|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
9.9.2007 20:14:02   
Anonimen
čer
ajoj ta 6 bolezen se mi zdi kr neki. Tud Karin jo je spomladi prebolela. Ko smo mi bli mulci pa nobeden je ni omenjal, da obstaja.
Danes se je hvala bogu spomnil majster strop poštimat, zdej pa je treba počakat še eno roko enkrat med tednom. Ja moj pa je šel "kao zadnjič letos" v ribolov s kolegi.
Drugač smo tud mi preživeli vikend z vročino, šmrkanjem in kašljanjem. Danes so že malo boljše in že norijo po postelji pred spanjem. Os sosedov sm slišala, da so tud njihovi otroci zbolel, no pa so se spet začeli "virusi", k še dohtarji sami nevedo kaj bi z njimi.
Lahko noč

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
9.9.2007 22:01:13   
ona
Joj,se moram tudi jaz malo javituser posted image
Saj novega itak ni dosti...
danes se je cel dan vrtel okrog sina s pripravo potovalke ker gredo jutri v šolo v naravi v Čateške toplice za 5 dni in je bilo treba vse še enkrat pregledat kaj bo kakšen dan oblekel,itd...Mi je mulc deloval tako kot,da ga nič ne zanima,meni se pa že trga od skrbi,kako bo zmogel in kako se bo znajdel...
Ma upam,da bo šlo in ne bo imel problemov...
Tamala gre jutri v jasli,ker je ok in nima več niti krastic,so pa te vodene koze prav ena nadloga in še dobro,da se ne ponovijouser posted image
Karolina,kje si pa ti drugače,a se misliš kaj javit?user posted image
ala,grem počasi se tuširat,se beremo kaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
9.9.2007 22:57:12   
MID
Živjo!
Spet jaz...user posted image No,mi smo dan dali skozi.Popoldne bi bilo lahko bolj zanimivo kot je bilo,če naša mala nebi bila tako zoprno sitna.Z nobeno stvarjo ji ne moreš ugodit.Šli smo s tastom in taščo na pozno kosilo na en kmečki turizem.Tam sem bila prvič.Postrežba je ubibože(smo se nasmejali kot norci ob nesposobnosti natakarja)ampak hrana....hrana je pa 1.liga!Že zelo dolgo nisem v nobeni gostilni-beri-skoraj samo okusila-tako dobre hrane.Tak pristen domač okus.Ma kaj ko je bila mala tako zelo,zelo tečna in pojokava,da sem kosilo na pol vrgla vase in šla z njo šetat okrog z vozičkom.Pa tako njami je bilo...user posted image Sem se odločila,da zlepa več ne grem nekam ven jest z njo,če ne bo sile.Je ravno v tem obdobju,ko mora bit nonstop v muvingu in v vozičku obsedi le če se ta premika.
ONA sem na čvekariji zasledila tvoje vprašanje,pa ti bom skušala tle odgovorit.Bom bolj domača.Ej tale Mirela je eno skladišče v stanju - kot bi padla atomska.Ja kot prvo-če kolikortoliko poznaš Trst,to je tam,kjer imajo vsi mestni avtobusi končno oz.začetno postajo.Pa želežniška je tudi v tem sklopu.Bom za podrobnejše inf.vprašala mamo
...torej,če ima ta tvoja kolegica ali ti živce za se it drenjat tja notri in doživet nevljudno postrežbo naj le gre.Pa ok,sajpostrežba ni tako važna,važen je cenejši nakup.Vs stvari v prvem prostoru,ki so na prodaj imaš vsak model razstavljen tako da ga vidiš le izza ogromnega pulta na daleč.Ampak samo model,vseh barv ne.Ko si končno na vrsti lahko poveš kateri artikel si želiš(vsi so univerzale mere)povejo ti samo kake barve še ima,se moraš hitro odločit,da ti ga da dol.Pomeriš lahko stvar šele potem ko jo plačaš.Če ti ni prav,denarja ne vračajo ampak moraš zbrat nekaj drugega.Pred tem moraš seveda čakat še dolgo vrsto da prideš spet do prodajalke.Največji problem te trgovine je da sem prihaja ogromna raja folka "od dol"(nimam nobenih predsodkov glede ljudi od dol da ne bo pomote)ki nakupujejo ta oblačila masovno.Isti artikel npr.100kosov.Dokler vse take kupce-seveda najbolj zaželene postrežejo se ti utrga film.Ni pa res,da so vsi artikli le po 2 oz.3 eure.Prednost te trgovine skladišče je le ta,da ta lastnik zalaga vse kitajce v Trstu z robo in je res,da je pri kitajcih ista stvar 1x ali več dražja.Torej,če kolegica obiskuje kitajce v Trstu in če ima debele živce naj le pogumno borbeno gre.Kar se tiče kvalitete-meni mama večkrat kaj oz.vedno korabim kaj cenejše garderobe prinese od tam.Hodi namreč 2x tedensko čistit v trst že leta in se s trgovkami že kar malo pozna in gre večkrat mimo vrste.Jaz sem zadovoljna v glavnem in sem celo prišla do zaključka,da marsikaj plačam malo več,pa nisem niti pol toliko zadovoljna.
Ti dam še primer;ta teden mi je prinesla za hčerko 3 delno trenerkico bombažno-tanjšo za 5 eur.Mislim,da bi jo pri nas težko kje dobila za ta denar.Pa še tako hitro vse preraste.
Aja;drugi del trgovine so jakne,hlače...bolj fine stvari ki jih lahko pomeriš preden jih plačaš,če seveda prideš do garderobeuser posted image .
Jaz v glavnem nimam živcev za tja notri.Bila 2x in nobenkrat vztrajalauser posted image user posted image .
Se opravičujem,če sem zamorila.Skušam samo prslikat predstavo ONIuser posted image .
KAROLINA si že nazaj?Niste zmrznli?
ANAKARIN čestitke majstru za opravljeno delo!user posted image
A so tile virusi že spet na pohodu al kako?Ja,samo tega se mi še manjka,jauser posted image
Upam,da bo s tamalimi čimprej vse ok.Ti se pa tudi mirkaj koliko se le da!Pa veliko C vitaminčka!
Nič ala grem počasi tudi jaz v posteljo.
Lepo spite!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 228
10.9.2007 10:57:36   
Anonimen
No končno malo miru, sej kmalu grem po punce.
Ej MID z veseljem sm prečitala o tem skladišču. Moja svakinja k biva v Tomaju, mi lih tako pravi da kupuje cunje v tej štacuni. Vedno me vabi zravn, ma nikoli si ne znam vzet časa. Imam tako navado, da ko rabimo pa kupimo. Nič prej.
No uživajte v lepem vremenu dokler ga je šeuser posted image , moram it musako delat

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
10.9.2007 11:24:44   
ona
oooo,
veš kaj MID,če bi prej vedla,da ti to vse tako dobro poznaš,ne bi šla na čvekarije vprašatuser posted image
mene v takih trgovinah ne bodo videli,ker sploh nimam živcev se gužvat,za provat pa itak tudi drugje ne provam....
Bom tej kolegici sporočila,ker ona mi je tako navdušeno razlagala o tej trgovini,da vse nejen kolegice hodijo tja in so oblečene oh in sploh...Naj kar ona gre tja,ji bom posredovala info.kje naj bi ta trgovina bila pa približno vem,ker Trst vsaj nekaj poznam,pa ji bom jaz razložila kam naj gre....
Po mojem,ko ji vse to povem,jo bo minila voljauser posted image
V glavnem hvala za tako izčrpne informacijeuser posted image user posted image
Anakarin,je lepo ko gredo vsi otroci v vrtec ali šolo,a?
danes sem tamalo peljala spet v jasli po dolgem času in je komaj čakala,da greuser posted image
Sin pa je šel zjutraj za 5 dni v Čateške v šolo v naravi in mi je blo prav malo hudo,ko so šli na avtobus....user posted image
Sem mu na skrivaj dala mobitel s sabo,da me lahko pokliče,ker seveda telefončke so prepovedali,da jih jemljejo s sabouser posted image ,ma moj ga je vzel in ga lepo skril in ko me bo poklical,ga bo potem izklopil in spet skril....
saj ni treba,da kdo niti ve,da ga imauser posted image
V glavnem,da bom jaz bolj mirna,kajne???
Karolina,resno,kje si user posted image
raglja,pa ti kam te je neslo??
A,ja Mid,nisi rekla,da si na neki dietiuser posted image user posted image ,ko si šla včeraj jestuser posted image
ja v tem obdobju,je najbolje bit z otroci zaprt v bajti,pa tudi naša,ki je že večja ne bo sedela v gostilni in bi samo tekala okrog....Tako,da mene mine vsa volja it kam jestuser posted image
ala,uživajte,se beremo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
10.9.2007 13:53:22   
karolina*
Evo mene. Včeraj smo s ta malo prišle domov iz Premanture. Sestra je ostala- še do naslednje nedelje. Prou lepu smo se imeli. Tri dni je bilo res mal slabo vreme in je taku pihalo, da smo se bale, da nam bo šotor odneslo, ostale dni smo se pa kopali. Ma že to, da smo ble na morskem zraku je dosti vredno. Ta mala je vsak večer zaspala ku ubita in se ni premaknila do jutra. Danes ponoči se je pa doma stalno premetavala in se zbujala. Ne vem kaj ji fali. Sem razmišljala, da ji morda jogi ne ustreza, da bi dala gor še kak štrmac. Kaj mislite? Kaj imate/ste imele ve u posteljicah pri taki majhnih?

Joj, berem, da vsi nekaj smrkateuser posted image !!!ONA, sem prav vesela, da je tvoja pupa ok. MID, kako pa kaj vaša 6. bolezen? Je boljše kaj. Ma kakšni znaki so za to bolezen? Sam povišana temperatura al še kaj druzga?ANAKARIN tebi pa res ni dolgčas z vsemi prigodami tvojih deklic. Upam, da se v redu počutiš in je tudi z malo pikico v trebuščku vse ok!!

ONA, verjamem, da ti je hudo, ko je tvoj sinček šel "sam u svet". Kaj je to prvič, da bosta toliko časa ločena? Telefonov pa jim ne pustijo tudi zato, ker imajo domotožje, ko se slišijo s starši in hočejo potem domov. Res je, da boš ti bolj mirna, samo da ne bo potem njemu še bolj hudo?!Mah en križ je s tem, kajne MAME user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Po eni strani hočemo, da so naši otroci čim bolj samostojni in neodvisni od nas, po drugi strani pa bi jih najraje imele samo zase. Vidim pri sebi, pa čeprav je naša pupa stara šele slabih 8 mesecev...No, ONA, držim pesti, da bosta to kratko ločitev čim bolje prenesla in da bo sin maksimalno užival v bazenih.

MID, bravo za podaljšano porodniško!!!!!! Jaz si tudi želim kaj takega, ma nimam nobenih pogojev. In kar slabo mi nardi, ko pomislim na službo. Sej če bi imela neko OK službo in fajn okolje bi mi bilo pol manj hudo...Tako pa... Jah, saj si že iščem drugo, ma saj vemo kako je na tem področju. Mene tudi firbec kje delaš. Če nočeš tle napisat, daj magari na ZS. Si pa narobe razumela- jaz tukaj živim že od rojstva, taku da si me verjetno že kje vidla, če delaš u trgovini...

Grem js zdej...malo pečt...ima moj dns rojstni dan, pa bom eno fino skutino pecivo spekla. Če rabi kšna recept, naj mi javi...Ku je res božansko dobro in zelo enostavno!!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 231
10.9.2007 22:52:37   
MID
user posted image
KAROLINA dobrodošla nazaj!Kot si verjetno že brala in seveda slišala,smo mi v tem času skoraj že doživeli zimouser posted image .Smo bile prav v skrbeh zate in tvojo družinico,da vas kaj preveč ne zebe.Pa da nebi morje zmrznlouser posted image user posted image user posted image .
Ja,malo heca mora bit,je pa živa resnica,da mi že kar nekaj večerov kurimo.Ni kaj jesen nam že krepko trka na vrata.Ne morem pozabit lanskega leta,sem imela rok 28.10.in sem do porodnega dne okrog hodila v japonkah in konateri,tako,da je moja mama v zadnjem mesecu nergala name,naj se vendar malo bolj oblečem,češ da me ni glih ok videt.A jaz polna vode,otečena,gorela...seveda ji želja ni bila uslišana.user posted image
Ja,KAROLINA hvala za čestitke.Mislim,da me je že ANAKARIN spraševala,kaj sem "ušpičila",da mi je ratalo,pa se mi zdi,da ji nisem odgovorila.Sorry,vedno toliko čvekam,da kaj pozabim.Ja s tamalo hodiva na NFHT-fizioterapijo že od njenega 3.meseca.Najprej je bila ocenjena na hipertoničnost,s časoma so se pa pokazale še druge stvari.V bistvu nič groznega,da ne bo pomote.Hčerka se je rodila s popkovnico omotano okrog desne roke.Sprva so mislili,da ima spahnjeno ramo,ker ni migala z njo.Po nekaj min.po porodu je zamigala s to rokico,vendar zadeva več kot očitno ni bila tako enostavna.Kot zgleda,jo je ta rokica mogla kar bolet,saj je ko so se pokazali prvi znaki motorike preferirala levo rokico.Sprva smo mislili,da je to zgolj zaradi tega ker bo levičarka,nakar nam je fizioterapevtka razložila,da se to 100% definira okrog 3.leta,nakar nam je še zdravnica v razvojni ambulanti ugotovila,da tamala špara celotno desno stran telesa in ne samo rokico.To so dejstva ki jih v tako zgodnjem razvoju ko je še vse tako nerodno sploh ne opaziš.Šele strokovno osebje to vidi.Še sama nisem mogla verjet,ko mi je skušala dokazat,da tamala ko jo pokličeš iz desne strani zasuka celo glavico proti tebi iz leve strani pa gre proti tebi s kotički očesa.Tako da se moramo pri previjanju igrat tiste kuku varjante z dlanmi na sencah,da izuri tudi desno oko,ker bi se zaradi te napake lahko razvilo to,da mi bo s časom,ko malo odraste začela škilit.Tako,da fizioterapije pri nas niso še zaključene in na podlagi tega imam podaljšano porodniško.
Malo pozno,pa vseeno KAROLINA-vse naj,naj tvojemu možeku.Upam,da ste dodobra skoristili praznični dan,če ne pa popravni za vikend!user posted image user posted image Al pa itak!Za recept skutine torte se ti priporočam.Pa ne da sem jaz toliko sladkosneda ampak moj...user posted image Ga pa rada tu pa tam presenetimuser posted image
ONA...ja sem pisala nekaj o moji dieti...Sem skinla dol 4 kilce,pa me je zdaj spet nekaj začelo mest.user posted image Ma nisem pravi karakter!!!Se bom pa mogla vseeno primt malo bolj čvrsto v rokeuser posted image user posted image user posted image !!!Ne me obsojat,prosimuser posted image user posted image .
Kako se ima sinček?Se je že kaj javil?Ma dej,sej bojo hitro tile dnevi okoli.Mogoče bo pa prav navdušen?!Ti bo tako lažje.Te pa čisto razumem,da ti ni lahko.
ANAKARIN kako je uspela musaka?Mater je nisem jedla že....user posted image ...odkar je ni moja mama nardila.Moj je ne mara preveč,pa se je sploh ne lotim delat.
Nič bom kar končala za danes.Sem se spet razpisala,da vas bojo kar pekle oči oziroma sploh ne boste vztrajale pri branju tako sem dolga.Ne mi zamerit.Imam pač čas....user posted image
Ala lepo spite!

P.S.KAROLINA,naj ti bo,ker si najbolj firbčna!Imaš ZS.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 232
11.9.2007 21:00:40   
ona
Ojla,
Karolina,pa si se vrnila med nasuser posted image user posted image
fajn,da ste se imeli lepo in tudi kopali,pri nas je tudi malo manjkalo,da začnemo kurit,a je bila ene dva dni dovolj le klima-toplauser posted image
Glede mojega sina pa mi je res hudo in me v bistvu skrbi,če se bo znajdel,da ne bo lačen,da se mu kaj ne zgodi,ojoj,ojoj,too much...
Včeraj mi je pa bilo strašno žal,da sem mu dala telefon,saj me je okrog 21 ure poklical in tako jokal,da me pogreša,da bi rad prišel domov,da ne more nit sam in vsega in svašta...
Sem ga tolažila enih 20 minut,da se je umiril,potem sem pa morala še oba fantka ki sta z njim v sobi tolažit,pa še mamo od enega poklicat,na koncu smo povedale učiteljici in jih je končno potolažilauser posted image
saj te stisne pri srcu,da bi ga šla takoj iskat,ma nekaj morajo pa ja provat v življenju,saj so že več kot 8 letniki...
Danes me je klicala učiteljica in rekla,naj ne skrbim,da je vse ok,da sta se z mojim danes lepo pogovorila in,da je spet normalen in dobre voljeuser posted image
Vsaj ena tolažbauser posted image
Itak bo kmalu petek,ko se vrnejo domovuser posted image
MID,upam,da bosta s hčerkico lepo napredovale in da se bo vse uredilo kot je treba....vi ji pa kar pomagajte kolikor je v vaši močiuser posted image
Imam tudi jaz sestro,ki ima bogega sinka,ma je hujše od tvoje,ima celebralno paralizo,samo ni glih tista slaba faza samo bolj počasi napreduje,sedaj je star kot moja tamala in je komaj sedaj shodil 2,9 leti,govori še ne,samo se mu pa vidi,da se razvija,hvalabogu....
Tako bo tudi tvoja punčka prav kmalu uredu,samo vzpodbujajte jo....
Dobro,se poslavljam,imam za likat,pa pucat,pa ne vem še kaj....
user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 233
11.9.2007 21:01:36   
ona
Mid,mene tudi zanima kje delaš,pa Karolina tudi???
jaz v glavnem ne delam nikjeruser posted image user posted image user posted image user posted image ,
blagor meni,auser posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 234
11.9.2007 22:06:16   
raglja1
Samo en pozdravček, sem ravno tri postrigla in stuširala (enega že popoldne, ker je šla porcija kar čez plenico in body direkt do mojega naročjauser posted image , hehe), pa me čaka za obesit še drugi in tretji stroj cunjuser posted image . Aja pa kaj v usta bi tudi še morala dati. Mi ni bilo, da bi se malim pridružila pri čokolešniku. Sem za bolj konkretne zadeveuser posted image . Najbolj pa me nocoj vleče v  posteljo! Pa sploh ne od utrujenosti, tudi ne, ker je dragi že tam (hmmm, če bi on tole bral user posted image user posted image ), ampak ker moram prebrati do konca, cca. 40 strani, eno kriminalko. Sem zadnje dva dni tako notri padla, da komaj čakam zadnjo stran. In se podnevi težko brzdam, da počnem tiste nujne stvari. Dojenje pa je prekratko, da bi kaj dosti prebrala.
Jutri moram pa jaz tudi eno torto spečt, tudi moj ima roj.dan. Najbrž mi bo zneslo le za kakšno nutelino, to je sicer bolj po mojem okusu, ampak sem dopoldne še v Postojni (UZ kolkov pa to), pa čisto sem že zasekirana, ker mu še nisem nabavila darila. Bo res zadnji hip, me je kar malo sram. Upam le, da bo vse zneslo. No, bom poročala.

mirno noč
raglja

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 235
11.9.2007 23:27:10   
MID
user posted image
...evo tudi mene...v nočni kot ponavadi...user posted image user posted image user posted image
ONA hvala za lepe misli,me je pa ful pri srčku stisnilo,ko sem prebrala kako je s sinčkom tvoje sestre.Želim mu iz dna srca,da bi se njegov razvojz dneva v dan izboljševal kar se da.
Ona a smem vprašat ali je tvoja sestra dosti prezgodaj rodila.Gledala sem namreč na discovery-ju eno oddajo,ko so mamice rodile nekje med 22.in 28.-im tednom nosečnosti in če se ne motim so rekli,da se v teh tednih prezgodnjega rojstva otroka lahko pojavi cerebralna paraliza.No,mogoče si nisem prav zapomnila.Ne mi zamerit,če delujem preveč radovedna...Nisi primorana odgovorit.
Zelo mi je žal,da se je zgodila situacija s tvojim sinom kot se je.Važno,da ste poštimali in da se sedaj počuti boljše.Pa,saj je petek skoraj tu in spet bo lahko pritekel v objem svojih najdražjih.user posted image
RAGLJA...praviš,da si ena izmed zasvojenk dobrih knjig...user posted image ...no,le priznaj!user posted image Zanimivo mi je kaj takega slišat oz.prebrat.Sploh se ne spomnem,kdaj sem zadnjič brala kakšno knjigo.user posted image ...ja,v nosečnosti!Saj ne rečem,da ni časa,ampak takole ob večerih raje sprostim svoje telo in duha za računalnikom.Nekako mi bolj paše.Predvsem iz istega razloga kot ti se je raje ne lotim,ker če me začne vlečt in če moram prekinit z branjem sem kar nekako nemirna ali bolje rečeno nervoznauser posted image .Za kakšno revijo na hitro prelistat si pa še vedno utrgam par minutkuser posted image .
Pa kaj je prav invazija teh rojstnih dni vaših možekov al kako?Torej tudi tvojemu vse naj,naj,pa da bi vas imel še naprej tako rad!user posted image Ja,no,pa še darilo iz moje strani bi se spodoblo kajne?!
EVO;user posted image
Ker sem pa včeraj pozabila na KAROLININEGA moža dobi darilo dvojnouser posted image
EKOLA:
user posted image
Saj ne zameriata punci?Malo heca pa mora bit ne?
Glede daril;midva sva že dve leti nazaj sklenila,da bova nehala pretiravat in da se bova obdarovala z ljubkimi skromnimi darili-a iz srca.Ljubkimi mislim na ta način,da skozi vse leto na skrivaj prisluhneva drug drugemu skromne želje in se potem presenetiva s to stvarjo.Malo se vam bo zdelo smešno,ampak vse leto sem si kar naprej prigovarjala,da si moram kupit en pleten koš za po špežo.Sem si ga ful želela,saj je dosti bolj funkcionalen za prenest težke stvari iz trgovine kot najlon vrečka.Vendar sem le govorila in govorila.Kupila pa si ga nisem.Ne morete verjet kako sem bila vesela,ko mi ga je za rojstni dan podaril napolnjenega s cvetjem in slaščicami.OK;slaščice je moral pojesti samuser posted image (tičko je že vedeluser posted image user posted image user posted image )ampak bistvo mi je bilo,da skušal pisluhnit mojim skromnim željam.No,moram še dodat,da sva se dragim darilom odpovedala ker usmerjava denar nujnejšim zadevam,mi pa nikoli niso dosti pomenila darila kot so zlatanina in podobno.Mi enostavno več pomeni,da znava prisluhnit drug drugemu v skromnosti.Ob dragih darilih enostavno nikoli nisem vedela kako odreagirat da bo prav in sem se vedno počutila kot slaba igralka,pa dejstvo je bilo tudi to,da mi niso kaj preveč pomenila,saj so taka darila precej nefunkcionalna.To je vsekakor moje mišljenje,da me ne boste narobe razumele oziroma obsojale.
KAROLINA zdaj veš kje delam?Me poznaš?Upam,da mi nisi zamerila,ker sem napisala da si najbolj radovedna-sem se potem spomnila,da sem pozabila prilimat na koncu tega smeškauser posted image .
ONA;pa naj bo še tebi....ker si tako nesramno firbčna....user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Imaš ZS!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 236
12.9.2007 12:23:42   
karolina*
Ojla

Sem pravkar s sprehoda z ostalimi letošnjimi mamicami iz naše vasi (nas je že 5 letos, še 5 jih bo do konca leta...) in smo se fajn naklepetale. Je prav pašalo.

ONA, tudi meni je hudo ko berem za tvojega nečaka. Upam, da bo uspešno napredoval in se razvijal, držim pesti. Hude so te stvari res. Moji sestri so se tudi hude stvari zgodile- dva otroka sta ji umrla, eden takoj ob rojstvu čez štiri leta pa še drugi nekaj dni po rojstvu, tako da razumem, kako se počutiš in sem še miljonkrat bolj hvaležna, da imam zdravo punčko.

MID, moj se zahvaljuje za darilo...je reku, da vsaj na sliki vidi, če že u živo ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Razmišljam pa, katera si, ma se ne spomnem nobene od tam, ki bi bila lani noseča. Al morda nisi delala v nosečnosti? Firbčna pa sem itak, zamerljiva pa še zdaleč ne, tako da nič se ne sekiraj user posted image  Glede daril pa je pri nas enako kot pri vas. Se ne obdarujeva, razen, če kdo od naju kar rabi in potem kupiva to eden drugemu iz naslova rojstnega dneva ali "dedka mraza", pa čeprav je morda še par mesecev do tega dogodka. Sem mu pa letos kupla ABC sirni namaz. Mu je ful fin in pri nas se ga ne dobi več. No in zdej ku sm bla na morju sm ga vidla u trgovini, pregledala rok trajanja in mu kupila par škatel. Je bil ful vesel user posted image

Knjiga pa...hm nazadnje sem prebrala eno ful dobro v Avstiji- Zlikane gube, štrleči balkoni. Ej punce, to knjigo morate obvezno prebrat. Se ful nasmejiš zraven, pa še dvigne ženski ego, tako da se prav fajn počutiš. Res OBVEZNO BRANJE!!!

Grem zdej dat našo pupo spat, popoldan pa spet na eno fešto za rojstni dan...Počasi, ma res počasi grejo h koncu!

Lepu se mejte...Aja in počasi se mormo za nov DEJT zment! Da ne bo začel mraz, ker pol pr Bubci nimamo kej delat. Ala, predloge vn!!

Aja, MID sm ti poslala recept na ZS. Dober tek- tega moraš tudi ti obvezno poskusit, boš vidla da ti bo fino, tudi če nisi od sladkega!!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 237
12.9.2007 22:23:49   
MID
user posted image
Pri nas se pa nič pestrega ne dogaja,da bi pisala,ma malo čvekat sem gor pa vseeno rada pridem,če imam že časuser posted image .
KAROLINA tudi za tvojo sestro mi je ful hudo,ko sem tole prebrala.Ma uboga,kaj je mogla preživet.Si niti v misel ne skušam vzet,da bi šla skozi kaj takega.Že sam spontan splav mora bit grozno,kaj pa šele takole.Oprosti Karolina,ker delujem firbčna;ma zakaj je do tega prišlo?In to celo 2x.
Hvala za recept.Zgleda zanimivo.Moram nujno probat narest.Ma imam tudi jaz enega fantastičnega,ki tudi vsebuje skuto,samo ti oz.vam ga bom dala,ko se zmenimo za DEJTuser posted image user posted image user posted image .Jaz sem ful zauser posted image user posted image user posted image !!!Ja glede recepta-je ful izi za narest,samo če bi pisala postopke,bi zgledalo zakomplicirano.Moj ga obožuje nad vsemi sladicami.
Kdaj se čmo pole zmenit?Ste za ta petek?Nekaj obljubljajo sonce,ne vem,no?!
ONA kdaj pride domov tvoj sinček?Vem samo da v petek,ne vem pa ure.Saj bi blo ok tudi v soboto,samo nebi mogla prit,ker je danes šel moj oče v bolnico in sem se zmenla z mamo da ga greva v soboto obiskat,pa bi bilo prepozno.Odprto imajo samo za vikende,samo s pijačo postrežejo tudi med tednom - baje.Tako pravi moj.Samo je vprašanje,če bomo katerega izmed gostincev dobile doma.To je pač vikend kmečki turizem tako da ne vem če nam je za hodit med tednom.Povejte,pa se bomo dogovorile.Kar se mene tiče bi bil ok petek,ob 15h,kot smo se že dogovarjale okrog ure.Se pa da za kasnejšo uro dogovarjat.Dopoldne ne vem če so odprti.
KAROLINA kdo pa je avtor te knjige,ki jo predlagaš?Toliko,da bom znala vprašat v knjižnici.
Praviš,da se ne spomneš nobene noseče lanskega leta.Bo držalo,ker sem šla na bolniško v napolnjenem 4.mesecu nosečnosti.Mislim,da se mi ni še toliko poznalo,da bi bilo očitno,bolniška pa se mi je začela 25.5.2006.In še nebi šla,vendar se mi je pojavila krvavitev in to prav na delovnem mestu.Tako,da pri naslednji nosečnosti pa res zginem na bolniško s prvim dnem!Imela sem pa drugače temno rjave dolge lase.Bolj buckaste narave...user posted image user posted image user posted image ...straaašno fanj ženska...zgovorna...prijazna...user posted image user posted image user posted image ...no,no,malo heca mora bit,se pa vsekakor nimam za slabo prodajalko.Imam pa tudi kakšen slab dan kdaj in upam da nista ti in ONA naleteli ravno nanj.V glavnem se trudim biti ok do strank kolikor se le da.
ONA se me ti mogoče spomneš?Ja kje pa hodiš ti danes?Te kar malo pogrešam.Kako je s hčerkico?Kaj pravi kaj sin.Se mu je kaj bolj zadopadla tale šola v naravi?Daj javi se kaj.
ANAKARIN,RAGLJA...tudi vajudve pogrešamo!
Nič bom počasi zaključla.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 238
13.9.2007 12:43:52   
Anonimen
eto me
Ajoj kaj se vam dogaja.
KAROLINA tud jaz se ti pridužim z ostalimi sogovornicami, da nebi na veliko pisarla. Itak moram bit kratka, da končam kosilo.
ONA no glede mobija bi rekla, da je to napakca. Naša Karin je šla v vrtcu za 3 dni na Debeli rtič, valjda da se vsaka mama sekira kako pa kaj bo dete preživelo par dni brez staršev. Hvala bogu, nič ni posebnega, da so me mogle vzgojiteljice klicat. So bile pa tako prijazne, da so staršem dale svoje mobi št, da smo jih lahko poklicale ali je vse ok. Ma jz nisem niti klicala. In zadnji dan ko so prišli domov, glej ga zlomka, mulci niso hoteli iti ven iz avtobusa. So kričali, da bi še 3 dni bli dol. Potem ko smo se starši zmenli in jim hrbet obrnili, so pa takoj hiteli k namuser posted image user posted image user posted image .

Drugače je Karin spet postala klepetulja v šoli in nevem kaj in kako ji dopovedat, da neha s tem. Že v prvem razredu sem ji celo leto trobla, učiteljica je bila skoz popustljiva. Zdej v drugem pa imajo drugo in malo bolj strogo, seveda takoj dat staršem v podpis beležko, če mulc ni pri miru al kaj podobnega. To je vse starše kr razjezilo, k nismo mogli lani dopovedat učiteljici zarad popustljivosti, doma itak vse obljubljajo. Vem da je to tudi starševska dolžnost, ampak učiteljice niso tam samo za gledat.
Anastazia pa se po 2 dneh spet poslabšala. Nos še bolj zaprt, tud za kakat je zaprta. tekočo hrano ji dajam, slane palče, polno za pit, pa nič in nič.Danes sem jo peljala pogledat h dohtorju, vse ok. Zdajle spi, ko lih kosilo delam za naju dve.
Upam, da ji bo juha od zelja kej zbudila čreva. Ma sam da je ni kej psihično vplivalo na vse to.
Jutri pa grem iskat zavese za otroško sobo, k so mi zašili v Velani in vam povem, da sploh ni drago kot mi je tašča tarnala, da bom baje več dnarja dala kot se je ona opekla. Za okno in balkonska vrata sm naročila navadno zaveso z otroškim motivom (kužki)+zatemnitvena zavesa (iz satena), ampak okno posebej in vrata posebej, ker se ne držita skupaj (1,5m sta narazen)+karnisa+dodatna karnisa, ki se natakne na leseno palico za navadno zaveso=130€.
Še ko sem iz kataloga (quelle) računala, mi je najmanj prišlo 160€.

Aja, včasih sem bila tudi jz knjižni molj, in še dandanes me v knjižnici vprašajo, če mi kej naštimajo, pa že 6 let enostavno nimam in nimam časa. čim vidim posteljo, zaspim. Bo že čas tudi za to.

no, uživajte dokler je sonček

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
13.9.2007 19:21:58   
ona
Joj,joj,kar ne morem verjet,da vas včeraj nisem niti pozdravila!!!!
Razlog,sva šle s hčerko pohajat,ker sva pač med tednom same oz. sem največ sama z otroci,ker moj je zaposlen 100 na uro in komaj čakam vikend,da se on malo igra z njimiuser posted image
sva bile s punčko v NG malo po nakupih,sva vzele našo nono s sabo in je bilo prav lepo,pa k sestri smo šli,ker tam stanuje,itd....
No,nakupila sem si nekaj malega za oblečt,pa neke žabice ta tamalo,pa za fanta hlače,....
ja,MID,se te ne spomnim iz trgovine,bi mogla kakšno slikco dat v album!
Je res pa,da dosti zahajam tja po nakupihuser posted image
Ma se bomo že še videle,sem pa tam zadovoljna z vsemi prodajalkami,in eno prav pogrešam,je s tvojih koncev in je šla sama stran,je pa imela eno punčko staro enih 3-4 let in je bila res fajn,ne vem pa imena njenegauser posted image
No,pol ko prideš nazaj delat
boš šla z mano kdaj na kafe,a??
Karolina,kje pa ti delaš,pa Anakarin in Raglja tudi za vas me zanima,pa mi na ZS sporočte,a?Ma sem tudi jaz firbec,a?user posted image user posted image user posted image
Joj,z nečakom pa ni bilo tako,da bi bil prej rojen,je sestra normalno rodila,ene dva dni po roku,nič posebnega...
je pa porord trajal 20 ur in ni imela več moči in po mojem je prišlo do kakšne napake pri rojstvu,tega pa še zdaj nobeden ne ve in so vsi tihouser posted image
Noben še ni dal točnega odgovora zakaj se je to zgodilo,na žalost!!!
Ja to zdravstvo!!!!!
Včeraj pa sem bila pri njej in fantek prav lepo napreduje,sedaj je shodil pri 2,9 letih,je še malo nerodkan,ma bo počasi,upamo....
Ala,grem dat tamalo spat,pol imam pa plače, čez,itd....
A,ja jutri ne morem na dejt,pride sin domov med 17 in 18 uro,tako,da ne bo nič ta teden,sorry!
Sem pa danes govorila z učiteljico in je vse ok in je ful priden in mi ga je dala na telefon in je bil prav vesel,o solzah ni ne  duha ne sluha,hvalaboguuser posted image user posted image
Anakarin, s šolo imam tudi jaz že živce na 245,je vsega toomuch in imam občutek,da vse preveč zahtevajo od naših otrok,ampak nimamo kaj kot se sprijaznituser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
13.9.2007 22:23:41   
MID
user posted image
Da vas samo malo na hitro pozdravim.Ko takole berem,sem prav vesela,da moja tamala ni še v šoli.Tle se marsikaj začne ne?user posted image user posted image Ma kaj čem,me pa to vse še čaka,neuser posted image user posted image
ONA slikce o moji malenkosti na žalost ne bom prilepla,ker niti nimam nobene pametneuser posted image .Pa še ful nefotogenična sem za pop...Bi mi blo kar nerodno..no,ma če sem čisto iskrena,sem lolek v poznavanju računalnika,pa saj ne da nebi zgruntala,kako se to naredi samo časa bi pa porabla...ohohojuser posted image Ne se mi smejat,svoje računalniške napake sem mislim da že nekaj časa nazaj priznala.Če nebi bilo tele porodniške,še interneta nebi znala uporabljatuser posted image .Pač jebi ga;računalnika nisem nikoli prej kupila,za službo,ki jo opravljam je dovolj tisti program ki ga imamo...sem se pa potem poročila s človekom ki ima v lasti 5 delujočih in uporabnih računalnikov(služba,hobi...)pa me je malodane porinil v enega in rekel,da je skraji čas,da se malo posodobim.user posted image A jaz...antitehničen tip...user posted image user posted image .Tu,pa tam ga malo podrezam ko kaj rabim,drugače se pa delam ful pametnauser posted image user posted image user posted image user posted image ....in ga sploh ne rabim...user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa ne da nebi hotela pomoči,samo on mi tako razloži vsako stvar,kot,da zadevo že ful obvladam.In potem sem še bolj zmedena...In,če mu rečem,da mi ne zna dobro razložit me čukasto prizadeto gleda.Tako,da rajši manj vem,kot da ga sroto prizadenemuser posted image user posted image .
Drugače,če ti še kaj pomaga informacija,sem iz prve skupine delujočih odkar se je trgovina odprla.V bistvu se je začela spreminjat zaradi porodniških.Najprej poslovodja,potem jaz in za mano še dve.Ja,ni kaj...plodna leta odkar smo zasedle Sežano.Celotna ekipa ki smo zaštartale in naj bi po končanih porodniških delala naprej,pa ni niti ena iz Sežane.Sedaj ko nadomeščajo pa skoraj vse.In punca ki ti je bila všeč,ji je ime Sara.Tudi ta je iz našega konca.Natančneje celo iz moje vasi.Res je super punca.Se dobro štekava.Je pa normalno dobila boljšo ponudbo in je šla.Pa itak je bla tle samo začasno,tako,da je bolje,da je menjala,če se je že ponudila priložnost,povrh vsega pa še v domačem mestu.
Praviš,da se sine že bolje počuti?Hvala bogu.Mogoče se mu pa še domov ne bo dalo,kot je že omenila ANAKARIN.Ma sej,otroci so ful prilagodljivi.Če imajo pa za povrh še super družbo...pa da ne govorimo.Prvi dan je itak najhujši.
Sem pa drugače zelo vesela,da malček od sestre tako lepo napreduje.Držim pesti za naprej,da bi šlo vse kot po maslu.
Ej,ONA,pa dej,če je sestra zato pripelji še njijudva na naš dejt ko se bomo zmenle.Narava in živalice ziher ne škodijo nikomur in vedno sta dobrodošla v naši družbi.
Ja z našim dejtom ta teden torej ne bo nič.Mi je KAROLINA poslala sms,da tudi ona jutri ne more,ji pa na žalost ne dela internet,da bi se oglasla.
Ma se bom malo pozanimala pr Bubcu kako je z obiski med tednom,pa vam javim ok?
Nič;imejte se skrajno lepo!
Lahko noč!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 241
14.9.2007 10:21:03   
ona
Glih,ko čakam na en email,da se malo javim...
mid,sem ti nekaj poslala na zsuser posted image ,samo ne se smejatuser posted image user posted image
veš,tam v tvoji trgovini je ren nekaj čudnega,sedaj je še ena noseča,pa ena je bila tudi prejšnje leto,ki jo jaz poznam-rdečelaska kratkolaska,če veš katera je,ne bom imena pisala....ful faj punca,pa iz mojega kraja...
no,v glavnem se tam dogajajao čudne vibracije,da so vse plodneuser posted image user posted image user posted image
Ja,tale,ki mi je bila všeč je res bila Sara,ful uredu punca,zanjo mi je prav žal,no,če jo vidiš jo lepo pozdravi,reči,da ena mamica s suhimi lasmiuser posted image ,saj bo vedela katera,pa z dolgimi lasmi s prameniuser posted image user posted image
Joj,moram prav pazit kaj pišem.....
zdej grem,se beremo kaj zvečer

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 242
14.9.2007 12:45:55   
Anonimen
ojla, da utegnem še danes kej napisat, sledi vikend pa nebo časa.
Madonca kaj sm najbolj oddaljena od vasuser posted image ? včasih mi ni bila sežana tako daleč, ko smo (mislim na starše ali druge, jz sm bla samo za družbo) hodili kupovat špežo ali kaj podobnega, zdej pa če grem tam 2x na leto. Pa še samo do Tomaja, kjer svakinja biva. Včasih sem živela v Lokvah, čist zraven cerkve v eni večstanovanjski hiši.
V glavnem ONA po ZS si bove pisale o službah, velja tud za ostale.

Jupiiii Anastazia je včeraj 3x kakala, ampak zjutraj je imela spet vročino 38,4; ma kaj se dogaja z njo? razen da šmrka, vemo da je prehlad, samo cel teden ta vročina niha. Dopoldne smo tud velik pojedle, bila je ful dobre volje, no zdej spi medtem ko kuham za jest in vam pisarimuser posted image . Pa še po drva morm it, kr je zvečer kr hladno v bajti.

MID smo že dve-antitehničen tip-ne obvladam glih vsega. kar sm se v službi naučila, to znam. Ostalo pa probam sama pogruntat, če mam čas, če ne pa mi brat pokaže ko pride kej na obisk.
KAROLINA sm že rezervirala knjigo, ki jo priporočaš. Tako da se spet mal vržem v to. Upam, da mi bo ratalo prebrat.

Malo moram it brskat o imenih za bodočo bebico.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
14.9.2007 23:00:04   
MID
user posted image
ONA jaz pa te poznaaamuser posted image user posted image !Pa tudi tvoje suhe laske!user posted image Pa tvojo pupiko sem vedno vidla s tabo.Takrat ste več ali manj prihajale v šoping bolj dopoldne.Pa če se dobro spomnem,si bila več ali manj vedno v kavbojkah...pa celo tvojega glasu se spomnemuser posted image .Imaš bolj tak močan-nizek glas kajne?Pa če se ne motim-popravi me-si imela tudi očala.
No,ma vidiš kako pozorna prodajalka semuser posted image .Kaj vse sem si zapomnilauser posted image .Upam,vsaj mislim si da je vse točno.Razen če nimaš dvojnice.Ma tudi tvoje ime sem si zapomnila.Takoj kot sem prebrala sem vedela da si to ti.Veš,na blagajni vedno ko kdo plača s kartico poškilim kako je osebi ime.user posted image In tvoje je itak takšno ne preveč pogosto,tako,da mi je še bolj ostalo v spominu.
No,mene ko me boš videla,boš itak takoj vedela kdo sem,je pa res,da sem bolj poredko delala zjutraj.Saro bom pozdravla prvič ko jo bom vidla.
Imaš pa ZS,če bo kaj bolj pomagal,ma dvomim,ker če se me ne spomneš v faco...user posted image
ANAKARIN ma božček tvoja mala.Držim pestke,da bo vse ok.Tile naši pobalinčki,so pa itak nepredvidljivi s temi vročinami in boleznimi.
Praviš,da bo za vikend spet delovna akcija.Ja,ni kaj...Za udobnejši in lepši domek se je treba žrtvovat.Nas tudi vse še to čaka,ker bomo našo malo hiško širli.S časom seveda...
Tudi tebi sem poslala ZS.user posted image
KAROLINA upam,da čimprej zrihtate internet,da prideš spet malo klepetat sem gor.
Nič,imejte se!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 244
15.9.2007 10:38:35   
karolina*
Evo mene, internet dela. Sem pa zbolela, taku da nisem celo noč nič spala. Pa ravno danes, ko je naša pupa spala celo noč do 6h... Jaz sem se pa stalno premetavala, pa zeblo me je, vročina čez 38°c, z nosa mi je teklo. Ma sej zdej sem mal bolše. Sem spila en lekadol in mi je vsaj vročino zbilo.

ONA js te pa ne poznam. Najprej sem sicer mislila, da vem kdo si, ko sem prebrala tvoje ime, saj poznam eno s takim imenom in se mi zdi da je ravno od tam kjer ti. Pol pa, ko sem vidla slike, mi pa nisi znana. No, se bomo že v živo spoznale, ne.

MID, če te kaj zanima o računalništvu pa kar mene vprašaj. Ti bom lepo očasi razložila in boš vidla, da bo šlo pol. Meni je pa ful všeč po računalniku brskat in bolj ko mi kaj ne gre, bolj sem zadovoljna, da potem najdem rešitev. O otrocih moje sestre bom pa raje v živo povedla, ker je dolga zgodba, je pa podobno kot pri ONINI sestri nekako šlo za napake pri porodu...

ANAKARIN, upam, da je Anastazija boljše, da je ozdravla. Si že zbrala kakšno ime za bebico?

RAGLJA, kje se pa ti potepaš?

No, lepo se mejte, js grem zdej mal spat. Je šel moj s ta malo ven, tako da imam mir user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.9.2007 21:43:50   
Anonimen
Pri nas tudi vsi obolevamo. Anastazii pač ni nič boljše. Zjutraj, popoldne in ponoči ima napad vročine. Največja je ponoči okoli 39. Danes zjutraj in popoldne ista zgodba, bomo vidli kaj bo čez noč. Res da ima zamašen nosek vsake toliko, ji spucam in naprej teče gosto. Ampak zakaj 3 dni taki napadi vročine?user posted image Vseenno sm jo peljala malo na zrak po kosilu, ma nič.
Ko me je dopoldne zgrabil heksenšus v vrat, avtomatsko še zobobol (hkrati povleklo uho in glavobol), sm z malo zravn jokala kot dojenček. Ma ni blo druge kot to, to mi je bila najhujša bolečina. Vzela sm pol lekadola in je blo mal bolje. čez 10min začutim mrzlico in eto vročina. Svašta! Dan ke bil tako lep, mi pa take žeuser posted image . Hvala bogu, da se je lahko vsaj Karin igrala zunaj in nam dala mir. Pa da je zjutraj mama prinesla sarmo, da nism nč kuhala. Zdej je moj šel po pizzo, k sm lačna k volk.

Kaj me še čaka v 2 mes??? Najhujša nosečnost!

Neposredna povezava do sporočila: 246
15.9.2007 22:28:41   
MID
user posted image
drage moje bolne forumovke!KAROLINA in ANAKARIN upam na vaše čimprejšnje zdravje.Posebej ti ANAKARIN pazi nase in če bo vročina narasla nikar ne odlašaj in šibaj na urgenco.Saj res v katerem mesecu si zdaj?Sorry,ker nisem bila toliko pozorna.Tudi v naši družini imamo nosečnico v 1.polovici 3.meseca in je tudi malo zbolela.Vročina,pa to...Ma se ni za hecat.Najbolj nevarno je-tako pravijo-v 1. in 3.tromesečju.Tako da res pazi nase.Upam,da bo tudi s tamalo kmalu boljše.
KAROLINA,zate,pa upam,da tamala ne bo pobrala teh virusov,saj noči s prehlajenim otrokom niso tako lahke.No,ne vem koliko prehladov ste že dali skozi.Mi smo doslej dali 2 in 2x7 noči nespanja.Ma so božčki in v tej situaciji ne moreš kaj preveč pomagat.Verjetno bi nama ONA in ANAKARIN,pa seveda REGLJA povedale dosti več in še več kar naju čaka pri najinih tamalih kar se tiče viruskov in bakterij.user posted image Ja,še ogromno naju čaka...user posted image
Hvala za ponujeno pomoč okrog računalnika.Bom skoristila ob prvi priliki,ko bom rabila.user posted image
ONA;kje se pa ti potepaš danes?!
Ala dej,javi se nam kaj!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
16.9.2007 9:57:49   
ona
Hello,
Joj,ma ste prav boge s temi virusi in viruski....
Karolina in Anakarin,želim vama,da se čimprej pozdravite...saj bo,saj bo....
Anakarin,a tebi tudi pošljem geslo od albuma,da si me ogledaš v živouser posted image
Mid,si me pa trefila,ni kajuser posted image user posted image Imaš pa dober spomin in je vse res kar si napisala,pa očala imam tudi občasno,ne vedno,kot sem na voljiuser posted image
Včeraj sem že Mid povedala,da mi je računalnik spet napadel trojanec in sem se včeraj cel dan hecala s tem,mi je prav živce pojedel...
zgleda pa da mi je prišel notri,ampak mi ga je antivirus zaznal in sem ga dala v karanteno....Upam samo,da nam ni nič uničil,ker s tem računalnikom res nimamo sreče,smo meli že 3 x virus in na novo nalagali windovse....
Za pop.....

Drugače sem včeraj zvečer dobila živčni zlom,oz. ga je tamala...
Sva se šle napravit,da se gre kopat in ona po vsej sili,da bo neke cokle plastične dala v banjo,umazane seveda in ni in ni hotla se sprijaznit,da ne more dat coklov noter in je kar naenkrat začela noret pred banjo in vse kar je bilo v njenem dosegu rok zmetat na tla,šampone,mila,....
Je bla prav znorjena,kar ne morem verjet,take jo še ne poznam...
Zgleda,da so to taki napadi trme!!
No in jaz jo malo udarim po rokici,ker je vse metala po tleh,je začela mene tepti in sem jo kar dala v banjo in je tam norela,da sem bila še jaz mokra zraven....
No in jo dam ven,še vedno nori,pa vidim,da ji teče kri iz ustnice,zgleda,da se je ali kam udarila ali ugriznila....
Joj,saj potem je pa mene primila panika,ker nisem niti videla kako se je to zgodilo...Pol jo nesem spat in je v joku takoj zaspala,danse pa se zbudi z tako grdo ustnico in se mi tako smili....
zdaj mi je pa tako žal,da sem jo sploh kopala,ker je taka kot,da bi jo kdo pretepel po ustih,ne morem verjet...
Najhujšje je meni,ker imam slabo vest,da sem jaz kriva za to,ampak sem jo samo po rokici malo udarila,nič posebnega....
Joj,samo da je šlo mimo in,da je spet tamala dobre volje in danes jo že skoz cartam,ker se mi prav smili....
Pa ve,daste kdaja kakšno na rit ali po rokici???

A,ja Mid glede zdravja otrok,je res vsega skozi po malem in dokler vsaj malo ne zrastejo so res bogi..
ok,grem delat pizzo počasi....
se beremo

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 248
16.9.2007 16:26:55   
karolina*
Z eno goro robčkov čepim pred ekranom in se smilim sama sebi. Ma to še ni najhujše, od mene se je nalezla tudi naša pupa, tako da je prav hudo zdaj. Prvič je to odkar je na svetu. Zdaj pridno spi in sem izkoristila priliko, da se malo javim. Začelo se je včeraj zvečer. Normalno je pojedla in šla spat, potem pa okrog 23h tak jok, da nisem vedela, kaj se lotit. Najprej sem pomislila, da jo peče ritka, ker je imela zvečer malček vneto in sem jo previla. Ona pa je jokala in jokala. Nama je bilo z mojim tako hudo! Potem sem vseeno poskusila s pumpico ji očistit noska, ker se mi je zdelo, da težko diha in to je bilo to. Potem se je nekako pomirila in zaspala, a smo celo noč dežurali, saj se ji je stalno mašil nosek. Zjutraj je dobila še vročino, ma je bla vseeno kar živahna. Opoldan ji je pa vročina narasla, tako da sem ji dala svečko in je blo pol ok. Kot sem rekla, zdaj spi, jo je prav zdelalo, upam, da bo hmali bolje. Mah, saj veste same kako je to. Hvala za lepe želje, ANAKARIN držim pesti, da boste tudi vi čimprej ozdravli.

ONA, ti se pa nič ne sekiraj. Naredila si, kar si v tistem trenutku presodila, da je najbolje. Zgodila se je manjša nesreča, a nisi ti kriva zanjo, tako da si ne očitaj. Vse bo ok in kmalu boste obe pozable na ta dogodek (ker se bo kaj drugega zgodilo user posted image )

No, lepo se mejte...Grem se malo pocartat na kavč user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 249
16.9.2007 19:39:49   
ona
Joj,joj Karolina,ste prav bogiuser posted image
Ma saj bo,čez par dni bo vse ok,boš videlauser posted image
Zdej pa naj vaju možiček malo carta obe s tamalo,pa čajčka,pa tako dalje,pa bo....
Anakarin,vi ste pa mogoče že kaj boljše?
Mi smo tudi te prehlade dali skozi,tam nekje konec avgusta,tako,da zaenkrat smo vsi zdravi!!!
kako ste kaj preživele dan?
Ma mi smo se cel dan nekaj napravljali kako bomo kam šli,smo imeli namen it na tisto vožnjo s helikopterjem,samo kaj ko se nismo tam najavili....
pa drugič,saj malo nas je minila volja,ker malo preveč stane....je ena ura poleta 1000 €user posted image
Saj,če bi šli bi jo udarli tam nekje 15 minut....
bomo vidli,mogoče še gremo kakšno nedeljo...
No,potem,da gremo na Bled se peljat do tiste cerkvice in na koncu je tamala bila tako sitna ,da je zaspala ob 14 uri in se je zbudila ob 17 in potem smo lepo bili doma....
Tako je ,če nimaš kaj preveč volje kam it in potem gre dan mimo brezvezeuser posted image
Sva se pa z mojim danes cel dan pogovarjala,ker imamo za zruhtat podstrešje,samo za obrajhat in mogoče bo kakšen od otrok imel kdaj mansardo doruser posted image
Moramo pa obvezno poštimat,ker ni nič izolirano,pa jaz bi gor imela cunje za peglat,pa kaj za šivat(moj hobi),pa sušimo gor perilo že sedaj...
je pa gor toliko krame,da ne vem kdo bo to vse speljal stran...
potem moremo zamenjat vsa naša grda lesena okna z novimi in bom jutri malo pogledala okrog za kakšno dobro ponudbo?

Ma kaj veste kakšna je sploh cena za aluminijasta okna,vsaj približno,jih pa imamo enih 6 za menjat in ena velika balkonska in ena mala balkonska vrata???
joj,ma sem zatežila malo,imam malo miru,ker tamala se tako lepo igrauser posted image
Bodte fajn,se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?