ona
|
Oj, evo spet ne pridem do računalnika,pa še internet je v soboto mrknil,je udarla strela v modem,tako,da so šele včeraj popravili.... pri nas vse po starem,danes grem pa na striženje,ker sem že malo štufa te moje slame na glavi in moram obvezno kaj spremenit.Grem pa nekam drugam se strižt,kot ponavadi,ker če grem k uni,ki me vedno striže,mi bo naredila kot ponavadi,da si potem takoj doma operem glavo bomo videli kako bo tokrat. Joj,v nedeljo je prišel bivši po otroka,seveda sklep sodišča,vsako nedeljo....in sta opravila v dveh sekundah,otrok je šel ven in mu rekel,da ne gre nikamor in ni treba,da ga hodi iskat,bivši pa ok,pa drugič in je šel.Stavim glavo,da se mu ni preveč ljubilo se z sinom ukvarjat in je že imel druge plane.Mi smo bli prav prestrašeni doma,menda najbolj jaz,da se kaj ne zgodi...nikoli ne veš,da ne pade bivšemu megla na oči....ma je šlo vse lepo in prav,bomo videli koliko časa bo vztrajal in hodil sem Ma je ratalo lepo vreme,a?Jaz bom danes popoldne z otroci sadila kakšno rožco pred hišo,me prav vleče kaj motat tam zunaj po zemlji.Zdej mi že tulipani rastejo in vam bom kaj poslikala,ker jih imam res dosti. ANAKARIN,ma boga ti,no!samo,da je vse ok z otrokom,hujšega se res ne more zgodit,no Kako je zdej s tamalim,je uredu?Pa služba,ma greš sigurno tja v Koper? ONOUR,ja da ne bom rekla proti moškim in šopingu.Z mojim sploh nimam takih problemov,on gre ful rad z mano in nikoli ne komplicira.Še ko grem zase kupovat za oblečt,najraje njega vzamem s sabo,da mi pove kako kaj stoji,res kar se tega tiče,je moj dragi zgleda prava redkost KAROLINA,evo še malo pa greste čofotat,ma kako lepo!!!Vi kar uživajte! TRIXI,ja ti jih tudi imaš za sproti.Upajmo,da bo s taščo ok, in se bo res zgodil čudež.Po drugi strani,pa je težko gledat tam človeka v takem stanju....Upajmo na najboljše.... MUCKA,ti boš kmalu doma ali sem narobe prebrala?Pa še nekaj ne razumem,si rodila s carskim ali po naravni poti,ker ne vem sem nekaj zamešala,da ste meli naročen porod,pa mi ni jasno... APRILČICA,je lepo uživat doma,kajne?Zdej bo kar težko se odpravit delat.Jaz na tvojem emstu bi kr bolniško vzela,če ti jo dajo,ma je treba nase mislit,ne na služno,ne? Ok,gremo se strižt,vam javim kako je uspelo... A,ja KAROLINA,kako si ti opravila zadnjič pri frizerki?
|