|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
21.5.2008 10:02:52   
karolina*
Joj punce, kaj se je meni včeraj zgodilo!!!! Kar na lepem mi je začelo migotet pred očmi, en del vidnega polja je bil kr temen in zelo malo je manjkalo pa bi skupej padla. Ena taka čudna vročina mi je preplavila telo in vrtelo se mi je...SEm se tako prestrašila, me je moj takoj v ambulanto peljal. Tam sem tako jeclala, ker sem bila vsa v strahu, da sploh nisem mogla povedat kaj je narobe. No in ko sem končno razložila kaj mi je, so me najprej malo pomirili, pol me fajn pregledali in ugotovili, da je vse ok in da sem verjetno imela migrenski napad, tisto migotanje pred očmi pa je "avra" ki se kao pojavi pred migreno. Ej groza vm povem. Sej to migotanje pred očmi se mi je že zgodilo, ma to da mi je tako omotico nardilo pa še ne, zato sem se tudi tako prestrašila. Pa folk okrog mene se kar naprej o nekih rakih pogovarja in človk pol res na najslabše pomisli.Uglavnem pol so mi dali eno dozo apaurina (inekcijo), dns sm šla u laboratorij, pol popoldan pa grem k splošni zdravnici, kjer bom zahtevala, da mi naredijo preiskave. Še danes se cela tresem od straha...

Trixi tudi jaz menim, da je prav, da hčerka prevzame odgovornost za storjeno dejanje. Na tvojem mestu bi ji jaz dala še dodatno kazen!! Na sploh sem mnenja (pa brez zamere, ne leti to nate), da dandanes otoci vse prezgodaj dobijo avtomobile kadar se jim zahoče (svojega ali od staršev) za katerega jim seveda ni potrebno prav nič skrbeti (razen tega da imajo lepe prevleke) in seveda potem nimajo nobenega odnosa do same vožnje. Pa izpit jim starši plačajo, pa bencin, pa nove gume, pa zavarovanje...Čisto vse... Jaz sem si izpit za avto plačala sama s počitniškim delom, a avta vseeno nisem dobila, ne svojega in ne od staršev.  Vse preveč sem se zavedala, da so ga starši sebi zelo težko kupili in bi jim s svojim početjem lahko nehote dodatno breme naložila, še enega pa niti pod razno nista mogla vzdrževat. Če sem hotela kam it, sem peljala a je bil tata vedno zraven, nikoli nisem bila sama. V šolo in domov pa itak vozi šolski avtobus! In svoj avto (staro katrco) sem dobila šele, ko sem šla delat in zanj prevzela tudi vso odgovornost- torej vse vzdrževanje, tehnični, gume,.... Ko sem na delu toliko zaslužila sem si sama kupila drugi avto (gofa 2), katrco pa "vrnila" očetu, saj je bila uradno njegova. On jo je prodal, denar pa dal meni (takrat 40.000 sit) ker je videl, da sem se odgovorno obnašala. In vse do danes mi ni še nikoli prišlo na misel, da bi prekoračila dovoljeno hitrost na cesti ali da ne bi upoštevala prometnih predpisov. Ker se vse predobro zavedam, koliko moram garati, da si nov avto kupim (če bi ga slučajno razbila) in kar je najbolj pomembno-da je moje življenje eno samo in ga ne nameravam uničiti zaradi prehitre vožnje. Seveda so tukaj še drugi dejavniki in se lahko vame zaleti nekdo drugi in jaz potem nastradam, a če bi vsi vsaj pol tako razmišljali kot jaz, bi bilo občutno manj nesreč. IN do takega razmišljanja te lahko pripelje samo odgovorno obnašanje s čimer je povezano to, da si mora avto in vse kar je povezano z njim vsak zaslužit sam. Pa da ne boste mislile, da se je vse to dogajalo v predpotopnih časih. To je bilo le 10 let od tega, ko sem pri 19.-ih naredila izpit. Pri mojem  user posted image  so ravnali popolnoma enako in tako bova najino pupo vzgajala v enakem stilu kar se tega tiče. Se mi zdi da je ratal to prav modni trend pri nas -  izpit še pred 18. letom, potem takoj kupit avto in to novega, boljšega od sosedovega, pol pa dejmo, kdo gre hitreje in kdo se prej zaleti... Kamorkoli po svetu grem in ko se tam pogovarjam z domačini na kaj takega sploh ne pomislijo. Pa saj so povsod avtobusi in vlaki, predvsem za otroke, avto pa si večina kupi šele takrat, ko gre u službo ali ustvari družino. Redko kdo pred 25. letom... Sam ne, naša mladina je komot, zakaj bi hodili 10 minut do avtobusne postaje, če pa jih v garaži čaka avto. In zakaj bi se peljal s sosedom in si tako delil stroške, če pa potem ne bo videl kakšen nobel avtoradio mi je tata namonitiral v moj avto... Zdej že malo bluzim in sem zašla s teme...Tako je pač moje razmišljanje, opažam pa da sem med redkimi, tako da bo menda bolje, da niti ne razglabljam več user posted image user posted image

ONA, bravo za Krk. Od naštetih treh mest bi jaz na tvojem mestu izbirala med Malinsko in Njivicami. Kolikror imam v spominu je Šilo na vzhodni strani otoka in se popoldan sonce zelo hitro skrije za otok, tako nimaš volje se niti več kopat, pa še unga filinga ni, ko gledaš, da se sonce "potopi" v morje.

Lepu se mejte...

< Sporočilo je popravil karolina* -- 21.5.2008 10:04:50 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
21.5.2008 15:34:33   
raglja1
Joj ne boste verjele... celo zimo smo bili veseli, da ob štirih tamalih kasiramo le kak dan vročine pa občasno malo smrkanja, zdaj pa imamo BORELIJO!!!! Je imela že za prvomajske naša 6letnica kompletno rdeče čelo, sem mislila pač neka alergija. No dva dni nazaj pa so se pojavili rdeči kolobarji po obrazu na roki, pa nogi , na ritki, sedaj na kolenu pa vratu... in smo včeraj takoj dobili napotnico za bolnico. Na srečo ji ni treba ostati notri, dali so ji le kanalček in 14 dni moramo vsak dan na terapijo, na antibiotik po infuziji namreč. Noro. Me je čisto zvilo. In menda je letos tega polno!! Pazite se in pregledujte.

raglja

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
21.5.2008 20:33:38   
ona
Joj,odprem tole in kaj prebiram,noro upam,da se boste vse pozdravile,RAGLJA,želim,da greste čimprej skozi tole borelijo,joj mi gre kar koža gor samo,ko sem brala!Res držite se in čimprej pozdravite!
KAROLINA,ti si me tudi na obrate spravila!Samo,da si ok in ni nič resnega,pa čuvaj se malo,da se ti ne ponovi!
Punce,držim pesti,da bo vse lepo in prav z vami,no!user posted image user posted image
ANAKARIN;pa vi ste zdravi zdej?
Ostale pa ste menda ok,če sem prav prebrala,no razen,da ima APRILČICA probleme z uspavanjemuser posted image
Se mi zdi,da je menda KAROLINA nekaj časa nazaj ravno tle pisala trike glede uspavanja malčkov,pa si malo poglej za nazaj njene odgovore,mogoče boš našla kakšen pameten nasvet,saj jaz ti ga nimam za dat nobenega,ker sem itak že vse hudo pozabila,saj naša pupa se je odločila,da bo pri 1,5 letu nehala spat popoldne,tako,da potem zvečer jo kar takoj zmanjka in ponavadi nisem imela problemov zvečer!Ti pa povem,da jo imet cel dan pokonci zna bit tudi muka,no sedaj je itak že večja,tako,da tudi čez dan normalno gre naprej!
Ti dam samo en primer zdej iz gardalanda...se mi vračamo domov,gremo v avto okoli 19.30 ure,beri po aktivnem drugem dnevu Gardalanda in ona kar lepo gleda v avtu,poje pesmice in veš kje je zaspala in kdaj?tam nekje med Venezio in Sežano ob 21.30 uri!Se pravi,da se je lepo vozila celi 2 uri v avtu preden je zaspala...uf kar ne morem verjet,še jaz sem bila zmartrana in se mi je spalo,ona si pa še pesmice pojeuser posted image user posted image user posted image
Kaj čemo,vse je treba dat skozi!
MID,upam,da ti nisem preveč zatežila danesuser posted image Smo pač udarile eno dolgo telefonsko debatouser posted image user posted image
TRIXI,s tvojim možem upam tudi,da je vse ok in kazen si tudi pravilno uštimala,saj jaz bi verjetno tudi tako naredila,naj pač hčerka ve za drugič,kajne!Ji boš po mojem s tem samo dobro naredila!

Joj,zdej pa ne se mi smejat prosim!!!že cel teden vam nakladam s tem dopustom,sprašujem na forumu o raznih krajih,berem na netu že cel teden vse mogoče variante in glej ga zlomka...grem danes na kompas,kjer imam eno kolegico,ki tam dela in si na vrat na nos vzamem hotel v Rabcu z all inclusive varianto!user posted image Resno,saj ne boste verjele,kajne,pa tako sem nažigala z apartmajiuser posted image V glavnem me je prepričala ponudba in sicer imaš zajtrk(katerega bomo itak zamudili)po zajtrku imaš razne prigrizke,potem kosilo,pol spet prigrizki popoldne in večerja!Vmes pa neomejena količina prigrizkov in pijačuser posted image
Evo,to je zame,ne pa,da imam samo zajtrk in večerjouser posted image
Glede kraja pa nimam pojma kako bo,samo upam,da se nisem kaj zajebala in tale punca,ki tam dela je kar fer in mi je dosti znala svetovat in povedat,Rabac je pa kar pohvalila iz lastnih izkušenj in izkušenj strank,ki so bile tam!
No,cena je tudi temu primerna oz. sploh ni visoka,toliko bi sigurno porabila če bi šli b app,da hodimo ali ven jest al kaj skuhamo!
No,pustimo se presenetit!
Ala,uživajte

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
21.5.2008 22:02:16   
aprilčica07
Dober večer

Ona: Rabca sicer ne poznam, ma pomembno je, da ste se odločli in da greste na dopust. Bo itak lepo.

Karolina: ma veš, da so mi te slabost znane:(:, meni se tudi to dogaja, sicer trkam sem zdaj že od Jakobovega rojstva naprej dobro. TRKAM! In je blo podobno kot pri tebi. Kr iznenada težka glava, pa vsa potna sem ratala, težke noge, omotica in skupaj sem zlezla. Sem nardila vse možne preiskave, ma ni blo nič takega. Postavljena diagnoza je, da imam gosto kri in žile, ki vodijo v možgane (na vratu) ozke in pol pride do tega. Sicer pa pijem aspirine, da mi redči kri in sem zaenkrat dobro.user posted image

Raglja: ja, klopi so hudič in baje, da jih je največ lih na našem koncu. Čimprej se pocajtajte.

Trixi: kako je mož? in hčerka?

Sicer smo danes spet meli cirkus z uspavanajem, bom čekirala kaj je o tem pisala Karolina. Sem pa danes prav končana, je bil težek dan v službi in imam polno glavo vsega. Sem komaj zdržala do konca.user posted image

Zdaj šibam pod tuš in pol spat.

Se beremo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
22.5.2008 0:34:35   
trixi
dobro jutrouser posted image ,user posted image ( beri konec posta) ker se mi zdi, da se tole bere že zjutraj, jaz pa še spat nisem šla

punce, hvala za skrb, ma moj možek je več kot dobro, saj pa jaz itak pravim, da se vozi s tankom, ne z avtom, no, kaj bo zdaj s tem avtom pa ne vem, mislim, da ga bojo popravljali. Ampak ker smo že pri avtih, itak imajo naročen nov službeni in je zdaj ta nesreča zadevo samo malo pospešila, tako, da ga grejo že v petek iskat, jupi, ker ga bo lahko uporabljal tudi za privat. Ma se ne smem preveč hvalit, me bo kregal, da sem preveč sklepetala, tako, da ne okrog govortuser posted image
Sicer pa jaz kar ne morem nehat s temi policajiuser posted image , danes jih je bil poln parkirni pred našim vrtcem. Nič bat, nič groznega, samo naše vzgojiteljice imajo eno tako meni zelo simpatično navado, kako otrokom popestrit dogajanje in pol izkoristijo vse starše, tete, strice, none, nonote da pridejo v vrtec na obisk. In tako so bili danes policaji z avtomobilom, kombijem, motorjem in psom. Pa saj naš fant je rekel, da niso bili tapravi, ker so bili tatkoti od treh otrok iz skupine sončkiuser posted image user posted image
Ona, jaz sem bila enkrat v Rabcu na obisku pri eni moji prijateljici, ki je imela tam pavšal v kampu, pa so hodili kar ene par let dol, tako, da po moje ne more bit tako slabo.
Karolina in raglja vama dvema pa koš pikipok user posted image  za zdravje, čuvajta sebe in otročke
Joj, pa vsi se neki pritožujejo te dni, da kako težki dnevi so, meni gre pa vse po sreči, moram še na zalogo uživat, pa kaj, saj mi res nič ne fali, pa če pomislim, da bi včeraj lahko tudi kakšno hujšo novico čula...
karolina, tebi pa še to, si z unim postom začela eno dobro debato, avti pa to, pa razvajenost današnje mladine, samo jaz še vedno mislim, da si naša pupa zasluži , da ji posodimo avto. Ok, res je tokrat preveč pohodila gas pa ji bo to dobra šola za naprej. Samo se mi zdi pa neumno, da se ne bi smela sama vozit, če rabi kam it. Jaz zate ne vem, s kje si točno doma, pa kakšne avtobusne veze imaš, mi vem, da nikakve in rajši, kot da mi blodi ali na štop ali pa da bom jaz vedno sovoznik ji dam avto. Konec koncev je lani celo poletje hodila v službo, urnik dopoldne, popoldne, nočna. In kaj, naj se grem taksista? Pa mene tudi marsikdaj razbremeni, gre v trgovino, pelje bratca v gledališče, knjižnico. Pa ne da jo zdaj zagovarjam, samo kar je res je res. V šoli je pridna, doma tudi in konec koncev, saj je hotela svoj avto, bi si ga s počitniškim delom tudi komot kupila pa sva midva rekla da ni šans. Dokler imamo dva avta pri hiši je eden skoraj vedno kadar ga rabi prost in ga lahko vzame. Pa ga ne vzame zato, ker gre hitro in ima dober radio, s tem pa res ni obremenjena.Mi pač vzgajamo na tak način in zaenkrat gre, da pa ni vse vedno idealno bi bilo pa neumno pričakovat. Jaz vsak dan ogromno prevozim in ni šans, da grem vedno po predpisih, kakšna napakica, vsaj taka mala se vedno zmuzne, pa ne nalašč, pa zato nisem neodgovorna in tudi meni življenje preveč pomeni, za pleh še pomislim ne, koliko ga je škoda. Vidim pa na cesti marsikaj, na žalost. 
Na, zdaj sem se pa še jaz razpisala, težka tema za dobro jutro, mar bi vam eno kavico ponudila. Grem zdaj popravljat, jo bom gor nalimala

Neposredna povezava do sporočila: 1005
22.5.2008 8:30:10   
karolina*
Hejla

No, najprej frišne novice glede mojega zdravja. Kri imam v redu, oziroma odlično, moja zdravnica je tudi mnenja, da je šlo za migrenski napad in avro pred njim, ki pa ni nujno, da se konča z glavobolom, lahko tudi z vrtoglavico, omotico, kot se je to zgodilo meni. Mi je pa vseeno dala napotnico za nevrologa, tako da se bom kr danes naročila, ker predvidevam, da so zelo dolge čakalne dobe, js bi pa rada čimprej to raziskala. Aprilčica so tudi tebi morda postavili tako diagnozo (migrena??). Meni je moja zdravnica včeraj razložila tako, da se tista žila, ki vpliva na vid zoži in zato pride do tega migetanja, ker je krvi premalo. To traja cca pol ure, potem se žila spet razširi, kri "butne" in to potem povzroči glavobol.

Aprilčica glede uspavanja malčkov sem jaz delala po knjigi "Otroško spanje, brez joka v sanje". Ful u redu knjiga, sicer se ti na začetku zdi, da je nemogoče da ti uspe, zato je treba biti potrpežljiv in ne smeš se vdat. Predvsem pa ne pustit otroka jokat. Jaz sem samo enkrat to storila in je tako bruhala, da mi je bilo ful žal, da sem to storila. Zato mi je tudi ta knjiga všeč, ker gre vse lepo brez joka. Nam je uspelo po enem mesecu "terapije". Zdaj zaspi že med pitjem mleka, če pa ne, pa jo položim v posteljico, ji preberem pravljico in grem ven. Ona se potem še par minutk pogovarja sama s sabo ali se igra z rožico Fifi s katero spi in lepo zaspi. Poskusi, je vredno!!!

Ona bravo za dopust!!!! Js sm že bila v Rabcu in lahko rečem, da je lušno mestece. Moti me le to, ker je na vzhodni strani in tako je popoldan zelo hitro konec poležavanja na plaži, saj se sonce hitro skrije za celino. Pa nč romantike z gledanjem sonca kako v morje "pada" ne bo user posted image . Aja, moti me tudi to, ker je v Istri kjer imajo zelo grd odnos do nas, pa še morje ni tako lepo kot na otokih. No, ma veš kaj- glavno je, da greste in da boste maksimalno uživali. To vam po toliko letih pripada!!!!

TRixi saj te razumem. Kot sem že v prejšnjem postu napisala, ni stvar letela nate osebno, (upam, da nisi kaj zamerila) sem pač navezala na tvojo temo, ko si ravno o tem govorila. To so moja opažanja ko gledam stvari okrog sebe. Seveda je prav, da vsak starš presodi kdaj si otrok kaj zasluži in kdaj ne, izpostavit sem hotela tiste, ki si mislijo, da otrok vse to mora imet in bolj kot ga biksa več dobi. In to posledično pripelje do katastrofalnega stanja na naših cestah, ker otroci enostavno nimajo niti najmanjše predstave niti o tem, koliko gorivo stane, pa da o ostalih stroških pri avtih niti ne govorimo. In potem je večini njim vseeno, če prehitro vozijo, če izsiljujejo, če vozijo pijani,... Itak fotr pol kazen plača... Glej, če si ti presodila, da si tvoja punca zasluži avto, je tako prav. Ti si njena mama in ti veš, kaj je zanjo najbolj prav. Prav pa je tudi, da nosi posledice za svoja dejanja.

Kultura Slovencev na cesti je katastrofalna. Kamorkoli po svetu grem takih kamikaz kot so pri nas še nisem videla. In te kulture ne bojo ustvarile nobene, še tako visoke kazni, spremeniti se mora način razmišljanja. Kako to doseči nimam pojma, ma če bi vsak pri sebi razčistil to, da ni edini na svetu, bi bili že na dobri poti, da se kaj spremeni. Kazni lahko kratkoročno kaj pripomorejo k temu ma na dolgi rok se mi zdi da je namen tega samo polnjenje državne blagajne, na cesti bo pa še vedno morija.

Mah, malo težka tema za jutranje ure, se vam ne zdi user posted image . Kakorkoli, želim vam varno vožnjo, kjerkoli že ste

Moram it kej nardit zdej...lp

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
22.5.2008 11:44:10   
aprilčica07
Na hitro, iz službe:):)

stanje je noro, nevem kam nas bo to pripeljalo, daleč žal ne. vsi nas neki terajo in hočejo neki od nas, kar je nemogoče nardit.user posted image Ma bojo tudi za nas posijal sonček.

Sem bla lih na malci in si iščem ene sandalčke za poleti, pa nič ne najdem. Nevem ali sem jst zahtevna ali res ne nardijo več normalnih čeveljev.

Karolina: bom šla iskat to knjigico magari v knjižnico, da si prečitam, ker naš mulo bi zvečer delal vse drugo, samo spal ne bi. A zaspan ko čuk, ne more niti  gledat ma on vztraja in vztraja.

Tako, tolko za zdej. Moram šibat.

lp vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1007
22.5.2008 14:37:22   
mucka25
Živjo punce. Vidim, da se močno borite  z zdravjem, vsem resnično želim čimprejšnje okrevanje, predvsem pri tebi RAGLJA1 in KAROLINA. To z borelijo ni ravno  mačji kašelj, sem že doživela pri enem bratrancu. Sam nič skrbet bo vse OK. KAROLINA tvoji migrenski napadi so pa najbrž sam prehodni. No pri meni so minili, je pa res, da nič več tolk ne sedim pred rač ali knjigo in je zato boljš. Prej je bil v času izpitov vedno kakšen napad dnevno, no sam da so minili.
ONA čestitam za izbrano destinacijo, vi sam lepo uživajte na morju in si naberte novih energij. Kako je na Rabcu nevem, ker sva z mojim največkrat kar na Pag skočila. No letos pa ne bo nič z dopustom, bomo hodil rajš na kakšne krajše izlete, več čas tako ne bo dopuščal.

Imamo pa danes pet mesecevuser posted image in kar nemorem verjet, da je že tolk časa minilo od kar sem rodila. Ja mali pikec pa tud pridno raste in bi najrajš kar shodu pa mu nogice nočejo sledituser posted image . Naj kar lepo počaka, se mu nikamor ne mudi, pol bo pa mamica samauser posted image . Aja sem vas drugač hotela sam tko mal vprašat kako ste kaj ve "komplicirale" z uvajanjem GH. Vsi kar naprej nekaj morijo zarad alergij in sploh nevem kaj naj nardim, ker mali skor druzga kot na žlico sploh noče jest, flašo sam do polovice sprazni pol se pa dere, ker je še lačen, sam flaše pa nebi. user posted image user posted image user posted image Drugač ga moram pa prov pohvalt, je priden za spat podnevi in ponoči, sam se tud zamoti s kakšno igračo al pa se kar tako mal meni sam sabo. Je res pojavca.

No lepo bodite, grem jaz zdaj še kaj nardit.

Neposredna povezava do sporočila: 1008
22.5.2008 15:56:58   
ona
Še moja malenkost!
Joj,spet imam probleme z dopustom,ma boste rekle,da sem prav nora...in sicer mi včeraj kolegica na kompasu rezervira tole na Rabcu in mi danes sporoči,da je glih nekaj minut pred mano že nekdo vzel to sobouser posted image user posted image ,zgleda,da smo bili mi malo prekasni in tako tole odpadeuser posted image Sem bila danes tam in sem se spet mogla odločat kam....in pol sem vzela varianto,da že če grem v hotel,hočem vsaj klimo zraven in bomo zdej vzeli Njivice na Krku,mi bo v toku dneva sporočila,če je možno,saj baje,da je nekaj sob še fraj,ker včeraj tole na Rabcu je bila edina soba fraj za naš termin!
Joj,komaj čakam,da bo enkrat konec,ker se mi že meša od vsega tega iskanja in gledanja...bi blo najbolje,da bi kamper vzeli,pa bi šli kamorkoliuser posted image
Vam sporočim kako bom rešila!
Jaz ne vem ali imam samo jaz tako srečo ali kaj,da vedno vse na koncu potegnem!Saj,če bi jaz vedela,če bomo imeli sploh dopust bi že prej šla kaj iskat,ne zdaj tik pred zdajci!user posted image
KAROLINA,glede kulture voznikov se mi pa ne da dosti komentirat,ker nima smisla,smo pač vsi preveč nestrpni na cestah.
No,samo,da si uredu z zdravjem in kar pejdi na pregled!Jaz ti priporočam nevrologe v bolnici Stara gora!Tja sem jaz sina peljala,ker ga je bolela glava,pa ena kolegica,ki ima stalne glavobole je tudi tja šla,samo ne vem,če ni tale bolnica samo za otroke,se mi zdi,da je tale kolegica šla po vezah tja!Ma pozanima je,če te uzamejo na pregled,ker so res dobri nevrologi tam!

Joj,veste,da grem jutri k ginekologu!Me kar šraufa že cel dan,ko se samo spomnim kam moram it,saj to meni je taka muka!Grem pa na pregled,ker nisem bila že 3 leta in je že skrajni čas!Imam pa G v Izoli in bom šla še malo po trgovinah tam doli in to sama brez otrok!
Sem se zmenila s tastom,da jih bo on povarval,pa še nejgova lady pride jutri baje sem in bo cel vikend tle!
Ja,ja jo bom že prijela v roke,da bo začela tudi ona kaj kuhat!
Sem glih včeraj se pogovarjala s tastom,da mi ni bilo prav da moram vedno ko je tukaj jaz za vse skrbet in še za njo in da bi jaz želela,da mi vsaj pri kuhanju kaj pomaga,ne da sem sama za vse in je tast rekel,da bi bilo najbolj pošteno da se zmenimo,da bo prav!
Ok,grem še kaj naredit,uživajte!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
22.5.2008 19:15:53   
aprilčica07
Ejla dekline,

Ona: ma važno, da boste šli na morje! hodit k ginekologu pa tudi ni tako hudo, dej no:):) jst grem rajši k G kot k zobarju, res.. Tisto mi je pa muka. Alora, fanj opravi tam dol:)

Mucka: jst nisem nič komplicirala pri uvajanju goste hrane. Smo šli lepo počasi. Najprej zjutraj sadje, to smo prakticirali par dni, pol smo provali par žličk raznih mineštrc (sem zmetala notri vse kar sem najdla na vrtu, razen fižola), pol kašen pire krompir in tako dalje.. Ti ne se sekirat, kr počasi, saj boš vidla kako bo mali prenašal spremembe.

Mi2 sva sama, tatko dela popoldan. Spet.user posted image Ma kaj čemo. Saj sva se mela dobro z tamalim, sva pohajala od 16 do malo prej. Zdaj smo pojedli večerjo, še malo akcije po hiši, pol pa počasi spat. Tamali, jst bom še tle okoli kolovratla:):)

Sem pa taka utrujena, pravijo, da je bla zdej ena močna luna, ki je slabo vplivala na ljudi.  Se bom odpočila preko vikenda (ja, itak, ko mali vstane zgodaj:):):) Ma nevem no, se mi zdi, da me baše ta služba in da kr ne morem začet funkcionirat tako kot bi blo treba. Danes smo meli spet sestanke in tam bli 2 uri, ma konkretnega dogovora itak ni blo. Kr neki, smo zgubljali samo cajt, en kup žensk, sej se kej pametnega ne moremo zment:)

Tako, sem malo pojamrala. Zdej pa grem, ker jakob protestira.

lp,D.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
23.5.2008 6:29:33   
Anonimen
Dobro jutro, po napornem tednu (vsaj zame),
že včeraj sm hotla tipkam, pa sm vas raje brala. ma sm imela kej bratuser posted image , sej je prav tako. najprej da vas pokomentiram:
ONA ni važno kje boste, samo da boste uživali in izklopljeni, odklopljeni, karkoli že od službe in vsakdana. Lansko leto smo mi bili na Krku, blizu mesta Krk in vse je bilo ok.
Glede Umaga jz nimam slabih izkušenj lih nasprotno pred 15leti smo tja hodili v Plavo laguno in imam lepe spomine, nato še pred 9 leti sm bla nazadnje (ne se smejat na poročnem potovanju) in v Poreču. fajn, da si se s tastom zmenla za varvanje in o lady, da se ne kregate več.
KAROLINA praviš, da bo kmalu prišel tvoj dopust. Blagor tebi.
Spet morm it. Edino takole lahko pišem, ker še na wordu mi vse nagaja.

Neposredna povezava do sporočila: 1011
23.5.2008 7:06:07   
Anonimen
Nadaljevanje:
KAROLINA se strinjam s tabo kar se tiče vožnje, avtov, mulcev,...Se pa hkrati strinjam tudi s TRIXI.
Kar se tiče migrenskih napadov, prejšnji tedn je bil pri meni prvič. In upam, da ga ne dobim več.
MUCKA počasi z GH, naš mali je imel v nedeljo polnih 5 mes., pa edino kar lepo poje 3-5žličk babano in jabolko(pasirano). Ko imamo kosilo, pa mu dam za probat korenček, krompir, bučke,...Čez dan mu dajam baby čaj za pit, da se navadi na flašo (se še polno doji) kak dan sadni sokec od Fructala, v unih malih flaškah.
APRILČICA počasi tudi s spanjem, ne hitet al pa na silo. Bo že porajtal, da je treba zaspat in spat.
TRIXI samo da se je vse ok, ko je tvoj imel karambol.

Niti nevem več kdaj sm bila tu (mislim na kateri dan), ma vam povem,da mi je bil že dolcajt brez te kište. Mislim, da v ponedeljek dopoldan, so nam sosedovi gradbinci in bagerist potrgali telefonski kabel. Tako da smo bili odrezani od svetauser posted image , na isti dan nam je satelitska štrajkala in tv antena. Tisti dan smo bili že ob 21 v krpah. katasrofa! Naslednji dan živi dolgcajt, tako da smo izkorisli obisk pr sosedi. V torek se je Anastazii delala krastica na čelu, ta se je širila. Namreč prva se ji je nardila v nosku in ko se je praskala, si je širila po obrazu. Zvečer pa je začela še Karin kašljat ko kak star nono, da smo bili v sredo zjutraj vsi pr dohtorci. Anastazia dobila amoksiklav in tobrex, Karin pa Summa med. Zdej so vsi ok in danes peljem Karin v šolo, ker jo že pogreša. Drugi teden pa gre na Debeli rtič.
Ko jo bom šla iskat v šolo, ji gremo iskat še kake balerinke, ma kake športnega izgleda. Upam, da ne dežja, saj smo ga že siti. Včeraj smo popoldan izkoristli s sprehodi, mulci niso več zdržali biti notri.
Še bi tipkala, čas me preganja in preganja. ne vem več kje sm bila pred 5 minuser posted image
Aja še to na hitr, drug tedn bom sama z malim dvema, moj gre opet v Nemčijo, tako da bom probala izkoristit frizerja, obiske,....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
23.5.2008 8:09:34   
karolina*
Ojla punce

Včeraj ob 11h zvečer sem spet letela na urgenco. Sem spet neko splabost in vrtoglavico občutila, pa srce mi je ful nabijalo, tresla sem se ful in visok pritisk sem imela (165/100). Tam so mi spet neko pomirjevalo dali...Zgleda da je to vse samo strah zaradi torkovega dogodka in zdaj psiha dela svoje. Popoldan ko se kaj zamotim je ok, pol zvečer pa ko se umirim začnem razmišljat vse sorti neumnosti in pol rata kr rata. Bom mogla verjetno tudi h kakšnemu psihologu se it kej poment. K nevrologu sem se naročila, ma so mi dali datum šele 01.10.08, taku da bom probala še kje drugje, če pridem prej na vrsto. Ona, v Staro goro pa sem tudi js hodila ko sem bila mahna. Sem tudi takrat imela te "napade strahu" in so me dol vozili. Česa me je strah niti ne vem, ma ko se ljudje okrog mene pogovarjajo samo o smrti dobim prav eno fobijo. In enako je bilo ko sem bila majhna. Že ko sem imela malo vročine, sem jokala, da bom umrla. Baje da me je ena nekaj let starejša prijateljica nekaj na to temo prestrašila in evo kam je to zdej pripeljalo. Se bom res morala it kaj kam pomenit.

ONA, držim pest za Krk, upam, da vam uspe, boš vidla da bo ful lepo, js bi vsekakor raje na Krk šla kot v Rabac.

Raglja, je kaj novega v zvezi z boreliozo? Upam, da ste jo pravočasno odkrili, da jo boste lahko zdaj zadržali v tem-upam da blagem-stadiu. Moj user posted image  ima tako službo, da si na dan s sebe po 20 klopov pobere. Zaenkrat še ni okužen (trkam, trkam, trkam, trkam) a vsakič ko si kakšnega izpuli, se vprašava- kaj pa če je ta?! Včasih se že grdo pohecava, da ima verjetno že toliko klopovega strupa v sebi, da je imun na vse...

Mucka, pri uvajanju goste hrane pa nč komplicirat. Kar postopno uvajaj vso hrano, prvih nekaj dni majhne količine, da vidiš reakcijo, potem pa kr veselo naprej. Tudi če se po določeni hrani pojavijo kakšne pikice, ni to še nič alarmantnega, ampak je samo nek odziv na spremembo. Isto hrano uvedi še naslednji dan, če vidiš, da se število pikic (ali drugih znamenj) ne poveča ali poslabša, pomeni, da je vse ok in da lahko s hrano nadaljuješ. Le tako boš vedela, če je na kaj alergičen, drugače res ne boš mogla. Pa čimveč sezonskega sadja in zelenjave!!! Kmalu bojo breskve, marelice, češnje, lubenice... Naša pupa je januarka 07, se pravi je bila lani v tem časi skoraj toliko stara kot je tvoj letos. In jaz sem ji dajala vse po vrsti, kar mi je ponujal vrt in drevesa pred hišo. Ja, tudi breskve, čeprav so vsi tako proti. Kako boš pa  vedela, če je alergičen nanje, če mu jih ne daš. Prvi dan eno žličko, itak da bo dobil malček pikic po bradi, ma to ni nič hudega. Drugi dan dve žlički. Če bo število pikic enako ali jih sploh ne bo več, mu tretji dan komot daš polovico breskve. In tako počni z vsako hrano, brez straha. In čim manj kompliciranja! Če rabiš še kak nasvet, pa le vprašaj.

Js se moram pa pohvalit, da je naša pupa začela "normalno" jest (trkam, trkam, trkam). Tiste ki ste tu že dlje časa, veste, kakšne probleme smo imeli, ko sploh ni hotela odpirat ust in nič jest. Ne da bi bila izbirčna, jedla je vse, ampak po eno-dve žlički. Zdaj pa lepo je, celo sama vpraša, da bi še, ali da bi sploh kaj jedla user posted image user posted image user posted image . Da vam ne povem, kako smo veseli user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj pa delat...Popoldan spet k zdravniku...Pa bo kdaj mir in bom imela kakšen dan tak, da si ga bom sama splanirala???!!! user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
23.5.2008 9:42:12   
Anonimen
Ekola me spet, sm že letela v Po pogledat balerinke, da ne hodim po vseh štacunah z vsemi tremi. Tako, da imam samo 2 štacuni v ožjem izboru. Kakor je rekla APRILČICA al smo toliko zahtevni ali pa ne znajo več čevljev delat. V tisti nemški štacuni v Po nič ne najdem zase, niti mi ni udobno, prej najdem v Alpini ali pa Borovu.
RAGLJA kako je zdej z boreliozo? Dej nam poročaj. Mende smo kar vsi v strahu kar se klopov tiče.
Ma ko samo pomislim kje sm vse lazla v službi (nekatere tu vedo, je moje delo terensko)po raznih gozih, njivah, travnikih,...pa nisem še klopa fasala. me ne marajouser posted image . pa redkokdaj sm se špricala in mazala. Sej nisem mela časa, čim smo pršli na določen teren, takoj inštrumente v roke in meri. Trkam po butari!
ma da vidite zdej kako Anastazia hoče brisat nos benjaminu, pa vozi ga v vozičku po stanovanjuuser posted image
Zdej pa grem kosilo kuhat

Neposredna povezava do sporočila: 1014
23.5.2008 10:12:05   
aprilčica07
Ojla

še jst na hitro, kr iz službe:):)

sem najdla en članek, ki govori o uspavanju malčkov in se bom provala kaj iz tistega naučit, predvsem to, da če joče se ne utrudi kot sme jst mislila, ampak rata še bistveno bolj nervozen.. bomo vidli kako nam bo šibalo:):)

Karolina: ti napadi so zoprni, ma če je res povezano s strahom bo minilo, itak:).. isto je blo pri meni,, ko sem kej delala in se zamotla je blo vse ok.. ponavadi me je napadlo med ljudmi, ko je bla gužva in to. in veš, da sem se bala it v trgovino, če je bla gužva, ker sem se kr vidla kako postajam šwoh in lezem skupaj. psiha dela hudiča, veš. ma bo bolše.

mucka: za uvajanje GH sem tudi jst mu dajala vse po spisku, tudi jagode, in breskve, že lani:), pa je blo ok. sem istega mnenja kot karolina, da če ne daš ne moreš vedet ali bo ok al ne:)

anakarin: tudi nam so že gradbinci pretrgali vse kable, ma smo bli brez vse tehnike cel teden::(

raglja: glede borelioze, moja mama jo je prebolela, kašnih posledil ji na srečo ni pustilo, je imela antibjotike dollllgo cajta. hodila je pa na infekcijsko kliniko v lj, in tam so ji povedali, da so na našem koncu klopi najhujše vrste.
Evo, name pa gre lih vsak klop, ki mi prekriža pot. Ne moreš verjet, ma če grem na sprehod
po godzi pridem nazaj skupaj z najmanj 5 klopi. Groza.user posted image Sej se mažem z unim za klope, ma tisto meni nič ne pomaga. Očitno imam dobro kri:)user posted image

moram šibat, ker sem na šihtu in moram delat:)

lp, D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
23.5.2008 11:51:31   
raglja1
Da vas malo informiram. Ko dobiš napotnico, se lahko pravzaprav sam odločiš kam greš. In nam je zaradi logistike najbolj ustrezala spet Izola. SO nas prijazno sprejeli in res sem vesela, ker mali ni bilo treba ostati notri. Dobila je kanalček v roko, sedaj pa moramo 14 dni vsak dan dol, da dobi antibiotik po infuziji. To traja cca. 30 min, še toliko pa počakamo, za primer, če bi bila kakšna reakcija. Mala skoraj uživa v središču pozornosti, za ostale je malo naporno, a sem vesela, da smo tole odkrili še na začetku. Menda se namreč tile kolobarji niti ne pojavijo vedno. Na srečo hodimo pozno popoldne (naj bi vedno ob približno enaki uri), ko je mož že večinoma prost, a včeraj se mu ni izšlo in je bilo kar malo divje, ko smo se vsi nadrenjali tam okoli postelje in brali pravljice, pa kaj malega pogrickali, se nato zunaj v čakalnici (hm, ne prav potiho) igrali, a smo preživeli.
Drug teden bo starejši (7,5 let) šel šolo v naravi (pri nas gredo v Olimje), tako da bo vsaj en manj.  Sicer mu res lahko največ zaupam, tudi na enoletnika popazi, a je postalo naporno, ko se fantina odloči, da mu je dooolgčas. Takrat pa dela take trpeče face, da mi gre skoraj na smeh, če ne bi zraven težil v stilu, joj kaj naj delam.
OK moram šibat.

raglja

Neposredna povezava do sporočila: 1016
24.5.2008 20:33:47   
ona
Ojla,
kako ste kaj punce?
Jaz sem tako utrujena danes,da niti stat ne morem več!Sem cel dan nekaj pucala od oken do ogromne terase zunaj!Joj,kaj bo šele,ko bo podstrešje dokončano!Si bom spet mogla nabavit eno šjoro za pucat!user posted image
Vam povem skrivnost?Sem imela eno ki mi je hodila pucat,samo se je malo preveč **** proti koncu in sem večkrat mogla za njo pucat in sem ji lepo rekla,da nima smisla tako delat,saj,če nekaj plačam,pa ja ne bom pol še jaz pucala za njouser posted image No,in zdej je tole breme padlo name,ma ni panike,vsaj vem,kako spucam in vem,da pucam naše!!
No,dopust sem dokončno rezervirala v petek in kljub vsem mojim proti polpenzionu smo tole varianto vzeli!Sem malo preračunala,da če vzamem apartma in kuham pridem na isto ceno kot polpenzionuser posted image
Tako,da je skoraj boljše,če mi vsaj en teden v letu nekdo drug kuhauser posted image user posted image
Gremo pa 26.7 na Njiviceuser posted image user posted image Upam,da se bomo imeli lepo,če ne si bomo pa naredili,da bo lepo!!!!

RAGLJA,ma upam,da se bo tole poštimalo in ne bo posledic!Zadnjič sem naši tamali našla klopa,a zgleda,da bo šlo lišo mimo,saj nisem zasledila še nobenih kolobarjev!ga je pa imela pred ene 10 dnevi,jo bom pa še gledala en cajt,za vsak slučaj!

KAROLINA,ma s tabo tudi upam,da bo vse ok!pa dej se raje pejdi še komu pokazat,da te pozdravijo,saj tale strah ni glih fajn stvar!
No,si videla,da je tamala začela lepo jest,enkrat pa že morajo začet!
Naša je še zdaj "špurljava" in sem se že navadila,pa jo niti dosti ne silim,pa naj vpraša,ko bo lačna!Ko smo bili v Gardalandu je npr.3 dni jedla le pomfri,ki smo ga notri kupovali!Drugega sploh ni hotla in mi včasih prav pritisk dvigne!
Zdej,ko bomo šli na morje prav vidim kako bo jedla,po mojem prav nič!Še dobro,da ima ona bivanje zastonjuser posted image

ANAKARIN,a hčerka gre na debeli rtič s šolo ali kako?Kako je pa drugače v šoli,je zalaufalo branje?

APRILČICA,Sem bila pri G in pri meni je ravno obratno,raje si vse zobe izpulim,kot noge širimuser posted image Sem pač med sramežljivimiuser posted image

A,ja sem v petek bila skoraj do 14 na obali in sem si prav privoščila!Zjutraj sem najprej malo pohajala po trgovinah,sem šla v Obi pogledat za linolej,da ga fliknem na podstrešje in zgleda,da bom mogla it še enkrat dol,ker je preveč izbire,pa še točno moram preračunat dolžine,da ne bom preveč tega kupovala!
Zdej sem se pa spomnila,kje je pa PEGAZ,kar nekako jo ni več tukaj!!!
Upam,da se bo kaj javila!
Ok,grem pod tuš,pa pred tvuser posted image
Jutri sem imela v planu,da bi šli dol na Krk malo na izlet in spotoma pogledat kako tam izgleda,pa bomo morali bit lepo doma,ker nam pridejo strop iz gipsa delat na podstrešje oz. so se danes lotili!user posted image
ma kje se spomnijo glih za vikenduser posted image
Ok,bomo že preživeli še eno nedeljo doma,upam samo,da bo lep sonček dan,kot reče naša tamičkenauser posted image
Ala,uživajte!

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
24.5.2008 21:13:27   
aprilčica07
Dober večer

še en dan je za nami:):)

smo se meli kr fejst::), jst, jakob  in moja dva starša smo bli malo v šopingu, si je mogla moja mama kupit neke pohodniške hlače, ker gresta v petek nekam pohajat za več  dni in pač nima kej oblečt:). Midve sva šetale po trgovinah, moj tata je pa ahtal tamalga. Enih 3x sta pršla pogledat notri, če smo še žive, ker naju ni telo bit ven. No, hlač nismo dobile, je dobila pa čevlje in jst sem si kupla eno srajčko:)

Moj je bil pa cel dan v Brdih, tam imajo ful trt in oljk in so škropili in neki kosili in tako dalje. Jutri pa gremo v Ilirsko Bistrco, k sestri od mojga,  ima nečak rojstni dan in gremo malo pohajat do njih. Tam bomo pa kej na roštilj vrgli in se imeli lepo, če bo le vreme zdržalo:)

Ona: super za dopust:) lepo, da si mela žensko, da ti je pršla pucat, ma če ni zanesljiva, jo bi tudi jst odpustila:(:(
Karolina: kako zdravje? je bolše?
Mucka: kako gre uvajanje GH?

Tako, zdej pod tuš, pol malo nohte poštimat:):):), pol tv, bomo provali gledat eurosong, če le ne bom zaspala zraven od dolgcajta:)

Uživajte in se beremo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
26.5.2008 7:34:49   
mucka25
Dober dan. Ma zadnje dni nisem utegnila kaj napisat, sem sam vse prebrala, ker drugač pa tud to nebi mogla dohajat. No je bil kar pester vikend, sva se z mojim kar pošteno spičla in sem bla pol tud kar pošten slabe volje. Tamali je pa tud kar tult začel, če nisva bila v istem prostoru, je pravo paniko zganjal in to pri petih mesecih, kar nemorem verjet, da to tko dober že čutjo, če kaj ne stima med tastarimi. Zdaj je pa tud že vse poštiman, za naprej morva poskrbet, da nama komunikacija ne bo spet tolk trpela zarad dela. Ma se tud skregava al za vikend al ko kam glremo in še to za neumnosti.  No smo bli pa tud mal pri mojih včeraj, ker je sta mela brat in ata rojstni dan. Ma mi je kar pasalo it od doma, da nisem skoz tisto pospravljanje vidla. Sem prov alergična, če ni vse kot iz škatlice, sam kaj ko s tamalim ne morem prov velik narest.

Aja sem pa tud opazila, da ima mali pikice po trebuhu od banane, očitno je tud on nanje alergičen kot jaz. No bo pa jabučka jedu, saj ta je tud dober.

Drugače pa upam, da ste vsi kar boljšega zdravja in se pocajtate do dopustov. ONA ti pa res uživaj na vašem zasluženem dopustu. Zdaj pa šibam, sem vam tud naklofala traparije, lepo se mejte in uživajte v teh prihajajočih vročih dnevih.

Neposredna povezava do sporočila: 1019
26.5.2008 8:01:36   
karolina*
Jutro punce

Pa je spet nov delovni teden tle...Tej vikendi kar prehitro zbežijo mimo, ne?! Js moram priznat, da nisem ta vikend prou nč nardila. Sem se po nasvetu zdravnice malo umirila in odpočila...Delo bo že počakalo, zdravje pa je na prvem mestu. Moram rečt, da se mal bolše počutim. SEm si v petek eno olje kitajske šašandre kupla ki pomaga proti stresu, strahovom, napetosti...in moram rečt, da se dosti bolj počutim. Dvomim, da mi to dela psiha sama od sebe, ker je zelo "svojeglava" in itak dela vse po svoje, tako da dvomim, da bi se to v dveh dneh poštimalo kar tako samo od sebe. Si tudi pritisk merim 3x na dan in zaenkrat je ok...Upam, da bo še naprej tako. S ta malo smo se igrale na vrtu alpa šle mal na sprehod, to je pa tudi vse (no razen kosila in tistih obveznih opravil, brez katerih res ne gre). Moj je včeraj cinglco za ta malo rihtal (leseno), bo prav kmalu narejena, tako da bo lušno.

Mucka, to, da ima ta mali pikice po banani še ne nujno pomeni, da je nanje alergičen. Pikice se pojavijo, ker je nekaj novega, poskusi mu dat še enkrat in opazuj, če pikic ni kaj več...Če se stanje poslabša, je seveda alergičen, če  pa ne, pa mu banano komot dajaš še naprej.

Se moram lotit kaj delat počasi...Js bi še kr lenarila user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
26.5.2008 14:28:37   
ona
Ojla,
ma kakšen klic dobim jaz danes zjutraj!Me kličejo iz ginekološke v Izoli,da se jim je razbilo neko steklo s katerim jemljejo bris in,da bi me prosilič,e lahko pridem še enkrat dat bris!ma sem mislila,da dol padem,pa kako se to lahko zgodi glih meni,ki imam tako rada ginekologa!user posted image user posted image user posted image
So me naročili za 6.6...ja nič še enkrat bo treba noge širituser posted image user posted image user posted image
Drugače je pri nas vse po starem.Vikend je minil delovno,smo bili doma,ker smo imeli majstre za streho in smo mogli bit doma!Sva pa z mojim kar delala okoli bajte!Jaz notri,sem belila wc,ker je bil nujno potreben,pa škure barvala,ker jih imam še nekaj za dokončat!Okna sem vsa že pobarvala,če se spomnite,škure pa še moram,tako,da jih ko imam kaj časa in seveda volje!Moj je pa varval delavce in tamalo!user posted image
Joj,mi gre zdej na smeh tamala,kaj dela ona s hrčkom!Se je prav udomačil in ga ima ona skoz po rokah in prav lepo dela z njim!Res,prav simpatičen prizor!
KAROLINA,ma samo da si zdrava in uredu!Delo ti kar pusti in res provaj počivat,je res zdravje prvo!Ste zrihtali cingalco?Mi smo jo lani namontirali oz.dve,eno za punčko,eno seveda za sina,ker čeprav je velik,mora tud on imet cingalco!Ja je hudič,ko sta dva,zmeraj hoče eden imet kar ima drugi,pa čeprav sta 6 let razlike!Sta prav smešna,ko npr. tamali kaj kupim,moram seveda še sinu,da ne bo ljubosumjauser posted image
No,z cingalco boste zadeli v polno,naša je cele dneve na nje!
MUCKA,glede alergij pa kot je KAROLINA rekla,boš videla sproti!
Kako sta kaj z možem?Se je treba vsake tolko skregat,da je potem še lepše,kajne?user posted image
Ala,grem malo počivat,pol pa še kaj barvat,samo nimam preveč volje danesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1021
27.5.2008 6:56:36   
aprilčica07
Dobro jutro,

kako ste kaj? Ma danes bo spet tak lep dan, bo zunaj sonček, mi pa zaprti tle notri do 15 in še čezuser posted image Ma ben, bomo pa pol uživali.
Sem včeraj šla spet na lov za poletnimi čeveljčki, in sem bla besna ko ris. Ko sem najdla ene japonke, ki bi jih lahko kombinirala na vse cunje, ej, pa številke ni blo. So široki model in bi rabla 36 in ne 37 kot ponavadi in tega se ne da dobit. Brrrrrrrrrrrrrrruser posted image

Jakob hodi.user posted image On kr šiba, se vzdigne in  gre. Ga je prav lepo gledat, kako je ratal korajažen in predvsem stabilen.
Danes mesec pa gremo na morje. Jupii. Dopust, komaj čakam:):):)

Berem, da ste pridne in vse neki pucate in spravljate. Ma jst sem tako lena za take reči, da je joj. Najraje zaprem škure in pol ni videt praha:):):):):) Sem grozna ne?

Tako, zdej bo treba delat. Sem zjutraj spila eno tako dozo kafe, da me bo ja držalo pokonci:):):)

Se beremo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
27.5.2008 7:02:43   
aprilčica07
Sem vas pozabla malo pokementirat!

Ona: imaš pa res srečo z ginekologi, ni kaj. Me je prav nasmejalo, čeprav vem, da tebi to niti najmanj ni smešno.
Karolina: počivaj, počivaj in počivaj, pa sprostitev tudi zeloo pomaga. Bo bolše.
Mucka: tudi midva sva se spičila, pa včeraj zvečer. In to fejst.user posted image Je pol šel moj gospod kr spat, jst sem pa na kavču mulo kuhala. Tako, da je nekaj v zraku , ker smo vsi napeti in tečni.  Vidva sta se vsaj pobotala, ma pr naju je bla tudi zjutraj tišina (:(:(  Se bo danes ohladil, ker dela cel dan pa se mu bo jeza malo ohladila ha ha..

Šibam.

Neposredna povezava do sporočila: 1023
27.5.2008 10:04:12   
karolina*
grrr me je vrglo ven, ko sem post oddajala...pa zadnje čase si ga vedno skopiram preden pošljem, glih danes ne...grr

Najprej oglas: prodamo Citroen Berlingo 1,9D mULTISPACE, LETNIK 1999, lepo ohranjen, srebrne barve. Če veste, da ga morda kdo kupuje mu prosim predajte ta oglas. Mi smo včeraj kupli novga (berlingota)...No, ne glih novga, eno leto je star, ma je ku nov...ku s trgovine. In zdej mormo čimprej ta starga prodat, ku če ne bo kažin s temi šoldi.

Js sm drugače u redu, pijem uno olje, sicer je ful slabo, ma glavno da pomaga.

Aprilčica tudi jaz sem zadnjič ene ful lepe čevlje najdla, ma so ble pa taku majhne številke, da me je 42 tiščala (ponavadi pa imam 38-39). In pol nism kupla nič. Bravo za Jakoba user posted image . Jih je smešno gledat, ne, kako racajo user posted image . Naša pupa je najbolj vesela ko je bosa in tako s ponosom pove, da je "bosa in da je vidt pstke". Je prou smešna.

ONA, sej ti bo ratalo še všeč pri ginekologu, če boš tolikokrat šla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ala, se ne spomenm, če sem prej še kaj napisala. Šibam delat zdej user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1024
27.5.2008 12:34:15   
aprilčica07
Da vam povem, da je v NG 30 stopinj:):), je tako fejst toplo zunaj, da ni za pridet nazaj v stavbo, prvo fanj je:)

pa japonke sem si kupla med malco, so ble drageuser posted image , ma so cele usnjene, ker kaj drugega itak ne morem nosit, mi otekajo noge, imam zelooo občutljiva stopala in enostavno nimam izbire. Ma so pa lepe:)

sem se mogla malo považit, zdej mi manjka samo še borša podobne barve:):) ha ha

šibam delat.

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?