ona
|
Oj, ja tole vreme kar vabi ven,kajne?Samo,da je topleje,se že boljše počutim in,da bo kmalu poletje,ker to je edini letni čas zame Se vidi,da sem rojena poleti Drugače vse po starem,delovno....danes sem spucala bajto v nulo,samo kaj,ko bo čez par dni isto....zdej sem se navadla skoraj vse pucat z amoniakom od kuhinje do kopalnice.Kaj ve uporabljate tale amoniak?Meni se zdi ful uredu stvar in vse lepo opuca,šipe so prav čudovite,ko jih s tem operem,pa še poceni čistilo je A,ja pa za laminat razredčen z vodo je super,ni nič flekast po pranju,tako za nasvet Danes je šel sin s šolo na ekskurzijo v Piran v uni muzej pomorstva in ko je prišel je rekel,da mi je kupil eno malenkost in mi je prinesel tak majhen spominek,eno ladjico...saj ni nič kaj takega,samo gesta je pa lepa in sem bla prav vesela KAROLINA,kaj si nekaj pravla,da si pobarvala bicikel?Ma si ga prej kaj zdrsala,ker mogoče so zaradi tega nastali mehurji,ker ni dobro prijelo Ne vem,samo ugibam? ONOUR boste feštali,ma prav je tako!! ANAKARIN,kako je v novi službi,si zadovoljna? MUCKA,kako so princeske? APRILČICA,pri tebi je vse uredu? MID;TRIXI,dejmo se javit,ker če ne grem spet jaz dol Ok,grem še par rožic vtaknit v zemljo in upam,da bo kaj rastlo,ker zadnja leta mi vse rože nekaj poje,čeprav špricam skozi,tako,da ne vem kaj zaboga jih žre...sem včasih prav nezadovoljna,ker po parih dneh so prav gole,brez listov.... Mah,bo že,če hočejo naj rastejo,če ne pa se ne bom sekirala... Lepo se imejte!
|