trixi
|
dobro jutro , ( beri konec posta) ker se mi zdi, da se tole bere že zjutraj, jaz pa še spat nisem šla punce, hvala za skrb, ma moj možek je več kot dobro, saj pa jaz itak pravim, da se vozi s tankom, ne z avtom, no, kaj bo zdaj s tem avtom pa ne vem, mislim, da ga bojo popravljali. Ampak ker smo že pri avtih, itak imajo naročen nov službeni in je zdaj ta nesreča zadevo samo malo pospešila, tako, da ga grejo že v petek iskat, jupi, ker ga bo lahko uporabljal tudi za privat. Ma se ne smem preveč hvalit, me bo kregal, da sem preveč sklepetala, tako, da ne okrog govort Sicer pa jaz kar ne morem nehat s temi policaji , danes jih je bil poln parkirni pred našim vrtcem. Nič bat, nič groznega, samo naše vzgojiteljice imajo eno tako meni zelo simpatično navado, kako otrokom popestrit dogajanje in pol izkoristijo vse starše, tete, strice, none, nonote da pridejo v vrtec na obisk. In tako so bili danes policaji z avtomobilom, kombijem, motorjem in psom. Pa saj naš fant je rekel, da niso bili tapravi, ker so bili tatkoti od treh otrok iz skupine sončki . Ona, jaz sem bila enkrat v Rabcu na obisku pri eni moji prijateljici, ki je imela tam pavšal v kampu, pa so hodili kar ene par let dol, tako, da po moje ne more bit tako slabo. Karolina in raglja vama dvema pa koš pikipok za zdravje, čuvajta sebe in otročke Joj, pa vsi se neki pritožujejo te dni, da kako težki dnevi so, meni gre pa vse po sreči, moram še na zalogo uživat, pa kaj, saj mi res nič ne fali, pa če pomislim, da bi včeraj lahko tudi kakšno hujšo novico čula... karolina, tebi pa še to, si z unim postom začela eno dobro debato, avti pa to, pa razvajenost današnje mladine, samo jaz še vedno mislim, da si naša pupa zasluži , da ji posodimo avto. Ok, res je tokrat preveč pohodila gas pa ji bo to dobra šola za naprej. Samo se mi zdi pa neumno, da se ne bi smela sama vozit, če rabi kam it. Jaz zate ne vem, s kje si točno doma, pa kakšne avtobusne veze imaš, mi vem, da nikakve in rajši, kot da mi blodi ali na štop ali pa da bom jaz vedno sovoznik ji dam avto. Konec koncev je lani celo poletje hodila v službo, urnik dopoldne, popoldne, nočna. In kaj, naj se grem taksista? Pa mene tudi marsikdaj razbremeni, gre v trgovino, pelje bratca v gledališče, knjižnico. Pa ne da jo zdaj zagovarjam, samo kar je res je res. V šoli je pridna, doma tudi in konec koncev, saj je hotela svoj avto, bi si ga s počitniškim delom tudi komot kupila pa sva midva rekla da ni šans. Dokler imamo dva avta pri hiši je eden skoraj vedno kadar ga rabi prost in ga lahko vzame. Pa ga ne vzame zato, ker gre hitro in ima dober radio, s tem pa res ni obremenjena.Mi pač vzgajamo na tak način in zaenkrat gre, da pa ni vse vedno idealno bi bilo pa neumno pričakovat. Jaz vsak dan ogromno prevozim in ni šans, da grem vedno po predpisih, kakšna napakica, vsaj taka mala se vedno zmuzne, pa ne nalašč, pa zato nisem neodgovorna in tudi meni življenje preveč pomeni, za pleh še pomislim ne, koliko ga je škoda. Vidim pa na cesti marsikaj, na žalost. Na, zdaj sem se pa še jaz razpisala, težka tema za dobro jutro, mar bi vam eno kavico ponudila. Grem zdaj popravljat, jo bom gor nalimala
|