|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
8.4.2009 13:01:31   
onur
Živjo še od mene. Ravnokar sem končala z likanjem. Zjutraj sem bila v službi, sem šla podpisat svojo oceno uspešnosti. Po novem nas nadrejeni ocenjujejo za preteklo leto, itak sem dobila 5. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugač pa je v službi kaos kot zmeraj, še dobro, da sem doma in so živci na off. Sedaj se bomo šli slikat, pa še tamalo bomo slikali za osebni dokument. Popoldan pa k prijateljici na kavico.
Ona, user posted image user posted image user posted image user posted image za frizuro. Ta z ovco je pa dobra.
Anakarin, kaj imaš rojstni dan?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
8.4.2009 13:06:23   
karolina*
Ojla
Sm pravkar prišla z marende...Bi kr tm zunej ostala, taku je lepu user posted image .

Joj, dns je pa mene neki u vratu zagrablo. Sem se zjutraj ko sem se zbudila malo pretegnila in mi je neki v vratu (tam kjer se že začne hrbet) zaskočilo. In iz ure v uro me bolj boli. SE ne morem niti premikat...Grr...bom šla jutri v toplicah prou takoj na eno masažo user posted image  (pa imam izgovor user posted image )

Včeraj sem se pa js tekat lotila. Sm se tako fajn počutla pol.  Sicer mi je ratalo tečt sam enih 15 minut, ma za začetek je tudi to dobrop. Upam, da bom imela disciplino za naprej.

Aprilčica, si me vprašala kam gremo - malo toplic si bomo privoščli po dolgem času...Gremo pa v Čatežke. Nism še bla tm, ma po moje bo fajn user posted image .

Ona si mogla ostrižt ovco bi imela za eno deko alpa tepih user posted image user posted image . Ha, kaj vse človek ne doživi user posted image user posted image user posted image .  Predavanja pa - mi ni glih všeč to, no. Sej če bi predavala sam tisto kar je moje delo pol mi ne bi bil problem, ma ker imam zraven še ZGD in kar se drugih oblik družb (razen s.p. in d.o.o.) v praksi ne poznam, pol mi je malo bedno vse skupej, sploh če kdo kaj vpraša, saj veš, kako je?!?!

Anakarin ni še v fazi razvoja, delamo pa na tem user posted image  No, ne še čisto resno, ker sem si vseeno mislila, da vsaj 30.-ko počakam ta mesec, da si bom lahko vsaj pošteno in brez skrbi nazdravila. Ma če do takrat rata bomo seveda veseli. Pol pa začnemo aktivno delat na tem. No sej tudi js 24.-ga ne bom nobene fešte imela, bom jo imela pol junija, ko se poročiva- obe hkrati. Ma itak bo vse skp bl piknik v lovski koči, nobenih gala fešt nečm met.

Ala, šibam še kej delat, da bom šla kolkor tolko u cajtu domu!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
8.4.2009 13:23:16   
aprilčica07
karolina: mi smo bli že v Čatežu in nam je blo super, sploh je pa raj za otroke tam.. bo vaša dama zihr uživalauser posted image user posted image user posted image
ona: ovca na obisku? ha ha.. to je tako, kot se je meni zgodilo eno jutro.. si kuham kavo tle doma in gledam ven.. in vidim svojga pičipokija, ki je parkiran na borjaču in zraven eno veliko reč.. itak sem bla vsa zaspana še, pa pogledam še enkrat in žival še kr tam...  in gledam in pokličem mojga in mi reče pa to je srnjak.. sredi  borjača, na sredi vasi, zjutraj, on lagano šeta in ogleduje okolico..user posted image
onur: super, za dobro oceno.. pr nas ta logika pač ne velja, odličnih je bore malo, velika večina je dobrih ali pa še manj.. ne moreš zastopit, ampak tako ocenjujejo pr nas.. uživajte na kavici!

Jst grem pa zdaj noge v luft dat, da se malo odpočijem, sem kr utrujena ratala.... tudi tekat za tamalim ni v nosečniškem stanju tako enostavnouser posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
8.4.2009 20:40:03   
onur
Kavica uspela. Me je pa danes neki glava bolela po zelo, zelo dolgem času. Zadaj sem pa crknjena in grem verjetno samo še v ležečki. Jutri ko moj dela cel dan, pa se greva s Petjo razvajat k noni.
Eno ? A boste delale kaj pirhov? Mi gremo verjetno za veliko noč k našim na kosilo, pa še sestra pride s tamalima dvema.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
9.4.2009 21:40:04   
trixi
Ojla, ne vem, kdaj sem se oglasila nazadnje tle gor, je bilo zadnje tri dni težko, danes smo imeli pogreb. Jutri grem delat, pa v Ljubljano na en sestanek, moj mi bo za taksi, da gre malo ven iz hiše, da se zgubi, in zaposli misli. Potem bo vikend, bomo malo okrog hiše uredili, kosili, posadili kakšno rožico in tako in potem bo treba spet v službo in življenje gre dalje. Bodite mi dobro, grem spat, sem utrujena, ne vem al bolj fizično al je psiha. Ma sej bo, čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.4.2009 7:52:33   
aprilčica07
trixi: ajoj, ma sploh nisem vedla, da je blo tako hudoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nevem kaj naj ti napišem, ker se sama s tem od tako blizu HB še nisem soočila.. kakorkoli, me smo tle gor, če karkoli rabiš, saj veš..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
onur: ne, pirhov ne bom packala ker se mi preprosto ne dauser posted image user posted image user posted image pol se pa tle valjajo in jih nobeden ne je, moj ima holesterol, moja tata tudi, ostali pa jajc ne maramo..

Se oglasim kasneje.... 

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.4.2009 8:17:36   
Anonimen
oj
TRIXI iskreno sožaljeuser posted image ob izgubi. Drži se, tudi ti se čez vikend in praznike odpočij. user posted image user posted image user posted image
MUCKA si že doma?
ONUR lahko se kej čujemo in se dobimo na kakšni kavici pred 1 majem, če boš kje blizu nas. Ta večja hči bo menda šla z nono na Kolpo, ta mala dva pa bosta itak v vrtcu. Upam, da bom tiste 3 dni samo lenarilauser posted image v dopoldanskem času.

Pirhe pa itak bomo jutr barvali, saj to ta večja hči komaj čaka.barvamo s čopiči, barvicami in voščenkamiuser posted image . danes grem še v nabavo popoldan, preden grem muvat. Na žegen pa nobeden noče ituser posted image
Na šihtu imamo en mali kaos, preveč naročil in dela. In prekratki roki, vsem se nekam mudi, posebi projektantom. In se bo moralo delat al jutri al v ponedeljek-groza.

Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.4.2009 20:39:27   
ona
Oj,
TRIXI,iskreno sožaljeuser posted image ,kaj se gre za taščo,ker nisi točno napisala?Skrtka,drži se,predvsem pa čuvaj vse okoli sebe,mi smo pa itak zukaj v uteho kadar želiš user posted image user posted image

Ma je ratalo lepo vreme kajne?Ja,jaz sem tele dneve skoz okoli,se mi je vsega nabralo in samo letam okrog kar se tiče firme in kar naenkrat je tle petek....Jutri pa seveda barvanje jajc,še dobro,da smo pri nas kar od jajc,tako,da ne grejo nikoli v smeti,tamala dva komaj čakata na barvanjeuser posted image
joj,danes sem za finto klicala v un hotel v gardalandu,ki ga lahko samo od zunaj gledaš(sem mislila,da je nedostopenuser posted image )In mi šjora pove,da me košta za 2 nočitve za celo familjo 169€ in sem ga takoj rezervirala...zdej pa ni druge kot da gremo tjauser posted image Tahujše je,ko mi pošljejo tole retervacijo po faxu in nimam pojma kaj gor piše...ja me čaka še nekaj ur italijanščineuser posted image
Nič,bom šla jutri na banko tole plačat,pa naj tam se znajdejouser posted image
Skratka sem ful zadovoljna,ker je tole res tako lep hotel,da smo ga lani kar občudovali,ko smo šli mimo in komaj čakam,da gremo!!
Evo tole je:
user posted image
user posted image
user posted image

je ko v pravljici user posted image user posted image

Ok,dosti sanjanja

APRILČICA,ONOUR,tole z ocenami v službi je pa po moje zaradi tistega iso standarda,ker tam je prav zahtevano ocenjevanje delvcec in obvezno morajo videt kako si jih ocenil....ma tako brezveze,res,ker tole kar ni pravičnouser posted image  in še glupo povrhu,kajne?

Ok,grem malo ležat,ker sem prav utrujena od celega tedna,lepo se imejte in seveda lepo praznujte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
10.4.2009 21:29:16   
onur
Trixi moje sožalje. user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da čim boljše prebrodite žalost. Vem kako zgleda, če ti kdo izmed bližjnih umre.

Ona, to pa je hotel in pol. To bo razvajanje, ma vi si kar privoščite.

Pri nas je bila pa ludnica. Je bila mala tako sitna. Ne vem ali ji zobi nagajajo ali kaj, si roke kar histerično tlači v usta. Itak sem spet sama, možek je šel v nočno. No je pa vsaj čez praznike doma. Bomo šli k mojim na kosilo. Jutri pa bo tast skuhal pršutek. Jaz pa malo zunaj, malo noter, animiraj Petjo in tako gre dan mimo. Jutri moram it še po pirhe za nečaka in nečakinjo. Smo pa slikanje prestavili na danes. Tako smo Petjo slikali za dokument in se še vsi trije slikali - slikica bo pirh za none in nonote.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
11.4.2009 7:17:29   
iskanje
Mucka pride verjetno v torek domov,ker tamale dve napredujeza in pridobivata na kilaži.Lep pozdravček

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
11.4.2009 20:52:11   
iskanje
No popravljam baje pride že jutri je prišlo do spremembe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
11.4.2009 21:15:44   
onur
Bravo za mucko in mali dve princeski. user posted image user posted image user posted image user posted image Prilimajte še kakšno slikico.

Samo na kratko. Dan je bil naporen. Tašča je naredila pirhe, jaz nisem imela časa. Tast jih je nesel žegnat. Jaz sem bila z malo. Popoldan pa sem možeku in še enemu sošolcu delala predstavitev v powerpointu. Na obisk je prišla sestra s tamalima dvema, vendar se je možek ukvarjal z njimi, ker sem jaz pisala. Drugač pa komaj čakam jutri malo oddiha, pri mamici na kosilu. Zvečer smo si privoščili pizzo, jutri pa pršutek in pirhe, jaz bolj pršut, jajca mi ne gredo. Čao, bao.

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
14.4.2009 8:18:51   
karolina*
Ojla punce!

Pa je minil dopust user posted image ...Bi kr še malo podaljšala, smo se res fajn imeli. Ta mali smo prvič dali rokavčke (do zdaj je bila vedno v fredovem obroču) in je uživala 100 na uro, se potapljala, skakala, se metala v vodo, se vrtela... Eno samo veselje jo je bilo gledat, kako maksimalno uživa in prav nič se ne boji vode... Je bila pa ful gužva in hrup, kamp zraven naše hiške je bil totalno poln in v njem so bili samo italijanski kamperji...In točno vemo, kakšno galamo zna nardit taka masa italijanov user posted image . Nama je bilo tudi fajn, čeprav se oba strinjava, da je dosti lepše v Početrtku, bolj mirno, prijazno, pristno... No, ma odpočili smo se in to je glavno. En dan sva šla tudi v savno, vsak pol dneva, tako da je bilo res fajn. V soboto smo s tamalo nardile podstavke za jajca - iz role od toaletnega papirja. Najprej smo rolo "oblekle" v barvani papir, nato še malo okrasile, naredile noge (srček, ki ga prilimaš na dno), na kuhano jajce narisale oči, brke in zobe, nalimale na jajce ušesa in tako je nastal simpatični zajček user posted image . Prav lušno je blo.

Trixi, iskreno sožalje.

Ona, bravo za hotel... user posted image  Sicer ni ravno po mojem okusu, ma to ni važno, glavno da boste vi maksimalno uživali user posted image ! In vem da boste. Ti, sam cena je pa ugodna, glede na termin in glede na lokacijo. Kaj imate tudi hrano všteto v to ceno?

Šibam delat, se še kaj pol oglasim.

LP

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
14.4.2009 9:06:48   
aprilčica07
Da vas na hitro pozdravim, tokrat iz službeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image sem prav vesela, da sem šla malo v svet, mi pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer nevem ali bo to samo ta teden, ali bom podaljšala, bomo vidli kako bo z nadaljnimi preiskavami. Kaj hudega mi itak ne bojo dali za delat, me šparajo.... Zlate moje babuške user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

karolina: ja, čatež je obljuden, sploh med vikedni.. mi gremo ponavadi med tednom in je bistveno bolše kot za vikende..
onur: jst tudi nisem pirhov delala, jih je mama in tašča.. jst nisem za take izziveuser posted image
ona: lepo hotelčekuser posted image user posted image user posted image

Grem, ker je treba kaj delat...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2314
14.4.2009 10:48:11   
ona
Oj,
ja prazniki so mimo,pirhi so še ostali....bo kdo kakšnega?user posted image user posted image user posted image
Za uni hotel pa sem se fajn zaj....se vidi,da ne obvladam italijanščine glih ko je treba,bi blo boljše,da bi začela se tam pogovarjat po angleškouser posted image
Skratka,tale cena je za eno nočitev za vse 4,mi bomo pa tam dve noči in pride čez 300€...mah saj ni važno,glavno,da bomo uživali!Saj meni je tudi tale hotel le lep navzven,samo kaj ko so otroci navijali in ponavadi podležemo njihovim željamuser posted image user posted image user posted image .Saj točnega plana še nimamo kako bo in kaj,en dan smo sigurno v Gardalandu,ker nismo lani v dveh dneh vsega videli in edina dobra stvar tega hotela je,da ima organiziran prevoz do tja z avtobusmo direkt pred vhod,pa na nekaterih igralih imaš vip pass,da ni treba čakat vrste...vsaj nekaj!!

Sem pa danes končno izredno dobre volje.Skratka,v nedeljo bi mogel bivši prit po sina,ma ga ni bilo,sploh ni javil,da ga ne bo in smo bli prou veseli!!!In danes dobim povratni email od socialke iz Izole(ker ji jaz vse javljam) in baje,da je bivši prišel do nje in ji rekel,da se NE bo več boril za sina in ga bo pustil na miru!!!Končno,mir!!!!!!!!!
Saj po eni strani mi je kar žal,ker vseeno je oče,samo kaj,ko je že zdavnaj vse zafural,ker ni nikoli hotel sodelovat,ko sem mu jaz predlagala,kako naj se obnaša z otrokom...zdej pa ima kar je iskal!In se je telo vse te ceremonije in denarja z sodiščemuser posted image user posted image user posted image
Ja,vsaka šola nekaj stane in zdej res upam,da bo enkrat dovolj in,da pusti otroka na miru,ker itak ga je samo živciral z vsem tem!!!

KAROLINA,ma kako lepo ,da ste uživali in tamalo prav vidim,kako uživa v vodiuser posted image user posted image
Zajčka iz pirhov pa si tudi pogruntala,svaka ti čast!!
Mi smo samo barvali jajca,vsako drugo se je zmečkalo,ker je tamala preveč stiskalauser posted image user posted image
APRILČICA je fajn malo v službi,kajne?Kako ste vi preživeli praznike?
ONOUR,pa vi,ste se odpočili?
MUCKA,zdej si verjetno že doma?Ko utegneš,se glih na hitro javi,da vidimo,da je res vse ok!
ANAKARIN,pa pri vas,kaj niovega?
TRIXI,stanje?

Ok,lepo se imejte zaenkrat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2315
14.4.2009 12:46:45   
onur
Živjo. Mi smo se tudi malo odpočili. V nedeljo na kosilu pri mamici, včeraj pa smo pohajali po Piranu, je blo prav vroče, čeprav je pihalo. Danes pa novim zmagam naproti. Za kosilo smo imeli ribice, mala zdaj spi, vedar bo kmalu alarm. Popoldan še malo ven. Nič kaj novega. Gledala sem tudi apartmaje na Rabu - vendar vse sviuser posted image drago. V hotel pa ne grem, že zaradi tamale in njenega prehranjevanja.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
14.4.2009 12:58:22   
Anonimen
Dan,

letos pa nismo mel preveč jajc, potic in šunkeuser posted image . najbolj smo uživali ceeeel dan biti zunaj. No od poldne do 15 so pa mali spali. Imeli smo tudi živahne noči, ampak kaj čmo.
KAROLINA važno je, da ste uživaliuser posted image
ONA vi se boste počasi začel pakirat. kar se tiče za bivšega, mu je začela mende žarnica goretuser posted image .In lepo, da ti je iz Izole obvestila socialnauser posted image
APRILČICA kako je bil prvi dan šihta?
Ostale???

Jej kar se tiča šihta me iz enega podjetja prav mal hecajo. Na razpis sm poslala vlogo(prošnjo) in bla na razgovoru. Potem sm jih v petek poklicala kakšno je stanje (po 3 tednih) in mi danes sporočijo, da morajo dati ponoven razpis samo na zavod (nič objavljeno) zaradi moje šole. In zdej moram počakat, da me obvestijo kdaj poslat. Kajti edina sm imela izpolnjene pogoje. Bomo vidli. Itak drugič moram vprašat za plačo in o dopustu,.....da se mi financijsko sploh splača vozit se v Kp.

Tu pa mi teži zdej delat izvržbe, kr jih nism nikdar. A ve katera kaj več o tem? Kako pa kaj?

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2317
14.4.2009 14:34:30   
aprilčica07
anakarin: v službi je kr ok, delam bolj izi zadeve, ker se mi kaj dosti ne da ubadat z problemi, ker nevem kolko cajta bom tle.. drgači je pa kul, sem vesela, da sem pršla...user posted image
ona: paše ja... sem se vsaj zjutraj pogledala v špegel in se preoblekla, da nisem lih v trenirki:):)user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še dan za prit nazaj sem zadela, praznujemo dva rd in itak jemo ko prašičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene že itak vse tišči, zdaj je pa še tolko hujše, ampak bo že bolše...  Popoldan gremo na Kras, nazaj v naš raj... Moj dela danes popoldan, jutri tudi, tako, da bova bolj sama z malim, se bojo pa none spet naužile čuvanja, ker so že prav pogrešale, da ga imajo v ekskluzivu več ur skupaj..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
15.4.2009 9:45:39   
mucka25
Živjo.

No se res na hitro javim. Od nedelje smo zdaj že doma in se prov fino rihtamo, tamali dva sta v glavnem pridni in nič ne jokata (no NIna bi se rada mal več cartala), važno, da ohranjamo ta njun ritem hranjenja na tri urce pa gre. Tud lepo se redita, kar mi je prov všeč. Tamali tud vse lepo sprejema, včeraj ssmo bili celo že malo sami mi štirje in je šlo vse lepo.

Trixi moje sožalje. Držite se.

Anakarin ja to s tamalim je moglo bit pa res hudo. Naj se ne ponovi. Pa velik sreče s službo, da boš imela pol mal več časa za tamale in sebe.

Aprilčica lepo, da sipočasi boljše volje in ti nosečnost ne dela več toliko skrbi. Zdaj bi pa res že morala mal uživat ob razvoju malega bitjeca.

No pa vsem tud hvala za čestitke in lepe želje. Bom se potrudla pa dala kake slikice v album. 

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2319
15.4.2009 10:28:56   
karolina*
Mucka, lepo da si se oglasila. Pridno se cartajte še naprej in uživajte. Mali princeski pa naj lepo rasteta in naj bosta zdravi!

Aprilčica, kako je v službi? Malo ti bo popestrilo te dneve če nč druzga. Kdaj pa izveš, kako bo naprej z bolniško?

Ona, mi je bila nekam sumljiva tista cena, že takoj!! No, ma kukr si rekla, glavno da boste uživali! Kdaj pa točno greste?

Anakarin je že kaj novega glede službe?

Js moram počasi najdt dobr dan pri šefici in jo vprašat za poletni dopust. Imam kr kepo v želodcu, ko pomislim, da jo moram vprašat, upam, da mi rata tudi letos dobit tiste tri tedne (v kombinaciji z lanskim dopustom, seveda), ker če ne ne bo nč z našim potovanjem user posted image . Ma glede na to, da nisem bila od poletja na dopustu (razen dan ali dva) resnično upam, da mi bo uspelo.

Pr ns nč posebnega, popoldan uživamo s tamalo na sončku, moj se še vedno uči...ja, pa da se ne pozabim pohvalit...še kar pridno tekam vsak dan user posted image . Sem prav vesela, da imam voljo.

Nč, lepu se mejte

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
15.4.2009 10:58:41   
aprilčica07
mucka: dobrodošla spet domauser posted image user posted image user posted image user posted image lepo se crtajte in pridno se redite!
karolina: zaenkrat je kr ok tle na šihtu, me šparajo...user posted image user posted image user posted image user posted image z bolniško kako in kaj pa se zmenimo v pondeljk pri moj g, ker imam pregled.. sama imam plan tak, da če bo  pregled ok in da bo videt vse tako kot mora bit bi delala še tja do  polovice junija.. če se pa spet kaj zalomi pa me bojo itak dali na bolniško..... ti verjamem, da imaš kepo, če imaš tako šefico.. pr nas glede tega ni probelmov, hvala bogu....

Mi na poletni dopust ne računamo dosti, no, šli naj bi do Medulina, enkrat konc junija še z enimi prijatelji, ki tudi čakajo naraščaj.. ampak bomo še sproti videli kako in kaj bo moje stanje primerno:)

Sicer vse ok, tamali je lepo sprejel, da sem šla spet delat, ni blo panike, je bil kontent tud z nono... smo pa cele dneve zunaj, včerja zvečer je prišel v bajto šele ob 20 uri, še večerjo sva jedla zunaj na pesku:)user posted image user posted image

Tako, zdaj grem spet kaj delat. Malo pavze mi pa ja pripadauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2321
15.4.2009 13:00:00   
onur
Živjo. Bravo mucka za tamali dve, sam naj pridno rasteta in se redita, pa velik jih cartajte.
Ona, sej na koncu ni važna cena, sam da se boste imeli fajn.
Aprilčica07, ja tud v službi paše bit. Sem vidla po sebi, ko sem bla noseča, ker če ne ne vem kaj bi delala doma. Naj te pa bolj prišparajo.
Karolina, upam, da ti uspe dobit dopust tri tedne. Pr nas kar se tega tiče je šefica ok in se med sabo dogovorimo, nas je bolj malo ter pokombiniramo.
Anakarin, služba?
Upam, da se tudi mid še kaj oglasi.

Drugač pa sva bile danes s tamalo na upravni enoti, sem ji šla delat osebno izkaznico, če hočemo it na morje. Nato smo šel na banko, nato pa še pogledat babe do službe, kjer delam. Popoldan bom morala romat pa v štacuno po špežo. A, ja. Pa ne dojimo se več, smo na AM in je tudi zame boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 2322
16.4.2009 10:00:13   
aprilčica07
Jutro,

kam ste vse ušle? ven, na sončke?

gledam skozi okno kako se mularija martinčka tle zraven, jst pa v kartah, ampak se trenutno sploh ne pritožujemuser posted image user posted image user posted image Edino grozno sem zaspana, bi kr spala zjutraj ko je treba vstat...Se kr ne morem k sebi spravit, pa tudi če spijem celo kafetjero sama.

Sicer vse po starem, včeraj mi je Jakob popraskal avto, je spustil voziček izpred hiše dol in voziček je težek je preskočil pločnik in hop v avtu.. Mali v smeh, jst pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, dajte kaj napisat, nouser posted image Jst grem spet malo delat.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
16.4.2009 10:23:04   
karolina*
Ojla punce

Js sm si kr žaluzije spustila, da ne gledam ven ku je taku lepu... Mah sej bo še kaj, čeprav je menda že za danes popoldan napovedan dež.

Pr ns se nč posebnega ne dogaja....v službi je gužva, danes bom spet do večera tle, imamo en sestank, tako da...mah škoda niti razmišljat ker itak ne pomaga.

Zvečer hodim še vedno tekat, sem res prav vesela, da imam voljo in disciplino, da se malo razmigam.

Aja, tamala ima po trebuščku ene pikice, kot taku drobni mozoljčki so...Me prav zanima kaj je, baje da so norice na pohodu...??? Bomo vidli.

Ej Aprilčica- ma kaj otročki voziček ti je tamali spustil v avto? Ajajaj...Je fajn opraskan?

Šibam nazaj u papirje user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2324
16.4.2009 10:36:19   
aprilčica07
karolina: ja, njegov vozek je spustil dol.. da je lepše teklo je bil vozek natovorjen z špežo, ker sva se lih odpravljala k moji noni, da ji peljeva z vozekom špežo, da ne nosim ker je pretežko.. obtežitev je bla lih prava, navzdol je itak pred bajto in je proval kako to gre...user posted image user posted image user posted image user posted image   ne, saj ni dosti opraskan, samo je videt, da je neki tja priletelouser posted image user posted image user posted image ni kaj, mulo pač..... ga je treba met na oku od jutra do večera, ker hitro pogrunta kašno tako zadevščino...

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?