trixi
|
ojla, ben, ku že rečejo taljani- meljo tardi ke mai ONA, vse najboljše za rojstni dan, žur sm brala da je tudi uspel . Aja, kar se tiče sina, ma dio, sej si zasluži otroštvo tako lepo, sproščeno, bivši pej- škoda besed. Aprilčica, ma daj, kaj češ bit tečna, kej imaš bit zakaj , malo te hecam, sej ne zameriš, ma probaj gledat vse s ta lepe strani in uživat še te zadnje dneve, tako samo tvoj ku je zdej tvoj bebi ne bo nikoli več. Dej, malo zdravega egoizma itak ne škodi. Pa itak, da moramo tete rr bit takoj obveščene, ku bo veseli dogodek. Onur, ajaj, ma kaj si mešala, da ti ni ratalo pecivo, meni se ni še nikoli, res nikoli ponesrečilo, zato pa sem dala recept, se mi zdi tak res u izi. Boš ponovila vajo, si upaš Karolina, boš kaj povedala kako je bilo na dopustu? mucka, fino ne, s tremi otroci se it kopat, bravo ! Meni je dost, da mam samo našega tavelikega s sabo!? Ajaj, kompliciranja. Ma saj ni treba posebej pravit za kerga se gre Lara, kaj bi ti se lahko večkrat tle gor oglasla, pa malo počvekala? Aja, dobile se še nismo, ma ni hudič, da se tudi tega ne bomo enkrat zmenle. Jst imam še vedno upanje Kje so se pa mid in anakarin zgubile? Ala, čau, čau
|