ona
|
Živjo! No,pa so končno poštimali, da pridemo na zadnjo stran Samo meni se zdi,da nam manjka nekaj strani,ker kot se spomnim jih je blo čez 200,zdej je pa zadnja 176, kaj se ve spomnite? Ali pa jih je blo v resnici 176 in je takrat,ko ni prav delalo kazalo 200 strani Nisem več pametna :( Malo sem šla nazaj gledat ene par strani in ni nič čudnega,tako, da se mogoče motim Samo meni še vedno ne dela prav,ker mi ne odpira strani...standard...bi blo že prelepo če bi vse delalo ok :) Ma se bomo res mogle počasi zmenit,da prešaltamo kam drugam,lahko tudi na FB,jaz zdej debatiram v eni zaprti skupini od najstnikov in je prav fajn Edino TRIXI ne vem kako bomo dale na FB,a TRIXI? Saj jaz sem bla tudi ful proti,samo se pa ščasoma navadiš bit tam in tudi kaj zanimivega izveš Drugače smo po starem,vreme imamo čudovito,kajne? samo,če mi verjamete,bi jaz vseeno glih malček snega rada Glih,da je malo belo zunaj,kaj pravite? ta vikend je prišla lady iz LJ dol,ma sta oba spodaj v stanovanju,ona je prišla sicer včeraj gor pozdravit,ma to je blo tudi vse,se zdaj oba držita bolj zase,jaz pa tudi ne hodim dol.A,ja tast je prišel prejšnji teden v sredo iz LJ in si kar sam dela za jest Je tako trmast,da raje,kot,da bi se vsaj malo prilagodil,si sam porihta...ah,pa naj,se ne bom sekirala,se bo že strmal,jaz pa tudi nisem več taka mona,ko sem bla,bom poskrbela za moje in konec...mogoče se bo pa en dan odločil,da ne pelje nikamor,če si mora sam kaj naredit za jest...bomo videli... Drugače se pa srečava v delavnici ali na dvorišču in ga pozdravim,ma v kakšne debate se pa ne spuščam,pozdravim,vprašam kako je in to je to. Konec koncev sem tudi jaz samo človek,ki je vreden svojega spoštovanja in ne bom se več pustila,da hodi tast po meni !!! Ala, da vam ne pokvarim vikenda APRILČICA, držim pesti in mislim na vas,da boste za smučanje ok!!! ONOUR, za Videka pa seveda miljon za zdravje!! Nič,grem malo ven,ma nimam danes prav nobene volje za nič...sem dopoldne likala in menda sem končala za danes in bom naprej malo lenarila
|