ona
|
Joj,ne vem al je luna danes al kaj Jezna sem ko pes...sem se skregala z tastom...spet!!!Jaz ga prav ne razumem,ko ima šjoro tle,je čisto ok,prav drugi človek,ko je pa sam je tečen ko sto Prej sem naredila za jest,ker on je z nami,ko je sam in sem mu samo predlagala,naj mi pove kdaj pride iz LJ in kdaj bo jedel,ker se dostikrat zgodi,da pride kar domov,enkrat v ponedeljek,enkrat torek,sreda....in potem valda jaz nimam nič za njega pripravljeno in potem se takoj užali...sem mu rekla,samo,če mi pove kdaj bo jedel in kdaj ne,pa je prav ponorel,da kaj mislim,da bo on črtice delal na koledar,kdaj bo jedel in kdaj ne...jao,jao,je prav znorel,ker sem mu samo to omenila in pol sva se kar primla,ker začne prav kričat in seveda si tega ne dovolim,vse do svoje meje,name ne bo nobeden kričal,pa četudi je papež In ker nisem bla tiho,sem mu rekla,da je žleht in da naj neha zjat,pa se je pobral dol,pustil hrano na mizi in šel jebela,no,samo ne vem,kaj naj se pustim,da kriči name...ne,to pa ne!!!!Mater,sem prav res jezna...sem se mogla malo spihat Se mi zdi prav za malo,skrbim,da bo jedel,ga postrežem in na koncu nori brezveze Moj se ni utikal,ker bogi ni niti vedel kaj naj naredi...je pa nerodna situacija za mojega moža,ker je vmes med nama,samo na koncu potegne z mano in se gre zmenit z tastom,vsaj to !! Sem vseeno mislila,da so samo z taščami težave,ma pri nas je obratno Zna bit res žleht tast,se mi zdi,da je zmeraj bolj čuden...ja.leta so,leta Kaj ve imate tudi take težave,da ne bom mislila,da sem samo jaz čudna Pa sploh nisem nič slabega hotela,samo da mi prej pove če bo jedel ali ne,da vem za koliko ljudi skuhat....HALo,kaj je pa to kaj takšnega...se pa vidi,da je po stari šoli,da se mora žena podrejat možu in da bi ga kao jaz mogla vprašat,če bo jedel ali ne...ma kaj naj ga pokličem vsak dan sproti al kaj si misli Tolko pa res nisem ničvredna,da se mu bom klanjala,no!! No,pa je šlo božično kosilo po gobe...zdej bo jezen name en teden,tako, da bom težko speljala kosilo za božič v nekem lepem vzdušju...ponavadi vedno jaz naredim za božič kosilo,samo,letos ga verjetno ne bo Ok, dovolj o temu,da ne bom še bolj slabe volje,kot sem Glede službe...me niso še klicali,ma sem se odločila,da ne bo šla,ker se cirka 3 tedne v mesecu dela do 17 ure in tega si ne morem privoščit,ker ne morem računat na mojega moža,da bo skrbel za otroke,ker je pri njemu zelo nepredvidljivo delo in če mu še to naložim...se nam ne splača zaenkrat...Mogoče se pa še kje kaj odpre,bom počakala na kakšno drugo možnost ONOUR,lepo,da ste nazaj in,da ste uredu! APRILČICA, ma spet boga tamičkena bolana...ma dej,se bo,počasi bo ja šlo na bolje Na kakšen koncert jo spet mahaš v sredo? TRIXI,kaj novega? Ala,lepo se imejte,danes boste imele kaj za brat od mene,a
|