ona
|
Ojla! Še malo moje malenkosti...sem ratala tako lena te dni,da se mi niti pisat ne ljubi,potem pa me še zdej čaka en kup dela po novem letu,da me že zdej glava boli Imam za naredit odločbe za dopuste za delavce,pa še neke papirje,pa iso standard začet na novo z novim letom,pa zaloge materijala poštimat...ufff...jaz pa kar odlašam Ah,saj,bo,le lotit se je treba Drugače smo pa mi kar pohajali te dni,najprej smo bli v petek malo po LJ,pa na grad smo šli,pa v city park glih na kafe in domov...je prav pašalo it malo ven.Na silvestrovo smo šli pa že dopoldne proti Rijeki (Hrvaška) obiskat enega našega delavca,ker ima tržnico,od tam na otok Krk,po vseh teh plažah,ki so poleti polne-Njivice,pa do Baške in nazaj proti domu.Vmes smo šli na pizzo kjer vozi trajekt na Cres...nimam pojma kako se kraj kliče...v glavnem taka tuga,kot,da bi vsi pomrli in so to mesta duhov...nikjer nobene gostilne odpre,zato smo tudi šli tja proti trajektu,ker se mi je zdelod,a tam bi mogli najt kaj za pojest,ker trajekt itak vozi tudi pozimi...ma svašta Taka razlika je,če greš poleti dol ali pa zdej...na Njivicah ni blo enega kafiča odprtega niti za kave,nič...kot,da so vsi ušli in smo bli mi edini živi na tem otoku No,ma mi smo se vseeno imeli lepo,ker smo se hecali v avtu,bli skupaj,to je najlepše Domov smo prišli okrog 21 ure in lepo dočakali novo leto na kavču,prav super je blo,če mene vprašate. So pa prišli dol iz LJ tast in njegova lady,ma se držita kar dol.Za novo leto sta prišla čestitat, bla pri nas 5 minut in to je blo vse. Se držita bolj zase in jaz se ne bom zdej nekaj vtikala in se delala lepo...meni še paše tako,zaenkrat...sej je lepo,da se vidiš,kakšno rečeš,da gre tamala dol k njim, samo,da imam jaz mir Bomo vidli kaj bo drug teden,če bo tast sam tukaj,me prav zanima kako bo....jaz ne bom silila v njega če bo jedel,zdej pa naj kaj reče,če hoče jest...bo kar bo ! ONOUR,ma kam to voziš v Ajdovščino plavat? Glede trebuha...moja kolegica je imela take bolečine vsakič ko je kaj pojedla in so ji našli,da ima povečan žolč in mora zdej pazit,da se ne prenajeda in da je lahko hrano,potem nima težav.Lahko pa da imaš kakšno trebušno virozico.Boš vidla kako bo,če ne pa k dohtarju! TRIXI,kako je šlo silvestrovanje?Ste se imeli lepo? APRILČICA, ma je prav,da si se imela lepo!!Ti kar zavidam Ala, grem kaj delat...joj, jutri je že šola
|