ona
|
Jutro! Evo, spet sem mislila,da sem že včeraj nekaj napisala Ja,leta so,leta Glede fb skupine lahko jaz provam odpret,nekaj sem že čarala,mislim,da bi mi ratalo...edino ne vem za ostale kaj mislijo,po drugi strani smo pa samo me tri tle gor in se lahko preselimo na FB,če mene vprašate. Bomo še malo počakale,če se Mid in Trixi javijo in potem odpeketamo....začuda pa meni RR dela ko urca,nič ne torkira, vse lepo odpira Zgleda,da se napake selijo od ene k drugi Kaj vas kaj zebe? Jaz sem prav štufa te burje,saj mraz me ne moti,burja pa ni podobna nobeni stvari Ja, APRILČICA, na sprehode pa moram it, hočem ali nočem,pes ne vpraša Ga pa sedaj,ko je tako mrzlo kar spustim tle blizu hiše,ker vem,da ni kakšnih kolesarjev in sprehajalcev,saj odkar je odprta meja je ful Italijanov tle okoli z bicikli in vsem mogočim se sprehajajo,tako,da si ne upam psa spuščat, ker je nepredvidljiv...saj ne rečm,da je žleht,ma on bi k vsakemu se šel pocartat in itak,da bi se ga ustrašli,ker je kar velik...še jaz se ga bi Evo,glih zdej sem rekla,da nekaj napišem in grem malo ven. APRILČICA, glede lulanja,pri nas naša ni hotla it na wc do 3.leta in potem je točno na njen RD-pozimi dala dol plenico in začela lulat v školjko...zgleda, da eni rabijo več cajta,da so sigurni sami vase...nič ne forciraj,bo vse ob svojem cajtu:) ONOUR, si me nasmejala z vašo Petjo in lulanjem Pa super za Bruca,meni je tudi všeč A,ja vam nisem povedala,da tast ne je več z nami...tako je trmast,da si sam kuha in sploh ne hodi več gor k nam...ma meni prav paše in mi je prav fajn tako...zgleda,da smo zaključili z hrano oz. da ne bo več jedel z nami...me prav zanima koliko časa bo trajalo...sem si prav mislila,raje kot bit sproščen in vprašat oz. povedat kdaj bo jedel pri nas in kdaj ne,raje on trmari in si sam zrihta za jest... ne morem verjet,da je lahko tako trmast,ker nima nič od tega,le delo si je naredil Ala, grem na sprehod...smo na liniji!
|