|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
27.5.2008 13:17:38   
ona
ojla,
še moja malenkost!
Ja zunaj pa kar kuri,res,samo prav paše sedaj,ko se poletje komaj začenja!
Itak bomo še močno siti tele vročineuser posted image
Da se še jaz pohvalim,sem šla po sončna očala z dioptrijo in sem tako zadovoljna,da ne morem povedat,res...to sem si od nekdaj želela,da vsaj lahko vozim normalno,da me ne slepi!Saj drugače čez dan sem lahko brez očal,nekaj še vedno vidim,vozit pa si ne upam brez njih,tako,da sem res happy!!!
APRILČICA,jaz tudi naravnost obožujem japonke in jih imam malo morje in so mi najboljša obutev za poleti!Samo ponavadi preden se dam v japonke grem 1x na plažo,da dobim malo farbe v noge in si jih potem obujem,pa kapri hlače zraven in je to tisto tapravouser posted image
KAROLINA,nič nisi povedala kako si kuhinjo spucala,si provala amoniak?
MID,danes sem bla tam okoli,samo nisem nič spraševala zate,ker se mi je kot ponavadi mudilo!Saj se bom še kaj ustavila,ok!
Ja,z ginekologom imam pa res srečo,kar ne morem verjet...pa glih jaz,ki obožujem take pregledeuser posted image user posted image user posted image
Bomo preživeli!
Ala,lepo se imejte,pa javte se kaj,ok!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
28.5.2008 10:44:55   
karolina*
Ojla

MI smo včeraj cel popoldan avto pucali, če bojo kakšni kupci prišli (upam, da ja) da bo lep. Upam, da ga bomo čimprej prodali...Sej mal mi bo hudi za njim, ker nas je na dosti lepih krajev peljal, ma kaj čmo...

Drgači pa nč posebnega pr ns... V službi je gužva...Zdej ene zapisnike pišem, kr mi je najbolj mučno delo od vsega. Taku brez veze...In ku razmišljam kaku naj kakšen stavek obrnem in kaku nej kej napišem...Bee, kr slabe volje ratam. IN pol odlašam in pol se mi jih nabere en kup...Zdej imam še dva za napisat, upam, da mi jh uspe danes.

Joj, kr ne morem verjet, kaku hitro se nš dopust približuje. Kr naenkrat bo tle... In še bl hitro ga ne bo vč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mah, bo pa drugi pršu user posted image

ONA kuhinje nisem pol nč pucala, ker me je začelo zdravje **** in sm rajši počivala...Ku bom, ti pa sporočim, kaku se amoniak obnese.

Japonke...tudi js jih obožujem... Pravzaprav obožujem vsa poletna obuvala, ki so brez pet - šlape, teva, japonke, cokle...sam da je noga svobodna. Včeraj je naša pupa hodila bosa po travici in kr na enkrat prišla na makadam. Tm je nardila dva koraka, pol pa je zgleda ugotovila, da jo zbada in si ni upala ne naprej in ne nazaj... Je bla taku smešna user posted image user posted image user posted image user posted image

Ala punce, pomagejte mi dobit kupca za avto... Je če ne na avtonetu objavljen, ma če lahko kr posredujte novico naprej.

Lepu se mejte

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
28.5.2008 13:25:17   
aprilčica07
Helou

Karolina: kot da bi brala svojo zgodbo iz moje službe, brrrrrrrruser posted image papirji na papirje in še enkrat na papirje.. skratka nikoli konca zapisnikov in sklepov in odločb in pritožb in vsega podobnega.. mi gre že pošteno na jetra vse skupiuser posted image
Tudi jst imam rada poletne čeveljčke, poudarek na komot obuvalih:):) pete ne pridejo v poštev.

Vroče mi je danes. Pa sem se zjutraj manj oblekla:( pa še vseeno preveč.
Moram poklicat domov, da vidim kako mali prenaša to toploto. Že včeraj je bil ves pikast od toplote, pa je bil samo v kratkih hlačah in majčki :(
Danes je dolg dan, do 18.. kje je še to daleeeeeeeeeeeč.

Šibam zdej, ker me preganjajo.

lepo se mejte.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
28.5.2008 17:29:26   
ona
Me prav zanima kam so vse punce šle?user posted image
Saj samo me tri z Aprilčico in Karolina klepetamo in držimo vrstouser posted image
Ala pridte kaj na raport,no:...
KAROLINA,si kar predstavljam tvojo tamičkeno boso hodit,ker so res smešni1Naša je bila tudi cele dneve bosa od malega zunaj in počasi je po kamenčkih hodila tako kot jaz z natikačiuser posted image
Res je zelo zdravo,da čimveč hodijo bosi in jaz našo nikoli ne obuvam zunan,edino po asfaltu,ker peče,drugje pa kar bosa laufa!
Zdej mi tamičkena spi že eno uro in se prav bojim kaj bo zvečer,saj ona ponavadi čez dan nikoli ne spi in gre zvečer tam okrog 20 ure spat in je prav fajn tak ritem,ker mi potem ostane še nekaj cajta zame!
razlog za tole spanje pa je ta,da sem danes zjutraj privlekla ven bazen in nalila vode in sta se z sinom kopala ene 3 slabe ure in zgleda,da jo je zmartralo....Ja saj ne vem,če sem prav naredila s tem bazenom,samo kaj ko je že tako vroče te dva dneva!
KAROLINA,glede tvojega avta ga lahko komu priporočim,če bom kaj slišala kdo kaj kupuje oz. moram vprašat enega našega delavca,ker on je bolj za kupovat in prodajat avte-ga bom vprašala jutri,ok!
APRILČICA,si te prav predstavljam že zdej v službi,ma boga ti,ejuser posted image
Še dobro,da je 1x na teden,kajne?
Ala,lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 1029
28.5.2008 21:26:50   
Anonimen
Čer punce, eto končno čas za vasuser posted image
Upam, da me ne bo sper vrglo ven in moram hitro tipkat. Ko sm pa včeraj tipkala, 3x elekt zmanjkala, pop... in šla ven na sprehod. Povrh mi zravn sedi anastazia in piše svoje rečiuser posted image na en list papirja.
ONA a spet h G? Ja no, boš še enkrat šla na sprehod po štacunah in v Obija. Sej bo pregled hitr narejen. Tud jz bi napolnila bazen, a kaj ko imamo velikega s filtrom, pa skoz piha pr nas. Danes nas je kar mrazilo v bajti popoldne, da sm mogla malo zakurit peč. Glede sončnih očal, tud jz jih imam z dioptrijo in ne morem si zamislit vozit brez njih, ko sonček sije.
KAROLINA si dobila kej kupcev? Visiš kej na telefonu in se počutiš kot da bi delala v avtosalonu?berlingoti se ful prodajajo in upam, da boš kmalu prodala. Moji starši imajo 2 berlingota, enega l.99 in nenega l.07. So zadovoljni.
Japonke, najboljše poletno obuvalo. letos sm se odpovedala šopingu japonk, kr imam par lanskih za ponucat. Če mi bodo pa kake preveč všeč, si jih bom pa privoščila. Pa vse ostalo brez petk, sandale, espadrile,...imam rada.
Drugače pri nas nč kej posebnega. V torek zjutraj sva se z mojim že grdo gledala preden je šel na pot. Ma vsakič je tako, nevem al je nervozen zarad poti al kaj. In ko je 100 ali 1000km proč pa kliče cel meden. user posted image user posted image
Danes so na radiu 94 sporočili, da se naši otroci imajo lepo. Ja so šli s šolo, "šolo plavanja" in pridejo v petek okoli 15 ure.
Moj tud pride menda v petek, če ne pa v soboto. Odvisno kaj bo imel še na poti za opravit.
Včeraj sm si vzela čas za frizerja, male pa pustila v varstvu pr mojih starših. Za frizuro sm bila že tako negotova, al imela samo pramene, al se ostrižt in pramene al samo ostrižt. Na koncu sm se totalno na kratko ostrigla, za pramene pa ni bilo več časa. Pa sm skočila v DM in danes mi je tašča povlekla laske čez kapo, sama sm si pa pobarvala. tako da ni pusta glavauser posted image . Ful so lepo spadli ti pramenčki.
Maloprej sm pršla od tete, k sm ji nesla ene hlače za zožit(mislim da sm prav napisalauser posted image ) in tam kar povečerjali. Že drugi dan nč ne kuham, ma kaj ni to fajn. Včeraj smo pr mami jedli cel dan, danes pa pr sosedi ko sm ji nameščala program od Mixilaba za razvijanje slik in pri teti.
Ala vas pozdravljam, grem pod tuška, še malo viset na netu , vmes kej na tv pokukat in v krpe.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 28.5.2008 21:36:27 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
28.5.2008 23:25:36   
trixi
tako, zdaj pa še moj raport- roman, a se vam da bratuser posted image
kje začnem, se nam je toliko dogajalo zadnje dni, da ne vem kje se lotit. Najbolje, da kar pri koncu. Torej, končno tooooplo, danes smo se lotili čistit bazen, ma kaj, ko se ni še niti spraznil. Mi imamo takega, sicer montažnega, ampak ostane čez zimo postavljen in zdaj nas čaka generalka čiščenja. Danes sem z baromatom prala pokrivalo- buh ne dej da ne bi bil pokrit- je pa to ena taka težka zadeva, narejena iz materiala kot cerade za kamione. Kot že rečeno, se še vedno prazni, jutri bo na vrsti čiščenje notranje folije, potem še celo noč polnjenje, pa da se še voda ogreje in uživancija. Ma ja, imamo tako zapolnjene dneve, da ne vem, če se bomo utegnili potočat kaj kmalu. V soboto gremo na en RD- mi ne diši kaj preveč, v nedeljo pa nas gre cel konvoj v Guliverilandijo- a sem prav napisala!? Aja, jupi, petek popoldne sem fraj, saj ne morem verjet.
No, pa ko se pogovarjate o poletnem obuvalu, jaz sem pa tako srečna, da je končno toplo in lahko začnem nosit odprte, pisane, z visoko peto coklice, natikačke, sandalčke, jaz obožujem visoke pete, pa kaj potem, če niso udobne, meni ni problema potrpet. Pa saj mi pri moji višini niti ne preostane kaj drugegauser posted image
Kaj sem hotla še reč, najprej se mi zdi, da imam toliko za povedat, zdaj mi je pa kar zmankalouser posted image Ma najboljš da grem spat pa se bolj redno javljam sproti.
Aja, karolina, srečno vožnjo
čau, imam en kup knjig, sem bila v knjižnici, grem brat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
29.5.2008 7:10:42   
aprilčica07
Jutro babe,

evo, se nam obeta spet en topel dan.. in pridem na šiht, in dans  ko sem v 3/4 hlačah in brez nogavic, so uklopli klimo, mater sem besna. je ta mašina lih nad mojo glavo in je občutek fenomenalen ko te piha.user posted image za ****, ej..
ta naša stavba je tako mega narejena, da se ne da opisat.
trixi: jst pa visokih pet ne maram, ne pozimi ne poleti, pa sem tudi bolj mičkena, ma ne znam hodit v petkah :)user posted image
karolina: a ste najdli kupca?
ona: uf, srede so težke, ja... ma sej se nekako da, samo una ura  od17 do 18 je res odvečna in dolga, pa tudi strank tistkrat ni, tako, da če se mene vpraša smo tle brez veze..
anakarin: tudi midva se vedno spičiva predno gre kam na pot., pol pa kliče tako kot tvoj ves sladkast in medast:)

povejte mi a je v sežani kašna trgovina z kopalkami? pa da ne bi ble lih drage? sem gledala tle v NG, pa je živa žalost, modeli taki za stare mame cene pa ubijalske.

šibam delat.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
29.5.2008 8:07:51   
karolina*
Ojla

Se moram najprej pohvalit, da sem se včeraj lotila tekat. Sem imela že en času v planu da se lotim, pa je zmeraj kaj bilo...Včeraj pa sem se ujezila in sem šla. In sem zelo vesela, se takoj bulše počutim.

Za avto sicer ful kličejo, a sam informacije hočejo, kej konkretnega se pa še nismo zmenli. Upam, da bo čimprej kakšen kupec prišel, ker gremo naslednji teden že po novega pa bi nam prav prišlo, da tega prej prodamo.

Aprilčica enaka zgodba s klimo je pri nas. Mi smo sicer v novi stavbi in si klimo štima vsak sam, ma jaz imam pisarno, ki je cel dan na soncu in če nimam klime je noter takoj 40 stopinj. Ma res, sem enkrat merila in nimam kaj kot da klimo palim. Pol me pa glava boli, pa vrat... Glede na to, da so na novo zidali bi lahko kaj več na izolacijo dali, tako pa se s to klimo uničujemo. Jaz ponavadi nardim tako, da grem vsako uro za pet minut ven iz pisarne, upalim klimo do konca, da mi shladi prostor, potem pa jo ugasnem in delam naprej. Ker če ne je res nemogoče delat.
Glede kopalk pa- v Sežani jih imajo v trgovini Beti v Šparu, zdej imajo enih 30% znižane lanske modele. Pa še ena trgovina Gala je, kjer jih imajo, ma kolikor vem imajo tam bolj drage- od Nancy… Js jih ponavadi kr u Oviesse v Trstu kupim, so pol bolj poceni kot pri nas. Le lani sem si kupla ene v Beti,ma na koncu sezone, so ble 50% znižane.

ONA js bi na tvojmu mestu tudi bazen vn dala, taku da se nič ne sekiraj. Itak je toplo in če ta malo tu zmatra je edino dobro, ker pol ponoči bulše spi. Naša včeraj zvečer tudi ni hotla zaspat,pa ni bla v bazenu user posted image V naši vasi imamo na sredini en kal. Ko sem bila js majhna, smo ga vsako leto spucalli in se poleti notri kopali. Zdej ku je pri nas tolko otročkov, smo se menli, da bi ga za njih spet spucali. No letos še ne, ker jih je polovica še dojenčkov, ma drugo leto pa sigurno.

ANAKARIN bravo za frizuro!!! Js sm se prejšnji teden tudi mal postrigla, ma res mal, ker si spet puščam daljše. Pa v rjavo sem se pobarvala in nardila dva bakrena pramena. Sicer prameni niso primli glih tako kot bi hotela, ma je vseeno ok.

Visokih pet tudi js ne maram ravno, pa sem tudi bl pr ta majhnih. Za pozimi si že dam malček pete, ma poleti sem pa najraje na tleh user posted image

Ala, se še kej tipkamo…

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1033
29.5.2008 21:21:57   
aprilčica07
Karolina: hvala za namige glede kopalk.. tokrat sem mela pa res več sreče ko pameti, sem šla kupit une robčke za rito od malega v modni dom v ng in sem slučajmno čekirala še kopalke.. ta prve, ki sem jih pomerla so mi stale ko ulite, pa cena je bla tudi znosna, tako, da sem zdej ponosna lastnica novih lepih kopalk:)user posted image in bom lahko šarmirala une domačine v zalivu na hvaru ha ha:):)

naš škrat spi, od kar se malo bolj pomatramo zvečer in  mu ne pustimo, da joče zaspi hitreje in dosti bolše:9, danes sva rabla samo 15 minutk in je zaspal:):)user posted image super, trkam, da tako ostane.

Sva bla pa cel popoldan zunaj, najprej v senčki, na pesku je kamenčke prekladal, pol malo z vozekom gor in dol, pol spet na pesek, pa malo smo hodili, pol smo se stuširali, pa večerjo jedli, se še malo igrali in je bla ura takoj za spat. šibajo ti popoldnevsto na uro, še posebej kadar sem sama, ker dela moj popoldne..
jutri pa sem na dopustu..

tako, zdej letim na en cigaret (sem rekla, da bo treba nehat) , pol še malo tle okoli, pol pa v rjuhe:)

lp vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1034
29.5.2008 22:21:35   
ona
ojla,bom bolj an hitro,ker nimam časa danes!
Smo bili z vrtcem na enem zaključnem izletu od 17 do 19.30,smo šli v dolenje pri Senožečah)upam,da je pravi kraj)in tja smo se peljali z avtobusom in seveda tudi nazaj!Bilo je prav lepo,otroci so uživali najbolj seveda na avtobusuuser posted image Saj tale avtobus je bil zato,da se peljemo vsi skupaj in imamo lepo!Tam smo najprej šli k enemu kmetu pogledat ovčke,pol pa k drugemu kmetu na narezek,pa domače klobase,pa domač sir,njami!
Res smo bili prav vsi zadovoljni za tak izlet!
Zdej sem pa tako skurjena,da pišem ko malo prizadeta-iščem tipkeuser posted image
KAROLINA,kako gre z avtom,bo šel v prodajo?
TRIXI,ma vi to velik bazen?kaj maraš,potem lahko vsaj plavate celo poletje!
Jaz bi si tudi najraje omislila takega velikega za zmeraj,samo kaj,ko pri vsej velikosti bajte in okolice ga nimamo kam datuser posted image Ja nič,bom pa v Sesljan hodila vsake tolko,pa z otroci se bom namakala v temu 3 metrskemuuser posted image
ANAKARIN,dej malo napiši kako je tamali,se mi zdi,da razen bolezni nisi dosti omenjalauser posted image No,povej nam kako se razvija mali škratek!
APRILČICA,kaj nisi ti malo dosti na dopustuuser posted image se hecam!pa pridi jutri do sežane,bomo spile eno kafe,resno,ti bom mogla dat telefonsko ok!
Za malega pa super,da lepo zaspi,kar tako naprej!

Zdej me pa že močno skrbi za MID in,če se danes ne javiš,te jutri kaj pokličem,ok!Saj te že močno pogrešamo tukaj,kajne?

A,ja veste kje sem jaz lani kupila kopalke.v neckermannu in to za enih 10€,ker ponavadi oz. zadnja leta nosim čisto navadne z modrcem za zavezat,to pa zato,ker se mi hitro posušijo!Leta nazaj sem si vedno tele podložene kupovala,da zgledajo malo večjiuser posted image ,pol sem se pa naveličala ker se ne posušijo za boga in tako imam zdaj čisto enostavne,pa bele barve,da me ne grejejo preveč!Meni je res najvažnejše,da so praktične!
Obuvala pa tudi jaz prisegam na japonke vseh barv in oblik,čimbolj nizke čevlje brez pet!(ne vem,če sem že napisala)
Ok,zdej pa grem,imejte se lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 1035
29.5.2008 22:43:23   
trixi
user posted image user posted image user posted image ona iz tvojih ust v božja- ups- ušesa mojga možka, ma kaj bi jaz dala za tak taprav velik bazen. Plac imamo za olimpijski ma v resnici je samo malo večji plavnik, torej vašega-če praviš da je trimetrski- šiša samo za 0,60 cm. trikrat zamahneš in si na drugi straniuser posted image . Ma moj pravi, da je že s tem preveč dela, no ja, če ni drugega...Mam pa letos v načrtu tudi jaz da se kakšen dan zapeljem do Sistiane, druga leta me sploh ni  vleklo dol, smo šli kvečjemu kakšen večer na sladoled, tako, da imaš občutek, ko da si na dopustu. Ma letos bi šla pa prov na plažo, boo.
vidiš aprilčica, pa je ratal dober nakup
Kaj še? Aja, imam novo frizuro, no, samo postrižena sem na frišno, pa tamali tudi, zdaj imava enako. Se moram še pobarvat, sem si kupila neko oranžno zadevo, booo, nekaj bo že ratalo, če ne pa s kapco okoli, itak se je treba varvat pred soncem.
Kopalke si pa jaz vsako leto privoščim v Calzedoniji, lepo počakam škonte in vedno dobim kaj kar mi je všeč. 
Ala, pošljem, da ne bo spet we are sorry,čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
29.5.2008 22:44:13   
Anonimen
Čer, madona še danes in jutr lahko klepetam zvečer. No jutr pride Karin z debelega rtiča okol 15, v soboto pa možek. maluprej je klical in da prav meša danščino, nemščino in angleščino (se nahaja na nemški obali, S od hamburga).user posted image
Ja res nism nč kej omenjala kako Benjamin napreduje. Čujte je že ratal pravi lisjak, pa tud malo ljubosumen ko ga drži kdo drug, jz pa imam Anastazio na kolenih. Čez dan vrlo vrlo malo spi. Spi kot nadaljevanke, malo po 10min, pa nek tuli, spet spi po 20min, pa tuli, se kej podoji, zaspi po.....Kr neki od spanja. Ponoči spi k top, zaspi nakasneje okol 21.30 do cca 2, se podoji in ko ga hočem dat nazaj v posteljico, se upira. Če sm fajn zmatrana, ga dam zravn in spimo do jutra. Velik je že cca 68cm, kulku tehta tam nekje 8500g, nevem. Posvetovalnico imam 10.6. pa sporočim točne informacije. Popoldne pa grem v štacuno in dam Anastazio v voziček, malega pa držim na rokah. Njegove ročke dam na balanco od vozičkauser posted image in sta se s Stazi taku smejala, da so pritekle vse nončke in trgovke pogledat, kdu se tako reži.
Z GH lepo napredujemo, včeraj je popapal pol skledice (cca deci) cvetače, danes rižolinota. Aja pa en dan mi je 2 žlički polente z alpskim mlekom in še popil cca deci mleka. Sm ga mogla zaštopat, ta bi kr pil, a nevem če bo kaka reakcija. No zaenkrat nč ne kaže, trkam.
Dopoldne sm naredila čistko v kopalnici in morm priznat, da nism zidne ploščice obrisala odkar so namontirali centralno (5mes nazaj), da sm 3x šla čez. Inšpekcija bi me zaprlauser posted image
Kopalke sm si pa 2 leti nazaj kupla v Beti v Pivki, ble so itak na znižanju, ene sm vzela dvodelke (zgornji del obvezno s kostjo) in ene enodelne(ma nevem zakaj, k jih niti ne nosim).
A pa še to, soseda nas vabi na morje na Pag, v mesto Metajna. Najprej bomo vidli ceno koliko nas košta in druge stvari, nato pa se bomo zmenli za rezervacijo.
Ala, da tud mene ne bo vrglu vn, se čitamo jutri

< Sporočilo je popravil anakarin -- 29.5.2008 22:55:59 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
30.5.2008 8:48:00   
karolina*
Ojla

No, pa je končno petek...In še lep vikend je napovedan...juhu!!! Mi smo včeraj pozabli zapret okna in polkna v naši mansardi in se je segrela na 26 stopinj. Lani smo v tahujšem poletju imeli tako temperaturo, taku da bo treba pazit zdej. In naša pupa zvečer ni hotela zaspat, ji je blo zgleda prevroče, taku da je šele okrog 10h zaspala. No, sej pol ponoči je spala, hvala bogu.

Avto je še kr doma. Dns pridejo eni ga pogledat, upam, da bo kej.  ONA, uni vš delavec je pa pravi strokovnjak glede avtov...Nm je ful nizko ceno postavu,…Je vidt,da bi rad on čimveč zaslužu, ko bi avto naprej prodal user posted image

ONA sem klicala unega kolega in je rekel, da oni so malo dražji, ma dajo garancijo in poskrbijo za vse, tudi za monterja, ki pride vzet mere, tako da je res vse v nulo narjeno. Pri drugih si moraš večino monterja sama iskat, ki ti mora tudi mere vzet, nato te mere neseš k proizvajalcu, greš izdelek iskat in nato ti jih tvoj monter pride postavit… Vprašaj ena dva naj ti ponudbo pripravijo, pa boš hitro videla pri čem si.

APRILČICA bravo za kopalke…Sej ponavadi je res taku, da ko najmanj pričakuješ, oz. sploh nisi namenjen nekaj kupit, dobiš najboljše stvari…

ANAKARIN ma kaj tvoj je šofer, ali kako da je čisto na drugem koncu Evrope? Ej dobra si, da sfolgaš sama s tremi otročki vse… Pa še dva tako majhna…Bravo, bravo user posted image user posted image user posted image

TRIXI kr korajžno z barvo. Sej če maš kratke lase sploh ni problem, ker hitro zrastejo, pol se pa itek spet postrižeš, pa bo. Js sm si vsako poletje kej na oranžno pobarvala, ma res prou živo oranžno in je blo ful ok.

MIIIIIIIDDDDDDDD kjeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
30.5.2008 12:09:17   
ona
Tudi zame končno petekuser posted image user posted image user posted image
pa jutri in v nedeljo pride na vrsto počivanje in sem si prav rekla,da ne bom ta vikend nič res prav NIČ delala,bom se dala z otroci v bazen in bo!
Se mi zdi,da res vsak vikend nekaj delam ali belim ali barvam škure ali urejam okolico bajteuser posted image
Soboto bo moj še delal,pa napovedane imamo ene kljukce,da nam dokončajo podstrešje,zdej dajamo gips na strop in so nam zrihtali prav ene leve,ki hodijo vsaj dan delat po eni dve uri in smo jim danes malo zatežili(jih je klical tast) da naj že enkrat tole dokončajo v enem ruku in zdej bi oni cel vikend delali...pa ja,soboto jim že še dovolim,v nedeljo pa niti da jih sanjam,no razen,če ne bo moj dragi spet kaj delal potem lahko pridejo,če ne pa gremo kam pohajat!
Veste,da sem včeraj ostrihla tamičkeno!je imela laske dolge enih 30 cm in sem skrajšala na pol in je zdej prav luštna,pa tudi paše ji tako,ker je že imela preveč dolge!Itak bo še čas,da ima ful dolge,kajne!
KAROLINA,glede avta mi je tale povedal,ma zgleda,da še on kaj zasluži na temu...booo
Ma ne sekiraj se,ga boste že prodali,jaz sem samo provala,če bi ratalo s tem našim delavcem kaj bolj ugodno!user posted image
KAROLINA danes sem najdla še eno firmo iz MID-inega konca in pridejo pogledat stopnice in mi bojo še oni dali ponudbo,tako,da ne vem,moram počakat,une ki sem ti rekla pa lahko še vedno pokličem,bom videla!
Danes sem šla MID obiskat in ima tudi ona novo frizurco,je prav luštnauser posted image user posted image user posted image
Pa opravičuje sem,ker nima časa,pa prebere nas itak,samo kaj ko tolko pišemo in zmanjka njej cajta,da nam kaj napiše,ko vse prebereuser posted image
Ma ni važno,MID ti magari en stavek občasno napiši,da ne bomo v skrbeh,ok!
Ala,laufam zdej po mulce in potem zgleda,da bomo kar v bazenu,če ne bo kakšenag dežja,saj ej zunaj nekaj oblačnouser posted image
Uživajte vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 1039
30.5.2008 15:07:10   
trixi
ojla punce, lep pozdrav iz bele Ljubljane. Sem bla tle pri nas v službi, pa sem se ustavla še pri naši študentki. Ma sem pripeljala pred blok in sem kar malo ostala, kaj dela naš avto tu. Sem "pozabla" da je prišla z avtom gor, ker če ne je pri nas na borjaču kar gužva zdaj, ko ima tata novga. Ma veste da mi ni dal še niti en krog za probat, pa je bilo rečeno, da ga bom lahko vozilauser posted image ah, radosti službenih avtomobilov, še sreča, da imam svojga, sam se bojim, da sem prej naredila eno neumnost, sem namreč zapeljala čez en kamen, ma sem vidla -  čutila več ksno, je bil skrit v travi. Upam, da je guma še cela.
Ala, grem domov, si prav želim domačega okolja, hlad naše hiše- brez klime nam drži 21 stopinj, danes me prav glava boli od te vročine, upam, da ne bo preveč gužve.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
30.5.2008 22:35:40   
Anonimen
Čau
kako kaj?KAROLINA je blu kej sreče? TRIXI upam, da nis mela gužve. ONA bo uživala v bazenuuser posted image s svojimi sončki, no MID kako frizurco imaš? Zdej te res pogrešamo. In ostale???
No dopoldne sm preživela s kolegico iz okolice Kopra k sve ble v bolnici skupaj, ko smo rodile leta 06.Nato popoldanski počitek, vmes sm delala rogljiče, ene brez dodatkov, ene z evrokremom. Ob 15.30pride naša večja pupa, ma kako je dobila lepo barvico in kopali so se v morju, ne samo v bazenih. Tako da je preplavala 25m in dobila zlatega konjička. Ko je bla doma cca 30min, je že težila, da bi rada šla spat k moji mami. Svašta! Ma sm jo pustila in na koncu Anastazia je jooookala, nism vidla še takega joka, k je vidla da Karin spet gre.
Jutr popoldne pa pride ata, že tako vsako jutro ko se zbudi Stazi prileti v dnevno in reče "ata, tau tau, ata nina" (tau-čau)kao ata je šel in ninal. Ma kar stisne me v srcu.
S kolegico se menimo o mireni. Jz komaj čakam, da dobim prvo M, da mi vtakne G obroček. In sm čula par primerov o tej mireni vso slabo stran, nč kej dobrega. Zdej pa si premišljavam nazaj na tabletke. Nevem, ali pa navaden obroček. Kako imate ve kej s tem?

< Sporočilo je popravil anakarin -- 30.5.2008 22:52:50 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
30.5.2008 23:00:29   
MID
Evo meneuser posted image user posted image !
Mi je v čast,da me vsaj dve pogrešata.Nebi o moji predanosti celodnevnemu delu in kradenju minutk sama sebi,ko bi v bistvu lahko že spala..
Drugače sem ok,preberem vas na hitrco vsak dan.Želim si,da bi bila bolj reden gost,ma mi ne znese,.Obljubim,obljubim,da bom bolj redna pri oglašanju,pa saj me razumete...user posted image
Res ne vem,kaj je katerakoli izmed vas pisala,da bi se vam bolj posvetila,v glavnem upam,da ste vsi kolikor toliko dobrega zdravja in da vaša deca raste,vsekakor v dobrem duhu in zdravju.
Meni v bistvu roji po glavi samo še naš letni dopust,ki ga s težavo pričakujem in verjamem da tudi ve.
Ne mi zamerit,ker sem tako skopa  s pisanjem danes,ma če vam po pravici povem,ne vidim minute,da grem v posteljo,ker me jutri čaka še en deloven dan.(službeno mislimuser posted image ).Moram kar dosti zgodaj vstat in it delovnim zmagam naproti.
Se vam oglasim jutri.
Obljubim,obljubim!!!
Lahko noč vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
30.5.2008 23:03:47   
Anonimen
Da nadaljujem, me je neki vrglu vn.
Soseda me povabla na morje na Pag in nevem, če se za nas splača. Kao apartma polpenzion(zajtrk in večerja vključena v ceno), po osebi 27€, ta večja pupa pol cene manj, ta mala dva zastonj. VSe skupaj cca 700€ za 10dni in še 300€ pustiš doli, pa že izginejo 1000€. Nevem, no. Mojemu se zdi drago, meni ugodno, bi mogla še kej pogledat okoli. Nekateri dajo za 2 osebi cca 400€ za 7 dni.user posted image user posted image user posted image  Kaj ve pravte na to?
Zdej pa grem, se je ta mala zbudila spet v kričečem joku

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
31.5.2008 9:03:04   
aprilčica07
Jutro babe

anakarin: meni se ne zdi lih tako drago, nevem no, provaj še kje kej prašat, in počakaj še druga mnenja tle gori:):)
ona: kako je blo v bazenu?
sicer se mi zdi, da včeraj lih niste dosti bazenčkali, ker se je vsaj pr nas sfižilo vreme popoldan in je ratalo mraz. je blo pr nas18 stopinj, sva šla pa z malim obiskat našga tatija na šiht v vrtojbo in je blo doli celih 6 stopinj več:(

mi se zdej odpravljamo malo v šoping, nima tamali skoraj nobenga bodija z kratkimi rokavčki in v tej vročini ne more bit v dolgih, pa gremo malo zapravljat. pa stolček za kolo moramo kupit, da bomo kej kolesarliuser posted image

je blo pa včeraj na dopustu res super, sva uživala sto na uro. ker petki so v službi ubitačni in sem si res dala duška doma:):):):):)

karolina: ste uštimali cingelco za tamalo?

šibam zdej, pozdrav vsem:):):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
31.5.2008 21:20:51   
MID
Eto;
obljuba dela dolg in jaz sem tu...user posted image user posted image .
Dan za mano je bil katastrofalno naporen,malo se mi že ene dve uri kar spi,tako sem utrujena,ma bo boljše!user posted image
Dopoldne sem bila v službi,po službi,pa je sledilo pucanje bajte in sajenje rastlinic in rožic,ki so bile za posadit za finiš.Pa še presajanje enih rož itd,itd...
Sem pa z veseljem zdaj sedla dol in si z dragim privoščila eno pivo.user posted image
ANAKARIN,tale ponudba za na morje,se pa meni ne zdi tako draga kot praviš,da meni tvoj mož.Je sploh pogledal kaj cene ponudb in storitev v lipoj našiuser posted image Jaz bi se kar zagrela na tvojem mestu.Držim pesti,da spremeniš mnenje tvojemuuser posted image .
APRILČICA 07 kako je bilo v nakupih?Si dobila body-je?Kot poznam sebe in še marsikatero mamico,si po moje nabavla kar še ene par drugih zadevuser posted image user posted image user posted image .
Ja take smo mamice ni kaj.Jaz sem nase kar pozabila odkar imam tamalo.Tudi če grem s še večjim namenom v trgovino kupit nekaj zase,na koncu nabavim vse možno za hčerko in zame-ITAK-ni nič primernouser posted image .
KAROLINA kako gre kaj prodaja avta?Ste se ga uspeli rešit?
ONA,danes pa jaz pogrešam tebe!Le kje se potepaš?user posted image
Kaj naj vam še napišem...da preživite ta sobotni večer kar se da lepo,in se beremo!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1045
31.5.2008 23:20:23   
mucka25
No punce pa sem končno spet najdla mal časa za klepet, semprov pogrešala. Sam kaj, ko ni šlo, čez dan nimam časa, zvečer pa nimam dostopa do računalnika. No, saj sem se trudla, da sem vas vsaj mal prebrala.

Anakarin to z dopustom v Metajno zelo priporočam, prvič ni drago za vas pet (skor tolk sva midva  lani dala za en tedenpa še klime nisva mela), drugič je tam reeeeeeeeeeees super in lepo. Boste vsi uživali verjemi.

NO lepo, da tako malo uživate z nakupi kopalk,pa japonk in cunjic za tamale al pa se namakate v bazenu. No jaz sem se zadnje dni skor skoz morala kuhat na soncu, ker tamali res hoče bit zunaj in prov uživa, ko ga vozim z vozičkom gor in dol po vročini, men pa tolk vroče. No letos in najbrž tud prihodnja leta so zame kopalke črtane s seznama nakupov, ker mam tolk strijast trebuh, da ga res nimam namen komu kazat. Čevlji, no mi je pa čist vseen kaj nosim al visoka peta al nizka sam, da paše zraven cunj.

Ma sam kolk to otroci hitr rastejo, še mal pa mi bo shoduuser posted image . No sedi mi že skoraj, z žlico tud je kot kak velik, skoraj nisva nič umazana. user posted image Banane nesme, bi mu pa tko rada dala še kaj druzga kot sadje in zelenjavo, pa nevem al bi al nebi. Anakarin kaj ti si mu dala že kar kravje melko? Ker jaz bi mu tud najrajš dala, ker ima po temu glupmu aptamilu (da o ceni sploh ne govorimo) spet krče in še zbujat se mi je začel ponoči, ker je lačen, pa tko lepo je spal celo noč vse te zadnje meseceuser posted image .

Aja zdej pa še vprašam kaj so to škure?

NO lepo nedeljo, jaz bom prov uživala, nas bo moj peljal na en kmečki turizem in mi ne bo treba kuhat. SUPER. Čao

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.6.2008 15:08:57   
Anonimen
ojla
zgleda da vsi pohajate razen mene.Danes še zadnjo nedeljo moj povleče drva in konec ob nedeljah delat z drvmi.Lani stanovanje sam zidal, letos večinoma sam napravlja drva, se sami jih bomo spravli zgleda.
Lih kar sm tla pomila, matr so bla svinjska. Fuj in fej, ja po 2 dneh, non stop šetnje vn in notr, obiske mela, nism mela časa še za pucat. Otroci spijo, razen ta večje, k nekje uživa z babi (od petka je tam in nekam so se odpravili).
Kasneje gremo na šetnjo, da ta vročina malo popusti. Pr nas vsaj skoz pihlja, ma ko se ustavi pihljat, zna sunce pripalit.
za morje smo rezervirali, vseeno iščem mnenja.
zdej pa grem kavico naredit, da v miru spijem z dragijemuser posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.6.2008 15:14:53   
ona
Pozdrav!
pa imam nedeljo v k...user posted image Imam na podstrešju 5 delavcev,ki limajo gips na streho plus izolacija in drugače,da pridejo tudi nedeljo ni šlo,ker so polno zasedeni!
Mi je tako žal po eni strani,ker moramo bit doma,saj imava z mojim obletnico "poroke"oz. koruzništvauser posted image Ma bova pa doma praznovala oz. spila kaj na ta račun in edino,če se tej delavci prej skipajo gremo potem na pico ali sladoled,bomo videli....
Mucka,ti si me pa včeraj tako nasmejala s temi škuramiuser posted image user posted image user posted image
ŠKURE so polkne za zapret okna,upam,da sem prav prevedlauser posted image
ANAKARIN,tale dopust pa sploh ni drag,mi bomo dali 200e več za 7 dni,je pa res,da gremo v najdražjem delu sezoneuser posted image ,ima pa pri nas tamala zaston,sin pa,ki ima 9 let ima menda 50% ceneje!Tako,da vi kar pejte na tale dopust!
MID,si posadila vse rožice?Joj,jaz vam moram še kaj slik nalimat,ko bom imela kaj volje,ok!sem malo poslikala pred bajto.
Zdej pa rabim pomoč,kaj naj kupimo vzgojiteljicam v vrtcu za zaključek leta?Sem že odprla debato na vrtcu in tam mi predlagajo več ali manj masaže!Sva pa z eno kolegico,tisto mamo od tiste punčke on unega znanega frizerja se odločile,da bova medve organizirale tole!lani je ona sama speljala,letos pa je noseča,pa sem ji ponudila da ji pomagam speljat nakup daril.No,kaj na jim vzamemo,razen rož ali masaže?
KAROLINA,da ti zdej potiho povem,tale frizer bo imel sinčka,je ravno v četrtek izvedela mamica in je ful zadovoljna,saj imajo že 2 punčki!Samo ne povej,da sem ti jaz povedalauser posted image

In še nekaj me zanima!ker se z določenimi članicami tle na debati že kar dobro poznamo in vemo ena o drugi malček več,bi jaz še rada izvedela oz. naprošala TRIXI,pa MUCKO,pa RAGLJO,da mi lepo na zs napišete vsaj ime in s kje ste?
Saj ne bo težko,a?user posted image
Ok,dovolj zaenkrat,uživajte v nedelji!
tale je pa za mojo obletnico(za mojo dušo)user posted image :
user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.6.2008 20:17:03   
mucka25
Živjo. No nedelja je že skoraj pri koncu, moja dva spita jaz sem pa tačas izkoristila za hitre opravke in pa mal uživanja na forumu. Danes smo se mel res lepo na kosilu, tud tamali je bil skoz priden, no mal je bil zaspanko pa ni hotu spat kot bi ga blo strah, da bo kaj zamudu. Je res pojava in en dobrovoljček, se skoz smeji al pa kaj gundra. Lepo, da sem te nasmejala s škurami ONA sam nisem iz teh koncev in mi je zanimivo izvedet kakšen nov izraz (no se mi je pa tud mal že zdel, da gre za polknauser posted image ). Aja ma sem kar parkrat poskusla dat slike v album pa ne gre, nevem al sem prebutasta al pa mi računalnik nagajauser posted image user posted image . No če mi rata vam geslo sporočim.

ANAKARIN vi kar pejte v Metajno, no saj je res, da ni kar tako dat jurja za en dopust, sam tam niti ne boste tolk zapravli, ker ni štacunc in tamali ne bodo skoz za kaj sitnarli. Gre za eno umirjeno vasico na koncu zaliva, plaž imate tud nekaj na izbiro, no sence ni tako ,da marele al pa šotorček za na plažo obvezno sabo met. Kakšen izlet v Novaljo pa bo morde mal zapravljiv, že zarad parkingov, če ne druzga. V glevnem pa uživajte skupaj in naberi si novih energij.

zdaj pa sam še lahko noč, grem mal ven na vrt, je zdaj tako prijeten zrak. Čao

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.6.2008 20:19:48   
mucka25
No jaz pozabljivc.

ONA čestitke za obletnico "koruzništva". Še veliko srečnih let skupaj s tvojim možem in družino.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?