ona
|
ojla,bom bolj an hitro,ker nimam časa danes! Smo bili z vrtcem na enem zaključnem izletu od 17 do 19.30,smo šli v dolenje pri Senožečah)upam,da je pravi kraj)in tja smo se peljali z avtobusom in seveda tudi nazaj!Bilo je prav lepo,otroci so uživali najbolj seveda na avtobusu Saj tale avtobus je bil zato,da se peljemo vsi skupaj in imamo lepo!Tam smo najprej šli k enemu kmetu pogledat ovčke,pol pa k drugemu kmetu na narezek,pa domače klobase,pa domač sir,njami! Res smo bili prav vsi zadovoljni za tak izlet! Zdej sem pa tako skurjena,da pišem ko malo prizadeta-iščem tipke KAROLINA,kako gre z avtom,bo šel v prodajo? TRIXI,ma vi to velik bazen?kaj maraš,potem lahko vsaj plavate celo poletje! Jaz bi si tudi najraje omislila takega velikega za zmeraj,samo kaj,ko pri vsej velikosti bajte in okolice ga nimamo kam dat Ja nič,bom pa v Sesljan hodila vsake tolko,pa z otroci se bom namakala v temu 3 metrskemu ANAKARIN,dej malo napiši kako je tamali,se mi zdi,da razen bolezni nisi dosti omenjala No,povej nam kako se razvija mali škratek! APRILČICA,kaj nisi ti malo dosti na dopustu se hecam!pa pridi jutri do sežane,bomo spile eno kafe,resno,ti bom mogla dat telefonsko ok! Za malega pa super,da lepo zaspi,kar tako naprej! Zdej me pa že močno skrbi za MID in,če se danes ne javiš,te jutri kaj pokličem,ok!Saj te že močno pogrešamo tukaj,kajne? A,ja veste kje sem jaz lani kupila kopalke.v neckermannu in to za enih 10€,ker ponavadi oz. zadnja leta nosim čisto navadne z modrcem za zavezat,to pa zato,ker se mi hitro posušijo!Leta nazaj sem si vedno tele podložene kupovala,da zgledajo malo večji ,pol sem se pa naveličala ker se ne posušijo za boga in tako imam zdaj čisto enostavne,pa bele barve,da me ne grejejo preveč!Meni je res najvažnejše,da so praktične! Obuvala pa tudi jaz prisegam na japonke vseh barv in oblik,čimbolj nizke čevlje brez pet!(ne vem,če sem že napisala) Ok,zdej pa grem,imejte se lepo!
|