MID
|
Ojla; pa da si ukradem 5 minut za vas... Življenje gre po starih tirih naprej,vedno ena in ista,komaj čakam naslednji petek,da za en dober teden odklopim.No,ja,itak,da moram jaz kot jaz še malo zagrenit zadevo in moram povedat,da bom skušala uživat,ma kaj,ko se zavedam,kaj me čaka,ko pridem nazaj .Vse v luftu,na pol narejeno in dva tedna lovenja,da pridem nazaj na mesto.Potem pa še en teden,pa tudi mi gas na ljetni odmor .Zdaj bom koristla samo 7 dni starega dopusta in ga bom preživela doma z mojo bejbo,malo bva pohajale,malo pucale,malo pa pripravljale stvari(finece)za našega tata,ki bo imel eno orenk fešto.Bo 15.praznoval 30 let,ma fešto bomo nardili 21. No,pa dovolj o meni,še malo pozornosti vam. APRILČICA za včerajšnje podvige!Vse čestitke!Veš,meni še kar ni ratalo z mojimi kolegicami it glumit .Sej ne da nočejo one it...jaz nikoli ne najdem časa.Vedno imam ene izgovor in najraje vidim,da one pridejo k meni,se zabubimo v moževo delavnico,kjer se komot kadi in se imamo vedno luštno,ma se zavedam,da če greš malo izven svojega domačega teritorija,da je 100xboljše. Se moram tudi jaz odločit kaj kmalu it. KAROLINA sem ful vesela,da ste se danes s pikapolonico oglasle pri meni. Ja,kako je s centralno?Ste uredili?Sorry,mogoče si napisala,pa sem spregledala. Še enkrat čestitke za nov avto. ONA,kod pa ti hodiš,da te ni nič kmeni? Za zaspanost nič ne maraj,so neke čudne lune hodile okrog.Pa seveda,nočne aktivnosti tudi štejejo Ala,pridi kaj okoli drugi teden ANAKARIN ma boga tvoja tamal.Se nič ne čudim,po tvojih opisih,da tamala tako trpi.Pa še moraš računat,da je to otrok in nima tako visokega praga bolečine kot mi odrasli.Ti jo probaj na vse načine motivirat in vzpodbujat. RAGLJA lepo,da ste premagali najhujše.Si kar ne upam postavit v tvojo kožo. Držim pestke za zdravje tvojega otročka! MUCKA 25 upam,da ste rešli to s telefonom,da boš končno imela ljubi mir . Za delo pa nič ne maraj.Če imaš take pogoje,da lahko preživite,počakaj še malo in rasti s svojim otročkom.Vsaka minuta zamujena,ne vrne se nobena. Jaz to vidim šele sedaj,ko skoraj po cele dneve visim v službi,zraven pa pripišimo še 45 min vožnje v vsako smer,potem lahko preračunaš kolikšen del dneva mi ostane,za ga preživet z mojo miško .Pa še ko sem doma,jo pogosto dam na stranski tir,ker me čaka 1000 in eno opravilo.Res ne vidim tudi jaz že minute,da bom drugič noseča... Nič,ala,pridne bodte,pa se beremo...
|