|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
29.8.2007 20:42:03   
Anonimen
user posted image user posted image ki ste dansuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
29.8.2007 22:03:15   
MID
user posted image
Evo mene!Včeraj sem imela en obisk kolegice kar pozno,tako,da se mi potem ni glih ljublo še tipkat.
ANAKARIN dobrodošla nazaj!user posted image user posted image Ti pa vidim da imaš tudi pestro.user posted image No,predvsem upam,da se kaj preveč ne naprezaš in da zadosti počivaš,pa seveda fino papcaš.user posted image
ONA kako je sedaj s tvojim avtom?Ste popravili okvaro?Bi lahko prišla na dejt?No dej,javi se kaj.
KAROLINA...KAROLINČICA....user posted image ...kje ga spet žuraš,da te ni nič gor?user posted image
ANAKARIN a tebi pa se nebi dalo prit v Bistrc?
Samo vprašam,ker smo se nekaj dogovarjale za Bubca.
Bi bil pa jutri res zadnji čas,da se zmenimo,ker je petek tu.Če ste še vedno za Bubca,naj bi bila potem ura 15.kot smo se menile no...Če ne,se pa prosim zmenite ve 3,da vem kam in kdaj prit.OK?
Drugače,sem pa jaz danes dopoldne z mojo tamalo vazduh hvatala okrog,popoldne sem pa šla k mojim malo,ker se nismo vidli že od sobote.Sem združila prijetno s koristnim in naredila večjo zalogo njokov s češpami,njokov za golaž in svaljkov za cvretje za spravilo v škrinjo.
Največja žalost je tauser posted image user posted image user posted image ,da naj nebi bil niti eden za moj želodček,ker sem se nekaj začela nazaj držatuser posted image user posted image user posted image ...BLAGOR MOJEMU MOŽU!!!user posted image
Jeuser posted image at ga,ne more it vse gladko v življenjuuser posted image user posted image .Mene je bog obdaril s kilami,pa hvala bogu še enkrat vsaj zdravje mi je za enkrat pustil.user posted image user posted image
No,kaj čmo,no?!user posted image
To je bilo vse pestrega v današnjem dnevu.Upam,na pestrejši jutri-pozitivno seveda!
Čav,bav!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
29.8.2007 22:25:13   
karolina*
Uf, kako bežijo ti dnevi user posted image  Sem urejala vaško glasilo te dni in sm imela računalnika polno glavo, pa tudi cajta mi je zmanjkovalo, tako da nisem utegnila tle nič napisat. V soboto imamo tle pr nas piknik in sem mogla glasilo spravit skupaj prej, da sem noter objavila vabilo...Norišnica, vam povem!!!

Danes smo bli na cepljenju. Naša pupa ga je dobro prenesla, samo malo je pojokcala, če ne je bla pa korajžna. Pa še kri so ji vzeli s prstk in tudi tam ni dosti jokala. Je bla prav korajžna res.

Se vam bom bl na hitro javla, ku me že pečejo oči od te škatle... Js sm za, da se dobimo v petek ob 15h pr Bubci. Ma kaj pa nardimo, če bo slabo vreme? Prenesemo al se dobimo vseglih?

Aja, še tu- ONA v nedeljo sm bla v Giuli-ji in je odprto cel dan. Tudi Torri je odprt ob nedeljah.

Grem u mižale zdej, da mi oči ne padejo vn user posted image

lp

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 203
30.8.2007 10:28:28   
ona
Najprej Karolina,me zanima kaj si mislila,da so tele trgovine odpreta cel dan,kaj samo do 15 ali tja do 19,20,ker če bi jaz šla v nedeljo,bi šla tam po 13 uri,zato mi prosim malo bolj natančno napišiuser posted image
druga stvar je da sem vas včeraj 3x prebrala,a ni bilo časa za kaj napisat,ker me je zmeraj kaj zmotilo...
Avto smo danes peljali na popravilo,samo ne na opel,ampak nekam privat in naj bi bil danes popoldne zrihtanuser posted image
Jaz upam,da bo,saj se moram sedaj vozit s tastovim in mi ni glih za žicat nonstop...
Tako,da jutri velja za zmenek,edino tudi mene zanima kaj naredimi če bo slabo vreme,ker baje da bo dež cel danuser posted image
pa še bi prosila katero,da mi točno pove kam to it in še kakšno telefonsko bi rabila na ZS za vsak slučaj,magari MID ti bi mi lahko zaupala številko,ker si s tistih koncev,lahko pa tudi Karolina,auser posted image
Potem imam pa še ne problem,včeraj zvečer sem pri tamali opazila ene 2 pikici zadaj na hrbtu in samo upam,da niso kakšne vodene koze.Danes zjutraj so bile sicer še vedno tam,zadaj za vratom in ni bilo nobene nove.Sem jo peljala v jasli in me prav zanima kakšna bo ko jo pridem iskat,če se bo kaj razširilo.Saj lahko na niso kozice,ker baje,da hitro udarijo ven,ne samo 2 pikici.
Pa še je normalno,nič bolj se ne slabo počuti,vročine tudi nima,tako,da jaz nisem pametna...user posted image
vam pa javim v teku dneva kaj se bo dogajalo,ker če ima to,naš zmenek vsekakor odpade za ena dva tednauser posted image
Drugače pa v jaslih,v njeni skupini razsajajo kozice že od junija,ona jih še ni imal,tako,da moćnosti so.Saj me po eni strani prav jezi,po drugi pa prej,ko jih preboli,prej je konecuser posted image
Karolina,ti si pa pridna ,da se lotiš kar glasilo delat,svaka ti častuser posted image user posted image
Mid,ti pa se ne sekiraj za kile,bojo že šle dol,samo malček popazi na hrano,saj ni treba neke strašne diete...
saj te bomo spodbujale,ne skrbiuser posted image user posted image Bi te pa prav rada videla,če imaš res kakšno kilo prevečuser posted image
Raglja,kje si pa ti?????
Anakarin,kaj pa ti se nam lahko pridružiš,če bo vse ok????
Ala,se beremo potem....

za lep dan:user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
30.8.2007 12:47:48   
ona
Drage moje,mi imamo vodene koze,potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image
ma,sem prav žalostna,saj jih nima še veliko,a je komaj začetek in zdaj smo dobre 2 tedna,tako,da mi je prav fuuuul žal glede zmenka,pa tako sem se veselila,da se dobimouser posted image user posted image user posted image
Bomo pa prenesle,kajne?user posted image
zdej grem še po kremo v lekarno,saj so rekli da naj se ne maže teh kozic,a če hočem lahko vzamem kremo.Zdaj po novem se daje claritine sirup zvečer,da ne srbiuser posted image
Ne vem kaj se bojo še spomnili,saj,ko je sin imela se je tole mazalo s tisto belo kremo,da se prej posušijo,zdaj pa se to več ne mažeuser posted image
Ma jaz bom vseeno namazala,a,kaj pravite,če imate že izkušnje s temuser posted image
Ala,se beremo,jo grem pocartat malo....

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 205
30.8.2007 13:45:17   
MID
Ojla!
ONA ma bogica tvoja mala.Ma po eni strani je pa res bolše,da jih prej preboli,saj pravijo,da jih otroci lažje prenesejo.
Drugače,pa vidim,da ti res ne gre vse po planih.Nič se sekirat!Vse se bo poštimalo,pa tudi dejt bomo ziher še imele.Če ne prej,me boš lahko v kratkem prišla gledat v službo vsak danuser posted image ,saj se mi neizbežno bliža dan vrnitveuser posted image user posted image user posted image ....In potem boš lahko vidla-ne če imam kakšno kilo več ampak koliko kil imam večuser posted image !
Skratka,držim pesti,da bi kozice čimprej in brez muk izginile.Za tvojo punčko pa enuser posted image .Poročaj nam kako gre.Jaz ti na žalost ne morem pomagat,saj jih moja hčerka še ni imela.
Drugače pa KAROLINA in ANAKARIN če sta še vedno za dejt(če bo vreme,ker pri Bubcu je vse bolj odzunaj in nima smisla it če bo dež)poročajta.Vama bom na ZS poslala mobi št.pa se bomo zmenile.Ali jo pa pošljita vedve meni,pa vas pokličem.
....in,če se dobimo,bo KAROLINA ki je bolj maček v tehniki zadevo malo poslikala in prilepla slikce v album,tako da bo ONA lahko vidla,kaj smo počele brez nje.Boš KAROLINA?
Nič ala se beremo!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 206
30.8.2007 21:32:42   
karolina*
ONA, trgovine v Giuli-ji in Torri-ju so odprte v nedeljo cel dan, tako da kar hitro zapravljat evrčke. Mi je pa ful hudo za tvojo pupo. Čeprav po eni strani je boljše, da jih čim prej preboli te kozice. Škoda, ker se jutri ne bomo spoznale. No, pa na naslednjem čveku.

MID, ANAKARIN- kaj pol, se dobimo jutri al ne? Meni vse ustreza, upajmo, da ne bo preveč hladno. Na ZS imata mojo številko, MID ti pa mal razloži kako se pride do tega Bubca. Jaz bom pa seveda vse poslikala, itak user posted image  Aparat "hodi" itak povsod z mano, tako da lepu se uštimejte, da boste lepe na fotkah.

Ala, upejmo, da se jutri vidmo

noč!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 207
31.8.2007 8:15:21   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image ,

Včeraj mi ni zneslo usest pred pc, cel dan obiski, ma vsaj pupam ni bilo dolgčas med dežjem.
Na žalost tudi mi nemoremo pridet popoldneuser posted image , ker Karin gre z nono na trgatev (pa moramo počakat da pride tašča s šihta, se uštimajo in grejo). Šele zvečer so se menili ali je pametno ta vikend trgat al drug vikend. Skoraj so doktorat delali na to temo.
Privoščim vam lepo popoldne, in upam, da se bomo kmalu lahko spet zmenili za srečanje. Bistrca mi ni daleč, nevem kako bo v bodoče ko bom imela večji trebuh, Karin v šoli,...
Odločila sm se, da bom Anastazio dala tud v dopoldansko varstvo, da se vsaj za par urc spočijem kak je treba. Ker zdej ko so obe doma, je katastrofauser posted image . ena teži bolj kot druga, za pop....it.

Danes grem naročit zavese za otroško sobo v Velano in upam, da bo račun tak kot mi jeprodajalka približno izračunala (ala 10-20€ razlike me ne boli). Cel teden sm buljila tudi v katalog Quelle, pa nikakor se nism mogla odločit katere. V štacuni pa maš več vzorcev. Zaenkrat nimam še šivalnega stroja, da se naučim šivat, si ga pa planiram v bodoče.

ONA tud jz ti želim hitro okrevanje, no bolj izsušenje kozic, da se jih znebiste. Se spomnim ko je naša Karin mela prejšnjo zimo.
Aja KAROLINA sm dobila tvojo gsm št., takoj vama bom poslala tudi svojo.

zdej pa letim po bolniški list, kr je konec meseca, da oddam na šiht.

Neposredna povezava do sporočila: 208
31.8.2007 9:21:10   
karolina*
ojla pupe

ANAKARIN, škoda ker ne moreš pridt. Kaj pol nardimo MID...prestavimo srečanje? Ker tudi vreme danes ni ravno idealno za sedet zunaj in kukr sm zastopla je tm pr Bubci lepu zunej. Jaz sem za, da prestavimo. Da nas bo več. Al kaj ti misliš?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
31.8.2007 10:31:52   
ona
Ojla,jaz sem tudi za to,da prestavimo zmenek,saj ni variante,da pridem,pa tako sem komaj čakalauser posted image user posted image user posted image
Ja,edino,če hoče katera kaj kozicuser posted image
tamala je še kar uredu in jih ima kar nekaj,samo so vse majne in niso tiste velike bulice,kot jih je imel sin.Ima jih povsod,razen po rokah,nogah in hecno na obrazu jih tudi nima,razen zadaj za ušesi ene par.
Jaz to vztrajno mažem vsako pikico,da se čimprej posušiuser posted image
Včeraj so mi v ambulanti rekli,da ni potrebno mazat,se daje samo Claritine sirup,da ne srbi,a potem so mi v lekarni rekli,da naj kar namažem,da se prej posušijo.Včasih prav ne razumem teh dohtarjevuser posted image
Pred 3 meseci sta imela otroka od sestre in ona ni nič mazala in mi je bilo prav čudno.Je pa res,da sta njena otroka imela dolgo časa še hrastice,medtem ko so pri mojemu sinu šle v enem tednu,ker se je mazalo.
Ma vsega se spomnijouser posted image
No,imejte se in se beremo....

Neposredna povezava do sporočila: 210
31.8.2007 14:53:12   
Anonimen
ojla,
pr nas taku sončku sije, ampak mrzlu piha. Ne vem kak je pr Bubcu. Potem se bomo zmenile za kak drug datum a?
Zdajle mal počivam po zavijanju zadnjih zvezkov in potrebščin. Ma kako je šola blesava, niti na vratih ne dajo nobenih obestil kdaj otroka pripeljat v ponedeljek, niti kakršnokoli drugo obvestilo naredituser posted image .
Še za šolske potrebčine niso dali nobenega seznama, komaj danes ugotovim da imajo objavljeno na njihovi spletni strani in bo treba še par stvari iskat dans pop. Svašta!
ONA ko je Karin mela kozice mi je lih tako dohtarca dala samo sirup in kokodakala, da danes otroci ne rabijo kreme. Ma lih tako jo je srbelo tistih par dni brez mazanja, nato je moja teta dala kremo (nevem več kako se imenuje, vem pa da je od Goriških lekarn) in kozice so se hitro sušile v kakem tednu dni.
No grem še solato delat, nevem kdaj moj pride s šihta, da potli nardim na hitro hot-dog.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
1.9.2007 19:22:29   
ona
kaj je zdej punce,ste še žive?ste mele zmenek?
Ma mi smo tako bogi,da je kriza,tamala ima toliko teh noric,da je prav boga,pa še ful je razdražljiva,se hoče samo cartat,tako,da komaj čakam,da minejouser posted image
Ala,javte se kaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.9.2007 22:51:16   
MID
Čeeer!
Evo mene...sm jezna kot 1000user posted image .Me rač.zajuser posted image va že od petka.Še dobro,da je KAROLINA poslala na ZS mobi številko,da sem jo lahko poklicala,saj se nisem mogla nikakor javit na forum.
Ala ma bi izpadla ena velika mona,da se takole menimo za dejt,ko je pa čas za se zmenit o meni ne duha ne sluha.user posted image user posted image Ja te kar lahko tale mašinerija zaj...
Ne punce - dejta na žalost ni bilo.Dopoldne je vreme kar v redu kazalo,kolikor bolj se je bližalo poldne tem bolj je pihalo,nebo se je stemnilo in ob 13h je začel padat dež.Tako,da je vse skupaj propadlo.
Pa nič ne de.Saj se bomo lahko spet v kratkem zmenile.user posted image
ONA upam,da bosta s tvojo pupo čimprej pregnale te koze.
Drugače pa vse po starem.Sobota je minila v znamenju metle krpe in vode-sobotna zvezda stalnicauser posted image .
Moj je šel danes na motozbor,je ta vikend tu v Bistrci,jaz pa samevam sama doma.
No,ja,včasih pa tudi ljubi mir paše...user posted image
Sladko noč!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.9.2007 23:12:59   
karolina*
Sam tolko, da vs pozdravim...Sm cel dan pakirala, zdej sm bla na vaškem pikniku, jutri zjutraj pa šibamo proti Puli. Vreme za tm dol je napovedano ok, upam, da bo zdržalo. Lepu se mejte, pridno čvekajte, jaz se vam pa spet oglasim naslednjo nedeljo/ponedeljek.

Pozdrav!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 214
2.9.2007 17:55:44   
ona
Sem že mislila,da se je kaj zgodilo z vami!!!
karolina,kako si pa ti upaš it še na morjeuser posted image user posted image
se hecam,samo nisem zasledila,da še kam greš,me je kar presenetilo ko si včeraj sporočilauser posted image
V glavnem se imej fajn in uživaj,upajmo,da se bo tudi vreme obneslo in da se boste imeli ureduuser posted image user posted image user posted image
Mid,si uživala sama s sabo včeraj???
Ja res včasih prou paše bit sam,moj gre tudi včasih kdaj ven in tudi meni prav paše,samo ne sme mu it v navadouser posted image
Anakarin in Raglja,kje ste pa vidve?
Aja,MID a ti delaš v kakšni trgovini morda?Si zadnjič napisala,da te bomo vidle vsak dan,samo ne vem kje drugje kot v kakšni trgovini te lahko srečam vsak danuser posted image Daj kakšen namig,no!
Drugače smo mi še v kozicah in je tamala prav nevzdržna in ne vidim ure,da mine,je tako boga,da se mi prav smili revcauser posted image user posted image user posted image
ala,bodte fajn,se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 215
3.9.2007 8:44:06   
Anonimen
Eto šolarko odpeljala v šolo, Anastazio v varstvo, da kej postorim v bajti. Trenutno se bašem s sendvičemuser posted image user posted image .
Čez vikend sem bla tudi jz sama s puncami, v soboto so moški sosedu pomagal drva rezat, včeraj pa so bli na ribolovu. Ma mojga sm zvečer dala vedt, da že pretiravajo s poznim prihajanjem domov. Že tako dela cel teden po cele dneve do večera, potem pa ga še komaj čez vikend vidimo. Sej gremo zravn v ribolov, oni delajo za jest in razvajajo, ampak prihajanje domov....user posted image .
Danes me je kr počakal  da  sm  pršla  iz  šole, da sva se malo še pocrtala.
KAROLINI pa privoščim še morje, in upam, da bo mela res krasno vreme, k bo pr nas lih sranje z dežjem, mraz, burja,...Vam povem, da sem cel vikend kurla zvečer, sm mela v hiši 20stopinj.
Grem pa se tipkamo mal kasneje.user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
3.9.2007 22:54:59   
MID
user posted image
Ej,bom kar navalila,saj kipim od sreče in cvetem kot tele rožice ki sem jih prilimala sem gor.Torej;danes sem dobila podaljšek porodniškeuser posted image user posted image user posted image .
Delo-adijo za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ma kako sem srečna!!!
Ja ONA,do novega leta me s KAROLINO ne bosta videli na delavnem mestu.Vsekakor pa upam,da se kmalu snidemo zasebno.
Ja ONA delam v trgovini.KAROLINA mi po sliki sodeč ni znana,upam,da sem vsaj tebe že srečala,kar je večja možnost,saj živiš na tem koncu dlje kot KAROLINA-po opisu sodeč.Bi mi pa bilo najbolj všeč,da si ti ena izmed mojih favorite strank.Nikoli ne veš.Sovražnikov-vsaj mislim si tako-nimam,saj skušam bit do vseh prijazna.Ampak tudi tega ne vem,komu sem kot prodajalka všeč ali ne.No,če sem ti pa bila že antipatična,pa verjamem,da bova zdaj zgladile vse,saj se vendar malo bolje poznavauser posted image user posted image .
Upam da ti je hčerka že boljša in da je stanje znosnejše.Mo ubogica mala.Se prav bojim trenutkov ko bo nas to trofnlo.
Ja v soboto sem uživala po svojeuser posted image -standard za računalnikom.Moj ni mogel mimo tega,da se ni enkrat vmes oglasil domov.Sem pa vsekakor tvojega mnenja,da jim ne smemo dovolit kakšne pretirane razvade.Za enkrat gre moj po svoje ene 4xna leto in to je dovolj.Mater semuser posted image .A jebi ga(sorry na izrazu)jaz ne grem niti pol toliko.Ma sem res malo preveč user posted image .Saj mi človek sploh ne brani it-kontra,še vzpodbuja me naj grem...samo se mi ne da...Pa še potem bi verjetno vse skupaj šlo...milo za žajfouser posted image .
ANAKARIN želim vam uspešno novo šolsko leto.Sorry ker nisem zasledila-a ste prvošolčki?
Glede tvojega,da si ga malo prijela,ker cele dneve dela-imaš prav.Ne rečem čez teden.Ok.Ma vsaj za vikend bi se lahko malo bolj posvetili družini.Jaz moram tudi vsake toliko postavit mojega na realna tla.Oh,ti moški.
Aja,oprosti,ma sem malo več ksno opazla,da si mi poslala na mail svojo mobi številko.Sorry ker te nisem poklicala,da ne boš mislila da mi ni mar zate.Ma sem si jo pa shranla za naslednjič.user posted image
KAROLINA upam da ti je vremenska sreča mila.user posted image Slabo kaže za prihodnje dni.Upam,da ste vzeli s sabo bunde.Če se ne motim si rekla da greste na Krk.Imam kolegico,ki imajo prikolico v Njivicah.Sva se ravno danes slišale.Pravi da je bilo vreme zadnje dni super,vendar da so se noči ful shladile in da temperatura ponoči ne preseže 14 stopinj.Vso srečo vam želim!
Nič imejte se lepo,jaz grem pa cvetet od sreče naprej!user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.9.2007 11:53:00   
Anonimen
Ojla,
karin hodi v 2 razred. In cele dneve govori kako se ji nič ne da, kako je vse "glupo", ma user posted image mali, kaj si vse zmisli. Samo zarad sosede, k je zdej šla v 1 razred in obe bi rade ble skupaj. Doma je z obema katastrofa, so si pač edine sosede k se lahko skupaj igrajo. Potem ena gre k eni se igrat, drugič se zamenjajo. ma kako se hitro skregajo, če hoče katera komandirat, al pa ko (precej sosedova) se šunta, da se kej ušpiči, da kej na skrivaj nardijo. Kak mesec se ne vidijo, potem pa mal mira in čakaš kdaj bo spet kej-svašta.
Kmalu dobimo ene nove sosede k imajo otroke (nevem koliko so stari), pa bomo vidli kako se bodo uklopili in kako se bodo igrali.
Naša pa če je pol ure sama, teži s kom bi se igrala, kaj na se igra,....Sory k vam to težim, nimam se komu zlit, ker mi že domači težijo o tem.
A vse dam od sebe, da sm z njo, več kot z malo, dokler se igra na tleh. Ma so jo doma tako razcrtali, od malega sm jim govorila, da nehajo z razvajanjem (ma s kupovanjem igrač vsak dan, kr je nepotrebno), pustijo ji nekje skakat, ko pade, pa jo našeškajo, ma kako me je to in še vedno razpi.....lo. In še vedno (nažalost) nič ne dosežem. Mojmu če kej povem, nič ne pomaga, kr komaj prenaša svoje, in jz budala....
Hvala bogu vsaj moji razumejo! In se ne vtikajo v vsako stvar. Imam občutek, kar niso dosegli s svojimi otroci, da se bodo zdaj zanašali nad mojimi, ma ko jih j....
In da sm pač mlada, bedasta mama, k nč neve kako in kaj!

ONA upam, da so  se kozice začele sušit oziroma, da se jih ne dela kej novih.
KAROLINA uživaj!
MID kaj si ušpičla, da so ti bolniško podaljšali?

Ajde, grem malo ležat preden grem punce iskat. Še gnilo vreme je in že vidim kako bodo tečne za vn.

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
4.9.2007 23:03:34   
ona
ojla,na hitro,da se javim,ker nimam dosti časa...
danes je bilo cel dan tekanje,ker mi je mama čuvala tamalo,pa še govorilne v šoli,nakupovanje,itd...
vam kaj več napišem jutri,ok
lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
5.9.2007 15:52:12   
raglja1
Da se končno spet malo javim. PRi nas je bil mož prejšnji teden še doma, pa smo zato šli še malo kak dan do morja, pa na trgatev, pa intenzivno počivali, malo zavijali zvezke za drugošolca, vsekakor pa ni bilo časa za računalnik. Čez vikend smo imeli obiske, tudi tašča se je oglasila za nekaj dni.
No včeraj pa me je najmlajši-3 mesečnik "razveselil" s predolgim spanjem, saj mi je hotelo po dobrih 7ih urah kar raznesti prsi tako so bile trde. Sem ga morala celo zbuditi in nato paziti, da je jedel na 1-2 uri, saj bi sicer obležala z mastitisom. Tako me je le cel dan vse bolelo, od glave do mišic, da o prsih ne govorim. Ampak je uspelo.
Zdajle pa uživam, ko mi sonček sije v hrbet pred računalnikom in ližem sladoled, dva mi spita, ena se igra v svoji sobi, 7 letnik pa si je tako močno želel nazaj v podaljšano, da sem ga spustila. Stanujemo namreč poleg šole. Oj kakšna tišina, heheuser posted image !

Se pišemo, LP raglja

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 220
5.9.2007 20:59:38   
MID
Živjo!
Da se malo oglasim!včeraj nisem mogla nič napisat,sem imela en obisk do poznega,pa potem nisem vidla minute,da grem v posteljo.
Danes pa drugače pestro,ker je tamala dobila vročino.Odkar je na svetu je še ni imela in zato malo več panike danes.Že cel popoldne ji ne pade izpod 38.3 stopinje,tako da sem ji zdaj pred spanjem dala svečko in upam,da bo do jutra vse ok.V bistvu se mi še svita ne od česa bi lahko vročina bilauser posted image Zobki skoraj 100% ne grejo ven..kaj pa vem;mogoče tele temperaturne spremembe,vendar tudi prehlajena in smrkava ni.Bomo vidli no...
ONA;kako je s tvojo punčko?Gre na bolje?
ANAKARIN-tole s tvojo taščo in dvigovanjem roke nad hčerko...ej halooo?Sploh si ne morem mislit,da ne moreš nič doseč.Pa to ni normalno!!!Kaj pa so to za eni ljudjeuser posted image Ma da moja tašča to naredi...vidla bi ona boga svoga.Ma prvo kar bi naredilaje adijo in ne vidi hčerke več zlepaPa tvoj bi vseeno moral malo glas dvignit.Pa komu lahko lažje rečeš karkoli kot svojim lastnim staršem.Ne vem no,nebi bila rada pametna,ker resnično ne poznam situacije.Upam,da boste uspeli rešit zadevo.
REGLJA pozdravljena!Lepo je slišat,da se imaste tako fino.Upam,da se boš zdaj ko je konec dopustov lahko večkrat kaj oglasila.Najmlajše dete pa le pusti spat.Mogoče ne ravno 7 ur.Mlekce ven spumpat,pa v skrinjo na zalogo za hude časeuser posted image .
Nič,ala se beremo še kaj.
Uživajte,lahko noč!

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 221
6.9.2007 12:06:49   
ona
Zdej pa jaz malo protestiram,auser posted image
V glavnem tamala je super in po enem tednu spet dobre volje in pridna kot je ponavadi.So jo pa te vodene koze pošteno zdelale in je bila res boga.Sedaj so samo še krastice,ki bodo počasi odpadle,tako da greva jutri končno malo v svet,greva v Sežano,najprej k pediatru zaključit bolniško,potem pa nakupovat,rabi nove čevlje,mama tudi,pa kaj za oblečt..
Samo kaj ko pri nas je vse bolj bogo in nimaš kje kupit,navkljub veliko trgovinam.Najraje grem do Kopra,kjer je vsaj kaj izbire!
MID,v kakšni trgovini pa ti delaš,a z jestvinami ali kaj drugega?Me prav firbec martra!
Anakarin,kako da tvoja ne mara preveč šole,saj ponavadi so punčke kar navdušene?Moj sin komaj čaka hodit v šolo,zjutraj vstane sam brez ure že ob 6,30user posted image Je prav smešen!
karolina pa menda malo zmrzuje,kajne?Upam in ji želim,da imajo lepo vreme tam doliuser posted image
raglja,ti ma moraš imet pestro!Saj zna bit zuanimivo,a?
ala,se beremo....

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 222
6.9.2007 16:26:30   
raglja1
Oj ona tudi jaz se jutri odpravljam v Sežano, le pri pediatru smo bili že prejšnji petek (mate tudi vi Tozona a ne?), jutri pa imam hitre in nujne nakupe daril, praznuje moj brat, pa mož, nečak, svakinja, pa v soboto gremo na en rojstni dan od prijateljev... se mi bo zmešalo, saj sploh ne vem kaj naj nabavim. Pa še časovno imam cca. dve uri in pol časa. Upam, da bo kaj sreče. In idej!
Joj, a vas kaj zebe, jaz sem cel dan v flisu, pa vsi že smrkamo in kihamo, kljub zadosti obleke. Sem morala včeraj pod nujno zakuriti, zdajle pa se tudi spet odpravljam k peči.
Oj se je zbudil tamali, čao!

raglja

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.9.2007 10:33:15   
Anonimen
helo,
tudi mi že moramo kurit, sm mislila, da na vašem koncu mal topleje brez kurjenja. Hkrati tudi smrkamo, Karin sm ponoči mazala po prsih in po hrbtu mentolovo mazilo za otroke-Fitobalm. Samo da nima vročine, da je šla še danes v šolo, čez vikend bo pa morala biti več al manj zaprta, kr smo skače ven in not iz bajte, kr brez jakne, rit in hrbet na pol golo gleda ven iz oblačil. Imamo 3 majhne mucke in jih mora non stop preverjat, crtat,...Anastazia tud po malem šmrka, ma ni tako hudo kot pri Karin, pa še zobki ji pomojem nagajajo, ker jih ima komaj 6.
Danes se odpravljam v nabavo robčkov, čajčkov, medu,...Bo potrebno tudi kej po oblačila in obutev. A jz na bolniški!
Glede šole naša Karin samo stoka in ponavlja kot papiga od drugih kako je vse dolgočasno, vse je za brezveze, ma kot dec jamra-katastrofa. A v šoli v bistvu sodeluje, ko je odmor pa divja (ma izgubi glavo) po hodniku, gleda kaj bodo ušpičli (ji je bolj zanimivo nekaj prepovedanega delat-pa zanimivo da sami vedo, da ne smejo) in na koncu ko ji malo pridigam: "Sej vem, da ne smem. Sej vem, .... Un je tako hotel, una je tako hotela,...." MULCI!
Upam, da bodo ta vikend tudi strop porihtali z gipsom kak je treba. Da jih ne čakam več!
Grem še malo ležkat, ta nosečnost me pa bolj utruja kot prejšnje.

(odgovor članu raglja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
9.9.2007 14:58:13   
MID
Hello,hello...
...samo toliko,da nas spravim nazaj na prvo stran,da se ne bomo iskale.user posted image
Se pozna tole nedeljsko razpoloženje in ne vem kateri izmed nas se manj dauser posted image Pri nas le toliko novega,da imamo 6.bolezen.Toliko o spraševanju vas in sebe zakaj ima hčerka nenedoma vročino brez simptomovuser posted image
Nič se oglasim raje še kaj zvečer.
Lepo popoldne vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?