|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
9.6.2008 7:56:14   
karolina*
OJla

Spet sem prou koma. Že s sobote na nedeljo sem malo spala, ker sm bla na eni fešti, dns ponoči pa ga je naša pupa neki biksala,taku da sploh nč ne vidm...

V petek sem uredila vse glede avtov, tako da imamo zdej eno skrb manj. Smo šli pa včeaj mal na izlet s tanovim in smo totalno navdušeni nad njim!!! Le radio ne dela taku ku bi js želela- v prejšnjem avtu je npr. CD, ko si avto vžgal začel tam, kjer je končal ko si ga ugasnil. Tukaj pa prevrti vsakič na začetek. In pol kar naprej poslušam prvo pesem na CD-ju. Zdej pa ne  vem al se sploh da tle kej poštimat al sploh nč. Moram kšnega ki se na to zastopi vprašat.

Drgači pa vse po starem...Čez vikend smo malo pucali, prali, peglali... In vedno hitreje se bliža nš dopust...Še 12 dni...Upam, da se bo vreme kaj poštimalo,ker v takem me sploh ne vleče na morje.

Centralno smo popravli, je bilo samo nekaj zamašeno,taku da sdej se spet po evropsko tuširamo user posted image user posted image user posted image

Ala, grem kej nardit, pa se pol še kaj oglasim

lp

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.6.2008 10:06:24   
ona
Ojla,
KAROLINA,smo pa medve na istem danesuser posted image
Jaz sem tudi slabo spala včeraj,sva šla z mojim v posteljo že ob 23 in potem sva se tako zaklepetala,beri res zaklepetala,da je bila kar naenkrat ura 2.15!In potem nisem mogla zaspat za boga!
Ja,z mojim dragim dostikrat tako klepetava pozno v noč,včeraj sva npr. obujala spomine iz mladih let,ker midva sva se poznala že od 15 leta naprej in se videvala po žurah,pa tudi žurala sva dostikrat skupaj...takrat mi ni na kraj pameti padlo,da bom jaz mogoče kdaj z njim,saj ko je bil mlad je bil zelo priljubljen med puncami,hkrati pa zelo izbirčen in zgleda,da je prav mene čakaluser posted image Kako usoda nanese!Se spomnim,da je takrat hodil z eno punco kakšno leto in potem ga je ona pustila zaradi drugega in sem ga jaz mogla tolažit dolgo časa,ker sva res bila samo prijatelja in šele sedaj na "stara"leta sva ugotovila,da sva za skupajuser posted image
KAROLINA,sem te pozabla komentirat,da si me nasmejala do solz z tistim tuširanjem in kar ne morem verjet,da se res to dogaja po svetu!user posted image
Za avto pa fajn,da ste zadovoljni,kaj unega ste dobro prodali?Kaj pa muziko,si si naredila cd,kot si želela?Glede playerja v avtu bi se po moje dalo kaj naštimat,da ti ne gre od začetka naprej,poglej malo po navodilih,saj je lahko le ena malenkost!Se spomnim pri nas v avtu nam je pa vedno metalo ven med predvajanjem cd-ja une prometne informacije in zaboga nismo mogli pogruntat kako to izklopit!Potem pa sem enkrat en gum stisnila in je bilo tega konec,kar nisem mogla verjet,da me je le en gum tako hecaluser posted image
Veste,da smo včeraj pa šli malo pohajat!Smo šli tja proti Sesljanu po stari cesti,pa malo v Duino,potem smo šli pa naprej do Ronchi gledat letala na letališče!user posted image Saj meni je to prav brezveze,otroci so pa uživali ob gledanju letaluser posted image
Ma glavno,da smo šli ven,ker so uni delavci šli bolj zgodaj stran,saj,če ne jih bi sigurno zalovilauser posted image
Ok,zdej pa delat počasi...user posted image
Pa dejte kaj naredit,da bo lepo vreme,no...user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.6.2008 13:42:47   
aprilčica07
Helou

da vas na hitrco pozdravim...:)  pa imamo spet sonce, bo pa kratkotrajno, ker se nam baje spet obeta ohladitevuser posted image ma dijo bono, mi gremo kmali na morje, a bomo zimske cote dol nesli? user posted image

nič se mi ne da lih delatuser posted image , pa hvatam krivine kjer upam.. ma  sem taka nekam omotična, me matra grozljivo nizek pritisk in pol sem ko da bi cel dan sanjala.user posted image in dvojno vidimuser posted image

Popoldne gremo na pico:), se šparam cel dan, da se bom pol fejst nabutala:):)user posted image

Jakob ima novo buško, je včeraj revež telebnil in ruknil lih z glavo v mizo. sem se tako ustrašla, da sem pozabla kr dihat, ma malo je pojokal, ni blo panike, sva midva se bistveno bolj prestrašla. Ma on kr šiba, ne glede kaj mu pride pod noge, on gre.  Preko avtkov, preko tepihov, kock.. samo včasih ga kej zajebe in revež pade.

Smo šli včeraj na gobe, na Postojnsko, tam kjer je moja tašča rojena. Gob nismo najdli, smo pa prnesli s sabo enih par klopov. Smo se vsi umili in celi pregledali, zdej upamo, da smo se jih znebili.. Golazen prekleta.user posted image

Moram it, me bojo tepli če bom čvekala ha ha.

lepo se mejte.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
10.6.2008 8:26:53   
karolina*
Oj

Mi smo dns mal bulše spali, taku da se mal bulše počutm. Sm šla pa včeraj zvečer še mal tečt in sem si res nafilala baterije.

Ej, sam to vreme res ni normalno. Že res da kumi čakm dopust, ma po drugi strani me sploh nč ne vleče na murje. Bomo menda sam gledali morje od daleč, ker v takem se res ne mislim kopat. Grr, zmešano je vse skp. Aprila je bla taka vročina zdej pa tu sranje. In v četrtek se bo menda spet ohladilo. Sej človk ne more verjet.

Ugotovili smo, da je pri avtoradiu nekaj narobe zvezano. Zdej pa ne vem, ali nej ga peljem na servis in mi bojo tm poštimali al čmo sami kej čarat. Dvomim, da na servisu delajo take stvari... Ali pač??!!

Aprilčica škoda ker ni blo gob. Bi človk reku da bo po njih hodu glede na količino dežja. S klopi pa imamo mi izkušnje. Moj ima tako službo, da si jih/ mu jih na dan pobere vsaj enih 20 dol s sebe. Smo jih že navajeni, sam so pa res golazen user posted image . To z butanjem u tla mi je tudi znano. Naša pupa še vedno dostikrat ne vidi stvari prod nogami in šiba ku tank. Pol ima en akrobatski salto in kr naenkrat je na tleh user posted image . Lih u nedeljo sm se ji smejala - je padla taku ku pade Tom (iz Tom&Jerry), ku stopi na bananin olupek. Dobesedno jo je zložilo na hrbet. Še dobro, da se je to zgodilo na puzzlih, je malo ublažilo padec. Se pa bolj  ustrašijo kukr da bi se udarli.

Ona, avto smo dobro prodali, nad pričakovanji, taku da smo zadovoljni. Upam, da je tudi nov lastnik zadovoljen z njim. Nam je res dobro služil, le klima mu je manjkala.

Lepu se mejte, pa oglaste se kej

lp

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
10.6.2008 13:32:56   
Anonimen
Ojla, vidim, da sm še jz začela štrajkatuser posted image .
Čez vikend se ni nč kj posebnega dogajalu, razn v nedeljo k smo šli v Vinico na Kopli. Otroci so bli kr pridni, razn za nazaj so že v cerknici jokali in bli tečni. Ma je blu za zdržat. Tam smo večinoma sedeli kr je lilu kot s škafa.
Včeraj sm letela takoj po plenice, k nam je ostalo samo še rezervne. te pa imam vedno v avtu. Dans pa imeli posvetovalnico za malega: težak 8750g, velik 69cm. Se je kr stegnu. Dobil še tretjo čebelco v ritko, pogledala kri in vse ostalo je blo ok. Še ta večja je imela pregled pri ortodontu in vse ok, naslednja kontrola bo pred začetkom šole v avgustu.
Zadnje dni mi ta srednja sračka s popoldanskim spanjem. Se niti ne matram več jo dajat, k mi preveč energije porabi. Nato še mali zravn se igra al se smeje, normalno da ta malo privabi. Ma če jo bo zmanjkalo, jo bo. Ko bo mali lahko normalno jedel, da ga bom dala spat po kosilu, bo hodila tud srednja.
ta večja mi žre živce za pop.........non stop samo klepeta klepeta in klepeta. ne zna se ustavit niti za minuto, še z aparatom govori. Idrijauser posted image
Zdej pa že morm it, mi vsi trije norijo

< Sporočilo je popravil anakarin -- 10.6.2008 13:39:55 >

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.6.2008 10:53:56   
karolina*
Ojla

Anakarin si kr predstavljam vse to norenje okrog tebe. Še enkrat ponavljam- dobra si, da ti vse rata poštimat. Hvala za ZS, lahko vprašaš očeta kaj več, ja, pa mi pol na ZS napiši.

Pr nas nč novga. Dns peljem avto na servis da mi avtoradio poštimajo. Baje morajo neki vgradit noter in dokler je še pod garancijo, nej oni šraufajo, da mi ne bo kdo kdaj kej težu, da smo sami drezali.

Mah, sej niti ne vem kaj nej napišem... V službi gužva, popoldnevi prehitro minejo... Dejte no kej napisat, da bomo kej poklepetale.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.6.2008 11:16:49   
aprilčica07
Ojla babuške

danes sem na dopustu,, smo bli v posvetovalnici. Naš lump ima 11 kg in še malo in 82 cm:)user posted image , je reku dohtar, da je vse tako kot mora bit. Cepljen je bil in tokrat je bil res priden, ni niti trznil, ga moram prov pohvalit:)user posted image Naslednjič pa gremo v oktobru:)

Drugače vse po starem, iz službe hodim končana in izmozgana do nule, popoldnevi so posvečeni malemu, moj dela kr naprej popoldne, kaj drugega se pa ne dogaja. Danes upam, da gremo popoldan malo z mamo v šoping,  se odpravljamo že en cajt, ma enkrat se ne da eni, drugič pa drugi. Tako, da upam, da nam danes rata:):)

To je za zdej, bolj  na hitrco, ker kuham kosilo in nisem lih mojster za lonce in špargert, pa moram pazit, da vse skupaj ne zasmodim):)

lp.

Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.6.2008 11:49:02   
ona
Ojla,pri meni je tak kažin,da niti neta ne pogledam!
Se je sin sam od sebe,beri napumpan od bivšega odločil,da bo šel živet k očetuuser posted image jaz sem ko okamenela,sploh ne vem kaj se dogaja in sem mu pač dovolila,ker je izrazil veliko željo,da bi proval tam živet!Mi je hladnokrvno v obraz rekel,da mu tukaj ni všeč,pa čeprav ni bilo nikoli nobenih problemov,smo bili vsi z njim zadovoljni in ga imeli radi!Edino se mi zdi,da je bil malček zaprt vase in možno,da si je tole želel že dolgo časa,pa malo ga je bivši prepričal,ne vem kaj mu je obljubil,zato tudi tak razplet.Včeraj ga je prišel iskat in ga od dol vozi tudi v šolo...jaz zdaj samo meljem in meljem kaj je bilo narobe,saj nismo nobene razlike delali med otroci,še več smo se njemu posvečali,da se ne bi počutil zapostavljen....Jaz že dva dni nič ne jem in samo upam,da je trenutno stanje,da se bo vrnil nazajuser posted image
Saj tega nisem hotla vam povedat,samo ne morem držat v sebi,ker je pač tudi moj otrok in najbolj me boli,da se z njim trudiš na vse pretege,mu vse nudiš na koncu ti pa v obraz reče,da tukaj ni srečen....kar verjet ne morem,no!
drugače je pa tale moj bivši ena velika zguba,ki ga niti ni hotel prit iskat,ker ga je otrok prosil,a na koncu ga je prišel in zdej sem jaz tista grda,da sem otroka vrgla na cestouser posted image user posted image user posted image
Saj tudi same veste več ali manj(vsaj MID,ki me je večkrat videla z njimi),da sta bila otroka kot se šika,sin še posebej....
Po moje mu je uni moral nekaj obljubit,da se je to zgodilo,samo kaj ko otrok mi ni hotel nič povedat,samo vztrajno je ponavljal,da gre živet k očetu ...user posted image
No,zdej mi pa povejte kdo je pameten,pa malo tolažbe rabim,da vsaj kaj dam v usta,ker me že dva dni glava boli in lahko samo upam,da se bo rešilo,da bo prav!je pa tudi moj mož totalno ponorel in nam je vsem hudo,še tast ni mogel spat ponočiuser posted image user posted image In najbolj žalostno je to,da je bivši šel danes v šoli povedat psihologinji,da sem ga zapustilauser posted image Še dobro,da je psihologinja na mestu ženska,da je razumela mene kot mamo!zdej se bojo z sinom pogovarjali,jaz bom tiho in ne bom delala kažina,saj sin je že toliko velik,da nekaj pa že razume!Je moj mož rekel,da bo težka naprej,če se vrne nazaj,ker je tudi njemu hudo,da vlagaš vanj toliko let in se ti v enem dnevu vse podre...
Bomo vidli kaj bo ratalp,jaz upam na dobro,da bo sin razumel,da oče nima časa za njega,vse kar zna je da ga kupuje,samo je treba tudi se učit,pa skuhat,pa oprat otroku,tega pa nima kdo tam pri njemu...Bivši živi pri materi še z enim bratom,cele dneve klati okoli,skratka je ena reva,res....saj,če bi bil uredu,ga jaz ne bi zapustila,a?
Ok,laufam zdej po tamičkeno,vam javljam kaj se bo izcimilouser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.6.2008 11:50:00   
ona
a,ja ne mi zamerit,ker vas nič ne pokomentiram,samo dejte me razumet,da sem vsa iz sebe in ne vem kaj se lotit...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.6.2008 13:05:07   
aprilčica07
Madona Ona, ma je mrazilo ko sem brala kaj si napisala... ježeš no, sem mislila, da je to samo v filmih pa zgleda da ni takouser posted image

Ma sej veš kako pravijo, da se nobena župa ne poje tako topla, ko se skuha, tako, da se bo zadeva umirila in je to le trenutno stanje, boš vidla..
Provaj bit korajžna in se držat...  ti pošiljam o z jakobom en velikuser posted image in držimo pesti, da pride mali čim prej spet k vam, kamor spada:):)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
11.6.2008 13:52:02   
Anonimen
ONA ne se pustit, držimo ti tudi mi pesti, da se vse lepo izteče. V familiji od mojga se je podobno dogajalo pred davnimi leti, ma bolje da vam ne povem kaj se je dogajalo. Sinu povej (če bo le možnost), da ga imate vsi, VSI radi in da ga imate radi. Nč drugega, kr bo mislu, da ga privabljate. Čeprav se tega ni zavedal, ko ga je njegov oče nekako napumpal (kot si omenila). Sinu bo takoj jasno (ne lih za 2dni, ma upam, da vsaj za 14 dni), ko bo videl tamkajšnjo situacijo. ne pusti, da sina vozikate k psihologom, kr ga bo samo zmedlo vse skupaj. Raje bivšega cbni k psihijatru! Zdej pa pretiravam, ma mene to vrže s tira k tako čujem.
Ala drži se, user posted image , pa en kupuser posted image za srečo

Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.6.2008 8:16:51   
karolina*
Ej ONA... Ma kr ne morem verjet ku sm prebrala, kaj se vam je zgodilo. Lahko ti rečem samo to, da bodi močna, bodi korajžna kolikor se le da in verjemi, da bo vse v redu in da boste spet kmalu vsi skupaj tako kot je edino pravilno. Sin bo kmalu spoznal, da so bile očetove besede (kakršnekoli že) eno samo nakladanje in bo kmalu hotel spet nazaj. Je pa zelo podlo od tvojega bivšega, da gre v šolo in še tam nalaga laži. Js bi na tvojemmestu šla do šolske psihologinje in se mal pomenla z njo in prosila, naj imajo sina bolj na očeh. Kot pa pravi ANAKARIN ne bi dovolila, da se kdo od zunanjih kakorkoli drugače vpleta kot samo z opazovanje, ker ga bo samo še bolj  zmešal. Saj bo sam prav kmalu videl, kje je njegovo mesto in kje mu je resnično bolj všeč. Njegovih besed pa si ne jemlji k srcu, ker to niso besede otroka ampak besede odraslega. Še bolj kot to, mi te besede zvenijo kot iz kakšne poceni limonade, kjer se pogovarjajo samo to kdo je srečen in kdo nesrečen, se pravi da se ni sam tega izmislil. Tako da kr pogumno naprej, mi vsi držimo pesti, da bo čimprej vse tako kot je treba.

Zdaj me pa neki zanima: je sin že toliko star (mislim s pravnega vidika) da se lahko odloča kje bo živel?

APRILČICA, ti j eratalo it u šoping? Tudi js se napravljam že "100" let da bom šla, ma popoldnevov mi je enostavno škoda, sobot pa tudi user posted image . In taku si pol največkrat kr kej iz katalogov naročim, pa je user posted image .

Ala, lepu se mejte

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.6.2008 18:01:48   
ona
Oj,
stanje je prav katastrofalno,zdej letam iz enega urada do drugega pa do odvetnice,ker sem si jo morala vzet,da mi vsaj svetuje kaj naj počnem...bivši je otroka dal iz šole te dva dni,odvetnica je rekla,da moram sina vsaj ene 3-4x na dan poklicat,a mi vržejo dol telefon,samo glavno,da je zabeleženo da je bil klic...Bivši je bil sam včeraj pri psihologinji,nakar me je ona klicala,potem je šel na CSD,kjer me je tudi klicala,povedala sem ji mojo zgodbo,nakar je otroka izprašala in je isto povedal,bivši pe je vse zanikal,to so besede od ženske iz CSD,ko je otroka vprašala kaj si želi,je rekel,da bi rad živel pri očetu....v glavnem cel kaos....joj,kar verjet ne morem...
Danes se malo boljše počutim,ker sem včeraj govorila z sestro od bivšega s katero sva v dobrih odnosih in mi bo ona pomagala pri vsej situaciji,samo,če bo mulc hotel tam ostat,pa sem nemočna,res....najbolj me boli,da sem vse naredila,da bi se imel lepo,zdej pa to..
Ne mi zamerit,ker vam utrujam,samo je že lažje se izpovedat tej škatli!
Danes sem se srečala z MID,ki me je poklicala in mi je vlila kar nekaj upanja,ma glavno,da mi večinoma vsi stojijo ob strani!hvalauser posted image user posted image user posted image
Odvetnica mi je rekla tudi,da naj si vse dogodke pišem karkoli se dogaja vsak dan in,če do ponedeljka ne bo otrok govoril z mano bomo kaj ukrepali,ne vem pa kaj je mislila s tem ukrepanjem,ma nekaj bo že naredila,saj imam vso pravico otroka vsaj poklicat,****ti....
Po drugi strani pa že če ima za bit vse narobe v moji družini in,če se bo to ****nje nadaljevalo je boljše da ostane tam z njim,da smo mi na miru,saj s tem ignoriranjem bivšega trpimo prav vsi,vključno z tastom.
Smili se mi pa fant,ker bo na koncu postal en mulc iz ulice,ki bo verjetno zapadel v slabo družbo,ker vzgoje tam sigurno ne bo...
Ok,tolko zaenkrat,bom poročala kaj se bo dogajalo

Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.6.2008 20:51:34   
aprilčica07
Joj ona, ma sej se bo izšlo, tako kot se mora, boš vidla. samo korajžno naprej in upanja ne zgubit. sej vidiš, da smo vsi na tvoji strani od strokovnih delavcev, do nas tle gori, ki čvekamo:):)

Kolko let ima pa ta tvoj sine?  se mu bo itak kmali posvetlo, da to ni to kar si je on mislil, sploh, ker je ta tvoj bivši res en čudak (sem tela napisat kej gršega, ma sem se zadržala).

Mi smo dobro, mali spi, ta starega pa še ni domov. Jst se bom pa na kavč fliknila in gledala nogomet:)

pozdravček vsem, tebi ona pa šeuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.6.2008 21:19:41   
aprilčica07
Sem pozabla poročat kako je uspel šoping:

ja, neki malga sem kupla, eno srajčko v trgovini (nisem zihr če se tako kliče) jaz in ti ali neki takega, in dve majčki taki nič posebnega, kar v mani:)user posted image ma za preoblečt bo:):)
za tamalga sem pa kupla ene vrčke in grabljice in take zadeve da bo mel kej delat 14 dni na morjuuser posted image
Pa tiste njegove papice sem nabavla (te kašice od Milupe), pa plenice:), se je nabralo če vse skupi seštejem:):)
Sem gledala še za ene čevlje, ma ni blo nič pametnega, no, sem pa pršparala:)

zdej pa res letim. na čik, pod tuš in na kavč. jupii, bom fuzbal gledala sama:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1090
12.6.2008 22:05:59   
MID
Ojla;
da se vam oglasim prav na hitrico.Sem namreč iz popoldanske smene in jutri šibam delat nazaj zjutraj,moram vstat že ob 5.30-ih.
Za mano je en tak čuden,pomalo zmeden dan.V bistvu mi ti ONA ne greš že cel dan iz glave.Mi je tako hudo zate,sploh pa,ker vem kako dober človek po srcu si in nedvomno prečudovita mama.
Dej,drži se in ne se dat.Bori se z vsemi štirimi,da vsem še dodatno dokažeš koliko si vredna.Boš vidla,da bo sine prej ali slej pricepetal nazaj in niti pomislil ne več,da bi šel nazaj.Ti pa kot prvo najprej kej pojej.Prazna vreča ne stoji sama pokonci,pa pomisli tudi še na vse druge zraven,ki te imajo radi,trenutno v prvi vrsti na tvojo hčerkico,ta prečudovit sonček.Čeprav je še majhna,vse čuti.Saj si rekla kako neverjetno mirna je vse te dni.Otročki res dihajo z mamami in čutijo tudi oni.Dej res se pazi in varuj svoje zdravje.
Kadarkoli rabiš toplo besedo,me pokliči.Ni problema.Drugi teden sem na dopustu in če boš imela voljo it kakšen dan na kavo in klepet,me pokliči,pa se bova zmenile.Ok?
APRILČICA user posted image za šoping.Sej ni važno,kje si kupila obleke,važno je da si se spomnila naseuser posted image
Vsekakor pa kapo dol gledefuzbala.Si ena izmed zelo zelo redkih žensk,ki jih poznam,da obožuje nogomet.Jaz sem presrečna,ker mojega ne zanima noben šport,tako da imam vsaj pred tem miruser posted image .
KAROLINA ste poštimali avtoradio?
ANAKARINuser posted image za tako krepkega fanta!Kako je pa kaj z aparatom od hčerke?Se ga je že navadla?
Nič,grem jaz počasi v krpe.
Mirno noč vam želim!
MID

Neposredna povezava do sporočila: 1091
13.6.2008 6:42:09   
Anonimen
Jutro,
imam samo zdaj čas, da kaj natipkam. Čez dan mi namreč nobeden ne pusti, da si vzamem čas za vas. Vsi me takrat kao rabijo.
ONA drži si, poslušaj nasvete od MID, ker se tud velikokrat srečate pa slišite. Nekaj pa res moraš pojesti, ti bo zmanjalo energije zdaj ko najbolj potrebuješ. Pa javi kako je kaj!user posted image
Včeraj sm pa obiskala šefa (in še povrhu je bil slabe volje) zarad skrajšanega delovnega časa, če mali ne bodo dobili plac v jaslih. In vam povem, da ni bil navdušen za varianto 6ur. zaradi tega, ker nism na tekočem cca 2leti in pol, so novi zakoni, imajo nove inštrumente, nove programske različice,...aja vmes bom hodila še na terene in kako bodo imeli časovno izgubo zame. A jz sm tam se sama učila od samega začetka,kdorkoli je prišel sm ga sama učila, meni nobeden ni nč učil in kazal, šef pa niti minute. Vse kar je reku: "pokliči tega pa onega" Katastrofa!
Bomo vidli s časom kako bo.
Pridemo domov pa se mi ta mala kotali po tleh in si pretegne vezi na zapestju. ma toooliko je jokala, da se mi ni pustila dotaknit. Pa peljem jo k zdravnici in jooookalaa kot, da bi jo klali. A samo povili so ji zapestje in dali v ruto. Ko smo se usedli v avto, pa vsa ponosna kako rokica ima in da ji je to teta nardila.
APRILČICAuser posted image za šoping, če se jz spravim v šoping nikoli nč ne najdem, pa si naročim kot KAROLINA  iz katalogov in imam mir. Edino za mulce vse najdem v našem mestecu.
KAROLINA  no so poštimali radio?
MUCKA čuj ne rata mi odtrgati kako uro za klepet, upam, da bo naslednji teden lepše vreme.
MID kako je kaj z vašo princesko? malo je omenjaš kako napreduje.
Ala grem budit in delatuser posted image

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
13.6.2008 9:29:13   
karolina*
Ojla

ONA cel čas mislim na vas in vam pošiljam tople misli in želje, da se čimprej vse uredi tako mot mora. Pa jaz res ne razumem nekaterih staršev (takih kot je tvoj bivši). Imeti otroka je odgovornost in prav nobene pravice mimamo, da otroka uporabljamo kot orodje za maščevanje bivšemu partnerju. S tem dosežemo samo to, da ima otrok celo življenje travme in prav nič drugega. In take starše bi js poslala na kšn samotni otok pa naj pol eden drugemu tm zbijajo moralo in morda bi pol pogruntali, kako se otroci počitujo ob njihovem manipuliranju. Skratka ONA, misi pozitivno, zraven pa ne pozabi nase, na svojo hčerkico in na tvojega koruznika. Tudi ona dva te potrebujeta, predvsem pa pazi na svoje zdravje. Ker v "boj" moraš it močna in zdrava, če ne te bo resnično pobralo. Drži se!!!!!!!!

Radio v avtu so mi poštimali, sm peljala na servis in so mi nek konektor namestili, tako da vse štima zdej.

Js grem pa dns na Tajsko masažo. Imam en bon za izkoristit in sem se kar odločla, da ga dns po službi. Da se malo odklopim in sprostim, ker se zadnje dni spet slabo počutim (podobno kot pred enim mesecem). Sej dosti je verjetno to vreme krivo...

APRILČICA bravo za šoping!! Mi smo ful dobre sandalčke za našo pupo dobili v Humanicu v Ljubljani. So od superfit, ful lepi in kar je itak najpomembnejše- nimajo ortopedskega vložka, kar je za zdrav razvoj nogice najbolj pomembno (razen če imate težave in drugačna navodila od fizioterapevtov in ortopedov). Sem pa videla, da imajo te superfit čeveljce tudi v Kopitarni, kjer imajo še ene druge italijanske, ravno tako dobre. Glavno da niso ortopedski in da ga lahko v dlani prepogneš čez pol- da so torej mehki.

MID zdaj ko boš na dopustu, se pa le kaj več oglasi user posted image user posted image user posted image

Šibam zdej še kej nardit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
13.6.2008 11:37:43   
aprilčica07
Ojla

ja, nakup je kr uspel in sem zdaj prov važna, ker sem malo dopolnila garderobo, lani je bla pač suša, ker sem bla doma in sem bla skoz v enih raztegnjenih hlačahuser posted image . Zdaj čakam samo sonce, da bom lahko kej tudi obleklauser posted image

Karolina: mi smo mu kupli še ene sandalčke pr Cicibanu, so ful mehki in res lepo oprimejo nogico in on v njih veselo mašira okoli. Sem bla pa tisti dan prov slabe volje, ker  za deklice je blo malo morje izbire, za fantke pa sama žalostuser posted image No, sej neki smo le najdli. Komentar od mojga je pa bil: bo treba nardit še eno punčkouser posted image (enkrat v prihodnosti) ha ha

Ona: kot so vse prej napisale, drži se in korajžno v borbouser posted image
Anakarin: jst bi tudi kej anročila po katalogih, samo hudič je, ker mi je vse ponavadi preveliko in pol vračam in iščem pravo številko.. tako, da sem kr malo obupala nad katalogiuser posted image

Mid; ja kaj čem, pač rada gledam kašno dobro tekmo in kašen dober teleščekuser posted image , da si odpočijem očiuser posted image

Šibam, ker sem na šihtu. Še malo in pol gremo. Je pa mraz tle v ng, smo med malco šle na eno pijačo z mojo kolegico, ma smo skoraj omrznile sedet zunaj.  Pa neki odbojkarski turnir je tle dol in igrajo odbojko zunaj na bevkovem trgu in malo dežek rosi in uni odbojkarji skačejo tam napol nagiuser posted image

Grem.

lp.

Neposredna povezava do sporočila: 1094
13.6.2008 19:16:45   
ona
HVALA VAM za vso podporo v teh dneh,ker ste mi resnično vsaj malo pomagale,vsaj z lepimi besedami,kar mi sedaj veliko pomeni,mož mi tudi zelo stoji ob strani in mislim,da je tudi njemu kar hudo,samo se malo zadržuje zaradi meneuser posted image
te dni ni iz mene prav nič,sem ko ena štraca,vem pa,da moram bit močna,če čem se upret vsemu temu.šele danes sem nekaj malega pojedla in ****ti,jaz res ne rabim diete,no....ne manjka pa dosti da še kadit začnem spet,samo je brezveze....
Torej,res še enkrat vam hvala da ste z mano!
Dogajanje od včeraj do danes pa je tako:Včeraj je bila njegova sestra pri njih in se pogovarjala z mojim sinom in ji je rekel,da se on ne bo z mano pogovarjal,ker itak jaz imam sestrico in same take!Je rekla,da je prav napumpan,saj so to besede odraslega človeka,ne enega otroka!A,ja sin ima 9,5 let,ste me že spraševale a v vsej zmedi sem pozabla napisat!
No,danes sem šla k ginekologu v Izolo,se spomnite še tisto,ko sem mogla it še 1x in sem zjutraj klicala sina a se ni javil,potem sem ga klicala ob 12,spet nič in veste kaj sem naredila,ko sem šla domov,sem šla k uni šlogarci pri kateri sem bla enkrat lani in me je takoj videla kakšna sem in sva se tako lepo pogovarjale,spotoma mi je pogledala v kavo...Vam povem,da mi je zdaj tako lažje po pogovoru s to žensko,ker ima tako energijo,da ti toliko upanja vlije,da je samo se pogovarjat z njo lepo!No,rekla je,da se bo otrok slej ko prej vrnil domov,da bo še borba,da bom imela ful skakanja vsepovsod,samo na koncu bom dosegla,da ne bo imel več stika z očetom,pa klinc vidi še vse te zakone,ki ščitijo tudi očete in jim dajajo praviceuser posted image Povedala je,da otroku tam ni lepo,pa čeprav tako govori,pa da njemu je lepo pri meni in se dobro počuti,tako,da naj ne skrbim....Potem mi je spet povedala,da bom imela še enega otroka in me je prav v smeh spravla,ker ona je pozabla,da mi je to že povedalauser posted image No,vsaj ena lepa novica,kajne?Pol je še rekla,da naj jo kar pokličem,magari ob polnoči,če bo težko,pa da naj pridem do nje kadarkoli,brezplačno seveda....vam povem zlata ženska!
No in potem se vrnem domov okrog 14 in grem nafilana z enerhijo poklicat sina na telefon tam kjer je zdaj pri noni in bivšemu in mi ga je nona brez problema dala na telefon,čeprav sin najprej ni hotel prit,a ga je ta nona nekako prepričala!Z sinom sem se pogovarjala enih 10 minut samo normalne stvari,kako si kaj,kakšno je vreme,kaj delaš,si zdrav....samo je odgovarjal ful površno,ker je imel zraven očeta.Rekla sem mu še,da me lahko kadarkoli pokliče in da so mu vrata odprta kadarkoli bo hotel prit nazaj...pa je rekel samo ok,ker po moje se boji bivšega,rekla sem mu tudi da se lahko javi,če ga pokličem,pa da nisem jaz nič jezna nanj,oz ni nobeden jezen nanj...pa da me lahko naskrivaj pokliče,če želi,pa je rekel,da bo videl...
Po pogovoru sodeč je bil kar dobre volje in me je to kar malo zmotlo,ma po mojem zato,ker ni bil sam pri telefonu!Ma glavno,da sem ga dobila in čula,sem že boljše zdej!Zdej pa lahko samo čakam kaj bo in kako se bo odvijalo z njim in koliko časa bo zdržal tam,bomo videli,nekaj se mora iz tega izcimit!
Joj,se bomo še dolgo o temu pogovarjale,a?Sem se prav spomnila na Karolino,ko je rekla da naj kaj pišemo,da bomo imele kaj za klepetatuser posted image
Sem vas pa zdej malo bolj prebrala,ker prej nisem imela niti volje!
Najbolj me jezi,ker se dve prav kamlu odpravljate na dopust,vreme pa za znoret...jaz samo upam,da bo kaj kmalu lepše,saj meni bo še voda zunaj v bazenčku segnila!
MID,če boš fraj te bom sigurno kaj poklicala za eno kafe,lahko tud se kaj dobimo,ok,ker jaz sem itak tak tip,ki rabim oz. ne nič držim v sebi in rabim samo pogovore,tako,da se kaj javim,hvala za lepe besede!
KAROLINA,kam pa greš na tajsko?Sem pomislila na unega frizerja,če greš tja mogoče?Sem ti rekla,da čakajo sinčka zdej?ma kaj ni lepo,po dveh puncah,a?Mamica je prav vesela!
ANAKARIN,ti pa imaš skoz te dohtarje,ja pri treh je vse to normalno,ni kaj!,
Glede službe se pa ne sekiraj,ker nima smisla,se bo že uredilo,pa še imaš čas preden greš delat,kajne?Zdej lepo uživaj na porodniški pa bo!
APRILČICA,tebi pa sploh ne vem kaj napisat kot da fajn nosi nova oblačilauser posted image
pa na dopust greste na rd od mojega moža,se bom prou spomnila nate!user posted image
Ok,bodte lepo,se beremo!
hvala,ker ste z manouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1095
15.6.2008 1:14:08   
trixi
ojla, se vam javljam po dolgem času
no,  sem vam hotela kaj veselega napisat, kako pečem user posted image , jutri ima naš mali -ups danes- rojstni dan, ma me je tole od one tako šokiralo. Ma sploh ne vem, kaj naj napišem. Ona, si bom jutri vzela čas in ti napišem na ZS, prav!? Ma bogi otrok, bohve kaj se mu plete po njegovi glavici, jaz mislim da bo sam prav kmalu prišel nazaj, pa ona, vedno sem imela občutek, da ste vi družina ko eno, nikoli ni bilo čutit s tvoje strani, da katerega od otrok zapostavljaš. Se prav spomnem, ko si enkrat pisala, da gresta s sinom ne vem več kam, k zdravniku ali kam in da si boš vzela čas da gresta prav sama še malo pohajat. Se mi je zdelo tako lepo, ker tudi jaz počnem podobno z mojimi otroki, posebej s hčerko greva včasih takole čisto po babje malo po svoje, ker tudi ona zna bit ljubosumna na čase. Ma daj ona, jaz ti želim, da se ti ta mora čimprej konča in da sin najde mesto ki mu pripada pa da ga ne kdo šunta odzadi.
Eko, sploh ne vem več, kaj sem hotla še napisat. Boljše da grem spat, jutri moram to torto še končat- namazat s smetano in malo okrasit, ma imam tak slab občutek, da mi bo čez noč v hladilniku kar pobegnila v en kraj. Mi pa imamo jutri povabljenih 40 ljudi. Ma sej to je že ku ena mičkina ohcet, ma ni kaj, malo žlahte, prijateljev in se nabere. Upam samo, da tale mraz malo popusti, če ne smo nastradali, ker mislimo imeti ku en piknik, malo bomo vrgli na žar in tako in bi bili zunaj, pa saj noter niti nimam placa za toliko ljudi.user posted image

eno lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
15.6.2008 13:51:51   
MID
Daaannnuser posted image !

Se že kar malo boljše počutim,če vidim,da ima še kdo pestro po bajtiuser posted image
TRIXI tudi pri nas bo popoldne(res da ne glih 40 komadov)ma tretjino manj folka.Je pa lepo,da smo spet našli dve osebi iz naših družin,ki praznujeta na isti dan.No,danes je moj možek stopil v 30-a leta.Se mu že celo jutro posmehujem,da me počasi dohitevauser posted image .
Vsekakor pa TRIXI želim tvojemu sinčku vse naj,naj,naj,da bi bil zdrav,pridno rastel in tu pa tam ponagajal mamici in tatu!
user posted image
Jaz in moja družinica pa mu pošiljamo eno karjolco srčnih poljubčkov!
Kot sem že napisala,nas čaka gužva danes popoldne in pa še ene 3x večja gužva naslednjo soboto.Bomo naredili en orenk piknik,bi rekla ti TRIXI ohcet v malem.
Jaz osebno sicer nisem za neke velike fešte,jih nikoli v bistvu niti nisem delala,ma moj je pa kar hud pristaš kar se rojstnega dne tiče.Ok,človek ima roj.dan v idealnem mesecu za izvest piknik,tako,da je to postal že prav ritual in dejansko vsa družba vsako leto avtomatsko pričakuje piknik.
Mah,bo že.Mi je pa vsekakor všeč,da letos ne bo raje okrog hiše.Smo najeli kočo in je to kar ok.
ONA kako si?Se slišiva kaj ta teden.Ok?
KAROLINA kako je bilo na tajski masaži?Je vredu zadeva?
ANAKARIN kako je z roko hčerke?Mama mia vam pa res dogaja!user posted image
Nič,grem jaz še kaj pripravit preden pridejo gosti.Upam,da ne bom na koncu dneva kot ena ožeta cunjauser posted image .Mah,klinc,saj sem cel teden na dopustu,pa bom že k sebi prišlauser posted image .
Ala,lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
15.6.2008 14:47:38   
trixi
še jaz čisto na hitro- torta je ratala, ma je namesto vlakca Tomažka ratal kamionuser posted image , še vam ponudim- kaj izberete: kabino, prikolico,user posted image .
MID, tvojemu tudi -no, ne karjolco poljubčkov (user posted image ali pa ja, če dovolišuser posted image ) ma v glavnem vse tanartabuljšeuser posted image
Pa mejte se lepo na praznovanju.

Ja, pri nas je ratala taka številka gostov preprosto zato, ker je to pač otroški rojstni dan pa vsak otrok pripelje s sabo še mamico, tatkota, bratca ali sestrico in se hitro nabere. Sem pa vesela, da se nas je vreme usmililo in samo upam, da zdrži še popoldne, sicer je malo hladno, ampak pri nas je sončke in glavno da ne dežuje.user posted image

A ste opazile, da tudi naša tema danes praznuje prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da bi bile še naprej take fajn čvekice in bi se tako lepo razumele med sabo. Pa da se končno zmenimo in udarimo en skupinski čvek v živo nam želim.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
15.6.2008 14:49:39   
Anonimen
user posted image vse naj naj za sinčka od trixi od nas, in za moža od MID veliko zdravja, sreče ostalo pa ....user posted image
Drugače pa končno posvetlo to sonce na plano. Mala je zdej ok, včeraj zjutraj sm ji dala povoj dol in cel dan je še pazla na rokico tako, da ni hotela kej preveč z njo delat. In se ji je čez dan toliko dogajalo, da ni hotela pop. zaspati. Zvečer okol 6 sm jo skopala in zaspala na kavču v minuti. A kaj ko ga je okoli 22 biksala s spanjem, eno uro jokala v brezveze in na koncu popila čaj in zaspala k top. Svašta!
Zjutraj pa mi že ob 6 rogovilila in kričala po sobi dan, dan, dan. Ja vse nas je spravila pokonci. No mali je imel še eno kitico za odremat od 9-10. Zdej pa ima ta dolgo, skupaj s ta malouser posted image .
Zdej bi mogli bit pri enih prijateljih na fešti (krst), zgleda da se ne bomo premaknili, kr moj bo kmalu odprl gradbeno firmo z gozdarstvom koliko se ukvarja okoli hišeuser posted image .
Bomo pa en dan skočili do njih. V Po. imajo v šolskem centru razstavo exotičnih živali (krokodile, pajke, kače,...), bi vsaj tam skočila s tavečjo pogledat. Bom probala fehtat taščo, da pričuva ta male za en sprehod.
ok, grem kavico popit, še malo lenarit preden se alarm sprožiuser posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 15.6.2008 14:59:33 >

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
15.6.2008 14:54:54   
trixi
user posted image user posted image user posted image
ma tole vam pa moram prav zdaj povedat. Namreč sem zdaj pokazala tamalemu vaše čestitke, se mu je super fino zdelo, sam kaj je komentiral na karjolco od MIDuser posted image , je rekel, da on bo mel samo karjolco, ma srčke pa da sosedovi punčki ( se ravno zdaj tle pri nas igrata): Je rekel tako: "N., srčki bojo tvoji, samo enega mi boš pustila" Ma dol padeš, kaj se zmislijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?