ona
|
Joj,joj,kar ne morem verjet,da vas včeraj nisem niti pozdravila!!!! Razlog,sva šle s hčerko pohajat,ker sva pač med tednom same oz. sem največ sama z otroci,ker moj je zaposlen 100 na uro in komaj čakam vikend,da se on malo igra z njimi sva bile s punčko v NG malo po nakupih,sva vzele našo nono s sabo in je bilo prav lepo,pa k sestri smo šli,ker tam stanuje,itd.... No,nakupila sem si nekaj malega za oblečt,pa neke žabice ta tamalo,pa za fanta hlače,.... ja,MID,se te ne spomnim iz trgovine,bi mogla kakšno slikco dat v album! Je res pa,da dosti zahajam tja po nakupih Ma se bomo že še videle,sem pa tam zadovoljna z vsemi prodajalkami,in eno prav pogrešam,je s tvojih koncev in je šla sama stran,je pa imela eno punčko staro enih 3-4 let in je bila res fajn,ne vem pa imena njenega No,pol ko prideš nazaj delat boš šla z mano kdaj na kafe,a?? Karolina,kje pa ti delaš,pa Anakarin in Raglja tudi za vas me zanima,pa mi na ZS sporočte,a?Ma sem tudi jaz firbec,a? Joj,z nečakom pa ni bilo tako,da bi bil prej rojen,je sestra normalno rodila,ene dva dni po roku,nič posebnega... je pa porord trajal 20 ur in ni imela več moči in po mojem je prišlo do kakšne napake pri rojstvu,tega pa še zdaj nobeden ne ve in so vsi tiho Noben še ni dal točnega odgovora zakaj se je to zgodilo,na žalost!!! Ja to zdravstvo!!!!! Včeraj pa sem bila pri njej in fantek prav lepo napreduje,sedaj je shodil pri 2,9 letih,je še malo nerodkan,ma bo počasi,upamo.... Ala,grem dat tamalo spat,pol imam pa plače, čez,itd.... A,ja jutri ne morem na dejt,pride sin domov med 17 in 18 uro,tako,da ne bo nič ta teden,sorry! Sem pa danes govorila z učiteljico in je vse ok in je ful priden in mi ga je dala na telefon in je bil prav vesel,o solzah ni ne duha ne sluha,hvalabogu Anakarin, s šolo imam tudi jaz že živce na 245,je vsega toomuch in imam občutek,da vse preveč zahtevajo od naših otrok,ampak nimamo kaj kot se sprijaznit
|