ona
|
HVALA VAM za vso podporo v teh dneh,ker ste mi resnično vsaj malo pomagale,vsaj z lepimi besedami,kar mi sedaj veliko pomeni,mož mi tudi zelo stoji ob strani in mislim,da je tudi njemu kar hudo,samo se malo zadržuje zaradi mene te dni ni iz mene prav nič,sem ko ena štraca,vem pa,da moram bit močna,če čem se upret vsemu temu.šele danes sem nekaj malega pojedla in ****ti,jaz res ne rabim diete,no....ne manjka pa dosti da še kadit začnem spet,samo je brezveze.... Torej,res še enkrat vam hvala da ste z mano! Dogajanje od včeraj do danes pa je tako:Včeraj je bila njegova sestra pri njih in se pogovarjala z mojim sinom in ji je rekel,da se on ne bo z mano pogovarjal,ker itak jaz imam sestrico in same take!Je rekla,da je prav napumpan,saj so to besede odraslega človeka,ne enega otroka!A,ja sin ima 9,5 let,ste me že spraševale a v vsej zmedi sem pozabla napisat! No,danes sem šla k ginekologu v Izolo,se spomnite še tisto,ko sem mogla it še 1x in sem zjutraj klicala sina a se ni javil,potem sem ga klicala ob 12,spet nič in veste kaj sem naredila,ko sem šla domov,sem šla k uni šlogarci pri kateri sem bla enkrat lani in me je takoj videla kakšna sem in sva se tako lepo pogovarjale,spotoma mi je pogledala v kavo...Vam povem,da mi je zdaj tako lažje po pogovoru s to žensko,ker ima tako energijo,da ti toliko upanja vlije,da je samo se pogovarjat z njo lepo!No,rekla je,da se bo otrok slej ko prej vrnil domov,da bo še borba,da bom imela ful skakanja vsepovsod,samo na koncu bom dosegla,da ne bo imel več stika z očetom,pa klinc vidi še vse te zakone,ki ščitijo tudi očete in jim dajajo pravice Povedala je,da otroku tam ni lepo,pa čeprav tako govori,pa da njemu je lepo pri meni in se dobro počuti,tako,da naj ne skrbim....Potem mi je spet povedala,da bom imela še enega otroka in me je prav v smeh spravla,ker ona je pozabla,da mi je to že povedala No,vsaj ena lepa novica,kajne?Pol je še rekla,da naj jo kar pokličem,magari ob polnoči,če bo težko,pa da naj pridem do nje kadarkoli,brezplačno seveda....vam povem zlata ženska! No in potem se vrnem domov okrog 14 in grem nafilana z enerhijo poklicat sina na telefon tam kjer je zdaj pri noni in bivšemu in mi ga je nona brez problema dala na telefon,čeprav sin najprej ni hotel prit,a ga je ta nona nekako prepričala!Z sinom sem se pogovarjala enih 10 minut samo normalne stvari,kako si kaj,kakšno je vreme,kaj delaš,si zdrav....samo je odgovarjal ful površno,ker je imel zraven očeta.Rekla sem mu še,da me lahko kadarkoli pokliče in da so mu vrata odprta kadarkoli bo hotel prit nazaj...pa je rekel samo ok,ker po moje se boji bivšega,rekla sem mu tudi da se lahko javi,če ga pokličem,pa da nisem jaz nič jezna nanj,oz ni nobeden jezen nanj...pa da me lahko naskrivaj pokliče,če želi,pa je rekel,da bo videl... Po pogovoru sodeč je bil kar dobre volje in me je to kar malo zmotlo,ma po mojem zato,ker ni bil sam pri telefonu!Ma glavno,da sem ga dobila in čula,sem že boljše zdej!Zdej pa lahko samo čakam kaj bo in kako se bo odvijalo z njim in koliko časa bo zdržal tam,bomo videli,nekaj se mora iz tega izcimit! Joj,se bomo še dolgo o temu pogovarjale,a?Sem se prav spomnila na Karolino,ko je rekla da naj kaj pišemo,da bomo imele kaj za klepetat Sem vas pa zdej malo bolj prebrala,ker prej nisem imela niti volje! Najbolj me jezi,ker se dve prav kamlu odpravljate na dopust,vreme pa za znoret...jaz samo upam,da bo kaj kmalu lepše,saj meni bo še voda zunaj v bazenčku segnila! MID,če boš fraj te bom sigurno kaj poklicala za eno kafe,lahko tud se kaj dobimo,ok,ker jaz sem itak tak tip,ki rabim oz. ne nič držim v sebi in rabim samo pogovore,tako,da se kaj javim,hvala za lepe besede! KAROLINA,kam pa greš na tajsko?Sem pomislila na unega frizerja,če greš tja mogoče?Sem ti rekla,da čakajo sinčka zdej?ma kaj ni lepo,po dveh puncah,a?Mamica je prav vesela! ANAKARIN,ti pa imaš skoz te dohtarje,ja pri treh je vse to normalno,ni kaj!, Glede službe se pa ne sekiraj,ker nima smisla,se bo že uredilo,pa še imaš čas preden greš delat,kajne?Zdej lepo uživaj na porodniški pa bo! APRILČICA,tebi pa sploh ne vem kaj napisat kot da fajn nosi nova oblačila pa na dopust greste na rd od mojega moža,se bom prou spomnila nate! Ok,bodte lepo,se beremo! hvala,ker ste z mano
|