MID
|
...hello...!Še sem tu,nič bat! Sorry,za včeraj,se nisem mogla javit,danes zvečer-do sedaj pa tudi ne,saj je manjkalo samo malo,da nista nebo in strela stopila dol.Šele sedaj se je malo umirilo.Pa kaj za boga je s tem vremenom ratalo?! Pri nas je bilo do 20h še nekako solidno,do malo prej pa živ obup. Torej;z albumom za enkrat ne bo nič,ker so vse slike večje od 640x480.Tako pravi moj mož,jaz se itak ne razumem. Njegove pomoči nekako ne maram (kot sem že napisala)če imaš voljo ONA ti kar poskusi raztolmačit.Se bom malo poigrala,se tako lahko še kaj novega naučim .Če ni preveč zakomplicirano .Če ne,je itak škoda truda Ja,je pa tvoja razlaga super in dovolj kmečka . Lepo je slišat,da se otroci tako lepo razumejo med seboj kot tvojadva.To je res redkost kot slišim.Je pa res,da je dosti pomemben karakter.Če je tvoj sine kot praviš taka nežna dušca,se nič ne čudim.Garant bo tvoja mala hujši rabanas kot si misliš. Kapaci bo pobrala vse možne navihanosti še namesto sina. Malo se moram pohecat.Ne mi vzet kaj za hudo.Samo...če gledam primer pri najudveh z bratom(on je starejši od mene 3,5leta...)sem bila jaz dejansko tista,ki je pobrala vse neumnosti življenja še namesto njega.Tudi več sivih las in pojetih živcev sem naredila staršem,kot on.Veliko,veliko več.Ma kaj čem no . Odkar sem rodila hčerko,vedno pravim,da si kar nekako želim še eno punčko.Je super punčka za svojo starost na vseh področjih.Samo takole...zadnja dva meseca vse bolj poslušam in berem kako fino je imet sina,da sem že skoraj 100% začela z željo po sinu.Samo še tvoja izjava ONA kako nežna duša je tvoj sin mi je rabla,no! Se je pa porodila želja po sinu,ko sem prišla do zaključka,da moja hči ki se ji razdajam dejansko 24 ur dnevno bolj navezana na mojega kot name,pa čeprav ga vidi mogoče slabo uro dnevno.Človek je zaposlen 16 ur dnevno.Z njo nori tiste dobre pol ure na dan in je vsa navdušena nad njim.Me včasih kar zaboli.Samo kaj čem Hvala bogu,da ga ima rada in itak drži rek,manje se vidimo više se volimo.Pa itak,da tiste pol ure ko je z njo,da ji da vse na voljo.In marsikje drži(vključno pri meni osebno),da smo punce bolj navezane na očete.Baje pa fanti na mame. No,ne me narobe razumet;karkoli že bo naj bo,samo da bo zdravo. Aja;NE,nisem noseča,da ne boste kaj narobe razbrale . ANAKARIN;ko smo že pri spolih otrok.A vi veste kaj boste imeli?No,saj lahko samo potrdiš,pa ti ni treba povedat če nočeš. No le daj,povejnam katera imena so ti všeč za enkrat,pa ti bomo predlagale še me kakšno,da bo izbira večja. Za začetek,ti lahko povem moje želje,čeprav je padla odločitev pri nas(ko smo že vedeli za spol)da bo mož zbiral ime za punčko in jaz za fantka.Moja največja želja že od dolgo je da bi bila punčka Nastja,za fantka sem se pa v zadnjem mesecu odločila,da bo,če bo Urban.Sem imela ful problemov z moškimi imeni,ker je moj vsako mnenje spodbijal.Je pa res,da mi je najlepše ime še danes za moškega Gabriel,vendar moj še slišat noče zanj.Tako,ne samo ime samo,bolj pomen imena.To ime je nosil nadangel varuh otrok.Sorry,če izpadam preveč verna.Vse v mejah normale . Je bilo pa še veliko imen na paleti.Če želiš,bomo do konca nosečnosti privlekle še vsaj vsaka 100 imen na plano .Če niste že odločeni...?! A potem praviš,da takole približno zgleda ko punce malo porastejo Marija kaj vse me še čaka .Ej sem se glih zdaj spomnila...sem srečala eno iz sosednje vasi včeraj v trgovini Metro.Je menjavala ene stvari in ji je ostalo še 5 eur v dobrem.Pa pravi prodajalki naj ji da kakšne tangice za hčer,ker ji je obljubila le te.Malo pred tem pa sva se pogovarjale,da se nisva že dolgo videle in da so njeni otroci stari že 13 in 18 let.(je poročena v eno drugo vas)In ko izrazi željo po tangicah za hčer prijavim jaz;pa kaj imaš že 18 let staro hčer?!(avtomatsko)In ona meni:"ne,13,sin je star 18!Jaz pa sirota nazaj nevedno:"pa kaj zdaj te stvari že pri 13-ih nosijo al kako?"Ona pa meni v smehu:"ma nosi jih že cca.2 leti.Tako mala hoče,ker je to moderno in ne moremo prek tega!"Sem se v mislih kar za glavo prijela Kaj me dejansko vse še čaka A tvoja ta večja že tudi kaj za modo gleda?(ok ne mislim ravno za tangicami).Mi je enkrat ena znanka rekla,da tamalo že pri 5-ih ne more več obleč,kar misli,da je prav,ker tamala svojo fura. ONA ti s svojim sinom ziher nimaš kakšnih modnih problemov?! Fantje mi se zdijo v teh smereh malo bolj prizemljeni. KAROLINA....kje hodiš? RAGLJA...ti tudi...?! Ala grem jaz dol s te škatle,da vas ne bojo preveč oči pekle !
|