ona
|
Najprej Karolina,me zanima kaj si mislila,da so tele trgovine odpreta cel dan,kaj samo do 15 ali tja do 19,20,ker če bi jaz šla v nedeljo,bi šla tam po 13 uri,zato mi prosim malo bolj natančno napiši druga stvar je da sem vas včeraj 3x prebrala,a ni bilo časa za kaj napisat,ker me je zmeraj kaj zmotilo... Avto smo danes peljali na popravilo,samo ne na opel,ampak nekam privat in naj bi bil danes popoldne zrihtan Jaz upam,da bo,saj se moram sedaj vozit s tastovim in mi ni glih za žicat nonstop... Tako,da jutri velja za zmenek,edino tudi mene zanima kaj naredimi če bo slabo vreme,ker baje da bo dež cel dan pa še bi prosila katero,da mi točno pove kam to it in še kakšno telefonsko bi rabila na ZS za vsak slučaj,magari MID ti bi mi lahko zaupala številko,ker si s tistih koncev,lahko pa tudi Karolina,a Potem imam pa še ne problem,včeraj zvečer sem pri tamali opazila ene 2 pikici zadaj na hrbtu in samo upam,da niso kakšne vodene koze.Danes zjutraj so bile sicer še vedno tam,zadaj za vratom in ni bilo nobene nove.Sem jo peljala v jasli in me prav zanima kakšna bo ko jo pridem iskat,če se bo kaj razširilo.Saj lahko na niso kozice,ker baje,da hitro udarijo ven,ne samo 2 pikici. Pa še je normalno,nič bolj se ne slabo počuti,vročine tudi nima,tako,da jaz nisem pametna... vam pa javim v teku dneva kaj se bo dogajalo,ker če ima to,naš zmenek vsekakor odpade za ena dva tedna Drugače pa v jaslih,v njeni skupini razsajajo kozice že od junija,ona jih še ni imal,tako,da moćnosti so.Saj me po eni strani prav jezi,po drugi pa prej,ko jih preboli,prej je konec Karolina,ti si pa pridna ,da se lotiš kar glasilo delat,svaka ti čast Mid,ti pa se ne sekiraj za kile,bojo že šle dol,samo malček popazi na hrano,saj ni treba neke strašne diete... saj te bomo spodbujale,ne skrbi Bi te pa prav rada videla,če imaš res kakšno kilo preveč Raglja,kje si pa ti????? Anakarin,kaj pa ti se nam lahko pridružiš,če bo vse ok???? Ala,se beremo potem.... za lep dan:
|