|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
16.9.2007 20:35:10   
ona
Sem naredila še en album,če vas zanima,ma nisem ga zaklenilauser posted image
si ga lahko pogledateuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 251
16.9.2007 22:07:51   
MID
Joooj,danes mi gre pa res prav vse narobe!user posted image Že 2x sem napisala cel roman in 2x me je fliknlo ven!user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj se mi pa res več ne da.
Upam da se vam bo vsem zdravje čimprej povrnilo.Mi smo za enkrat še vredu.ONA ti pa se zaradi včerajšnje situacije prav nič ne sekiraj,saj vsi prav dobro vemo kako polni fint so otroci.In če ni po njihovo...je gorje!
ONA;sem pogledala album.Luštni,luštni so tile tvoji otroci!user posted image user posted image user posted image
Dobro opravljeno delo!user posted image
Nič,se razpišem jutri kaj bolj.
Lahko noč in...
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 252
17.9.2007 0:04:30   
ona
verjetno že vse spite,meni se pa ne dauser posted image
Sem sama doma,moj je šel malo v lajf,ma saj je prou,ker je skozi doma,edino kar vidi je delavnica pod hišo....
Malo sveta pa je prav,da vidi,samo kaj ko pride vedno razočaran domov,da ni nikjer nobenega,itd...
Pač nima  dosti prijatlov,ker ne hodi dosti ven in ni pa tip,ki bi imel za prijatelja obilo katerega človeka...
Šankov tudi ne podpira,pije ne,tako,da je prav smešen včasihuser posted image
Še dobro,da ima mene za družbouser posted image
Ma saj sem tudi jaz na istem,ker sem skozi doma...
Saj mi paše,ampak včasih bi pa šla kam v službo za kakšen dan dva,da bi bilo bolj pestro...
saj je dela doma za znoret,ampak družba nama pa obem manjka.Saj imava nekaj kolegov in kolegic,a se ne prav dosti dobivamo,ma je prav zadostiuser posted image
Mid,hvala za pohvale,saj so vsi otročki lepi
Ala,zdej grem pa še malo pogledat kaj je po tv,pol pa spat
user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 253
17.9.2007 13:26:08   
MID
Ojla!
Bom zelo zelo kratka,sem dala tamalo spat,pa šibam kuhat.V bistvu sem skočila sem gor,da lepo prosim katerokoli izmed vas ki bo imela par minut časa,da se malo potrudi in mi po kmečko skuša razložit kako se naredi zaklenjen album in pripopa gor sliko.Samo toliko,da se sama ne lotim raziskovat in da mi ne bo vzelo preveč časa.user posted image user posted image
ANAKARIN tvoje punčke so tudi tako srčkane.Prave bamboleuser posted image .Tebe,pa nisem še nikoli videla.Ma,ja,svet je tako majhen,pa kljub vsemu prevelikuser posted image .
Res upam,da nam bo enkrat zneslo se dobit.
Ala šibam kuhat.Se beremo zvečer.
Pa,pa...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 254
17.9.2007 15:40:59   
ona
greš na prvo stran RR in zgoraj v desnem kotu imaš moj profil in klikneš na tisto puščico,ki gleda dol in se ti odpre moji albumi,moji oglasi,moje debate,moj profil,itd....
klikneš na moj album in spet v temu oknu na desni strani zgoraj ti piše dodaj album,klikneš to...
pol se ti v oranžnem oknu odpre,da napišeš ime albuma,geslo,itd...
spodaj imaš dodaj slike in jih tam dodajaš saj se ti bo že odprlo od kje jih vzameš,jih pa moraš imet nekje na računalniku.
pazi,da bodo velikosti 640 x 480 in menda da imajo končnico jpg ali nekaj takega..user posted image
če si slikala z digitalcem,poglej kakšno kakovost si imela ko si slikala,ker če imaš večje,jih boš morala pomanjševat,to je pa druga zgodba,napiši,če ti tudi to razložimuser posted image
Pol ko si naložiš 6 slik,klikneš shrani in pošlji fotke in to je to.
geslo si pa itak takoj na začetku napišeš...
če bi rada kaj napisala pod fotko,ki jo imaš v albumu pa klikneš samo na tisto sliko in spodaj se ti odpre urejanje
Upam,da je zadosti po kmečkouser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 255
18.9.2007 9:58:51   
Anonimen
ojla
grozno vreme a?
ONA sm pogledala album in mala je pravi cukrček, veliki pa pravi fant. Pa se razumeta? je kaj kreganja in nagajanja enemu in drugemu, pa jih potem moraš dat narazen?
Naša mala je ozdravela, amapk je ratala trmasta, ko je treba zaspat (posebej čez dan vztraja biti budna). Potem je začela zganjat histerični jok za kake 10min, da je ojoj. Tako da nevem kdaj me to doletiuser posted image , pa jo kr pustim jokat dokler se ne umiri. Drugače nevem kaj naredit. Po forumu berem o tem, ma ni druge ko pustit, da mine.
Večja tud lumpa, 5x eno in isto ji govorim, da preneha s kako stvarjo in ne posluša dokler ne zakričim kot v vojski. Večja tako al tako sanja tud ko je budna, da je katastrofauser posted image . Mene trebuh boli, včeraj me je še osebna zdravnica **** "kako se počutite? pa tako mlada! jz bom poslala na komisijo, drugo ne morem nič. Če ne pa si dopust vzemite, do pregleda pri ginekologu" Ma svašta. Se prav bojim do petka kak odgovor bom dobila od komisije.
Danes grem pogledat po Postojni, če kje prodajajo noseč.pas, rabljeni so vsi prodani.
Aja ONA sm ti znana a? Če si ti na sliki zraven otrok, ti povem, da te ne poznam. Nevem, te moram pogledat od blizuuser posted image . Drugače sm jz ponavadi bla kot kameleon s frizuro, vsake pol leta druga frizura, druga barva. Zdej sm se umirila s tem štrihanjem.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
18.9.2007 21:55:59   
ona
Anakarin,hvala za pohvale o cukrčkihuser posted image
Saj so res prav vsi majhni in naši cukrčki,kajne?
Ja med mojima dvema sploh ni kreganja in je sin tako lepo sprejel sestrico že odkar je rojena in sta res nerazdružljiva,pa rada se tudi imata.
je sin bolj nežen po naravi in tamalo naravnost obožuje,tako,da nimam problemov zaenkratuser posted image Pa ful se z njo ukvarja,sedaj po novem ji celo bere pravljice,ne moreš verjetuser posted image še meni se ne da brat!
Glavno,da ste ozdraveli...
ja vreme je pa res obupno,ste gledale kaj je bilo tam v Železnikih,prava ujma,pa bolnico franjo je menda odneslo stranuser posted image
prav škoda,no!Ma saj ni čudno,da se take stvari dogajajo,saj je to vreme prav zmotljeno,krivi smo pa mi vsi po malemuser posted image
Karolina,Mid,raglja,kje ste pa ve???????????????
Mid se menda trudi dat slike v album,kaj ti je ratalo?
karolina,kako si pa ti in tvoje zdravje,upam,da si se pozdravla?
raglja,tebi pa po malem oprostim,da ne sediš za to škatlo,saj te verjetno otroci okupirajo,a?
saj jaz imam tudi dela za znoret,ma par minut si pa le utržemuser posted image
Zdej smo se lotili rihtat podstrešje,ker je bivalno in bomo verjetno naredili da bo tipo eno stanovanje,če bo kdo to potrebovaluser posted image
zaenkrat bom imela gor bolj prostor za peglat,kaj zašit,pa kakšen fitnes bi si uredila,saj sem zdaj nabavila tekalno stezo,ker mi manjka tekanje in sedaj ko bo zima mi bo prav prišla!
ma saj ne vem,malo filozofiram,ker sem prav vesela,da se bomo zganili to delat,ker sedaj je gor,kot,da bi bomba padla,vse škovace grejo tja,sedaj bo temu konec in bo lepo porihtano,komaj čakam...
Ala,uživajte se beremo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 257
18.9.2007 23:53:37   
MID
user posted image
...hello...!Še sem tu,nič bat!user posted image Sorry,za včeraj,se nisem mogla javit,danes zvečer-do sedaj pa tudi ne,saj je manjkalo samo malo,da nista nebo in strela stopila dol.Šele sedaj se je malo umirilo.Pa kaj za boga je s tem vremenom ratalo?!user posted image Pri nas je bilo do 20h še nekako solidno,do malo prej pa živ obup.
Torej;z albumom za enkrat ne bo nič,ker so vse slike večje od 640x480.Tako pravi moj mož,jaz se itak ne razumem.user posted image Njegove pomoči nekako ne maramuser posted image (kot sem že napisala)če imaš voljo ONA ti kar poskusi raztolmačit.Se bom malo poigrala,se tako lahko še kaj novega naučimuser posted image .Če ni preveč zakompliciranouser posted image .Če ne,je itak škoda trudauser posted image user posted image Ja,je pa tvoja razlaga super in dovolj kmečkauser posted image .
Lepo je slišat,da se otroci tako lepo razumejo med seboj kot tvojadva.To je res redkost kot slišim.Je pa res,da je dosti pomemben karakter.Če je tvoj sine kot praviš taka nežna dušca,se nič ne čudim.Garant bo tvoja mala hujši rabanas kot si misliš.user posted image Kapaci bo pobrala vse možne navihanosti še namesto sina.user posted image Malo se moram pohecat.Ne mi vzet kaj za hudo.Samo...če gledam primer pri najudveh z bratom(on je starejši od mene 3,5leta...)sem bila jaz dejansko tista,ki je pobrala vse neumnosti življenja še namesto njega.Tudi več sivih las in pojetih živcev sem naredila staršem,kot on.Veliko,veliko več.Ma kaj čem nouser posted image .
Odkar sem rodila hčerko,vedno pravim,da si kar nekako želim še eno punčko.Je super punčka za svojo starost na vseh področjih.Samo takole...zadnja dva meseca vse bolj poslušam in berem kako fino je imet sina,da sem že skoraj 100% začela z željo po sinu.Samo še tvoja izjava ONA kako nežna duša je tvoj sin mi je rabla,no!user posted image Se je pa porodila želja po sinu,ko sem prišla do zaključka,da moja hči ki se ji razdajam dejansko 24 ur dnevno bolj navezana na mojega kot name,pa čeprav ga vidi mogoče slabo uro dnevno.Človek je zaposlen 16 ur dnevno.Z njo nori tiste dobre pol ure na dan in je vsa navdušena nad njim.Me včasih kar zaboli.Samo kaj čemuser posted image Hvala bogu,da ga ima rada in itak drži rek,manje se vidimo više se volimo.Pa itak,da tiste pol ure ko je z njo,da ji da vse na voljo.In marsikje drži(vključno pri meni osebno),da smo punce bolj navezane na očete.Baje pa fanti na mame.
No,ne me narobe razumet;karkoli že bo naj bo,samo da bo zdravo.
Aja;NE,nisem noseča,da ne boste kaj narobe razbraleuser posted image .
ANAKARIN;ko smo že pri spolih otrok.A vi veste kaj boste imeli?No,saj lahko samo potrdiš,pa ti ni treba povedat če nočeš.user posted image
No le daj,povejnam katera imena so ti všeč za enkrat,pa ti bomo predlagale še me kakšno,da bo izbira večja.
Za začetek,ti lahko povem moje želje,čeprav je padla odločitev pri nas(ko smo že vedeli za spol)da bo mož zbiral ime za punčko in jaz za fantka.Moja največja želja že od dolgo je da bi bila punčka Nastja,za fantka sem se pa v zadnjem mesecu odločila,da bo,če bo Urban.Sem imela ful problemov z moškimi imeni,ker je moj vsako mnenje spodbijal.Je pa res,da mi je najlepše ime še danes za moškega Gabriel,vendar moj še slišat noče zanj.Tako,ne samo ime samo,bolj pomen imena.To ime je nosil nadangel varuh otrok.Sorry,če izpadam preveč verna.Vse v mejah normaleuser posted image .
Je bilo pa še veliko imen na paleti.Če želiš,bomo do konca nosečnosti privlekle še vsaj vsaka 100 imen na planouser posted image .Če niste že odločeni...?!
A potem praviš,da takole približno zgleda ko punce malo porastejouser posted image user posted image Marija kaj vse me še čakauser posted image user posted image user posted image .Ej sem se glih zdaj spomnila...sem srečala eno iz sosednje vasi včeraj v trgovini Metro.Je menjavala ene stvari in ji je ostalo še 5 eur v dobrem.Pa pravi prodajalki naj ji da kakšne tangice za hčer,ker ji je obljubila le te.Malo pred tem pa sva se pogovarjale,da se nisva že dolgo videle in da so njeni otroci stari že 13 in 18 let.(je poročena v eno drugo vas)In ko izrazi željo po tangicah za hčer prijavim jaz;pa kaj imaš že 18 let staro hčer?!(avtomatsko)In ona meni:"ne,13,sin je star 18!Jaz pa sirota nazaj nevedno:"pa kaj zdaj te stvari že pri 13-ih nosijo al kako?"Ona pa meni v smehu:"ma nosi jih že cca.2 leti.Tako mala hoče,ker je to moderno in ne moremo prek tega!"Sem se v mislih kar za glavo prijelauser posted image user posted image Kaj me dejansko vse še čakauser posted image user posted image user posted image A tvoja ta večja že tudi kaj za modo gleda?(ok ne mislim ravno za tangicami).Mi je enkrat ena znanka rekla,da tamalo že pri 5-ih ne more več obleč,kar misli,da je prav,ker tamala svojo fura.
ONA ti s svojim sinom ziher nimaš kakšnih modnih problemov?!user posted image Fantje mi se zdijo v teh smereh malo bolj prizemljeni.
KAROLINA....kje hodiš?
RAGLJA...ti tudi...?!
Ala grem jaz dol s te škatle,da vas ne bojo preveč oči pekleuser posted image !
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 258
19.9.2007 11:43:10   
karolina*
Sem se vam hotela včeraj zvečer mal javit, pa je tudi pri nas taku gmrlo in bliskalo, da se nisem upala. Pa še JAG je ponovno začel na Kanalu A in me je prou povleklo nutr. Ga gleda še katera?

No, mi smo boljši, še malo šmrkamo, vročine ni od pondeljka več, taku da smo jo dobro odnesli. Še dns bomo mal nutr, jutri pa spet veselo na sprehod!

ONA, lepu, da boste uštimali podstrešje. Midva imava tudi stanovanje v mansardi kjer je bla prej samo krama in smo rabli skoraj en mesec, da smo vse zvozili na odpad. In zdaj vozimo sproti...Kako zanimivo, ne- če nimaš kam odlagat, ti ni nobene stvari škoda in lepo vržeš proč, če ne pa lih vsako neumnost spraviš. In na koncu je toliko krame, da niti ne veš kaj imaš spravljeno user posted image

Otročki so pa res lepi. Od vseh. In če so navihani še tolko boljeuser posted image

Jaz sem danes prav mal slabe volje. So nam zidarji nardili predračun za fasado in notranje rajhanje prizidka (vhod)- vsega skupaj niti 100 kvadratov (5  zunaj, 50 noter) bo prišlo 1300€. In sedaj razmišljam kje je pravica, da moram jaz s 7. stopnjo izobrazbe delat dva meseca, da toliko zaslužim, oni (dva sta) bojo pa v dveh dneh to pokasirali. Saj ne, da jih manj cenim ali da se imam za nekaj več, ker imam šolo, ma ne zdi se mi pošteno, da sem se toliko trudila, se odrekala, študirala, porabla en kup dnarja za študij, da bom kao bolje živela. Pa je vse skupaj za se zjokat. Zdej pa ne vem, al sam tle pri nas tolko računajo, ker smo ob meji, al so povsod take cene. Pozna katera od vas morda kakšno skupino, da bi še kje mal preverila cene?

MID za zmanjšat slike, si pa najprej naloži program, ki ga dobiš na strani http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx 
(pejdi dol po strani in na desni najdi kje piše Image Resizer. To si naloži na računalnik. Po tem pojdi na sliko ali slike ki jih želiš objavit in klikni z desno tipko gor. Odprle se ti bojo možnosti za to sliko, med drugim bo tudi možnost Resize. Izbereš to možnost, ponudile se ti bojo možnosti za velikost slike. Izbereš najmanjšo in potem tako obdelano sliko objaviš tukaj v albumu. Upam, da je razumljivo napisano, če ne pa kar vprašaj, če ti kaj ni jasno.

Maleč sem poskusila tudi sama najti te slikce, ki jih objavljate tukaj (predvsem MID), pa mi vedno odpre neko nizozemsko stran, kjer nič ne razumem. Tle bi pa jaz rabla pomoč oz. stran, kjer so te slikice dostopne.

No, zdej pa šibam, se je naša pupa zbudila

lep dan

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 259
19.9.2007 22:41:37   
MID

user posted image
KAROLINA najprej hvala za pomoč,vendar še kar ne bo nič.Ko sem inštalirala ta program,mi je napisalo,ko sem ga hotla zagnat,da moram inštalirat še en drugi program,ki mi bo temu pomagal oz.omogočil,da ga sploh zalavfa.Težka frka ejuser posted image .Ne bo zgleda druge,kot da počakate na dejtuser posted image user posted image .
Lepo,da ste boljše,da gre počasi ta prehlad proč.
Zelo bi ti rada pomagala okrog zidarjev,pa na žalost ne poznam nikogar v tej stroki.Vem pa da so vsi pregrešno dragi.Glede tvojega razmišljanja okrog plač,se nič ne sekiraj.Vem,kaj bi rada povedala in te čisto razumem.So pa na žalost postali taki "izkoriščevalski časi delavcev".Vsepovsod sami privatniki,ki bi radi veliko efekta od delavcev za malo denarja.Mi je kar malo smešno,ko berem kak oglas za delo trgovke,ki naj bi nujno imela 4.stopnjo izobrazbe,sprejemajo pa vse tudi s 7.stopnjo.Primer...ravno v naši firmi so iskali poslovodjo v eni trgovini.Nujno je morala imet 5. stopnjo izobrazbe,zaželene so pa bile tudi kandidatke z višjimi izobrazbami-6.,7.stopnjo.Ej,halooo???user posted image Katera srota bi pa šla s tako izobrazbo delat v trgovino,kjer nebi sploh počela samo poslovodskega dela?!Domača ti mora bit tako krpa za prah,kot metla.Pa saj folk ni normalen!Ma škoda se sploh razburjat!Samo en folk res misli da so bogovi!user posted image user posted image user posted image
Joj KAROLINA mojih slikic pa ne boš našla na netu,ker jih imam spravljene samo v računalniku,tako da se ne boš več matrala.Se bom mogla kar potrudit,čeprav bo težka.Dajte mi še malo pomagat.user posted image
ONA-ti si pa zgleda čisto v podstrešje padla,ker te danes ni nič tle goruser posted image .Dej si malo odpočit,pa kaj natapkajuser posted image .
ANAKARIN.....user posted image ....kje hodiš?
RAGLJA...pa ti...?
Nič,grem jaz doli!
user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 260
19.9.2007 23:10:39   
ona
danes samo to:
user posted image

jutri pa ostalo,grem spat,se mi nič ne da,samo,da vas pozdravimuser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 261
20.9.2007 6:47:48   
Anonimen
dobro jutro, danes bom pa zgodanj user posted image

Moj me je zbudu eno uro prej, pa preden pride časopis Delo, da se tud jaz razkihamuser posted image . Mi smo tud mel pc izklopljen zarad grmenja, sej mi je 3x strela skurla modem, pa ni se več za hecat. Razlog da me ni blo, je bil kriv tud zobobol, matr sej sm trepela najprej cel avgust, nato šla k dežurnemu, da mi vsaj neki po zobeh poštima. Od vikenda sm spet trpela bolečine, kjer sm mela zdravilo in zjutraj takoj letela k moji zobarci. Nek mi je uštimala,čez 14 dni pa ponovno. To ni res kolko imam problemov z dlesni, ma kako me še srbijo. Vem da nismo sami krivi, kjub vsakdanjem čiščenju zob, tu so hormovi, čustva,.....drugi vplivi, ki na zobe vplivajo.

ONA-vsaj ena, da bo med zimo teklauser posted image . Mi imamo orbitrek, pa je trenutno nekje med drvmi, dokler ne gre zima mimo. V satnovanju ga nimam kje dat zarad zidarije. Imamo tud podstrešje, samo stopnice manjkajo do tam. To sledi "nevem katarega" leta.
Že tako ko vidim, da ima katera družina najprej sina nato pa hči, je sin bolj zaščitnišči do svoje sestre, jim vse nardijo ko so majhni. Ma ko so kasneje veliki, pa je vsaka situacija drugačna.

KAROLINA glede zidarije in izobrazbe, poznam take situacije. Žalostno, ni kej! mi smo poklicali ene zidarje k hodijo pop ali ob vikendih dodatno zaslužit, pa tako niti ne računajo kej preveč. Pa koliko zgodbic sm že slišala, kaj so zidarji vse ušpičili, pa tolko denarja zmetali za njih. Na koncu pa druge klicat, da popravijo. Madonca to je najbolj grozno!
Oh izobrazbe, izobrazbe! Jz sm lansko leto (da se pohvalim: 20dni pred porodom diplomirala) končala študij 6.stopnje. In vam povem, da na našem koncu sploh ni interesa za mojo šolo, za moje izkušnje,....Samo v LJ, MB, CE in deloma KP. Sej nism nora, da se grem vozit v te kraje pri 3 mulcih. To vzame fuuul vožnje. V moji službi tako al tako moramo vse znat (znanje in veščine) od računovodkinje do direktorje. In kje naj jih dobimuser posted image ?! Zato pa mi počasi najeda vse skupaj in upam, da bom dobila kaj pametnega po porodniški. Vem, da ni lahko in sanjsko v vsaki firmi, ko trpiš leta in leta, da se doma začnem sekirat zarad šihta, pa spat ne morem, ....to je višek!

Hm...glede spola, vas zanima a? nevem kaj naj rečem. v 20 tednu je povedala, da bo sinek. Nato pri 24 tednu pa ni hotelo pokazat. tako da naslednji pregled imam šele drug teden 27.9. pa bomo vidli. Doma nism nič povedala, niti mojemu.

zdej pa morm it mulce zbudit, pospravit po bajti, ....In največ počivat.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
20.9.2007 14:28:52   
Anonimen
stanovanje sm malo pospravla, da je nečemu podobno, ne pa gradbiščuuser posted image .
MID zdajle berem k si želim še eno punčko. Lej jz pravim, da ni važno kaj je, pač kar deci posejejo to tudi zraste, a neuser posted image . Jz sm si že prvič močno želela fantka, drugič tud, pa mam 2 punci. Zdajle mi je vseeno (čeprav bom vseeno vesela, če bo zdrav fantek), k si moj res ampak reeees žeeliii fanta pr bajti. Drugi starejši ljudje pa nam nakladajo, da je fajn k mamo 2 punci, da nama bodo pomagali k bova stara pa bla bla bla. drugi spet obratno. Ma jz mam enga brata, pa se dobr zastopiva in že zdej skrbiva za naša "tastara",  "tastara" pa za naju, če nam kej ne manjka.

grem po našo šolarko, danes so šli na Kokoško, potem pa na roditeljski

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
20.9.2007 20:32:00   
ona
Anakarin,si se pa razpisala danes,auser posted image user posted image
Upam,da je zobobol minil in da si boljše user posted image
jaz sem tudi v prvi nosečnosti imela probleme z zobmi,so me kar naenkrat začeli bolet in sem bila nonstop pri zobarci...
v drugo pa ni bilo problemov in je res,da nam hormoni podivjajo,kaj čemo!
Kdaj pa imaš rok sedaj?Ma lepo,da bo fantek!Sem prav vesela za to novico,vseeno pa ne se preveč zanašat na uz,lahko,da se zmotijo,a?
Pri meni v prvo nisem vprašala,ker sem slutila,da bo fantek,pač tisti sedmi čut,v drugo sem si spet želela fantka in sem šla vprašat kaj bo,bolj,ker je mojega zanimalo in ko mi je g rekla,da bo punčka sem bila tisti moment malo razočarana,čim sem prišla pa ven iz ambulante sem bila kar naenkrat izredno srečna za punčko...kar sem še zdaj sevedauser posted image
Ja,jaz sem kar padla v podstrešje,joj je toliko krame,da ne morem verjet...
Ma bo vsaj enkrat red ratal!
Ne vemo pa še kaj bi gor naredili,ker Karolina stanovanje mi že imamo,ker je to bajta,ki jo je tast naredil,ko je bil mlad in je v treh štukih.
Spodaj ima tas stanovanje,na sredi smo mi,zgoraj pa bivalno podstrešje.
Je pa vsak štuk 120 kvadratov,tako,da mi niti ne rabimo kaj gor imet.
Smo pa rekli,da bomo naredili tlak,izolirali streho z gips ploščami in zidove,potem pa predelali stene,da naredimo par praznih sob in en del kjer so okna in balkon bi naredili en večji prostor in tam naredili eno dnevno s kuhinjco,pa bi pol gor imeli kakšno fešto,ker otroci imajo r.dan pozimi in bi blo faj take žurke gor speljat...
Ne vem samo razmišljam...v glavnem bomo nekako dodelali,da bo lepo,samo živeli bomo še vedno tukaj!No,lahko kdaj gremo tudi goruser posted image ,če bova z mojim rabila miruser posted image user posted image
Ja tej zidarji so pa res nabiti s cenami...nimaš kajuser posted image
Karolina,a se ti da še kakšno slikco pripopat od vašega stanovanja,praviš,da ste v mansardi?Da vsaj dobim kakšno idejo kako bi kam kaj postavilauser posted image
Mid,si pogruntala tole s slikami?Ma vaja dela mojstra!Jaz pred 4 leti nisem niti vedela kaj je računalnikuser posted image ,zdaj pa se dokaj dobro spoznam na dosti stvari,kot verjetno Karolinauser posted image
Tako,da če kaj rabiš kar vprašaj,to bomo pomagaleuser posted image
ala,zdej grem spet na podstrešje,ker mi je prav fajn pregledovat šarouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
21.9.2007 10:38:02   
Anonimen
MID kaj se matraš slike dat gor, da te ni? Ma jz sm kliknila Privat album, dala slike (nism nč gledala na formate), prijelo je, dala geslo in končala.
Sm ti hotla včeraj še o tem napisat, glede mode. Vidi ta večja se sploh ne obremenjuje s ste, sploh ne ve kaj je modno in kaj ni. Ona bi se oblekla kak njej paše in adijo. Včasih ji moram da to pa ono ne paše skupaj, za nekatere stvari jo tud nagovarjam da je moderno, ma nič jo ne briga. Glede tangic je vidla, da jih mam ene 2, ma to so ble za kar tako, ker jih ne maram. Tud hči sm povedala, da "režejo" rit,...Ni nikoli imela izrecne želje po njih, samo da ima bokserce in navadne spodnjic k imajo slikice al živalic ali kake punce.
Malprej sm vsa okna pomila, pridna a neuser posted image . Dobila sm tud odgovor od komisije, da nisem zmožna it delat do pregleda. Juupiii! Upam, da bo G podaljšala, samo nevem kaj mora za eno strokovno menje ali kak izvid napisat.
Danes si pa že cel dopoldan vrtim muziko iz 80-90let, parv naglas k kaka mladoletnicauser posted image , kot so CC Catch, Modern takling, Alice cooper, Europe,...Vmes se mi priključijo še Danijel, Sandi, Crvena jabuka, .....Se vidi da je petekuser posted image .
Me je dajejo hormoniuser posted image .
Punce glede imena, če imate kake ideje kr pišite za oba spola.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
21.9.2007 13:03:12   
Anonimen
hej punce, kje ste? Ste vse utopljene v jesensko čiščenje? Al na šihtu delate s polno paro pa še doma?
nimam kej delat dokler mala spiuser posted image . Razen da počivam.
Evo ena rožica za vasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
21.9.2007 22:00:27   
MID
user posted image
ŽIVJO!
ANAKARINuser posted image ne,nič se ne matram slik dajat gor,ker kot sem zadnjič napisala,če hočem zalavfat program za manjšanje slik,za katerega mi je dala Karolina link moram inštalirat še en drug program,da sploh tega lahko uporabljam,je pa to zame težka malcauser posted image .Bom pa vsekakor probala,kot si ti pa bom vidla če bo šlouser posted image .Mimogrede,pa hvala za nasvet!
Res vidim,da te malo hormončki dajejo.user posted image user posted image ....na vseh področjih...user posted image Jih boš mogla vsaj tiste ki te terajo v fizična dela malo skalmiratuser posted image .Le pazi na našega najmlajšegauser posted image user posted image !
Kako bi mu dali ime...?...naprimer...ADAM?Ali pa(tudi eno izmed mojih najbolj priljubljenih)Jaša.Joj,jaz sem se kar zaletela v fantovska imena.Hmm;dekliško...Nastja,Iza,Ela,Maša,Maruša,Zala,Lara,ma še bi se jih lahko naštelo.Nekako imam še vedno v glavi več dekliških imen.Joj,sorry,ker sem pozabila.Daj nam še enkrat napiši kdaj imaš PD.
Pa čisto resno;mirkaj se malo,no!Ne se toliko naprezat!
ONA,vam kar malo zavidam tolikšno kvadraturouser posted image .Naša hišica ima celotno kvadraturo 60 m2.user posted image user posted image No,pa saj se bomo tudi mi s časom začeli širit.user posted image
Kako kaj potekajo dela na vrhu vašega nebotičnika?Vidim,da si čisto resno v podstrešje padla.Te danes sploh ni nič gor.No,daj,vzami si 3 minute,pa se oglasiuser posted image .
KAROLINA,kje pa ti hodiš?Ala,raport!user posted image
RAGLJAuser posted image .
Jaz sem pa včeraj spet imela en obisk zvečer,tako da se nisem mogla posvetit vam,danes sem pa z mojimuser posted image šla v Ljubljano po enih opravkih.Mi je mama pazila na hčerko,saj jo je na pot in to brezvezno pot nesmiselno jemat.Ne poberejo nič drugega kot utrujenost in nervozo.Pa konec koncev,je tudi meni pasalo bit malo fraj,čeprav sem jo cel popoldne pogrešala,saj sva bile ločene za par ur vključno z današnjim dnem le 2x.Drugače pa nič preterano novega pri nas.
nič,ala javte se kaj!
Lepo spančkajte!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
21.9.2007 22:23:33   
MID
Jupiiiuser posted image user posted image user posted image brez kakršnegakoli napora mi je uspelo naredit album,po nasvetu ANAKARIN!Ostal je le en problemček,da nisem vedla,kje se lahko kaj napiše pod slikico.Pa ok,priznam,kriva sem,se nisem kaj preveč trudila gruntat od veselja.Kakorkoli,na eni slikici je moja malenkost s hčerko,na ostalih dveh,pa moja pupika sama.
Vse imate ZS.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 268
21.9.2007 23:32:20   
ona
Dobro,samo tri minuteuser posted image user posted image saj danes nisem bila v podstrešju,ker se mi ni dalo pucat kramouser posted image ,bom jutri
Mid,se te spomnem ja,samo sem morala kar gruntat,ker jaz ful pozabim face in sem se morala vživet tja kjer delaš in se te spomnit...to je kar naporno za moje pozabljive možgančke...user posted image user posted image user posted image
Že ko smo pri albumih,če hočeš kaj napisat pod slikoco,samo na tole isto slikco klikneš v albumu in se ti odpre eno okno,kjer lahko to sliko urediš!
saj bo šlo,boš videla,če ne pa še kej vprašaj!
A,ja pa še čestitke,ker ti je uspelo slikce spravit goruser posted image user posted image user posted image
glede naše kvadrature,pa si niti jaz ne zavidam tega,ker je pucanja za znoret...še dobro,da mi ena pride enkrat na teden spucat od tasta in pisarno,ker če ne lahko jaz samo pucam cele dneve...Ma se raje ukvarjam z otroci,kajne?

Joj,veste,da sem bila danes pri eni šlogarci,ki mi jo je predlagala ena ženska tukaj in sem jo mahnila zjutraj na skrivaj v Postojno in prišla domov ful vesela...najprej zato,ker sem tale izlet lepo doma prikrila,saj moj ve za vsak moj korak,ker sem itak skozi doma,tako,da sem se malo izmislila,dagrem po uradih,ker itak rihtam nekaj za enega delavcauser posted image
No,ta šlogarca mi je rekla,da bo vse lepo in prav z našo družinico,una lady(Joj,MID,kako mi je všeč ta izraz,to je tvoje maslouser posted image )
pa bo tastu mešala glavo in ga molze na veliko,stari je pa slep...Ja kaj čemo,bo že spregledal enkrat,upam...
pa menda,da se bo tast odselil proč,ker nas ne vidi vse pod eno streho,pa da bom jaz imela še enega dojenčkauser posted image To pa kar težko verjamem,no zarekla za ne se pa še nisem,tako,da kdo ti ve...
Pa drugega vsega po malem mi je povedala,kar vam raje v živo povem,ma saj ni nič takega!user posted image
V glavnem mi je polepšala dan,pa še zato,ker je rekla,da me ima moj možiček zelo rad in je srečen z mano,saj obratno je tudiuser posted image user posted image
Karolina,kaj tebi sem poslala geslo za album,se mi ne da kontroliratuser posted image
Kje se pa ti potepaš?user posted image
Anakarin,ti pa resno malo počivaj,bo že delo počakalo...
ja tudi mene zanima kdaj imaš rok,če si nam sploh povedala?user posted image
Ala zdej grem pogledat malo v ležeče kaj pravijouser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 269
22.9.2007 20:54:27   
Anonimen
Bravo user posted image MID user posted image da ti ratalo!
Ma počivanje je bolj med tednom ko ni nobenga dopoldne. Danes sm se mogla z mojim grdo gledat, on pa z mano kregat (zarad glupega sesalca), da kej nardi v bajti. Nočem ga preganjat, matr sej vidi da lahko nardi več kot lahko, da ma potli mir. Ma sm še zdej jezna zarad njegovih izpadov. Zjutraj smo lepo šli iskat laminate in barvo za pleskanje. Popoldne pa katastrofa,ufuser posted image deci.
Menda bomo kuhnjo in dnevno barvali v kombinaciji sivo-rdeče oz. siva-roza, nevemo še. Otroško pa modro-oranžna. Že v trgovini je govoril kak bi otroško v roza, pa sm mela na jeziku, da ne sme bit roza, ker neve da bomo baje dobili sina. To bomo v četrtek vidli še na pregledu.
Aja, rok naj bi imela 11.12. Nismo še določili datuma.
No jutri bom sama s puncami, pa še moj ata ima roj. dan, tako da bo šel moj brat kupit karte za masažo v Epicentru. Moj pa gre v ribarjenje.
No lahko noč

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
24.9.2007 8:39:41   
Anonimen
Jutro,
Ma zgleda da sm jaz najbolj zgodnjauser posted image , medtem ko pijem kavico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
24.9.2007 9:18:56   
ona
Ja,zgleda,da sva same,auser posted image
kaj je zdaj,kje ste vseuser posted image
Anakarin,tvojega bi pa kdaj na rituser posted image
pa sedaj ti mora pomagat,ko greš proti koncu!
Jaz sploh ne vem o čemu naj pišem,sem bla cel vikend slaba,sem bruhala in driskala...ma to je za znoret,ne vem al mi je tamala prinesla kak virus al kaj...
Danes je boljše,hvalabogu!
Zdej moram it v delavnico,ker selimo en del proizvodnje in je treba vržt eno okouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
24.9.2007 21:54:37   
ona
Kako je zdaj,kje se skrivate?
jaz sem podstrešje pospravila,jutri ga praznimo,pa ve kaj počneteuser posted image
ma sama s sabo pa res ne bom klepetalauser posted image
pa,pa

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 273
24.9.2007 22:08:41   
MID
Evo me,evo me...user posted image
Priznam,zadnja dva dni sem malo zabušavalauser posted image ,vendar z razlogom.V soboto smo imeli obiske,včeraj,pa si je mama privoščila izhoduser posted image user posted image .Smo šle s kolegico na dve pijačke in pošten babji čvek.In...po dolgem času sem...pila bambususer posted image user posted image .Je tako lepo sedeluser posted image
Punce,user posted image hvala,hvala,za čestitke in vaš ponos name.user posted image user posted image
ONA kako si pa zbrala pogum in šla k tej šlogarci?Ok,saj ne rečem,da še nikoli nisem nikjer pri nobeni bla.O,ja in to neštetokrat,samo takrat sem bila mlada in me je zanimalo na tisoče stvari,ki mlade punce zanimajo.Samo sedaj,ko imam poštimano življenje bi me pa bilo strah it.Ne vem,no.V bistvu mi še noben ni zadel 100% vse stvari.Prej kakšno malenkost(nepomembno)pa veliko stvari iz preteklosti.Bi se nekako bala,da mi nebi kaj negativnega rekli,kar bi me sesulo,v bistvu se pa to sploh nebi zgodilo.Pa ne me narobe razumet.Nimam slabega mnenja o tem da si šla,zdaleč proč,saj sem jih jaz kar nekaj obiskala,te samo občudujem.
Za še eno bebiko pa vsekakor že sedaj navijamuser posted image .Dajmo mami in tata začet delat kaj na tem!
ANAKARIN s temi dedci je pa res kdaj večji problem kot z otroci.Pa kako napihnjeno se znajo potem držatuser posted image .Moj ko se najbolj razhudi,mu rečem,da bom podivjala(če sem kljub vsemu še vedno od volje)in ga v sekundi razorožim,do smeha,ker njemu je enostavno ta izraz smešen.Mogoče zato,ker si me človek enostavno ne zna predstavljat še bolj podivjane ženske,ko dvignem svoj glas.user posted image
Kaj potem;za kakšno barvo sobice bodočega sinka ste se dogovorili?
KAROLINI revici pa zopet nagaja internet.Mi je včeraj sms poslala.Upam,da ji ga res čimprej popravijo.
RAGLJA a ti imaš tudi probleme z internetom?user posted image user posted image
Nič,uživajte,pa se beremo jutri!
Sladko noč!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 274
25.9.2007 6:26:30   
Anonimen
Jutro, spet sm zgodnjauser posted image ,
ja danes je moj šel v MB in ga ni do petka. Matr bo mučno! Že zaradi otrok, k bo čez 2 dni  začela Karin "kdaj pride ata", "zakaj ....." Valjda da se bova midva spočila enga od druzga, samo vseeno se bomo pogrešali. Zato sem spet zgodnja, kr so ga pred pol ure pobrali sodelavci. Če grem nazaj spat, zamudimo šolo.

ONA tud mene zanima kako si se odločla it šlogarci. Nikoli se nisem upala, lih kakor MID pravi, da pove kej negativnega. Ko se bila še v internatu v LJ, se spomnim kako smo se samo s kartami nepomembne malenkosti šlogale, druge so iz skodelice kave gledale, spet ene s fižolom,....Mika me vsake toliko, da bi preverila kako "ta pravo" šlogarco, nimam pa jajcuser posted image user posted image . Vem, da je ena v Po. (a je slučajno na Jamski cesti), kao poklicna, k je bla parkrat na Radiu 94, potem pa ne duha ne sluha ni bilo več slišat o njej. Al pa nisem šla za tem. Kako ti je šlogala? Koliko računa? Lahko mi pišeš na ZS, če nečeš tu. Sm firbčna auser posted image .

ja Mid sm vidla še tvoje slikice, ma srček te obeuser posted image user posted image .

Oh zidarija bo zdej čakala dokler moj ne pride. Tako da niti nočem kej razmišljat o tem.Ma niti o barvah. Včeraj sm se trudla mal se poigrat na programu Slikar, ma nimam več volje.

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?