ohraniš mirne živce, čeprav jih jaz ne morem. S šihtom pa je res tako, da če eden ne zasluži full, morata oba delati, saj so dandanašnji časi preveč dragi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
6.4.2009 15:20:41   
trixi
ojla,
se vam malo oglasim, dio anakarin, si predstavljam ja kako ti je blo, ma zdaj milijonuser posted image  zate in za malega.
Ben, sem tela napisat par reči, ki me sprašujete in pošiljate dobre želje. Se mi ne zdi pošteno, da se tako ignorantsko obnašam. Samo mi ni šlo, nisem tela morit, se mi je zdelo, da ne morem jaz tle strašit, mi je bilo pomembno to, da se aprilčici dobro obrne, pa mucka da srečno spravi male muckice na svet in se nisem in nisem mogla spravit k pisanju. Po eni strani nova življenja, po drugi pa odhajanje. Mi ni šlo skupi, upam, da me zastopiste. Zdaj vam pa povem, da naši dnevi minevajo med službo, bolnico in domov. Tašči se je stanje obrnilo ful na slabo, danes je v komi 19 dan, če preživi bo to bolj ko ne čudež. Z zdravnico v glavnem govorim jaz, pravzaprav kličem vsak dan za informacije. Je ful prijazna in človeška, mi vse lepo razloži in pove. In predvsem brez lažnih upov, sem sama tela, da vem, če je belo al črno. Meni sivo ne obstaja. In potem moram te novice povedat naprej- mojemu in on tastu in bratu. So vsi ful na tleh, in potem mora bit en ki to vleče naprej. In to sem jaz. Se je začelo tako, da je rekel moj, da če grem z njim v bolnico bo šel, če ne, ne. Pa za poklicat, reče dej ti, jaz se bojim. In tako. Vse nas enkrat čaka, ampak ko pride, je pa hudo, še posebej na tak način. Zdaj grem po malega v vrtec, ga peljem v varstvo in potem z mojim v bolnico. Potem pa upam, da ulovimo vsi skupaj še malo sončka. Mejte se lepo, lepo.
čau, čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
6.4.2009 19:57:12   
aprilčica07
OJla

trixi: ojoj, kaj naj napišem... meni je hudo, da se vam to dogaja.. dobra si, da jih držiš pokonci.. user posted image user posted image user posted image   sicer, ko se ti enkrat začne kaj takega dogajat zbereš vso moč kar jo premoreš in voziš dalje... jst sicer še kr upam, da se s tvojo taščo dobro iztečeuser posted image user posted image user posted image user posted image
anakarin: bogi mali.. sem čula, da se to dogaja, si pa ne predstavljam kako zgleda ko vidiš to pr svojemu tamalemu, vglavnem da ste vsi zdej ok..
onur: dedci so pač taki, vso izibro prepuščajo nam, so vsi glihuser posted image
ona: ja, se sama barva, ker če ne bi mogla bit vsak mesec in pol tam pr njih, bi itak bankrotirala.. pa sem se navadla in se kr sama namalam.. vsake tolko si pa prvoščim barvanje pr frizerki,,,,

Sem se pa danes zmenila, da grem drugi teden delat. Vsaj tolko, da ne bom 30 dni na bolovanju. Sem bla opozorjena, da mi po vsej verjetnosti ne bi podaljšali in se ne bom hecala. Tako, da grem drugi teden delat, pol 20 aprila imam itak pregled, če bo vse ok, bom seveda delala še naprej, drgači pa spet bolovanje...

Jakob je priden, edino ful se je navadil da sem spet doma in me mora imet pod kontrolo vsako minutko. Zdaj pa grem, gremo na eno pivo z mojim.. Mi paše, da se ne da opisat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
6.4.2009 21:56:06   
onur
eno pivo

Mmmmmmm, jaz pa tu pa tam teranček smuknem, zdaj za vzorec, drugač pa sem ga kakšen kozarček pri jedi, prav paše. Aprilčica07, pa počasi na delu. Kdaj imaš rok?

Trixi, upanje zadnje umre. Lahko pa pride dan, ko se vse obrne na boljše. Ne vem pa kako upaš bit tako močna, jaz bi se po mojem že zlomila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mojga pospravla v službo, mulčica pa spi. Je bila tako sitna zvečer, se je kar jokala in drla, pa smo šli spat že ob osmih. Se je gospodična navadila, da pije iz flaške tako, da jo poležem na blazino, če jo pa dam v naročje, da bi jo držala, je pa jok in stok (ma kot jo trkne). Sva pa počasi prešaltali na AM. Pa ji dajem še tudi svoje mleko, vendar ga včasih kar noče, AM pa spije. Ma sej zdej bomo počasi začeli z GH. Moram patronažno poklicat, da mi mal razloži.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
7.4.2009 8:45:48   
ona
Oj,
evo spet ne pridem do računalnika,pa še internet je v soboto mrknil,je udarla strela v modem,tako,da so šele včeraj popravili....
pri nas vse po starem,danes grem pa na striženje,ker sem že malo štufa te moje slame na glavi in moram obvezno kaj spremenit.Grem pa nekam drugam se strižt,kot ponavadi,ker če grem k uni,ki me vedno striže,mi bo naredila kot ponavadi,da si potem takoj doma operem glavouser posted image bomo videli kako bo tokrat.
Joj,v nedeljo je prišel bivši po otroka,seveda sklep sodišča,vsako nedeljo....in sta opravila v dveh sekundah,otrok je šel ven in mu rekel,da ne gre nikamor in ni treba,da ga hodi iskat,bivši pa ok,pa drugič in je šel.Stavim glavo,da se mu ni preveč ljubilo se z sinom ukvarjat in je že imel druge plane.Mi smo bli prav prestrašeni doma,menda najbolj jaz,da se kaj ne zgodi...nikoli ne veš,da ne pade bivšemu megla na oči....ma je šlo vse lepo in prav,bomo videli koliko časa bo vztrajal in hodil semuser posted image

Ma je ratalo lepo vreme,a?Jaz bom danes popoldne z otroci sadila kakšno rožco pred hišo,me prav vleče kaj motat tam zunaj po zemlji.Zdej mi že tulipani rastejo in vam bom kaj poslikala,ker jih imam res dosti.

ANAKARIN,ma boga ti,no!samo,da je vse ok z otrokom,hujšega se res ne more zgodit,nouser posted image
Kako je zdej s tamalim,je uredu?Pa služba,ma greš sigurno tja v Koper?
ONOUR,ja da ne bom rekla proti moškim in šopingu.Z mojim sploh nimam takih problemov,on gre ful rad z mano in nikoli ne komplicira.Še ko grem zase kupovat za oblečt,najraje njega vzamem s sabo,da mi pove kako kaj stoji,res kar se tega tiče,je moj dragi zgleda prava redkostuser posted image
KAROLINA,evo še malo pa greste čofotat,ma kako lepo!!!Vi kar uživajte!
TRIXI,ja ti jih tudi imaš za sproti.Upajmo,da bo s taščo ok, in se bo res zgodil čudež.Po drugi strani,pa je težko gledat tam človeka v takem stanju....Upajmo na najboljše....
MUCKA,ti boš kmalu doma ali sem narobe prebrala?Pa še nekaj ne razumem,si rodila s carskim ali po naravni poti,ker ne vem sem nekaj zamešala,da ste meli naročen porod,pa mi ni jasno...user posted image
APRILČICA,je lepo uživat doma,kajne?Zdej bo kar težko se odpravit delat.Jaz na tvojem emstu bi kr bolniško vzela,če ti jo dajo,ma je treba nase mislit,ne na služno,ne?

Ok,gremo se strižt,vam javim kako je uspelo...
A,ja KAROLINA,kako si ti opravila zadnjič pri frizerki?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
7.4.2009 8:58:53   
karolina*
Ojla punce...

Joj, js mam spet tako tremo...imamo tle u službi ene delavnice,kjer tudi me predavamo...in prou nč mi ni všeč... nism js za predavat. Sej to je zdej že četrta ma se še vedno nism navadla. Sej, da bi predavala sam tisto kr delam js, pol ne bi blo panike, ma imam še en del, kjer poznam samo golo teorijo in še to samo izseke, taku da če me kdu vpraša kej vč se pole motam ven. Mi ni všeč to, res ne...Mah, bo pasalo, pol bom pa sam še na dopust mislila user posted image

Anakarin, kako ste...Joj, mora biti res groza, če se ti kej takega zgodi...Meni je grozno že ko tamala kej bruha in ne more zajeti sape, ko se pol davi...Mah, ne smem niti mislit... Držte se.

Aprilčica bo kr težko it po tolkem času spet delat, ne?! Ma ti bo pa cajt hireje minil, tako da je to tudi za nekaj dobro user posted image . Kako je mala pikica? Zdaj že verjetno čitiš premike in to, neda?

Kako je kaj z Mucko, Anakarin, veš kaj?

Trixi držte se in bodi močna!

Ona kam se hodiš ponavadi strižt? Js sm ful zadovoljna z mojo frizerko...vsakič ku grem, bl  user posted image . Sm se malo postrigla in nardila pramene...
Ti, ma s tem modemom tudi nimaste sreče tm pri vas...Medna vm ga pr vsakem grmanju skuri?!? Kaj na to pravijo telekomovci? Ne obstaja nobena zaščita za to?

Nč, si šibam še enkrat prebrat moje slide, da bom malo bl tekoče predavala.

LP

< Sporočilo je popravil karolina* -- 7.4.2009 8:59:55 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
7.4.2009 9:48:43   
ona
Še vedno sem tukajuser posted image
Ja,saj veste,pogledam pošto,ker nekaj čakam,pol pa še sem skočimuser posted image
KAROLINA,ponavadi se grem strižt k Petri tam pri uni mesnici za pošto,samo imam občutek,da dela vse po istem kopitu...saj ni slaba,no,samo rabim spremembo in zadnjič mi ni znala pomagat,ker res rabim en nasvet....zdej sem se pa pri Mitkotu zmenla,da me prime v roke oz. ena njegova frizerka,on bo pa zravenuser posted image ...ja,veze,vezeuser posted image
Me prav zanima kaj bojo spalamudili z manouser posted image
Modem nam pa zmeraj skuri,ko malo zagrmi in telekomovci ga pridno hodijo menjavat,do zdaj še niso komlicirali,kaj pa čejouser posted image
Smo pa zadnji,zato nam gre vse ponavadi in,če mi uspe vse pogasnit prej,je ok,če ne pa gre res ob vsakem najmanjšem grmenju.Zdej poleti so ponavadi od telekoma kar vozno redno tukaj user posted image
In veš kaj je ironija,da so nam decembra priklopili optiko in rekli,da ne bo več nič treslo,ma kaj hudiča,ko pa po elektriki udari in v soboto sploh nisem razmišljala izklopit tisti modem,ker so rekli,da ne bo nič,ma ga bom mogla v bodoče.In še dobro,da smo v petek spet preklopili na elto-tv,ker smo imeli tudi siolovo tv,ma od vseh programov nisi mel kaj gledat in,če ne bi elet priklopila bi bili še 3dni brez televizije-sreča v nesrečiuser posted image

Ok,zdej pa res grem,vam javim,kako bom zadovoljna,ok!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
7.4.2009 12:08:03   
aprilčica07
Ojla babureuser posted image user posted image user posted image

onur: rok imam 22 08, če bo vse tako kot mora bit.. mi je smešno, ker zdej imam rok 22 08, za jakoba sem imela pa rok 22 4, zgleda, da delamo otroke na iste dneveuser posted image user posted image user posted image
karolina: ja, malo bo pašalo it delat.. bo kaos, to itak vem, ampak je tamali že tako navezan name, ker sem tolko doma, da to ni več dobro.. in če ne zaradi mene je pametno, da grem malo stran zaradi njega...
ona: kako je s tehniko, ste zadovoljni?
anakarin: kako je mali, je zdaj vse ok?

Alo, zdaj gremo pojest kosilo.. smo bli do zdaj zunaj, ma je tako toplo, da je skoraj preveč za malega se mi zdi. je ves rdeč, nič kaj zdravo ni to sonce, po moje vsaj....  ampak je podvig te škorce male spravit nazaj v  bajtoo.

se oglasim kasneje,.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
7.4.2009 12:33:51   
Anonimen
čau

trenutno sm vas malo brala dokler imam čas in malcam vmes.
Z malim je ok in morm povedat, da bom mende vsak dan v strahu živela vsaj do njegovega 5 leta. In gledat, da čimmanj joka. Sm poklicala dohtarco, povedala kaj se zgodilu in pravi, da pač se dogaja in hitro reagirat, obračat pozornost na drugo reč,....Ma ben too much, no. Se mi zdi, da pr ta tretjem se mi kr dogaja, kar pri obeh puncah nism doživljala. Z MUCKO se nism nč več čula in jo vseeno pozdravljam. Mislim, da pride v čet. domov.
APRILČICA držimo pesti, da bo vse ok. ma avgust bo kmal tu, boš lih lepu trebušček sončla user posted image .
ONA kako je blu pr frizerju?
TRIXI kako se držiš? Bodi močna, vem kako je k moraš bit "CIA" za familijo. Življenje teče dalje pa polno user posted image za nono, nikoli se ne ve kdaj se v življenju kaj obrne.

Morm it, stranke

Neposredna povezava do sporočila: 2290
7.4.2009 12:58:02   
karolina*
Taku, predavanje sm preživela...kukr vsakič ne user posted image user posted image  Ma tokrat je bila res malo težka skupina. Sej ne zaradi drugega, ma kr naprej so klepetali in pol je težko nekaj zbrano govorit, če vse šumi po predavalnici. No, ma je za mano in zdej me čaka še en kup dela danes za nardit, tkau da se bom počasi kr lotila.

Aprilčica, uživajte na sončku...js imam kr dol žaluzije, da niti ne gledam ven, ko je tako lepo... Ma popoldan bom pa tudi js pohajala user posted image

Ona, javi kako si odpravla pri frizerju. Js sm z mojo Danijelo ful zadovoljna in ne menjam. Mi ful svetuje in predlaga, sem že enih par let pri njej in vsakič se kaj novega zmisli. Res je fajn. Dela pa pri Heleni na avtobusni.

Lep dan punce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
7.4.2009 13:24:48   
onur
Živjo.
Ona, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image za sineka in upam, da boš čim bolj zadovoljna z novo firzuro, pa kakšno slikco nam prilimaj.
Karolina, no vidiš, pa je šlo predavanje mimo, o čem pa si predavala. O tudi meni ne gredo take stvari, sploh v javnosti, raje delam v pozadini.
Aprilčica07, tudi jaz sem rekla, da drugega naštimamo poleti, ker tale zima je mal tu much.
Anakarin, kako služba? Uglavnem, da je tamali zdaj ok.

Mi imamo pa danes civili dan. Dopoldne sva bile zunaj, zdaj pa spi že dobri dve uri, seveda z vmesnimi bujenji.

Neposredna povezava do sporočila: 2292
7.4.2009 14:49:53   
Anonimen
No pa da na hitru nadaljujem:
ONA user posted image za sineta. In uživajte!
KAROLINA bravo da si speljala in je za tabo. In lep popoldan tudi tebi!

Punce dejte kake frišne fotkeuser posted image .

Nč grem počasi še jz domov, mulce pobrat v vrtec in itak preživljat popoldan zunaj pred bajto, na sprehodu,....
Aja glede šihta, še ni odgovora, danes je 14 dan od razgovorauser posted image

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
7.4.2009 15:34:50   
aprilčica07
anakarin: ti  držim pestke, da ti uspe najdet ne bolj primeren šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image
onur:  glede naročanja otročkov je pa pr nas tako, da če bi lahko izbirala bi še enkrat izbrala, da rodim marca aprila ali maja.. se mi zdi to res super cajt, ker se ti otroček lih čez poletje malo k sebi spravi.. jakob je aprilski in je blo res super.. ampak saj veš kako je, kadar se odločiš da bi blo godno da kaj rata  se itak drgači obrne...  jakoba smo packali precej dolgo, tokrat je ratalo pa še predno smo se odločili, da bi imeli še enga, no skoraj takouser posted image user posted image

Grem ven, ker je tamali že v akcijiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
7.4.2009 16:35:01   
Nina_ninaa
Pozdravljeni!

Smo študentke 3. letnika Komunikologije – tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Pri predmetu Praktikum 1 delamo raziskavo o otroški prehrani, v okviru katere moramo izvesti tudi anketo o otroških kašicah in sokovih. Za vaše sodelovanje se vam že v naprej lepo zahvaljujemo, saj nam bodo podatki v veliko pomoč pri opravljanju obveznosti predmeta.

Anketa je dostopna na:

http://lime.fdvinfo.net/index.php?sid=51839〈=en

Lep pozdrav, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 2295
7.4.2009 23:18:30   
ona
Oj,na hitro preden grem spat...
sem tako utrujena,da je joj,smo cel dan bili zunaj,sadili rožice,pometali,urejali na dvorišču in otroka sta mi tako pomagala,da že dolgo neuser posted image je blo prav lepo jih gledat kako uživata v sajenju rožicuser posted image
Frizura je uspela,je prav super,res da sem jaz ista stara,ker ne morem iz svoje kože,sem pa lase dokaj skrajšala,prej sem jih mela čez pol hrbta,zdej pa jih manjka enih 7 cm tako na ukouser posted image
farbala se nisem,ker potem bi se morala vsak mesec in me je minila volja,sem pa naredila par pramenov in sem prav zadovoljna.user posted image user posted image user posted image
Ala,vas berem jutri,grem spat
lahko noč!

(odgovor članu Nina_ninaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
8.4.2009 8:19:39   
karolina*
user posted image Nina_ninaa vašo anketo sem izpolnila, čeprav nekoliko težje, ker kupljene otroške hrane ne uporabljamo... V dveh letih je naša pupa lahko pojela skupaj 5 frutkov, tako da težko ocenjujem. Druge hrane ki jo navajate v anketi pa sploh ne poznam. Vseeno upam, da vam bojo moji podatki kaj koristili user posted image

Ona bravo za frizuro! In za urejanje okolice. Tudi js sm mislila, da bomo letos kaj uredili, ma glede na to, da se ima moj toliko za učit, bomo še letos potrpeli samo z zelenico in drevjem pred hišo. Je treba ful zemlje navozit in do takrat nima smisla, da sadim rožice. Tako da smo včeraj ble s tamalo cel popoldan na igrušču, ki je postavljeno lepo na sončku in uživale do večera.

Onur glede delavnic - v službi imamo enkrat na mesec delavnice za brezposelne, ki so prijaveljni na zavodu za zaposlovanje in želijo odpreti s.p., d.o.o. ali kakšno drugo obliko družbe in se samozaposliti. Ob tem dobijo subvenicjo 4500 €. Pogoj je da imajo odprto dejavnost najmanj 2 leti in da se udeležijo teh delavnic. Predavamo pa o podjetništvu, registraciji, poslovnih načrtih, gospodarskih družbah... Traja pa dva dni vse skupaj.
Glede rojstev otrok pa - naša je rojena januarja in če bi bilo po moje, bi tudi naslednji bil rojen v takih mesecih (januar do april). Meni je bilo ful fajn...Prvič smo šle ven v začetku februarja, potem je bilo še nekaj malega slabega vremena, potem se je pa začela prekrasna pomlad in taki dnevi kot so zdaj in smo bile cele dneve zunej...Ona je lepo spančkala v vozičku, js pa uživala na maratonskih sprehodih. Pa še do poletja je bila "zadosti velika" da smo lahko šli z njo že na prvo pravo potepanje user posted image  Sicer pa... sej vemo kako gre una zguljena ma resnična fraza -  glavno da so zdravi, drugo ni prou nč važno user posted image user posted image

Anakarin, tudi boljša služba pride, boš vidla!! To kar sedaj dajemo skozi nam dela debelo kožo, ma bomo tudi me enkrat zadovoljne!!! Se že pripravljaš kaj na 24.?user posted image Kako je pa tamali?

Aprilčica kako si? Počutje?

Lep dan vsem...js delam še dns, pol pa ene par dni odklopa! Kumi čakm...Ma kaj ko bo taku hitro mimo user posted image !!

< Sporočilo je popravil karolina* -- 8.4.2009 8:20:32 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
8.4.2009 8:37:41   
aprilčica07
Jutro,

spet je pred nami lep dan!user posted image user posted image

ona: super, da je frizura uspela in si zadovoljna.
karolina: ma jst sem kr ok, edino zgaga me tako matra, da ni za opisat.. zdej čakam, da bo ura 9 pol pa greva z malim v lekarno, da si neki kupim, ker drgači bom ponorela... žalostno je, da niti nevem kaj mi jo nardi, ker ni pravila.. enkrat je drugič je ni.. danes ponoči je blo takooo hudo, da sem spala sedečke..jao, kaj šele bo,..user posted image
kam pa greste pohajat?

jst čakam prvi maj, da gremo na Roglo, malo odklopa bo pašalo tudi nam., Gremo še z enimi kolegi, ki čakajo dvojčke, pa bova midve tam skupaj o tegobah, dedci se bojo že zaposlili, jim ni težko.. Njihova ta večja hčerka je pa nora na Jakoba in vem, da ga bo poahtala še malo bolj kot bi ga jst...user posted image user posted image user posted image user posted image

Gremo se uštimat, da gremo pol v lekarno po kašno odrešitev, drgači bom ponorela.

Neposredna povezava do sporočila: 2298
8.4.2009 11:30:28   
ona
Oj,
no pa je že sredauser posted image
Joj,kaj se mi je  včeraj zgodilo!!!Grem na balkon zvečer,da pokličem nekaj tasta in kaj zagledam na dvorišču-ovco,kako gloda moje tulipaneuser posted image
za crknit,sem ostala ko okamenela,ker kaj takega res ne vidiš vsak danuser posted image user posted image user posted image
no in potem kličem tasta,ker ima tle v vasi nekdo tele ovce,da mi sploh pove čigave so in mi je povedal,da od našega daljnega soseda.Sem ga poklicala in je prišel takoj jo iskat in se mi zahvaljevatuser posted image user posted image
Ironija vsega je,da sploh nisem vedela,da imajo sosedi ovceuser posted image user posted image
Ja,ja vse človek doživi,saj sem navajena,da se mi okrog bajte sprehaja vse živo,od lisic do srn,psov...ovce pa res nisem pričakovala,ma je blo tolko smeha na ta račun včerajuser posted image user posted image

Danes imam spet pestro,angleščina,tako,da bom spet ob cel dan,ker tej dnevi mi kar letijo,tik tak bo prvi maj.Ja,ste kaj razmišljale kam greste za prvomajske?Mi jo bomo po vsej verjetnosti mahnili spet v Gardaland ampak za malo več dni,kot lani in gremo verjetno tisti teden po 27 aprilu,da ne bo tolko gužve.Smo skoraj že odločeni 100%.

KAROLINA,samo,da je uspelo predavanje!!Ja,saj ti si bolj tak tip,da ti menda gre tole od rok,a?Samo verjamem,da je težko predavat,če skozi nekdo šepeta,kajne?
ONOUR,zadnjič sem ti pozabla napisat glede uvajanja goste hrane.Če si malo pogledaš prav na začetne stvari naše debate,smo skoz nekaj premlevale o tej gosti hrani,pa tukaj je tudi na rr en forum o uvajanju,tako,da se ti splača malo prebrskat po nasvetih.Ne vprašaj pa mene s kom sem začela,ko je naša začela jest...menda s pasirano jabolko...boooo
APRILČICA,za zgago nam pomaga ponavadi smetana,tista,ki je za stepanje,spiješ malo te tekoče smetane in kar hitro poneha,to sem tudi jaz poskušala v nosečnosti in mi je vedno pomagalo.
ANAKARIN,kako je sedaj s sinom,se zna to še kdaj ponavljat?

Ok,lepo se imejte in uživajte na sončku,ker baje čez vikend in praznike bo spet deževalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2299
8.4.2009 12:05:41   
Anonimen
Ejla
danes sm sama in moram nekaj na netu iskat (kako se delo dela in razne obrazce in.....za kozlat) kar sploh ni bilo moje delo in naj bi to delo opravljala. Ma kake ideje imajo dijo mijo.
ONA to kar je sine naredil, se kao zna ponovit in je treba bit kr pazljiv. Kot sem zadnjič opmenjala, čimmanj jokanja.
user posted image za novo pričesko, lase ni kr tako za zaupat frizerjem. Ma kaj naj jz nardim, pa še študiram. Sive mi že kr poganjajo, enkrat bi si pustila na paš, drugič se ostrigla. In če si začenjam puščat, mi pa mama teži, da kaj si bom delala delo z lasmi. Sej sm več k 25 let strižena na kratko.Ej s kratkimi lasi imam več dela, no (z gelom, popravi gnezdo k vstaneš,....)Bi se mogla prijavit na kakšno preobrazbo auser posted image
NINA NANA anketo sm izpolnila kolikor se pač dalo, kr sm zelo zelo malo, v bistvu redko kupovala kašice.
KAROLINA zadnjič nism dobru razumela: a delate na projektu user posted image al je projekt že v fazi razvojauser posted image ? Oh 24, ma niti se ne pripravljam, kr mi je odveč. Res, pr majhnih frocih bi me sam še izmučilo. prejšnji vikend sm bla na eni fešti pr sosedu do pol dveh, pridm domov, pa ta mala dva rogovilita. Vikend po 24-emu itak vsi gredo nekam na počitnice in je bz da froce pustim v varstvo, še posebi zdej k mi je mali škifo naredu, če ga pustim še kje. Doma bom malo narezka nardila, sladkega kej spacala in obvezno teranov liker kuplauser posted image .

lep sončen dan

< Sporočilo je popravil anakarin -- 8.4.2009 12:08:34 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?